2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Uyku egitimi vereyim dedim emzirm yatagina koyfum yanina yattim cok uyusu oldugu halde tam 2 saat benimle oynadi yatakla carsafla yastikla ne bulduysa oynafi sonrada basladi aglamaya kusacak gibi yapinca bende aldim geri uyuttum ben yapamicam bu uyku egitimini kesinlesti

Üfff bu çenesi dusukler. Aynı ben bu eve tasinincada o evin işi bitermi ne gerek var bla bla bla bla. Sizene yaaa. Öbür evden bin kat da rahatım burda allaha şükür.
annemler buraya tasinirkende ayni seyi soylediler. Dublekse ne gerek var diye. Biz 4 kardesiz bende bekardim o zamanlar anca sigdik haliyle. Ben gidince gereksiz buyuk kaldi. Odanin biri bos. Kadin in cik yoruluyorum diyo zaten. Annem bisey demeyince iyice abarttilar fenalik geldi. Onlar oturcak sanki

Kuxenimin kizinda surekli sikintilar cikip duruyo. En son bagirsagibda et cikmis ameliyat edebiliriz demisler. Onlarda kaza brla icin kurban kesmeye niyetlenmis. Koyun almaya gittikleri yerde bi koyun yavrulamis. Kuzuyu koymuslar bi kenara yagmur yagiyi hava buz. Adamlar elimizde cok var bakamayiz diye birakacaklarmis kuzuyu. Kuzenimde dayanamamis almis eve getirmis. Dalinle bir guzel yikamislar kulaklarinin icini falan temizlemisler hep. Pamuk gibi olmus tertemiz bembeyaz. Poposunada bez baglamislar evde geziyo kuzu bide yeni dogmus zar zor yuruyo henuz. biberondan sut iciriyolar. kuzenimin kizi gokceyi yakladtirmadi benim kuxum dokunmasin diye İyi ki gormusler orda yoksa yavrucak olecekti belkide soguktan.
Fotosunu atamadik nedense gormenizi isterdim ama cok seker ki

Esmde bana gluyo bir saattr hiraya kolye taktm resmni cektm kendi resmimle yanyana koydum dalga geciyo bnle sen nparsan yap bana benziyo diyo

Biz küçükken babam 3 günlük kuzu getirmişti eve aynı senin anlattığına benziyo hikaye ikiz doğan kuzuların birini bırakıyolar biz bi odayı kuzuya tahsis etmiştik kocaman bi kutunun içinde evde yaşadı bi süre sınrada evin altında babam ona yuva yapmıştı en sonda erkek kardeşime akika kurbanı olarak kesmişti ne ağlamıştık :)

İnsan duygusal bag kuruyo resmen ya. Ne kotu olmussunuzdur. Bizim evin altinda koca bi bahce vardi kurbanliklari bi kac hafta once getirirlerdi. Sever ederdik. Sirf bu yuzden senelerce et yemedin beb
Ayyy çok güldüm ama bunu mu kesecekler üzülürüm ona işta. Bi de çocuk duygusal bağ kuracak kuzuyla sonra da kesilecek etkilenir yavrum ya
yok canim bunu kesmiyolar. Onlar koyun aldilar kurban icin. Bunu da adamlar birakicaz diyince dayanamayip eve getirmis kuzenim. Yarinda veterinere goturcekler. Kuzenin esinin ailesi didimde oturuyo. Suan ankaradalar giderken goturcekler onlar. Orda bakicaklarmis. Sonra naparlar bilmem

Nasil birakmislar bunu yaa. Sunun guzelligine bak :))
Adamlar bikmis heralde:) cok seker ama ya. Sokuluyo insana direk yatiyo kucagina. Toynaklari falan yumusak hala. Koyun sutu icmezse yasamaz demisler ama insallah yasar kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…