2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
insallah canim. Sasirdim ben sadece. Bakalim bi takip edeyim yinede. Kabiz olmasibdan iyidir. Yavrum neler cekti bi sene

Kızlar ben soliyim ben @feyena ya cktim pufpufa instagramim sorulmuş ve ondan sonra @feyena ekledi beni sizler zanlınızı bulmak adına feyena yi eleyebilirsnz
bence @feyena boyle bi hata yapmaz

Akifin kakaları hep bu şekilde.günde en az 2 en çok 4.ben hep çok emdiği ve çok sık yediği için düşünüyodum.antibiyotik içiyosa onun işidir

Ay kimseden de ipucu falan cikmiyor. 5 kisi eledim kaldi 11. Sunu duz 10 yapayim biri yardim etsin

@feyena

Aaa olur bende gelirim farketmez haftasonu genelde sizin oralardayız
aaa nerelerdesiniz ki. Oldu o zaman ortak bi yerde buluşup vereyim hediyemi ben :)

Ah cnm bende özledimmm.. Havalar ısınıyor bi buluşma ayarlasak ya..

Bu arada @minnakkartal @Akaibu @Apriori123 ve göremedigim diğer hastalar çok çok geçmiş olsun..

Teşekkürler Canım
Ve Bencede kesinlikle buluşalım minnoşların beraber 2 yaş fotoları olsun o gün @oslew in fotosunu görünce çok duygulandım hemde çok hoşuma gitti

İlkokulda oluyo bide bu tarz seyler insallah anlatr bze cocklarmz dha dgrusu insallah yasamazlar hic byle syler
Kızlar okurken çok kötü oldum ben liseye giderken otubüste de biri bana dokunmuştu. Hemen indim otobüsten. Düşündükçe hala ağlayasın gelir. Kimseye anlatamadım. Okulda da öğrenci davranışlarını değerlendirme komisyonundayım. 5. sınıftaki öğrenme güçlüğü olan erkek öğrenciye aynı sınıftan üç arkadaşı tacizde bulunmuş ıssız bir yerde. Aileleri çağırdık konuşmaya asla yapmaz benim oğlum diye üstümüze yürüdüler. Aynı öğrencilerde bir çanta dolusu bıçak kama sigara yakaladım nöbetçiysen babasını çağırdım Ada'm pişkin pişkin ne olmuş dedi. Hiç bir yaptırımımız yok malesef. tecavüze uğradığını söyleyen bir kız öğrenci için arkadaşım savcılığa suç duyurusunda bulundu. Kızın anlattığına göre abisinin arkadaşları 17 kişi tecavüz etmiş.Arkadaşımı kızın adını çıkardın diye ilçede rahat bırakmadılar. Sonra kız da inkar etti muhtemelen korktu

İnşallah iyilerle karşılaşsınlar kötü şeyler yaşamasınlar ama gerçeklerde var yokmuş gibi davranamayız polyanna olamayacağımız kdr acı gerçekler o yüzden önce kızımı korumak bunun için elimden geleni yapmak amacım sonrada bana karşı en açık olmasını sağlamak korkmaması gerektiğini bilmesi kim ne derse desin ne yaşanırsa yaşasın yanında olacağımı desteği olacağımı bilmesi kötüsü iyisi herşeyiyle annem burada desin istiyorum ben onu en çok alkışlayanda olurum ellerim patlayana kdr en çok ağlayanda
Rabbim hepimize güç versin yanlarında olma şansı versin ve kötüye fırsat vermesin

Akifin kakaları hep bu şekilde.günde en az 2 en çok 4.ben hep çok emdiği ve çok sık yediği için düşünüyodum.antibiyotik içiyosa onun işidir
sagolun kizlar brnde bisey mi varki diye dusunuyodum hic gormeyince. Normalde olabiliyomus demekki

Ay kimseden de ipucu falan cikmiyor. 5 kisi eledim kaldi 11. Sunu duz 10 yapayim biri yardim etsin
nasil yaptin canim onu ya :) ben daha bi kisiyi eledim o da onceki zanlim

biz bidr boylr insanlarin yetistirdigi cocuklarin icine evlatlarimizi salicaz hadi tamam belki taciz ettigine inananamadin. Kama bicak buldugunu soylese ogretmeni kahrimdan olurum heralde nasil cocuk yetistirdim ben diye. 17 kisinin tecavuzu ne demek bi adam bana yolun ortasibda organini gosterip takip etti diye bunalima girdim resmen hala hatirladikca gerilirim. Tecavuze nasil dayanir insan ya. Allahim korusun boyle insanlardan cocuklarimizi

Ben bi kişiyi daha elemene yardımcı olayım Canım Kurbanın

iyi geceler..

simdi bu kadar insan haziran 2014te ankarada mi dogurdu yani?:) ve 9000kusur msj var, vefali gruba slm cakayim dedim.
soktayim:))

bu arada ben temmuz 2014 annesiyim.
kizim 20 aylik.

Aktif bir grubuz.. Hiç kopmadık birbirimizden Ama neden hepimizin Ankara'da olduğunu / doğurduğunu düşündün onu anlayamadım ? Çünkü yok öyle bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…