canim ben cekiliste yokum ya istersen bana ozelden kim oldugunu yaz belki bir yardimim dokunur meraktan.degil sadece yardim icinBu arada kurbanım hakkında araştırma yapayım dedim bişey bulamadım yaa
İndim şimdi canım.sadece çay içtim ye diye ısrar ettiler eşimde ters ters baktı ama canım istemedi.eşim çıktı evden bende kendime sofra kuruyomEvet canim dun gerilmistim bayagi bugunde uykusuzluk basima vurdu sanirim icim kipir kipir bizim bebelerde boyle oluyor galiba:))
Oh ne guzel sende dinlen biraz
evet canim ya her ay oluyordu bas agrisi bu ay daha fazla oldu dun sinirlenmistim bayagi senin kahvaltida iyi gecer insallah iste bazi seylere esimiz icin katlanmak zorundayiz canim
Bizz:)Kimler pepee izliyor :))
fenalik getiriyolar bazen.Aynen ya enerjiyi atamadığından birazda uykuya geç dalıyolar heralde.tamamen atamıyolar.kimisi biraz bağır çocuğuna öyle alışmasın diyo.ben kimseyi takmam bu dünyada benim en değerlim çocuklarım...benim uykum kaçtı ekmek aradı yaptım kendime yanına da ayran.midem kazındı valla.aç açına asla uyku tutmaz
bende diyorum gokce niye niye gec kalkti. Bi saat gec mi uyuyacaklar yani artik :|Saatler geri mi alindi bugece ya t
git canik bence bosuns bu agriyi uykusuzlugu cekmemid olursun :/Ece 5.30 da kalkti emdi uyudu benim basim cok agriyordu uyuyamadim bir daha regl doneminde hep asiri derecede bas agrim oluyor tansiyonumu olctum 14-9 du internete baktim bazi kadinlarda boyle oluyormus kadin dogumcular ilac veriyormus kalsiyum ve hormon duzenleyici kadin dogumcuya gitsemmi acaba basimin agrisindan agladim gece ece olmasa acile gidecektim o kadar yani esim basima masaj falan yapti 3 saat uyudum toplamda evdekiler kalkmadi daha cok aciktim onlarin kalkmasini bekliyorum
Gideyim reglim bitince bakalim ne diyecek valla her ay perisan oluyorumfenalik getiriyolar bazen.
bende diyorum gokce niye niye gec kalkti. Bi saat gec mi uyuyacaklar yani artik :|
git canik bence bosuns bu agriyi uykusuzlugu cekmemid olursun :/
Evet baş ağrısına kahve özellikle Nescafe iyi geliyo.sezeryan sonrası baş ağrısı olur ya o zaman doktor bile oneriyodu kahve iç baş ağrısi olursa diyeBiraz bişeyler atıştırıp kahve içsen
Bana iyi geliyo öyle durumlarda
Hmm yazmışsın zaten canım içtiğini. Kadın doumcuya bi görün bakalım o zaman. Acaba niye regl zamanında oluyo merak ettim sebebi ne ki.Dun denedum canim kahve de ictim gecmedi minoset ictim hic fayda etmedi o kadar siddetli bir agriki sol gozumun icine dogru vurdu agri her ay oluyor bu bende daha tam regl baslamadi baslayinca bitiyor bas agrisida gecen sene nisanda gitmistim kadin dogumcuya bir sene olacak olmazsa gidip hem smear vereyim hemde bunu soyleyeyim doktora
Tovbe tovbe ya bu ne canim firca atmaya gelmisler sankiAnnemlerde suan tv yok. Erkek kardesim lise sinavlarina buyuk de uni sinavlarina haxirlaniyo. Kalkamiyolar tvnin basindan diye kaldirdik sene basinda.
Dun eve misafirler geldi. Tvsiz ev olmazmis. Calisan cocuk tv varkende calisirmis yokkende. Annemlerde hic akil yokmus. Buraya grlince sikiliyolarmis. Cocuga gore mi hareket edilirmis.
suan dublekste oturuyolar annrmler. Ama tasincaklar annrm islere yetisemiyo. Hrmde bes oda var fazla geliyo. 4 odali dubleks bi eve grcecekler. Bir de ona taktilar. 3 oda neyimize yetmiyomus. Eskiden cocuklarin ayri odasi mi varmis. Hrpsi bi odada yatsinmis. 2 tane kix kardesim var 16 biri 21 yasinda. Lideye gidecek erkek cocukla bi odada sikistikis nasil kalsinlar diyoruz. Oturma odasinda yatsinmis oda sartmiymis. Valla fenalik geldi kovsam evden hic pismanlik duymazdim. Bizim hic aklimiz yoktu sanki
Cok siddetli canim ya kendimi bor ayarlayip gideyim bakayim ne diyecekHmm yazmışsın zaten canım içtiğini. Kadın doumcuya bi görün bakalım o zaman. Acaba niye regl zamanında oluyo merak ettim sebebi ne ki.
