Valla 6 yildir onlarca kez aldim bu karari ama bir turlu iradeli olamadim. Insallah sen basarili olursunOglenleri ben uyutcam aksamlari esim anlastk bu sekilde. Ayni zmandada yemegide duzene sokmam lazm hicbisey yemiyo. Kendi haline birakicm artk onune tabagi koyucam hic ellemicem. Cnku gercekten ac olduklarinda yiyolar zorladkca inat ediyolat
Gece 3.34 te girmis en son. Zanlisini aramistir kesin@feyena bugün hic gelmedi isleri yogunlasti belkide
Dis konusunda gokceyle ayni ilerledik :) bizim de ikinci azilardan biri geldi :))
bende temizligi bitirdim oturdum simdi bizimki de pepe izlio.. bunlar nasil akilli bisi.. masallah hepsine..Pepe ağlıyomuşda gökçe de gözyaşlarını silmek için tv ye çıkmaya çalışıyor
benim oğlum 21 temmuz:)iyi geceler..
simdi bu kadar insan haziran 2014te ankarada mi dogurdu yani?:) ve 9000kusur msj var, vefali gruba slm cakayim dedim.
soktayim:))
bu arada ben temmuz 2014 annesiyim.
kizim 20 aylik.
Hediye gelmişti. Şöyle ki eşimin arkadaşı bir hafta bize yemeğe her geldiğinde ben ona zorla kahve yapıyordum. Oldum olası beceremem zaten Can'ına tak etmiş olmalı ki bir akşam kahve makinesini almış geldiAllah allahhh acaba kahvemi bozukgeri gonderseydn cnm belki arizalidir
Ne guzel senin temizlik bitmiş :) ben tembellik yaptım geç başladım. Bide ben gökçe rahatsız olmasın die mutfaktan başladı hanımefendi peşimden geldi süpürgeye yapışti zar zor süpürdum. Şimdide gökçe uyudu sessiz sessiz ev sileyim bari :)bende temizligi bitirdim oturdum simdi bizimki de pepe izlio.. bunlar nasil akilli bisi.. masallah hepsine..
hem kalabalık bi de çocuklar var ya ilgisini çeken şeylerdir bende dün başedemedim ayağa kalkıyo görümcemin oğlu vardı onu yolladım arkasından abi abi başladı bu sefer dedim bak önünü çıkarcam aç aç dedi oturdu biraz daha öyle yiyodu ne güzel elektrik kesildi tv yi aç diyo bana :) verdim tableti eline kalınını öyle yedi :)Bende yarın saattir bir yumurta yedirmek için peşinden kosuyorum aslında yerdi ama bir haftadır zorla yiyo sanırım Dişten. İkinci azilardan ilki geliyo iyice belli olmuş. Ama akşam yemeğini bizimle yemiyo ona taktım. Birde geçen gün gökçeyi Bakicisindan buraz geç aldım. Alırken akşam yemeği yiyorlardı ve gokcede onlarla oturmuş yarım kase nohut yemeği yemiş çok şaşırdım. Neden orada yiyo bizde yemiyor diye takıntı yaptım sanırım :-( ora kalabalık ondan tatlı mı geldi acaba?
Bana her ay uyar. Senin gelmene yakın yapalım o zaman bi program. Diğer arkadaşlara da uyarsa tabi.valla bi program yapmak lazım kime hangi ay uyar benim mayıs biraz sıkışık ama bi süprüz yapabilirim belli olmaz teyzemlerin gelmeye niyeti var onlarla gelip uçakla dönerim bakalım kısmet
Aren de tam tersi biz masaya oturdugumuz an oda oturmak istiyor. Yalandan çatala bişeyler batırıyor. Ben hiç peşinden koşarak yedirmedim. Hep mama sandalyesinde verdim. Şimdi de eline bişey verdigim an mama sandalyesine oturmadan yemiyor.Kızlar gökçeye özel uyku eğitimi falan vermedik ama uykusu gelince beşiğine gidip uyuyor. Arkamizdan aglamıyo. Gökçe ile tek derdimiz bizimle oturup Aksam yemegi yememesi.siz ne yapıyorsunuz aksam gökçe hala oturup bizimle yemiyodün dışarı çıkmadan bi tabak kabak yedirdim ama ezdim iyice. Normalde çok güzel çiğner ama istemediği için çiğnemek istemiyo bende ezdjm iyice ve zar zor bitti o tabak. Buna da şükür dedim yemez sanıyordum. Yaa ne zaman bizimle oturup düzgüncene yemek Yicek ki
Ne guzel ya. Gökçe mama sandalyesinden çabuk sıkılıyor. Nasılsa kahvaltıda oturuyor. Hoşuna giden bişey varsa yiyor.Bana her ay uyar. Senin gelmene yakın yapalım o zaman bi program. Diğer arkadaşlara da uyarsa tabi.
