Ben günlük hayatımda da çok şık giyinmem rahatıma çok düşkünüm tarzım hep spor ve bana karışmalarına en güzel cevabım kendi bildiğimi okumam.eşimde beni böyle seviyo zaten.ben çok fedakarlık yaptım onlar için.bunu öğrendiğimiz iyi olduama bu derece de hayatıma burnunu sokturmazdım herhalde
Maşallah kvne.bizimki daha 52.ay kvlerimiz gerçekten aynı bizimkide her çarşıya çıktımı alır.ama benim tarzım olmayanlardan.Canim cok gecmis olsun
Bende kizimi ozledim dedigini duydum hatta kizinin adi eceymis acun nagihanin kizi cok kucuk falan demisti ama ne kadar oldugunu merak etmistim bende ya bende uzun sure ayri kalamam cocuklarimdan
hayy Allahim ya madem kapiya vurmus acmamissin belliki musait degilsin niye giriyorki iceri benim kv de bana geldiginde hep yatak odama girer ben uyurken falan bendr artik kapatiyorum yatak odamin kapisini o zaman girmiyor ama pijamalarima hep dikkat eder kvle zevklerimiz ayni:)) o da renkli seyleri cok sever bana aaa ne guzel donun nereden aldin der bana bazen kilot alip gonderir pembe kirmizi bol dantellisinden bir ara hep leoparli gonderiyordu ve benim kvde 74 yasinda ruhu genc kadinin
Ben düşünüyorum ama ramazan ya kafam karışıkKızlar kimler doğum günü partisi yapıcak kuzusuna
Minnak seni biliyoruz sen yapmıcandiğerlerine sorum
İftarda yaparsınBen düşünüyorum ama ramazan ya kafam karışık
Imm olabilirİftarda yaparsın
yesssssenin kurban belli oldu
yapicm hatta esmle aksamm bnu konustkKızlar kimler doğum günü partisi yapıcak kuzusuna
Cnm ya çok geçmiş olsun.. Ama inan çok salgın var kimi duysam hasta.Dun esim geldi. Bu gun gorumcemdeyiz. Bu gece de burda kalip yarin donmekti planimiz.
Gokcenin aksama dogru bi baktim atesi var 39 olmus. Ustunu cikarttin calpol verdim. Dusuyodu ama esim zorla hastaneye goturttu. Antibiyotik bi de novalgin verdi donduk.
Aksam yine cikti bi baktim 39.5 novalgini icirdim yine ustunu cikarttim. Esim gene dayanamadi acile gittik. Kulak bogaz ciger temiz. Kanda hersey normal. İdrara bakamadik ama enfeksiyon olsa kan degerleri bu kadar normal olmazmis.
Antibiyotigi verme dedi novalginide sakin verme dedi agirmis yan etkisi cokmus. Dolven pedifen verdi donusumlu icir baska yapabilecegin bisey yok virubal bi durum dedi.
Pedifen bulamadik nobetci eczanelerde. Calpolle dolven donustur dedi eczane olur di mi?
Kuzum niye boyle oldu bilemedim. Kendine geldi bi burun akintisi var derken ates cikti bide
Sinir stres oldum. Esim pimpirikli gorumcem ondan pimpirikli. Bi susun be diye bagirmamak icin kendimi zor tutuyorum. Bi ise de yaradiklari yok anca insani huzursuz ediyolar. Eniste gorumcemi alfi allahtan da azicik nefes alacak alan kaldi esimin soylenmelerinin boslugunda. Dk da bir ates mi olculur ya. Fenalik geldi vallahi.
Gorumcem bu pimpiriklikle cocugu buyuturken yaslanir kesin
Valla sizin kvleri okuyunca kendi kv mi öpüp başıma koyasım geldi :) üstten zincirle kapıyı kitlesen keşke en azından anahtarla açmaya kalksa bile açamaz.Odamda akifciği emziriyodum üzerimde gecelik falan var malum sabah saatleri.kahvaltı yaptık masayı toplayamadım.önce yatak odamdan başlıyım dedim o sıra akif emmek istedi.sonra mutfaktan sesler geldi kulağıma,aldırmadım 10 dk sonra sonra gittim mıtfağa kv kahvaltı yapıyo.az daha senin ne işin var burda dicektim ki sustum.ödüm koptu dedim.kapıyı tıktıklamış duymamışım.bide gecelikle çıktım karşısına ıyyyyy.pazar eşimin zoruyla kahvaltıya gittim ya hemen samimiyeti arttırmak istedi.bide kafsına göre mutfağımı karıştırmış.bir sürü sokma laflar falan
Nasipse ben yapıcam cnm. Geçen sene yaptıgım yeri tuttuk. 4 haziranda. Hatta pastamızı da harika kanatlar yapmayı düşünüyoruz.Kızlar kimler doğum günü partisi yapıcak kuzusuna
ben aile arası düşünüyorumKızlar kimler doğum günü partisi yapıcak kuzusuna
seninki gencmis canimMaşallah kvne.bizimki daha 52.ay kvlerimiz gerçekten aynı bizimkide her çarşıya çıktımı alır.ama benim tarzım olmayanlardan.
sonra bana haber vermediniz diye carlamasında @kmltm :)
Cicim benim msj ı gördünmmü
4 haziranmiydi dogum gnununz cnm. Bizm 4 haziran sanirm ptesiye geliyo ynede ptesi yapicm aksam nasilsa diye gununde olsn istiyorm.Cnm ya çok geçmiş olsun.. Ama inan çok salgın var kimi duysam hasta.
Valla sizin kvleri okuyunca kendi kv mi öpüp başıma koyasım geldi :) üstten zincirle kapıyı kitlesen keşke en azından anahtarla açmaya kalksa bile açamaz.
Nasipse ben yapıcam cnm. Geçen sene yaptıgım yeri tuttuk. 4 haziranda. Hatta pastamızı da harika kanatlar yapmayı düşünüyoruz.
gidiyomu bilmiyorum valla herşeyi son anda yapıyorum dersleri online kaçırmamaya çalışıyorum ama mirayla ilgilenerek fln oluyo tam kendimi veremiyorum@minnakkartal senin okul nasıl gidiyor canım?
Ben günlük hayatımda da çok şık giyinmem rahatıma çok düşkünüm tarzım hep spor ve bana karışmalarına en güzel cevabım kendi bildiğimi okumam.eşimde beni böyle seviyo zaten.ben çok fedakarlık yaptım onlar için.
Yoksa zanlım senmisin ya içime birden doğdu
Yok cnm ya 16 haziran. Geçen senede ramazan dolayısıyla erken yapmıştım bu senede öyle yapıcam mecbur. Yoksa bende tam gününde yapmak istiyordum. Evt ctesi 4 haziran zaten ertesi gece sahura kalkıcaz. Pazartesi ramazanın ilk günü.4 haziranmiydi dogum gnununz cnm. Bizm 4 haziran sanirm ptesiye geliyo ynede ptesi yapicm aksam nasilsa diye gununde olsn istiyorm.
Ya şu koçlukla ilgili neler gerekli ?gidiyomu bilmiyorum valla herşeyi son anda yapıyorum dersleri online kaçırmamaya çalışıyorum ama mirayla ilgilenerek fln oluyo tam kendimi veremiyorum
sonradan kayıt izleyecek vaktim de yokbakalım bu dönem sonu akkoyun karakoyun belli olacak olmadı belki bir yıl dondurabilirim.
Şuan sadece koçluk ilgilimi çekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?