Hep öyle olur zaten. Geçen yıl haziranda anneme gittim Eskişehire ben bir hafta hastalıktan kalkamadım gökçeye annem baktı. Temmuz'da bi daha gittim bu sefer gökçe el ayak ağız hastalığına yakalandı bir hafta çocuğum hep ağladı uyumadi. Bize tatil yaramıyor.Hic bisey anlamadim ben bu tatilden ya. Daha bu gun kendime geldim. Gokce hasta ben hasta gecti hafta. Kuzenim samsundan gelmisti 9 aylik bebegi o da hastalandi kuzenimde hastalandi. Diger kuzrnle goruscejtik onada gelme dedik seninde bebegin hasta olur diye.Geldigimize pisman olduk resmen. Teyzemin torunu da hastalandi. Sulalecek gribiz. Bulastiranda belli epey bi sovduk icten icten. Kendi azicik halsiz biri gorse hasta olcan bize gelme der. Gicik kendi grip grip gezmedigi yer kalmadi
Üfff bu çenesi dusukler. Aynı ben bu eve tasinincada o evin işi bitermi ne gerek var bla bla bla bla. Sizene yaaa. Öbür evden bin kat da rahatım burda allaha şükür.Annemlerde suan tv yok. Erkek kardesim lise sinavlarina buyuk de uni sinavlarina haxirlaniyo. Kalkamiyolar tvnin basindan diye kaldirdik sene basinda.
Dun eve misafirler geldi. Tvsiz ev olmazmis. Calisan cocuk tv varkende calisirmis yokkende. Annemlerde hic akil yokmus. Buraya grlince sikiliyolarmis. Cocuga gore mi hareket edilirmis.
suan dublekste oturuyolar annrmler. Ama tasincaklar annrm islere yetisemiyo. Hrmde bes oda var fazla geliyo. 4 odali dubleks bi eve grcecekler. Bir de ona taktilar. 3 oda neyimize yetmiyomus. Eskiden cocuklarin ayri odasi mi varmis. Hrpsi bi odada yatsinmis. 2 tane kix kardesim var 16 biri 21 yasinda. Lideye gidecek erkek cocukla bi odada sikistikis nasil kalsinlar diyoruz. Oturma odasinda yatsinmis oda sartmiymis. Valla fenalik geldi kovsam evden hic pismanlik duymazdim. Bizim hic aklimiz yoktu sanki
Benim eşim mesaj atsa o şekilde faceden inanmıyorum artıkKizlar bir saat once face den kuzenim arkadaslik istegi gonderdi zaten arkadasimdi ama hani bazen hesab kapatip yeniden aciyorlar ya oyle zannettim istegi kabul ettim sonra msn den slm nasilsin yazmis arkaslarimla teknosa hediye cekilis bileti dagitiyoruz tel numarani verirmisin yazmis bende tamam dedim yazdim bir daha geri donen olmadi sonra kuzenim face de hesabinin calindigini yazmis nasil korktum hemen aradim kendisi avukat ve aynisini ona yapmislar telefonuna mesaj gonderip onayla yazarsa mesaji sil sakin onay verme sen telinden onay vermedikten sonra birsey yapamazlar dedi mesaj geldi facebook yeni kod numaran bu onayla diye sildim mesaji hemen aklinizda bulunsun boyle birsey basiniza gelirse sakin inanmayin
sor hemen cvp yazayımBu arada kurbanım hakkında araştırma yapayım dedim bişey bulamadım yaa
bende inanmayacagim ilk defa basima geldi korktum kuzenimi de arayinca aynisini bana yaptilar mesaj geldi onaylamadim mesaj gelirse sakin onaylama dedi bende cok korkmustum dedi dusun yani avukat kuzenim:))Benim eşim mesaj atsa o şekilde faceden inanmıyorum artıkarayip telden senmi mesaj attın o ne vs soru yağmuruna tutuyorum.
Bu yöntemle o kadar çok kişi dolandırıyorlar ki eşim artık öyle mesaj atanlarla dalga geçiyor. İnanmış gibi yapıp onay mesajı yerine küfür yazmak gibibende inanmayacagim ilk defa basima geldi korktum kuzenimi de arayinca aynisini bana yaptilar mesaj geldi onaylamadim mesaj gelirse sakin onaylama dedi bende cok korkmustum dedi dusun yani avukat kuzenim:))
Hak ediyorlar canim:))Bu yöntemle o kadar çok kişi dolandırıyorlar ki eşim artık öyle mesaj atanlarla dalga geçiyor. İnanmış gibi yapıp onay mesajı yerine küfür yazmak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?