- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
İyi geceler hepimiz Ankara değiliz bir çok şehirden anniş var burda ortak yanımız 2014 haziran annesi olmamız gerçi mayıs doğumlu sabırsız bebişlerimiz temmuz apustos doğumlu miniklerimizde var inşallah paylaşımlarımız nice 9000 ler olur Arzumuz buiyi geceler..
simdi bu kadar insan haziran 2014te ankarada mi dogurdu yani?:) ve 9000kusur msj var, vefali gruba slm cakayim dedim.
soktayim:))
bu arada ben temmuz 2014 annesiyim.
kizim 20 aylik.
Ankara kismini bende anlamadim. Birde 9000 kusur sayfa demek istedin galiba :)iyi geceler..
simdi bu kadar insan haziran 2014te ankarada mi dogurdu yani?:) ve 9000kusur msj var, vefali gruba slm cakayim dedim.
kizim 20 aylik.
Ne kadar aciKızlar okurken çok kötü oldum ben liseye giderken otubüste de biri bana dokunmuştu. Hemen indim otobüsten. Düşündükçe hala ağlayasın gelir. Kimseye anlatamadım. Okulda da öğrenci davranışlarını değerlendirme komisyonundayım. 5. sınıftaki öğrenme güçlüğü olan erkek öğrenciye aynı sınıftan üç arkadaşı tacizde bulunmuş ıssız bir yerde. Aileleri çağırdık konuşmaya asla yapmaz benim oğlum diye üstümüze yürüdüler. Aynı öğrencilerde bir çanta dolusu bıçak kama sigara yakaladım nöbetçiysen babasını çağırdım Ada'm pişkin pişkin ne olmuş dedi. Hiç bir yaptırımımız yok malesef. tecavüze uğradığını söyleyen bir kız öğrenci için arkadaşım savcılığa suç duyurusunda bulundu. Kızın anlattığına göre abisinin arkadaşları 17 kişi tecavüz etmiş.Arkadaşımı kızın adını çıkardın diye ilçede rahat bırakmadılar. Sonra kız da inkar etti muhtemelen korktu
Ben bi kişiyi daha elemene yardımcı olayım Canım Kurbanın
sizede iyi gecelerr.iyi geceler..
kizim 20 aylik.
Kızlar bu aksam eşime rica ettim işten erken geldi. Gökçeyi ona bırakıp arkadaşlarımla dışarı çıktımiyi geldi. Normalde bugün eşim dışarı çıkacaktı ama bana kısmetmis haftaya da o arkadaşları ile buluşur artık
İnsanın hafızasından silmek istediği şeyler olabiliyor malesefNe kadar aciböyle böyle bu hale geldi insanlik. Su topikte bile basina bu tarz seyler gelmeyen insan yok neredeyse. Bende yasadim 7-8 yaslarindayken. Karsimdakide cocuk olmasina ragmen hala unutabilmis degilim
Kızlar bu aksam eşime rica ettim işten erken geldi. Gökçeyi ona bırakıp arkadaşlarımla dışarı çıktımiyi geldi. Normalde bugün eşim dışarı çıkacaktı ama bana kısmetmis haftaya da o arkadaşları ile buluşur artık
yorucu bir haftanın sonunda çok iyi geldi hemdeOoh süper..Düşüncesi bile rahatlatıyor insanı,iyi gelmiştir tabi..
Eşimden yana umudum yoktu ama sağolsun geldi erkenden bana da çok iyi geldi. Ama aklımda gene hep gökçe vardı.:)Okurken bile keyif veriyo Canım ne güzel yapmışsın
İyi geceler hepimiz Ankara değiliz bir çok şehirden anniş var burda ortak yanımız 2014 haziran annesi olmamız gerçi mayıs doğumlu sabırsız bebişlerimiz temmuz apustos doğumlu miniklerimizde var inşallah paylaşımlarımız nice 9000 ler olur Arzumuz bu
Her daim bekleriz minik kızçeyide Allah bağışlasın sağlıklı Mutlu bir ömrü olsun
Hadi gözün aydın. Ben areninkileri hiç sayamadım. Ama bakınca hepsi çıkmışlar gibi duruyor. Bi işe yaramadıkları için sanırım hep unutuyorum :)Kızlar oğlum 16 dişi tamamladı. Tüm bebeler 12-13 lerde gezerken benim dana 9 dişliydi, 2 kere diş atağı geçirdi toptancı oğlum ve üçlü beşli çıkarıp bitirdi bu işi :) uzarken de biraz sıkıntılı ama inşallah yakında bu bağışıklığı ve mızmızlığı düzelir
Aktif bir grubuz.. Hiç kopmadık birbirimizdenAma neden hepimizin Ankara'da olduğunu / doğurduğunu düşündün onu anlayamadım ? Çünkü yok öyle bir şey
Sen soyleyince baktim da onumuzdeki arkamizdaki topikler 4 bilemedin 5. Sayfalarda.aynen... ankara kismini ben eklemisim anlasilan:).. pardon:)
hic kopmamaniz takdire sayan.
hele de kucuk veletler olunca)
Ankara kismini bende anlamadim. Birde 9000 kusur sayfa demek istedin galiba :)
Aramiza katilmak istersen topigimiz acik :))
Sen soyleyince baktim da onumuzdeki arkamizdaki topikler 4 bilemedin 5. Sayfalarda.
Ne düşük ceneliymisiz biz
Aslinda guncel konumuz zanlilar-kurbanlar :)) disi cisi kakayi araya sıkıstırıyoruz bu günlerde :))evet, dusuk ceneye degil tabi:)) kopmadan ilerleyisinize.
google da biseylere bakarken kk' yi gordum.. aa ne zamandir girmiyorum bakiym dedim. son mesajlara gordim ve dikkat cekiciydi sayfa sayisi. aramizda 1 ay olunca gireyim defim.
guncel konu da dis mevzusu galiba.
bizim de ust kopekler haric takim tamam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?