- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
aslında kucağına da verememişler o öğrendiği bir ay çok zorlu geçmiş kanamaları sıklaşmış en son merdivelerden aşağı inerken bir kanamam oldu diyo böyle içimden birşeyin kopup gittiğini hissetim diyo annem galiba bebek düştü demiş orda da bayılmış sonra apar topar sezeryn iki gün yoğun bakım ve sonra kavuşma kısaca annemden duyduğum seni doğruruken ne çektim beay cidden cok gec ogrrnmis annen
1 aylik hamilelik neye ugradigini sasirmistir kadin birden kucagina cocuk veriyolar
kotu olmus cidden baya. Birde baska cocukta var .aslında kucağına da verememişler o öğrendiği bir ay çok zorlu geçmiş kanamaları sıklaşmış en son merdivelerden aşağı inerken bir kanamam oldu diyo böyle içimden birşeyin kopup gittiğini hissetim diyo annem galiba bebek düştü demiş orda da bayılmış sonra apar topar sezeryn iki gün yoğun bakım ve sonra kavuşma kısaca annemden duyduğum seni doğruruken ne çektim be
Cok ilginc olmus gercekten demek sende surpriz yumurtasin:))aktiftim burda biraz mola verdim iki gündür harıl harıl çalışıyorum :) annem üç normal doğum sonrası beni acil sezeryanla doğurmuş ardımdan kızkardeşimi sezeryn
aslında oluyormuş ama bana hamileyken ara ara kanamaları oluyomuş oda düzensizleştiğini düşünmüş bende erken doğduğum için sanırım plesantanın önde olması ile ilgili bir sorun vardı diye düşünüyorum tabi o zamn detaylı bi araştırma olmamış üstelik annem o kdr zayıfmış ki sadece solumda bi kitle var gibiydi diyo benim için kaç doktor gezmişler en son biri kadın doğumcuyu önermiş ki o zamanda altı aylık olmuşum anneme diyorum daha önce 3 kez hamile kalıp doğuran biri nasıl anlamaz diye ama demekki ben çok hareketsiz bi tiptim üşengeçliğim ordan
tabi herkes anneyi kurtarın durumunda malum 3 küçük çocuk daha var neyseki bende kurtulmuşum:) yalnız ben 2 küsür doğmuşum sanırım 9 u beklesem gürbüz olacakmışım doktorlar en büyük şansımın kilo olduğunu söylemiş ananemde diyo ki su içerken gördüm seni lokur lokur içtin aha dedim bundan sonra ölmez bu yaşar :) bide herkes de çok flu olanlar kimse tam detaylı bişi anlatamıyo ben şimdi bakıyorum ne çok not almışım iyi ki diyorum miraya detaylı detaylı anlatıcam herşeyi :)kotu olmus cidden baya. Birde baska cocukta var .
Cok sukur saglikla dogmussun.7 ayda erken bi zaman. Ki o zamanlar bu kadar gelismis te degildir hic bisey.
aa bak bu enteresan senin sezeryan olup sonrasının normal oluşu şimdi bile doktorlar kaçınıyo bu işlemdenAnnemler köydeymiş o zaman ters gelmişimebe demiş, anası da danası da riskli bunları götürün annemi Çankırı'ya götürmüşler orda doğmuşum benden sonrakiler normal doğum
orasını bilmemaa bak bu enteresan senin sezeryan olup sonrasının normal oluşu şimdi bile doktorlar kaçınıyo bu işlemden
Geçmişe değil geleceğe bak canımSelam hatunlar umarim iyisinizdir gecmisi okuyamadim opuyorum sizi ve danaciklarinizi
kaçakSelam hatunlar umarim iyisinizdir gecmisi okuyamadim opuyorum sizi ve danaciklarinizi
Yok canım iki aylık dedi. Uykusuzluktan yanlış anlasam eşimde öyle duydu şaşırdıkİki aylık değil canım 2 yaşında vardır sen mi yanlış yazdın acaba ama öyle bile olsa bırakmam yani :)
İyiyiz canim insallah sende Emre de iyisinizdir bizde opuyoruz:)Selam hatunlar umarim iyisinizdir gecmisi okuyamadim opuyorum sizi ve danaciklarinizi
Canım minnakkartal öğrenmiş bir buçuk yaşındaymış kızı ben yanlış anlamışım.Canim cok gecmis olsun
Bende kizimi ozledim dedigini duydum hatta kizinin adi eceymis acun nagihanin kizi cok kucuk falan demisti ama ne kadar oldugunu merak etmistim bende ya bende uzun sure ayri kalamam cocuklarimdan
hayy Allahim ya madem kapiya vurmus acmamissin belliki musait degilsin niye giriyorki iceri benim kv de bana geldiginde hep yatak odama girer ben uyurken falan bendr artik kapatiyorum yatak odamin kapisini o zaman girmiyor ama pijamalarima hep dikkat eder kvle zevklerimiz ayni:)) o da renkli seyleri cok sever bana aaa ne guzel donun nereden aldin der bana bazen kilot alip gonderir pembe kirmizi bol dantellisinden bir ara hep leoparli gonderiyordu ve benim kvde 74 yasinda ruhu genc kadinin
Oylemi yinede kucukmus ayrilik sureside uzun insanin burnunda tuter yavrusunun kokusu bebis annesini unutur o suredeCanım minnakkartal öğrenmiş bir buçuk yaşındaymış kızı ben yanlış anlamışım.
Slm cnm.Hamdolsun iyiyiz.Emre ve sen nasılsınSelam hatunlar umarim iyisinizdir gecmisi okuyamadim opuyorum sizi ve danaciklarinizi
Evet unutabilir canım. Geçen gün elif adaya bakıcısına abla değil teyze desin diye ben kadına teyze dedim o gün sürekli.sonrasında akşam bana abla demeye başladı baktım kızımın aklı karışmış babasıyla bana anne desin diye uğraştık.eşim bana annem deyip durdu kızımda tekrar anne dedi ama bu sefer babasına suluğunu verip deyzem goy dedi gülme krizine girdik eşimle. Allahtan sabah uyandığında herşey yolundaydı.Oylemi yinede kucukmus ayrilik sureside uzun insanin burnunda tuter yavrusunun kokusu bebis annesini unutur o surede
Been gecen cekirdek aile yapmistik. