2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
İndim şimdi canım.sadece çay içtim ye diye ısrar ettiler eşimde ters ters baktı ama canım istemedi.eşim çıktı evden bende kendime sofra kuruyom

fenalik getiriyolar bazen.

Saatler geri mi alindi bugece ya t
bende diyorum gokce niye niye gec kalkti. Bi saat gec mi uyuyacaklar yani artik :|

git canik bence bosuns bu agriyi uykusuzlugu cekmemid olursun :/

Annemlerde suan tv yok. Erkek kardesim lise sinavlarina buyuk de uni sinavlarina haxirlaniyo. Kalkamiyolar tvnin basindan diye kaldirdik sene basinda.
Dun eve misafirler geldi. Tvsiz ev olmazmis. Calisan cocuk tv varkende calisirmis yokkende. Annemlerde hic akil yokmus. Buraya grlince sikiliyolarmis. Cocuga gore mi hareket edilirmis.
suan dublekste oturuyolar annrmler. Ama tasincaklar annrm islere yetisemiyo. Hrmde bes oda var fazla geliyo. 4 odali dubleks bi eve grcecekler. Bir de ona taktilar. 3 oda neyimize yetmiyomus. Eskiden cocuklarin ayri odasi mi varmis. Hrpsi bi odada yatsinmis. 2 tane kix kardesim var 16 biri 21 yasinda. Lideye gidecek erkek cocukla bi odada sikistikis nasil kalsinlar diyoruz. Oturma odasinda yatsinmis oda sartmiymis. Valla fenalik geldi kovsam evden hic pismanlik duymazdim. Bizim hic aklimiz yoktu sanki

Hmm yazmışsın zaten canım içtiğini. Kadın doumcuya bi görün bakalım o zaman. Acaba niye regl zamanında oluyo merak ettim sebebi ne ki.

Tovbe tovbe ya bu ne canim firca atmaya gelmisler sanki

Hep öyle olur zaten. Geçen yıl haziranda anneme gittim Eskişehire ben bir hafta hastalıktan kalkamadım gökçeye annem baktı. Temmuz'da bi daha gittim bu sefer gökçe el ayak ağız hastalığına yakalandı bir hafta çocuğum hep ağladı uyumadi. Bize tatil yaramıyor.

Üfff bu çenesi dusukler. Aynı ben bu eve tasinincada o evin işi bitermi ne gerek var bla bla bla bla. Sizene yaaa. Öbür evden bin kat da rahatım burda allaha şükür.

Benim eşim mesaj atsa o şekilde faceden inanmıyorum artık arayip telden senmi mesaj attın o ne vs soru yağmuruna tutuyorum.

Benim eşim mesaj atsa o şekilde faceden inanmıyorum artık arayip telden senmi mesaj attın o ne vs soru yağmuruna tutuyorum.
bende inanmayacagim ilk defa basima geldi korktum kuzenimi de arayinca aynisini bana yaptilar mesaj geldi onaylamadim mesaj gelirse sakin onaylama dedi bende cok korkmustum dedi dusun yani avukat kuzenim:))

bende inanmayacagim ilk defa basima geldi korktum kuzenimi de arayinca aynisini bana yaptilar mesaj geldi onaylamadim mesaj gelirse sakin onaylama dedi bende cok korkmustum dedi dusun yani avukat kuzenim:))
Bu yöntemle o kadar çok kişi dolandırıyorlar ki eşim artık öyle mesaj atanlarla dalga geçiyor. İnanmış gibi yapıp onay mesajı yerine küfür yazmak gibi

Benim arada bir olurdu baş ağrısı hamileyken fenaydı kafamı duvara vurcaktım artık eşimle kavga etmiştin hatta ağrıdan nasıl ağlıyorum falan aramıştım kv deyi doktora götürün beni diye sonra sağlık ocağına gittik yapcak bişey yok dedi migren dedi karanlıkta yat masaj yap öyle bikaç kere oldu doğumdan sonra da bikere oldu
Tansiyonda yapar benim tansiyon yükselince oluyo kusarsam geçer kusmazsam acile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…