annemler buraya tasinirkende ayni seyi soylediler. Dublekse ne gerek var diye. Biz 4 kardesiz bende bekardim o zamanlar anca sigdik haliyle. Ben gidince gereksiz buyuk kaldi. Odanin biri bos. Kadin in cik yoruluyorum diyo zaten. Annem bisey demeyince iyice abarttilar fenalik geldi. Onlar oturcak sankiÜfff bu çenesi dusukler. Aynı ben bu eve tasinincada o evin işi bitermi ne gerek var bla bla bla bla. Sizene yaaa. Öbür evden bin kat da rahatım burda allaha şükür.
Çok Şirin de gülmekten Karnım ağrıdı poposunda ki bezeHallettimmm
Ahahahahh cok guldum yaHallettimmm
Bence benziyoEsmde bana gluyo bir saattr hiraya kolye taktm resmni cektm kendi resmimle yanyana koydum dalga geciyo bnle sen nparsan yap bana benziyo diyo
Biz küçükken babam 3 günlük kuzu getirmişti eve aynı senin anlattığına benziyo hikaye ikiz doğan kuzuların birini bırakıyolar biz bi odayı kuzuya tahsis etmiştik kocaman bi kutunun içinde evde yaşadı bi süre sınrada evin altında babam ona yuva yapmıştı en sonda erkek kardeşime akika kurbanı olarak kesmişti ne ağlamıştık :)Hallettimmm
Ayyy çok güldüm ama bunu mu kesecekler üzülürüm ona işta. Bi de çocuk duygusal bağ kuracak kuzuyla sonra da kesilecek etkilenir yavrum yaHallettimmm
Bence de eşine çok benziyor :) kıyafetlerle falan kurtarmaya çalışmışsın ama olmamışEsmde bana gluyo bir saattr hiraya kolye taktm resmni cektm kendi resmimle yanyana koydum dalga geciyo bnle sen nparsan yap bana benziyo diyo
Nasil birakmislar bunu yaa. Sunun guzelligine bak :))Hallettimmm
Bence benziyo
Bence de eşine çok benziyor :) kıyafetlerle falan kurtarmaya çalışmışsın ama olmamış
Sen dünürsen eşin de dünür bizde ayrım yok :) eşime gösterdim ig da, o da babasına benzetti hirayı :)))
Vayy be dunurlere bakkk.Sen dünürsen eşin de dünür bizde ayrım yok :) eşime gösterdim ig da, o da babasına benzetti hirayı :)))
KaçırırızVayy be dunurlere bakkk.Yok size kiz miz
İnsan duygusal bag kuruyo resmen ya. Ne kotu olmussunuzdur. Bizim evin altinda koca bi bahce vardi kurbanliklari bi kac hafta once getirirlerdi. Sever ederdik. Sirf bu yuzden senelerce et yemedin bebBiz küçükken babam 3 günlük kuzu getirmişti eve aynı senin anlattığına benziyo hikaye ikiz doğan kuzuların birini bırakıyolar biz bi odayı kuzuya tahsis etmiştik kocaman bi kutunun içinde evde yaşadı bi süre sınrada evin altında babam ona yuva yapmıştı en sonda erkek kardeşime akika kurbanı olarak kesmişti ne ağlamıştık :)
yok canim bunu kesmiyolar. Onlar koyun aldilar kurban icin. Bunu da adamlar birakicaz diyince dayanamayip eve getirmis kuzenim. Yarinda veterinere goturcekler. Kuzenin esinin ailesi didimde oturuyo. Suan ankaradalar giderken goturcekler onlar. Orda bakicaklarmis. Sonra naparlar bilmemAyyy çok güldüm ama bunu mu kesecekler üzülürüm ona işta. Bi de çocuk duygusal bağ kuracak kuzuyla sonra da kesilecek etkilenir yavrum ya
Adamlar bikmis heralde:) cok seker ama ya. Sokuluyo insana direk yatiyo kucagina. Toynaklari falan yumusak hala. Koyun sutu icmezse yasamaz demisler ama insallah yasar kuzucukNasil birakmislar bunu yaa. Sunun guzelligine bak :))
Istenmedigim yerde durmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?