senin kurban belli olduD Delimavi 35N cekiliste vardin dmi
geçmiş olsun cnm.umarım düzelmiştir yada iyiye gidiyodur şimdi....Dun esim geldi. Bu gun gorumcemdeyiz. Bu gece de burda kalip yarin donmekti planimiz.
Gokcenin aksama dogru bi baktim atesi var 39 olmus. Ustunu cikarttin calpol verdim. Dusuyodu ama esim zorla hastaneye goturttu. Antibiyotik bi de novalgin verdi donduk.
Aksam yine cikti bi baktim 39.5 novalgini icirdim yine ustunu cikarttim. Esim gene dayanamadi acile gittik. Kulak bogaz ciger temiz. Kanda hersey normal. İdrara bakamadik ama enfeksiyon olsa kan degerleri bu kadar normal olmazmis.
Antibiyotigi verme dedi novalginide sakin verme dedi agirmis yan etkisi cokmus. Dolven pedifen verdi donusumlu icir baska yapabilecegin bisey yok virubal bi durum dedi.
Pedifen bulamadik nobetci eczanelerde. Calpolle dolven donustur dedi eczane olur di mi?
Kuzum niye boyle oldu bilemedim. Kendine geldi bi burun akintisi var derken ates cikti bide
Sinir stres oldum. Esim pimpirikli gorumcem ondan pimpirikli. Bi susun be diye bagirmamak icin kendimi zor tutuyorum. Bi ise de yaradiklari yok anca insani huzursuz ediyolar. Eniste gorumcemi alfi allahtan da azicik nefes alacak alan kaldi esimin soylenmelerinin boslugunda. Dk da bir ates mi olculur ya. Fenalik geldi vallahi.
Gorumcem bu pimpiriklikle cocugu buyuturken yaslanir kesin
vallahi iyi sakin kalabilmişsin gerçi bende şoktan bi süre öylece kalırdım heralde insanlar ne rahatOdamda akifciği emziriyodum üzerimde gecelik falan var malum sabah saatleri.kahvaltı yaptık masayı toplayamadım.önce yatak odamdan başlıyım dedim o sıra akif emmek istedi.sonra mutfaktan sesler geldi kulağıma,aldırmadım 10 dk sonra sonra gittim mıtfağa kv kahvaltı yapıyo.az daha senin ne işin var burda dicektim ki sustum.ödüm koptu dedim.kapıyı tıktıklamış duymamışım.bide gecelikle çıktım karşısına ıyyyyy.pazar eşimin zoruyla kahvaltıya gittim ya hemen samimiyeti arttırmak istedi.bide kafsına göre mutfağımı karıştırmış.bir sürü sokma laflar falan
Eve nasıl girmişOdamda akifciği emziriyodum üzerimde gecelik falan var malum sabah saatleri.kahvaltı yaptık masayı toplayamadım.önce yatak odamdan başlıyım dedim o sıra akif emmek istedi.sonra mutfaktan sesler geldi kulağıma,aldırmadım 10 dk sonra sonra gittim mıtfağa kv kahvaltı yapıyo.az daha senin ne işin var burda dicektim ki sustum.ödüm koptu dedim.kapıyı tıktıklamış duymamışım.bide gecelikle çıktım karşısına ıyyyyy.pazar eşimin zoruyla kahvaltıya gittim ya hemen samimiyeti arttırmak istedi.bide kafsına göre mutfağımı karıştırmış.bir sürü sokma laflar falan
Çok geçmiş olsun kuzuya.Dun esim geldi. Bu gun gorumcemdeyiz. Bu gece de burda kalip yarin donmekti planimiz.
Gokcenin aksama dogru bi baktim atesi var 39 olmus. Ustunu cikarttin calpol verdim. Dusuyodu ama esim zorla hastaneye goturttu. Antibiyotik bi de novalgin verdi donduk.
Aksam yine cikti bi baktim 39.5 novalgini icirdim yine ustunu cikarttim. Esim gene dayanamadi acile gittik. Kulak bogaz ciger temiz. Kanda hersey normal. İdrara bakamadik ama enfeksiyon olsa kan degerleri bu kadar normal olmazmis.
Antibiyotigi verme dedi novalginide sakin verme dedi agirmis yan etkisi cokmus. Dolven pedifen verdi donusumlu icir baska yapabilecegin bisey yok virubal bi durum dedi.
Pedifen bulamadik nobetci eczanelerde. Calpolle dolven donustur dedi eczane olur di mi?
