valla bi program yapmak lazım kime hangi ay uyar benim mayıs biraz sıkışık ama bi süprüz yapabilirim belli olmaz teyzemlerin gelmeye niyeti var onlarla gelip uçakla dönerim bakalım kısmetAynen bende öyle :) @oslew ne zaman geliyorsun buralara ???
ne güzel yapmissin canim arada bir mola iyi gelirKızlar bu aksam eşime rica ettim işten erken geldi. Gökçeyi ona bırakıp arkadaşlarımla dışarı çıktımiyi geldi. Normalde bugün eşim dışarı çıkacaktı ama bana kısmetmis haftaya da o arkadaşları ile buluşur artık
insallah duzelir o da biran once.Kızlar oğlum 16 dişi tamamladı. Tüm bebeler 12-13 lerde gezerken benim dana 9 dişliydi, 2 kere diş atağı geçirdi toptancı oğlum ve üçlü beşli çıkarıp bitirdi bu işi :) uzarken de biraz sıkıntılı ama inşallah yakında bu bağışıklığı ve mızmızlığı düzelir
Ece dislerini hep tek tek cikardi sadece azilarini ve simdi kopek disini pes pese cikardi zor bir surec her diste grip istahsizlik uykusuz geceler ve huysuzluk ust kopek disleri patlamis ama alti goremedim yarin bakmaya caliscam ne alemde diye ciksin bitsin artik bir arka azilar kalir onlarida hemen cikarmazlar zaten en azindan cogu disleri cikti sayilir sanki rahat gunler yaklasiyor gibi insallah yani:))insallah duzelir o da biran once.
Bende hic bisey anlamadim dis mevzusundan. 1 yasina kadar bekledik ha geldi ha geliyo diye. Her salya akisina dis dis dedik. Yasina bir hafta kala ilk disi cikardi. Sonra noldu anlamadim patir patir dokuldu disler 18 aylikken 16 disi de tamamlandi. Fena cikarmis sipam
Ah canım yazık demeyeceğim sana. Üç çocuk büyütmek kolaymı allah yardımcın olsun fedakar özverili anneKızlar kardeşim ve eşiyle hayvanat bahçesine gitmistik su geyiği gordum hepsi oturuyor ya da ayakta ama bu geyik bu vaziyette aynı kendime benzettim kizkardesim ve eşine temsili akşam olunca ben dedim gülme krizine girdiler oğlumda fotosunu çekmiş şimdi gordum sizede gostereyim dedim Eki Görüntüle 1802667
Allah allahhh acaba kahvemi bozukBen de Arçelik telve var hiç memnun değilim sıfır köpük
Ben tek çocukla aksama o halde oluyorum seni düşünemiyorumKızlar kardeşim ve eşiyle hayvanat bahçesine gitmistik su geyiği gordum hepsi oturuyor ya da ayakta ama bu geyik bu vaziyette aynı kendime benzettim kizkardesim ve eşine temsili akşam olunca ben dedim gülme krizine girdiler oğlumda fotosunu çekmiş şimdi gordum sizede gostereyim dedim Eki Görüntüle 1802667
gokcede oyle yemiyo.bizim yedigimizi yeme kismini coktan gectim. Yiyecegi bisey olsa bile yrmez oyle. Muz bal en sevdigi sey sirf sofada oturmaya alissin diye onlari koyuyorum ama en fazla bes dk.Kızlar gökçeye özel uyku eğitimi falan vermedik ama uykusu gelince beşiğine gidip uyuyor. Arkamizdan aglamıyo. Gökçe ile tek derdimiz bizimle oturup Aksam yemegi yememesi.siz ne yapıyorsunuz aksam gökçe hala oturup bizimle yemiyodün dışarı çıkmadan bi tabak kabak yedirdim ama ezdim iyice. Normalde çok güzel çiğner ama istemediği için çiğnemek istemiyo bende ezdjm iyice ve zar zor bitti o tabak. Buna da şükür dedim yemez sanıyordum. Yaa ne zaman bizimle oturup düzgüncene yemek Yicek ki
Bende yarın saattir bir yumurta yedirmek için peşinden kosuyorum aslında yerdi ama bir haftadır zorla yiyo sanırım Dişten. İkinci azilardan ilki geliyo iyice belli olmuş. Ama akşam yemeğini bizimle yemiyo ona taktım. Birde geçen gün gökçeyi Bakicisindan buraz geç aldım. Alırken akşam yemeği yiyorlardı ve gokcede onlarla oturmuş yarım kase nohut yemeği yemiş çok şaşırdım. Neden orada yiyo bizde yemiyor diye takıntı yaptım sanırım :-( ora kalabalık ondan tatlı mı geldi acaba?gokcede oyle yemiyo.bizim yedigimizi yeme kismini coktan gectim. Yiyecegi bisey olsa bile yrmez oyle. Muz bal en sevdigi sey sirf sofada oturmaya alissin diye onlari koyuyorum ama en fazla bes dk.
Bi cocuk 5 dk rahat oturamaz mi ya. Surekli hareket halinde. Mama sandalyesinde tutmak icin kirk takla atiyorum. Baska yerde oturmasi zaten mumkun degil. Bizle masaya oturdugunda da kendimde biseyler yiyince hic zaptedemiyorum. Benim icin bi yere gitmek iskence resmen. Burda ayakta dolanirken yediriyorum cogu seyi mesela.
gokcecik yine dislere herkesten once baslamis. Hasta olmaz insallah digerleri gibi.Bende yarın saattir bir yumurta yedirmek için peşinden kosuyorum aslında yerdi ama bir haftadır zorla yiyo sanırım Dişten. İkinci azilardan ilki geliyo iyice belli olmuş. Ama akşam yemeğini bizimle yemiyo ona taktım. Birde geçen gün gökçeyi Bakicisindan buraz geç aldım. Alırken akşam yemeği yiyorlardı ve gokcede onlarla oturmuş yarım kase nohut yemeği yemiş çok şaşırdım. Neden orada yiyo bizde yemiyor diye takıntı yaptım sanırım :-( ora kalabalık ondan tatlı mı geldi acaba?
Aynen onu da düşündüm bana mı naz yapıyor diye. Ben misafirliğe gidiyorum bişey yediremiyorum bakıcısı götürüyor onu yedi bunu yedigokcecik yine dislere herkesten once baslamis. Hasta olmaz insallah digerleri gibi.
Yarim kase nohut ne demek ya. Gorrbilrcek miyim acaba o gunleri. burda cok kalabaligiz. Gokceyle birlikte 7 kisi oluyoruz yine de durmaz. Bize mi naz yapiyolar acaba. Brn olmasam yer mi ki gokcede. Simdiye kadar tum yemek ogunlerinde yedirmesem bile yanindaydim. Deneyesim geldi resmen
Benim senin zanlın rahatla artık. Beş yüz tane mesajını okudum heralde iki ay tövbe dayanamazsın sen:)
Dis konusunda gokceyle ayni ilerledik :) bizim de ikinci azilardan biri geldi :))Bende yarın saattir bir yumurta yedirmek için peşinden kosuyorum aslında yerdi ama bir haftadır zorla yiyo sanırım Dişten. İkinci azilardan ilki geliyo iyice belli olmuş. Ama akşam yemeğini bizimle yemiyo ona taktım. Birde geçen gün gökçeyi Bakicisindan buraz geç aldım. Alırken akşam yemeği yiyorlardı ve gokcede onlarla oturmuş yarım kase nohut yemeği yemiş çok şaşırdım. Neden orada yiyo bizde yemiyor diye takıntı yaptım sanırım :-( ora kalabalık ondan tatlı mı geldi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?