Aren de tam tersi biz masaya oturdugumuz an oda oturmak istiyor. Yalandan çatala bişeyler batırıyor. Ben hiç peşinden koşarak yedirmedim. Hep mama sandalyesinde verdim. Şimdi de eline bişey verdigim an mama sandalyesine oturmadan yemiyor.
Park yatakmi canim ecenin park yatak dar geliyor bende yaza insallah cocuk odasinda bazaya yatirmayi dusunuyorum @pilise nin aldigi bazanin yanina takilan korumaliktan alip takcamYiğit sürekli dönüyo yatağında.kalktım odadaki kanepeyi açtım aldım oraya yatırdım. İki saattir dönen çocuk kanepeye yatar yatmaz uyudu. Artık kendi yatağı dar geliyo sanırım. Bi yatak alıp odasını ayirsammi. Ayırmayı ne zamandır istiyorum aslında.
Şimdi bende yanına yatıp uyuycam. Bide kanepede uyuyalim bakalım:)) yiğit pek bi rahat uyuyo sabaha kadar uyanmayacak gibi görünüyo:)
Sagol canim benim sizlerde oylesinizAh canım yazık demeyeceğim sana. Üç çocuk büyütmek kolaymı allah yardımcın olsun fedakar özverili anne
Evet canim yoruluyorum gercekten az kaldi insallahBen tek çocukla aksama o halde oluyorum seni düşünemiyorum
ecede abilerine ozenip oturuyor sofraya orasi kalabalik olunca heveslenmistirBende yarın saattir bir yumurta yedirmek için peşinden kosuyorum aslında yerdi ama bir haftadır zorla yiyo sanırım Dişten. İkinci azilardan ilki geliyo iyice belli olmuş. Ama akşam yemeğini bizimle yemiyo ona taktım. Birde geçen gün gökçeyi Bakicisindan buraz geç aldım. Alırken akşam yemeği yiyorlardı ve gokcede onlarla oturmuş yarım kase nohut yemeği yemiş çok şaşırdım. Neden orada yiyo bizde yemiyor diye takıntı yaptım sanırım :-( ora kalabalık ondan tatlı mı geldi acaba?
Çok öfkeli işler bunlar.umsrım eşi güzelce konuşur komşuyla hallolur.uyma sen.diceğini demişsin.bide şikayet etneyin bence aynı apartmanda.gördükçe huzurun bozulur daha çok laf yapar sanaKizlar sabahtan beri cok kotuyum kardesim geldi ondan sonra kapi caldi ust kattaki benimle kavga etmeye gelmis ben hali cirpcam cirpmadan yapamam haftada bir cirpcam benim usttekilerde habersiz cirpiyor ben birsey demiyorum dedi ama gorseniz ses tonu surati bana birseymi dedin diyor kapiyi kapatirken ama nasil edepsizce tavirli konusmalar ben de arkadan yap dedim ben yapma demedim dedim arkadan yapamiyormus bende olmaz dedim ben yapcam dedi camasir ascam hafta sonu cocuklarin kiyafeti yikaniyor dedim dinlemedi cirpti kardesim ve annem sakinlestirdi beni esime soyledim esim ben esiyle konuscam oyleyse dedi ki esi cok kibar bir adam kimseye rahatsizlik vermek istemeyen biri eger boyle devam ederse ben videoya alip zabitaya sikayet etcem ben camasir asamiyorum birde o gun rica ettim tamam arkadan yaparim dedi ama birisi doldurmus onu belli sabahtan beri o kadar kotuyumki sanki ben suclu o hakli gibi sert sert tavir koyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?