- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
Gülmekle kalmadım yarıldım ikiye bölündüm
Kızlar çeneniz patlamasın e mi. Bu ne yaw, ne güzel günde bi kere girip iki üç mesaj okuyup çıkıyordum bu ne saatte 100 küsür mesaj doluyor.
@sglbntfayika @minnakkartal sizin patronlara mail atıcam tüm gün kk da lak lak yapıyorlar diye. Ama benimle bilgi alışverişine girerseniz bi güzellik yapabilirim
İnşallah haftasonu hepinizin kocası darbe yapar tellerinizi alır da bu kadar msj kasamazsınız
Aşk olsun ağzımdan öyle bir cümle mi çıktı benimbende hafta sonu yokum canım evdeyken kendimi mutfağa kapatıp yemek yaparken bakıyorum ama feyena benı istemediğinden dolayı öle bakar laf atan olursa yazarım yoksa yazmam artık.. benim açımdan rahat ol tatlım...
artık gözyaşlarına inanmıyorum cık yazmam sana minnak yazsınAşk olsun ağzımdan öyle bir cümle mi çıktı benim
yok yok ben aşıkların arasına girmemartık gözyaşlarına inanmıyorum cık yazmam sana minnak yazsın
@minnakkartal canım ona yazdıklarımın senle hiç alakası yok lütfen üstüne alınma olur mu
Katılıyoruım canımçekiliş sonuçlanana kadar burada sayfalar coşar çok önemli bişi olunca kırmızı ve bolt mu yazsak acaba çekiliş mesajlarına bakmak istemeyen sadece öenmli şeyleri okuyacak vakitleri olan onlara bakar en azından sadece bir öneri olarak şeettiriyorum
Msn var mı, cam açCanım özele gel
ay şuan ölüyorum gülmekten bildiğin geçmişe gittimMsn var mı, cam aç
Aaaa tam arsız bu bi de hediye sipariş ediyorEki Görüntüle 1802448 Eki Görüntüle 1802449 Eki Görüntüle 1802450
kızlar butikbebede 30 lira sizce alınabilir bişey mi?
ayyy çok utandım ya vallahi aklıma bile gelmedi hem belki kurbişime alıcam anasından yorum bekliyorum ne karıştırıyon o tarafınıAaaa tam arsız bu bi de hediye sipariş ediyor
Siz bizden gizli 3 sayfa ne konustunuz acaba arkada kulis mi yapiliyor yoksaTacizde son nokta !!!!!
bak ya hiç dikkat bile etmedim vallahi dedekliflik nirvana da asılSiz bizden gizli 3 sayfa ne konustunuz acaba arkada kulis mi yapiliyor yoksa
Oooo benim gelen kutusunu görsen herkesle 3-5 sayfam var nerdeyse :))Siz bizden gizli 3 sayfa ne konustunuz acaba arkada kulis mi yapiliyor yoksa
Biz Nasıl giyelim o ayakkabıları şekerimayyy çok utandım ya vallahi aklıma bile gelmedi hem belki kurbişime alıcam anasından yorum bekliyorum ne karıştırıyon o tarafını
Yani bana
çok şekerler kiEki Görüntüle 1802448 Eki Görüntüle 1802449 Eki Görüntüle 1802450
kızlar butikbebede 30 lira sizce alınabilir bişey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?