2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Oglenleri ben uyutcam aksamlari esim anlastk bu sekilde. Ayni zmandada yemegide duzene sokmam lazm hicbisey yemiyo. Kendi haline birakicm artk onune tabagi koyucam hic ellemicem. Cnku gercekten ac olduklarinda yiyolar zorladkca inat ediyolat
Valla 6 yildir onlarca kez aldim bu karari ama bir turlu iradeli olamadim. Insallah sen basarili olursun

Allah allahhh acaba kahvemi bozuk geri gonderseydn cnm belki arizalidir
Hediye gelmişti. Şöyle ki eşimin arkadaşı bir hafta bize yemeğe her geldiğinde ben ona zorla kahve yapıyordum. Oldum olası beceremem zaten Can'ına tak etmiş olmalı ki bir akşam kahve makinesini almış geldi madem yapacaksın bu işkenceyi bununla yap dedi. farklı kahve de denedim cıkss beceremedim

bende temizligi bitirdim oturdum simdi bizimki de pepe izlio.. bunlar nasil akilli bisi.. masallah hepsine..
Ne guzel senin temizlik bitmiş :) ben tembellik yaptım geç başladım. Bide ben gökçe rahatsız olmasın die mutfaktan başladı hanımefendi peşimden geldi süpürgeye yapışti zar zor süpürdum. Şimdide gökçe uyudu sessiz sessiz ev sileyim bari :)

hem kalabalık bi de çocuklar var ya ilgisini çeken şeylerdir bende dün başedemedim ayağa kalkıyo görümcemin oğlu vardı onu yolladım arkasından abi abi başladı bu sefer dedim bak önünü çıkarcam aç aç dedi oturdu biraz daha öyle yiyodu ne güzel elektrik kesildi tv yi aç diyo bana :) verdim tableti eline kalınını öyle yedi :)

valla bi program yapmak lazım kime hangi ay uyar benim mayıs biraz sıkışık ama bi süprüz yapabilirim belli olmaz teyzemlerin gelmeye niyeti var onlarla gelip uçakla dönerim bakalım kısmet
Bana her ay uyar. Senin gelmene yakın yapalım o zaman bi program. Diğer arkadaşlara da uyarsa tabi.
Aren de tam tersi biz masaya oturdugumuz an oda oturmak istiyor. Yalandan çatala bişeyler batırıyor. Ben hiç peşinden koşarak yedirmedim. Hep mama sandalyesinde verdim. Şimdi de eline bişey verdigim an mama sandalyesine oturmadan yemiyor.

Ne guzel ya. Gökçe mama sandalyesinden çabuk sıkılıyor. Nasılsa kahvaltıda oturuyor. Hoşuna giden bişey varsa yiyor.

Park yatakmi canim ecenin park yatak dar geliyor bende yaza insallah cocuk odasinda bazaya yatirmayi dusunuyorum @pilise nin aldigi bazanin yanina takilan korumaliktan alip takcam
Ah canım yazık demeyeceğim sana. Üç çocuk büyütmek kolaymı allah yardımcın olsun fedakar özverili anne
Sagol canim benim sizlerde oylesiniz
Ben tek çocukla aksama o halde oluyorum seni düşünemiyorum
Evet canim yoruluyorum gercekten az kaldi insallah

ecede abilerine ozenip oturuyor sofraya orasi kalabalik olunca heveslenmistir

Kizlar sabahtan beri cok kotuyum kardesim geldi ondan sonra kapi caldi ust kattaki benimle kavga etmeye gelmis ben hali cirpcam cirpmadan yapamam haftada bir cirpcam benim usttekilerde habersiz cirpiyor ben birsey demiyorum dedi ama gorseniz ses tonu surati bana birseymi dedin diyor kapiyi kapatirken ama nasil edepsizce tavirli konusmalar ben de arkadan yap dedim ben yapma demedim dedim arkadan yapamiyormus bende olmaz dedim ben yapcam dedi camasir ascam hafta sonu cocuklarin kiyafeti yikaniyor dedim dinlemedi cirpti kardesim ve annem sakinlestirdi beni esime soyledim esim ben esiyle konuscam oyleyse dedi ki esi cok kibar bir adam kimseye rahatsizlik vermek istemeyen biri eger boyle devam ederse ben videoya alip zabitaya sikayet etcem ben camasir asamiyorum birde o gun rica ettim tamam arkadan yaparim dedi ama birisi doldurmus onu belli sabahtan beri o kadar kotuyumki sanki ben suclu o hakli gibi sert sert tavir koyuyor

İg da burcu1957 kim kızlar?araştırmalardayım da karıştırdım

Çok öfkeli işler bunlar.umsrım eşi güzelce konuşur komşuyla hallolur.uyma sen.diceğini demişsin.bide şikayet etneyin bence aynı apartmanda.gördükçe huzurun bozulur daha çok laf yapar sana

Haftasonu ya kimseler yok.ahan ds bende gidiyorum gezmelere.akifciği anneme bırakıp çarşıya gidcem.hem yürüyüş olur hemde kurbanıma da bişiler bakimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…