çok yoğunlaştım ilk hediyemi aldım bile...
Yani bana
çok şekerler ki
Doğru diyosunBiz Nasıl giyelim o ayakkabıları şekerim
ay canım nasılda içime doğmuştunçok yoğunlaştım ilk hediyemi aldım bile...tabii ki sana...
Pembesi çok hoş ama bilek bağı biraz yukarda rahat olurmu bilmem. Fiyatı uygun amaEki Görüntüle 1802448 Eki Görüntüle 1802449 Eki Görüntüle 1802450
kızlar butikbebede 30 lira sizce alınabilir bişey mi?
ahahah nelerle ugrasmis ya :)))@Apriori123 sana diyor @Akaibu sen anla diyor,Blackkcat sen bulaşma diyor, @AreN5 sana benimle değilsin diyor
soyle bakalim neymis o :)bende a desem anlar kurbanım hatta alacağım bişiyi söylersem kesin anlar
aslinda ben o manada dememistm. :) ama tabiside birtek a azad hayatmzdakiMavi aşortman al canım doğduğundan beri alışverişten anladığımız bu bizim
Alıntı yanlış ama elma yollayacaksan bizim diyet topiğinden biridir
Hayatınızdaki tek A Azad değil mi :)))
Yapiyo olmalari lazim bi ara bakiyodum ben internetten. Komidin dolap yatak sifonyer hepsinin fiyati ayri ayri veriliyodu. İstediklerini ayirabiliyosun sanirimKızlar çocuk odası takımı almak istiyorum iki yaşında bizden ayırmayı düşünüyorum. Yarın bakıcaz dolap ve karyola almayı istiyorum çünkü yerim müsait değil ama takımlarda şifoniyer komodin oluyor onları almayacağım acaba fikriniz var mı öyle satış yaparlar mı
Ben çilekten aldım sadece büyüyen karyola ve üçlü dolapKızlar çocuk odası takımı almak istiyorum iki yaşında bizden ayırmayı düşünüyorum. Yarın bakıcaz dolap ve karyola almayı istiyorum çünkü yerim müsait değil ama takımlarda şifoniyer komodin oluyor onları almayacağım acaba fikriniz var mı öyle satış yaparlar mı
Evet ayrı satılıyoKızlar çocuk odası takımı almak istiyorum iki yaşında bizden ayırmayı düşünüyorum. Yarın bakıcaz dolap ve karyola almayı istiyorum çünkü yerim müsait değil ama takımlarda şifoniyer komodin oluyor onları almayacağım acaba fikriniz var mı öyle satış yaparlar mı
Boşver tadını çıkar ne güzel kaka yapıyo ben artık yağmur duasına çıkar gibi kaka duasına çıkıyorumİki gundur gokcenin kakasi bezden tasiyo. İlk defa boylr kaka yapiyo hayretler icerisindeyim. Surekli kabiz olan cocuk civik yapiyo. Ama ishal gibide degil gunde bir kez yapti sadece. Ve ilginc bir sekilde hic kokmuyo. Neye yoracagimi bilemedim. İlaclarin yan etkisi mi acaba.
Yanima da cok kiyafet almamistim bu gun doncez diye zibinlar kiyafetler hep kaka oldu.
Sikinti etmiyorum civik olmasını ve tasmasini ama hemen les gibi kokan kaka hic kokmuyo biraz o garip geldi daha cok. İlactan falandir insalah bide bagirsaklaribi bozmasa bari tsm iyilrsmedi zatenBoşver tadını çıkar ne güzel kaka yapıyo ben artık yağmur duasına çıkar gibi kaka duasına çıkıyorum
Tabi anormal bi durum deildir inşallah belki düzeni değişti yada daha hareketliyse ondandır
Yapiyo olmalari lazim bi ara bakiyodum ben internetten. Komidin dolap yatak sifonyer hepsinin fiyati ayri ayri veriliyodu. İstediklerini ayirabiliyosun sanirim
Ben çilekten aldım sadece büyüyen karyola ve üçlü dolap
sağolun kızlar sevindim ayrı satılmalarına.yarın rahat rahat seçerim artıkEvet ayrı satılıyo
Bizimde yok odamız ben ikeadan yatak ve dolap almayı düşünüyorum bi de masa sandalye alıcam
Canım elif ada da kabız oluyordu şekilli yapıyordu hep ama son beş aydır senin dediğin şekilde yapıyor hep. Bence bağırsakları bozulmamıştır hemen kötü düşünme. Büyüdükçe bağırsakları gelişiyor ishal olmadıkça çocuk kolay kaka yaptığı için rahatlıyordurSikinti etmiyorum civik olmasını ve tasmasini ama hemen les gibi kokan kaka hic kokmuyo biraz o garip geldi daha cok. İlactan falandir insalah bide bagirsaklaribi bozmasa bari tsm iyilrsmedi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?