2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
iyi geceler..

simdi bu kadar insan haziran 2014te ankarada mi dogurdu yani?:) ve 9000kusur msj var, vefali gruba slm cakayim dedim.
soktayim:))

bu arada ben temmuz 2014 annesiyim.
kizim 20 aylik.
İyi geceler hepimiz Ankara değiliz bir çok şehirden anniş var burda ortak yanımız 2014 haziran annesi olmamız gerçi mayıs doğumlu sabırsız bebişlerimiz temmuz apustos doğumlu miniklerimizde var inşallah paylaşımlarımız nice 9000 ler olur Arzumuz bu
Her daim bekleriz minik kızçeyide Allah bağışlasın sağlıklı Mutlu bir ömrü olsun

iyi geceler..

simdi bu kadar insan haziran 2014te ankarada mi dogurdu yani?:) ve 9000kusur msj var, vefali gruba slm cakayim dedim.
soktayim:))

bu arada ben temmuz 2014 annesiyim.
kizim 20 aylik.
Ankara kismini bende anlamadim. Birde 9000 kusur sayfa demek istedin galiba :)
Aramiza katilmak istersen topigimiz acik :))

Ne kadar aci böyle böyle bu hale geldi insanlik. Su topikte bile basina bu tarz seyler gelmeyen insan yok neredeyse. Bende yasadim 7-8 yaslarindayken. Karsimdakide cocuk olmasina ragmen hala unutabilmis degilim

Ooh süper..Düşüncesi bile rahatlatıyor insanı,iyi gelmiştir tabi..

Ne kadar aci böyle böyle bu hale geldi insanlik. Su topikte bile basina bu tarz seyler gelmeyen insan yok neredeyse. Bende yasadim 7-8 yaslarindayken. Karsimdakide cocuk olmasina ragmen hala unutabilmis degilim
İnsanın hafızasından silmek istediği şeyler olabiliyor malesef

Okurken bile keyif veriyo Canım ne güzel yapmışsın

tesekkur ederim:)
foruma bakarken gozume carpan basliklardan biriydi ankara haziran anneleri ve ben o basliga tiklamamisim demek ki.. farketmez gerci..

Allah hepimizin evlatlarini bagislasin..
Hayirli omurler versin...

Kızlar oğlum 16 dişi tamamladı. Tüm bebeler 12-13 lerde gezerken benim dana 9 dişliydi, 2 kere diş atağı geçirdi toptancı oğlum ve üçlü beşli çıkarıp bitirdi bu işi :) uzarken de biraz sıkıntılı ama inşallah yakında bu bağışıklığı ve mızmızlığı düzelir

Hadi gözün aydın. Ben areninkileri hiç sayamadım. Ama bakınca hepsi çıkmışlar gibi duruyor. Bi işe yaramadıkları için sanırım hep unutuyorum :)

aynen... ankara kismini ben eklemisim anlasilan:).. pardon:)

hic kopmamaniz takdire sayan.
hele de kucuk veletler olunca)

Aktif bir grubuz.. Hiç kopmadık birbirimizden Ama neden hepimizin Ankara'da olduğunu / doğurduğunu düşündün onu anlayamadım ? Çünkü yok öyle bir şey

Ankara kismini bende anlamadim. Birde 9000 kusur sayfa demek istedin galiba :)
Aramiza katilmak istersen topigimiz acik :))

tesekkurler "can" nazik davetin icin:)
ah evet nerden baksan tutarsizlik benimki.
ankara yetmedi bi de sayfalari msj yapnisim. ooo 9900 sayfa!
waw! dile kolay!:)
masallah..

Sen soyleyince baktim da onumuzdeki arkamizdaki topikler 4 bilemedin 5. Sayfalarda.
Ne düşük ceneliymisiz biz

evet, dusuk ceneye degil tabi:)) kopmadan ilerleyisinize.
google da biseylere bakarken kk' yi gordum.. aa ne zamandir girmiyorum bakiym dedim. son mesajlara gordim ve dikkat cekiciydi sayfa sayisi. aramizda 1 ay olunca gireyim defim.

guncel konu da dis mevzusu galiba.
bizim de ust kopekler haric takim tamam:)

Aslinda guncel konumuz zanlilar-kurbanlar :)) disi cisi kakayi araya sıkıstırıyoruz bu günlerde :))
Bende kaciyorum. Herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…