2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bunu öğrendiğimiz iyi oldu ama bu derece de hayatıma burnunu sokturmazdım herhalde
Ben günlük hayatımda da çok şık giyinmem rahatıma çok düşkünüm tarzım hep spor ve bana karışmalarına en güzel cevabım kendi bildiğimi okumam.eşimde beni böyle seviyo zaten.ben çok fedakarlık yaptım onlar için.
Yoksa zanlım senmisin ya içime birden doğdu

Maşallah kvne.bizimki daha 52.ay kvlerimiz gerçekten aynı bizimkide her çarşıya çıktımı alır.ama benim tarzım olmayanlardan.

6 haziran ramazanin baslangici oldgna gore 4 haziranda dogm gnunu yapicz bi degisklik yok planda ramazana denk gelseydi bir hafta one cekcektk yda iftar yemegi seklinde yapcktik.

Cnm ya çok geçmiş olsun.. Ama inan çok salgın var kimi duysam hasta.
Valla sizin kvleri okuyunca kendi kv mi öpüp başıma koyasım geldi :) üstten zincirle kapıyı kitlesen keşke en azından anahtarla açmaya kalksa bile açamaz.
Kızlar kimler doğum günü partisi yapıcak kuzusuna
Minnak seni biliyoruz sen yapmıcan diğerlerine sorum
Nasipse ben yapıcam cnm. Geçen sene yaptıgım yeri tuttuk. 4 haziranda. Hatta pastamızı da harika kanatlar yapmayı düşünüyoruz.

4 haziranmiydi dogum gnununz cnm. Bizm 4 haziran sanirm ptesiye geliyo ynede ptesi yapicm aksam nasilsa diye gununde olsn istiyorm.

@minnakkartal senin okul nasıl gidiyor canım?
gidiyomu bilmiyorum valla herşeyi son anda yapıyorum dersleri online kaçırmamaya çalışıyorum ama mirayla ilgilenerek fln oluyo tam kendimi veremiyorum
sonradan kayıt izleyecek vaktim de yok bakalım bu dönem sonu akkoyun karakoyun belli olacak olmadı belki bir yıl dondurabilirim.
Şuan sadece koçluk ilgilimi çekiyo

4 haziranmiydi dogum gnununz cnm. Bizm 4 haziran sanirm ptesiye geliyo ynede ptesi yapicm aksam nasilsa diye gununde olsn istiyorm.
Yok cnm ya 16 haziran. Geçen senede ramazan dolayısıyla erken yapmıştım bu senede öyle yapıcam mecbur. Yoksa bende tam gününde yapmak istiyordum. Evt ctesi 4 haziran zaten ertesi gece sahura kalkıcaz. Pazartesi ramazanın ilk günü.

Ya şu koçlukla ilgili neler gerekli ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…