2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar ece bugun cok istahsizdi dislerden herhalde su sizin aldiginiz vitaminlarden bende alayim olamaycak boyle yemek yemeyince memeye yapisiyor iyice ben azaltmaya ugrasiyorum ama olmuyor
bende balıkyağı kullandım bitti geçen haftA.bidaha alsammı bilemedim pztsi doktora gidicez sorarım.iştahtan yana sıkıntımız yok şükür bu aralar.sadece çok hareketli ya ama aşırı hatta herkez çok tepki gösteriyo aaa ne yaramaz bu yaşta falan diye çok üzülüyorum.hatta ağladığım da görülmüştür.
Yarım saat oldu annemden geleli cnm.akifciği uyutmayı deniyorum

@yaz yagmuru Allah sabır versin cnm. Ben çocukken şahit olmuştum. İki kişi balkonda nasıl kavga ediyor. Üsteki halıyı çırpıyordu alttaki halıyı yakaladığı gibi yere attı. Sanırım sonrasında solugu karakolda aldılar.
@Akaibu en kısa zamanda düzelirsiniz inş. kim hasta ettiki sizi ben bişey anlamadım.

Kizlar ece bugun cok istahsizdi dislerden herhalde su sizin aldiginiz vitaminlarden bende alayim olamaycak boyle yemek yemeyince memeye yapisiyor iyice ben azaltmaya ugrasiyorum ama olmuyor
Bizimde vitamin yeni bitti. Balık yağıda az kaldı. Ben saatli yedirdigim için pek anlayamadım ama çok şükür ne versem yiyor artık.

Melek gibi yavrucuk...hayırlı uykular inş
Amin inş. hepimize iyi uykular..

@Akaibu sahiden kim hasta etti sizi kızaramızda kalır bak demem kimseye.şaka bi yana nasip değilmiş.bidaha ki sefere daha iyi bi tatil olur inş..

Dayimin esi canim. Hem kendi hemde gokceden 5 ay buyuk kizi gripken cocuklari gormeye geldiler. Kucuk cocukta nasil uzak dursun digerlerinden. Biz yapsak evinden kovar

Ben doktor tavsiyeli möller's balık yağını kullandım.kullanan var mı.yine alcam galiba doktora da sorayım

Kizlar bir saat once face den kuzenim arkadaslik istegi gonderdi zaten arkadasimdi ama hani bazen hesab kapatip yeniden aciyorlar ya oyle zannettim istegi kabul ettim sonra msn den slm nasilsin yazmis arkaslarimla teknosa hediye cekilis bileti dagitiyoruz tel numarani verirmisin yazmis bende tamam dedim yazdim bir daha geri donen olmadi sonra kuzenim face de hesabinin calindigini yazmis nasil korktum hemen aradim kendisi avukat ve aynisini ona yapmislar telefonuna mesaj gonderip onayla yazarsa mesaji sil sakin onay verme sen telinden onay vermedikten sonra birsey yapamazlar dedi mesaj geldi facebook yeni kod numaran bu onayla diye sildim mesaji hemen aklinizda bulunsun boyle birsey basiniza gelirse sakin inanmayin

aaaa iyi bari hemen anlamışsınız.ben facebook kullanmıyorum.eşimin başınada bu gibi durum geldi oda numarayı vermeden aramış arkadaşını sormuş.öyle çıkmış piyasaya

Ayy canim yaramaz dediler diyemi agliyorsun hic aglama cocuk bu yaramaz olacak tabi insanlar konussun hic takma bak ecede cok yaramaz girdigim her ortamda eceden yaramazi yok bazen bende sinirleniyorum ama sonra sakinlesiyorum parkta durmaz avm de durmaz yemege gideriz yemez oturmaz bagirir durur arabada bir dk durmaz boyle bir cadi iste gececek insallah bir zaman sonra biraz daha buyusun ben oyun gurubu falan dusunuyorum buradan tasinirsam gitmek istedigim muhitte kresler cok fazla insallah olur bakalim

Bizimde vitamin yeni bitti. Balık yağıda az kaldı. Ben saatli yedirdigim için pek anlayamadım ama çok şükür ne versem yiyor artık.

Amin inş. hepimize iyi uykular..
amin canim laftan anlamayan insanlarla ugrasmak cok zor

aaaa iyi bari hemen anlamışsınız.ben facebook kullanmıyorum.eşimin başınada bu gibi durum geldi oda numarayı vermeden aramış arkadaşını sormuş.öyle çıkmış piyasaya
Kuzenimin yazisini gorunce anladim butun arkadaslarina yapmislar iyiki onay vermedim mesaja kimbilr ne yapacaklardi bu dolandiricilar her yolu bulmus artik ki ben temkinliyimdir aslinda ama bos bulundum bir anda

Hala akifi uyutmaya uğraşıyom.tek elimle poposuna vuruyom.dalmak üzere.herkeze hayırlı geceler...
Bu arada eşim şimdiden kestirdi attı yarın annesine kahvaltıya çıkacakmışız
Zanlım seni seviyorum ki çok
Ay ben kaçar Akifcik şimdide saçımla oynamak istiyo malesef böyle bir takıntısıda var

Kuzenimin yazisini gorunce anladim butun arkadaslarina yapmislar iyiki onay vermedim mesaja kimbilr ne yapacaklardi bu dolandiricilar her yolu bulmus artik ki ben temkinliyimdir aslinda ama bos bulundum bir anda
Yani kuzenin uyarmak için bi yazı paylaşmış dimi

Seninkide melek canim bosver aldirma sen yaramaz diyenlere. Saglikli mi onemli olan o. Benimkide aksama kadar 1 sn durmaz uykudan uykuya totosu yeri goruyor :)
Cann ım uykusu da pek yok.uyrken bile sırf dönüyo.çok yoruldum artıkşuan hem emiyo hem saçımı sıkıca tuttu ay bi elimde de telefon kördüğüm olduksağlığımız bu ara yerinde şükür ama milletten bıktım herkezin çocuğu hareketli ki.

İnş canım.akif uyudu şükür Allahıma.ay bittim bugün annemler çarşı falan derken.......ben yatar

Yalniz degilsin bende uyutmaya calisiyorum uyumadi bi saate kadar
Yani kuzenin uyarmak için bi yazı paylaşmış dimi
evet canim ama uyariyi bana istek geldikten hemen sonra yazmis once yazsaydi hic kabul etmezdim birde sordular tel numarami ya esim 3 tane hat var senin ustune yaz bakalim hangisini yazayim diye dedi bende 3 tane hattim var hangisini yazayim dedim simdi kullandigini dedi iyiki 3 nude yazmadim birde onun esinin ayagi kirilmis bugun annem soyledi tam yazacaktim ufuk abinin ayagina ne oldu gecmis olsun diye tel numarasi istediler yazsaydim cevap veremezlerdi belki anlardim kuzenim olmadigini

Beterin beteri vardır tabi kiay hala yatmaya geçemedim kopamıyorum senden.hadi ece uyu yavrum annen yatsın bende yatayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…