2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
sakin dursada ayri bi laf. Cocuk iste bol enerjisi var atamiyo cocuk hareket ediyo ne yapsin yani. Hrm o yasta ki cocuk ne anlar yaramazliktan iyiden kotuden. Allah cene vermis bes dk bos durmayalim konusalim diyolar heralde

sakin dursada ayri bi laf. Cocuk iste bol enerjisi var atamiyo cocuk hareket ediyo ne yapsin yani. Hrm o yasta ki cocuk ne anlar yaramazliktan iyiden kotuden. Allah cene vermis bes dk bos durmayalim konusalim diyolar heralde
Aynen ya enerjiyi atamadığından birazda uykuya geç dalıyolar heralde.tamamen atamıyolar.kimisi biraz bağır çocuğuna öyle alışmasın diyo.ben kimseyi takmam bu dünyada benim en değerlim çocuklarım...benim uykum kaçtı ekmek aradı yaptım kendime yanına da ayran.midem kazındı valla.aç açına asla uyku tutmaz

Ece 5.30 da kalkti emdi uyudu benim basim cok agriyordu uyuyamadim bir daha regl doneminde hep asiri derecede bas agrim oluyor tansiyonumu olctum 14-9 du internete baktim bazi kadinlarda boyle oluyormus kadin dogumcular ilac veriyormus kalsiyum ve hormon duzenleyici kadin dogumcuya gitsemmi acaba basimin agrisindan agladim gece ece olmasa acile gidecektim o kadar yani esim basima masaj falan yapti 3 saat uyudum toplamda evdekiler kalkmadi daha cok aciktim onlarin kalkmasini bekliyorum

Biraz bişeyler atıştırıp kahve içsen
Bana iyi geliyo öyle durumlarda

Bu arada kurbanım hakkında araştırma yapayım dedim bişey bulamadım yaa

Biraz bişeyler atıştırıp kahve içsen
Bana iyi geliyo öyle durumlarda
Dun denedum canim kahve de ictim gecmedi minoset ictim hic fayda etmedi o kadar siddetli bir agriki sol gozumun icine dogru vurdu agri her ay oluyor bu bende daha tam regl baslamadi baslayinca bitiyor bas agrisida gecen sene nisanda gitmistim kadin dogumcuya bir sene olacak olmazsa gidip hem smear vereyim hemde bunu soyleyeyim doktora

Sizin bebeler kalktimi kizlar benimki uyandi ama ayakta uyuyordu emdi ayagimda simdi tabi cadi 12 de yattigi icin uyanamiyor simdi:))

Ya kalktim face e bakayim dedim esimin teyzesinin oglu amcasinin kiziyla evli facebook kari koca ikisinin adina birsey paylasmislar babam mekanin cennet olsun nur icinde yat falan yaziyordu aaa dedim esimin amcasi ölmüs tam esimi uyandirmaya gidiyordum amcan ölmüs diye ki sonra aklima geldi teyzesinin oglu paylasmis olabilir diye onun babasi yani esimin enistesi vefat etmisti gecen sene ayy iyi ki pazar pazar esimi kaldirmadim birde esimde hemen akrabalarini arayip soruyor boyle durumda yalan haber cikacakti az kalsin benim yuzumden

Ay canım ya bence sende biraz daha yat dinlen dünki stres baş ağrısı filan kafa karışıklığı yaptı sende

Bu arada betüşde gece beni delirtti uyumadı en son onu odada bırakıp çıkmıştım ağlıyodu eşim uyuttu şimdi de hala uyuyolar baba kız bende kafa dinliyorum

Sizin bebeler kalktimi kizlar benimki uyandi ama ayakta uyuyordu emdi ayagimda simdi tabi cadi 12 de yattigi icin uyanamiyor simdi:))
Biz de uyandık akifld canım hemde çok oldu.kv kahvaltıya gidicez.eşim çıktı yukarı.hadi dedi banada tm git gelirim dedim ama ayaklarım geri gidiyo

Olacağı buydu şekerim..dün o cadı komşunda çok üzdü seni.regl dönemimde bende baş ağrılı olurum bide bacaklarım kasılır ve belim ağrır.neyse ben yukarı kaçar of ya görümcemde gelmiş.eşim için katlanıcam çare yok

Evet canim dun gerilmistim bayagi bugunde uykusuzluk basima vurdu sanirim icim kipir kipir bizim bebelerde boyle oluyor galiba:))
Oh ne guzel sende dinlen biraz
evet canim ya her ay oluyordu bas agrisi bu ay daha fazla oldu dun sinirlenmistim bayagi senin kahvaltida iyi gecer insallah iste bazi seylere esimiz icin katlanmak zorundayiz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…