Kuzum niye boyle oldu bilemedim. Kendine geldi bi burun akintisi var derken ates cikti bide
Sinir stres oldum. Esim pimpirikli gorumcem ondan pimpirikli. Bi susun be diye bagirmamak icin kendimi zor tutuyorum. Bi ise de yaradiklari yok anca insani huzursuz ediyolar. Eniste gorumcemi alfi allahtan da azicik nefes alacak alan kaldi esimin soylenmelerinin boslugunda. Dk da bir ates mi olculur ya. Fenalik geldi vallahi.
Yok ya kapıyı kitlemeyi unutmuşum.boşluğuma gelmiş.gerçi kitlesem de ne gerek varmış kitlememe diyolar.alt üst oturuyoz ya aynı çatı altında.Eve nasıl girmişanahtarı mı var
:) o zaman seni de her türlü görmeye razı demek kiYok ya kapıyı kitlemeyi unutmuşum.boşluğuma gelmiş.gerçi kitlesem de ne gerek varmış kitlememe diyolar.alt üst oturuyoz ya aynı çatı altında.
Sakin kaldım ama surat yaptım.oda çok rahat çayını yudumlamaya devam etti akifi de aldı kucağımdan.yıpranık haldeyim artık minnağım.ev yaptırcaz diye sabrediyomvallahi iyi sakin kalabilmişsin gerçi bende şoktan bi süre öylece kalırdım heralde insanlar ne rahat
Oraları hiç dürtme zaten.evde eşofman giyme der zaten.saten gecelikle gezcekmişim evde.gündüzde şık dolaşcakmışım evde.oğlu pijama eşofman sevmiyomuş.ona bile karıştılar zamanında.ama bu sabah beni öyle görünce bi süzdü bıyıkaltı güldü.:) o zaman seni de her türlü görmeye razı demek ki
bunu öğrendiğimiz iyi olduOraları hiç dürtme zaten.evde eşofman giyme der zaten.saten gecelikle gezcekmişim evde.gündüzde şık dolaşcakmışım evde.oğlu pijama eşofman sevmiyomuş.ona bile karıştılar zamanında.ama bu sabah beni öyle görünce bi süzdü bıyıkaltı güldü.
inşallah brian önce yapılır o zaman eviniz canım benim sabırişi öyle zor kiSakin kaldım ama surat yaptım.oda çok rahat çayını yudumlamaya devam etti akifi de aldı kucağımdan.yıpranık haldeyim artık minnağım.ev yaptırcaz diye sabrediyom
Canim cok gecmis olsunDun esim geldi. Bu gun gorumcemdeyiz. Bu gece de burda kalip yarin donmekti planimiz.
Bende kizimi ozledim dedigini duydum hatta kizinin adi eceymis acun nagihanin kizi cok kucuk falan demisti ama ne kadar oldugunu merak etmistim bende ya bende uzun sure ayri kalamam cocuklarimdanKızlar suruyor izleyenler bilir orda nagehan var atlet kendisi. Çocuğumu özledim diyordu meğer iki aylık kızını bırakıp yarışmaya gelmiş. Bende bunu anlamıyorum o kadar küçük bebeği nasıl bırakır ya. Sonrada özledim özledim diye dolaşması biraz saçma geldi bana
hayy Allahim ya madem kapiya vurmus acmamissin belliki musait degilsin niye giriyorki iceri benim kv de bana geldiginde hep yatak odama girer ben uyurken falan bendr artik kapatiyorum yatak odamin kapisini o zaman girmiyor ama pijamalarima hep dikkat eder kvle zevklerimiz ayni:)) o da renkli seyleri cok sever bana aaa ne guzel donun nereden aldin der bana bazen kilot alip gonderir pembe kirmizi bol dantellisinden bir ara hep leoparli gonderiyordu ve benim kvde 74 yasinda ruhu genc kadininOdamda akifciği emziriyodum üzerimde gecelik falan var malum sabah saatleri.kahvaltı yaptık masayı toplayamadım.önce yatak odamdan başlıyım dedim o sıra akif emmek istedi.sonra mutfaktan sesler geldi kulağıma,aldırmadım 10 dk sonra sonra gittim mıtfağa kv kahvaltı yapıyo.az daha senin ne işin var burda dicektim ki sustum.ödüm koptu dedim.kapıyı tıktıklamış duymamışım.bide gecelikle çıktım karşısına ıyyyyy.pazar eşimin zoruyla kahvaltıya gittim ya hemen samimiyeti arttırmak istedi.bide kafsına göre mutfağımı karıştırmış.bir sürü sokma laflar falan
İnşallah bu yaz temel atılacak.ama yine çok yakınım onlarainşallah brian önce yapılır o zaman eviniz canım benim sabırişi öyle zor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?