2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ayy ben hayatımda bu pasolig müşteri hizmetleri kadar kötü bir hizmet görmedim. Tam 25 dakika hatta bekledim elimde geçen koca bir hiç bildiğin sinir küpü oldum şuan

geçmiş olsun cnm.umarım düzelmiştir yada iyiye gidiyodur şimdi....

Odamda akifciği emziriyodum üzerimde gecelik falan var malum sabah saatleri.kahvaltı yaptık masayı toplayamadım.önce yatak odamdan başlıyım dedim o sıra akif emmek istedi.sonra mutfaktan sesler geldi kulağıma,aldırmadım 10 dk sonra sonra gittim mıtfağa kv kahvaltı yapıyo.az daha senin ne işin var burda dicektim ki sustum.ödüm koptu dedim.kapıyı tıktıklamış duymamışım.bide gecelikle çıktım karşısına ıyyyyy.pazar eşimin zoruyla kahvaltıya gittim ya hemen samimiyeti arttırmak istedi.bide kafsına göre mutfağımı karıştırmış.bir sürü sokma laflar falan

vallahi iyi sakin kalabilmişsin gerçi bende şoktan bi süre öylece kalırdım heralde insanlar ne rahat

Eve nasıl girmiş anahtarı mı var

Çok geçmiş olsun kuzuya.

vallahi iyi sakin kalabilmişsin gerçi bende şoktan bi süre öylece kalırdım heralde insanlar ne rahat
Sakin kaldım ama surat yaptım.oda çok rahat çayını yudumlamaya devam etti akifi de aldı kucağımdan.yıpranık haldeyim artık minnağım.ev yaptırcaz diye sabrediyom

:) o zaman seni de her türlü görmeye razı demek ki
Oraları hiç dürtme zaten.evde eşofman giyme der zaten.saten gecelikle gezcekmişim evde.gündüzde şık dolaşcakmışım evde.oğlu pijama eşofman sevmiyomuş.ona bile karıştılar zamanında.ama bu sabah beni öyle görünce bi süzdü bıyıkaltı güldü.

bunu öğrendiğimiz iyi oldu ama bu derece de hayatıma burnunu sokturmazdım herhalde

Sakin kaldım ama surat yaptım.oda çok rahat çayını yudumlamaya devam etti akifi de aldı kucağımdan.yıpranık haldeyim artık minnağım.ev yaptırcaz diye sabrediyom
inşallah brian önce yapılır o zaman eviniz canım benim sabırişi öyle zor ki

Canim cok gecmis olsun
Bende kizimi ozledim dedigini duydum hatta kizinin adi eceymis acun nagihanin kizi cok kucuk falan demisti ama ne kadar oldugunu merak etmistim bende ya bende uzun sure ayri kalamam cocuklarimdan
hayy Allahim ya madem kapiya vurmus acmamissin belliki musait degilsin niye giriyorki iceri benim kv de bana geldiginde hep yatak odama girer ben uyurken falan bendr artik kapatiyorum yatak odamin kapisini o zaman girmiyor ama pijamalarima hep dikkat eder kvle zevklerimiz ayni:)) o da renkli seyleri cok sever bana aaa ne guzel donun nereden aldin der bana bazen kilot alip gonderir pembe kirmizi bol dantellisinden bir ara hep leoparli gonderiyordu ve benim kvde 74 yasinda ruhu genc kadinin

Kızlar kimler doğum günü partisi yapıcak kuzusuna
Minnak seni biliyoruz sen yapmıcan diğerlerine sorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…