Evt ya bizm dogm gnumz bu senede denk gelmedi 4 haziran kilpayi oldu :)Yok cnm ya 16 haziran. Geçen senede ramazan dolayısıyla erken yapmıştım bu senede öyle yapıcam mecbur. Yoksa bende tam gününde yapmak istiyordum. Evt ctesi 4 haziran zaten ertesi gece sahura kalkıcaz. Pazartesi ramazanın ilk günü.
koç olmak için eğitim alman gerekli o açıdan soruyosan genelde 3 kez iki günlük seanslar halinde oluyo benimki ders şeklinde tabi ama inanılmaz etkili koçluk teknikleri gösteriliyo hemde hocamız bize seans yapıyo gibi de oluyo :) bu dersin sonunda üç saatlik görüşmeyle başarı olanlarımıza koçluk sertifikası verecek ama şöyle söyliyim ticari amaçla düşünmüyosan koçluk insanın kendine veya çok yakınlarına uygulayacağı bişi değil.Ya şu koçlukla ilgili neler gerekli ?
Kızlar kimler doğum günü partisi yapıcak kuzusuna
Minnak seni biliyoruz sen yapmıcandiğerlerine sorum
İnsanın insana saygısı olmadı mı zincir de fayda etmezCnm ya çok geçmiş olsun.. Ama inan çok salgın var kimi duysam hasta.
Valla sizin kvleri okuyunca kendi kv mi öpüp başıma koyasım geldi :) üstten zincirle kapıyı kitlesen keşke en azından anahtarla açmaya kalksa bile açamaz.
Nasipse ben yapıcam cnm. Geçen sene yaptıgım yeri tuttuk. 4 haziranda. Hatta pastamızı da harika kanatlar yapmayı düşünüyoruz.
kazasız belasız ateşsiz evinize varın inşallahSagolun kizlar okuyamadim tam. Sabaha kadar ayaktaydik surekli cikiyo atesi. 2 saat uyuduk sadece. Gorumcem uyandi ben kontrol ederim siz uyuyun dedi. Zaten dusmustude o ara atesi uyuyabildim biraz. İslak bez koyuncada cok agliyo yavrum. Baska yerde zaten uyumakta gucluk cekiyo hem uykusuz hem hasta rexil olduk. Simdi yola ciktik konyaya gidiyoruz. Atedi 38 bakalim evimize ulasalim daha rahat olucaz insallah
Sen bu gidişle doğurcan bi taneay bende dün gece hamileydim rüyamda yedi aylık ama ben yeni öğrenmişim
Bende bazen oyle ruyalar goruyorum ama benim abimin esi ilk cocugunda hamile oldugunu 4,5 aylik olunca tesadufen ogrenmisti hepimiz sok olmistuk hamileligi yarilamisti:))ay bende dün gece hamileydim rüyamda yedi aylık ama ben yeni öğrenmişim
geçen gün eşimle öyle bir konu oldu 3 sene sonra fln anca dedi neden dedim sen hazır değilsin daha dediSen bu gidişle doğurcan bi tane
benim annemde bana hamile olduğunu 6 aylıkken öğrenmiş 7 aylık da doğurmuş zatenBende bazen oyle ruyalar goruyorum ama benim abimin esi ilk cocugunda hamile oldugunu 4,5 aylik olunca tesadufen ogrenmisti hepimiz sok olmistuk hamileligi yarilamisti:))
benKızlar aranızda sezaryenle doğan var mı?
yok canım çok hızlı oldu bu:) ben de sezaryen çocuğuyum
Ooo annenki bayagi gec olmus duzenli regl olmuyordu sanirim abimlerin 5 sene olmadi esinde polikistik over vardi tedavi gordu bir sure olmatinca biraktilar duzenli regl olmuyordu birgun konrole gitmisler ultrasondayken dr sen hamilesin hemde 4,5 aylik erkek bebek demis bunlar sok tabi dr siz cikin bir hava alin kendinize gelin sonra tekrar bakalim demis kendisi kiloluydu o yuzden normal gorunuyordu sadece yine sistim su gobege bak deyip karnina vuruyordu meger gobek degil bebekmisgeçen gün eşimle öyle bir konu oldu 3 sene sonra fln anca dedi neden dedim sen hazır değilsin daha dedi
benim annemde bana hamile olduğunu 6 aylıkken öğrenmiş 7 aylık da doğurmuş zaten
aktiftim burda biraz mola verdim iki gündür harıl harıl çalışıyorum :) annem üç normal doğum sonrası beni acil sezeryanla doğurmuş ardımdan kızkardeşimi sezerynyok canım çok hızlı oldu bu:) ben de sezaryen çocuğuyum
aslında oluyormuş ama bana hamileyken ara ara kanamaları oluyomuş oda düzensizleştiğini düşünmüş bende erken doğduğum için sanırım plesantanın önde olması ile ilgili bir sorun vardı diye düşünüyorum tabi o zamn detaylı bi araştırma olmamış üstelik annem o kdr zayıfmış ki sadece solumda bi kitle var gibiydi diyo benim için kaç doktor gezmişler en son biri kadın doğumcuyu önermiş ki o zamanda altı aylık olmuşum anneme diyorum daha önce 3 kez hamile kalıp doğuran biri nasıl anlamaz diye ama demekki ben çok hareketsiz bi tiptim üşengeçliğim ordanOoo annenki bayagi gec olmus duzenli regl olmuyordu sanirim abimlerin 5 sene olmadi esinde polikistik over vardi tedavi gordu bir sure olmatinca biraktilar duzenli regl olmuyordu birgun konrole gitmisler ultrasondayken dr sen hamilesin hemde 4,5 aylik erkek bebek demis bunlar sok tabi dr siz cikin bir hava alin kendinize gelin sonra tekrar bakalim demis kendisi kiloluydu o yuzden normal gorunuyordu sadece yine sistim su gobege bak deyip karnina vuruyordu meger gobek degil bebekmis
ay cidden cok gec ogrrnmis annengeçen gün eşimle öyle bir konu oldu 3 sene sonra fln anca dedi neden dedim sen hazır değilsin daha dedi
benim annemde bana hamile olduğunu 6 aylıkken öğrenmiş 7 aylık da doğurmuş zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?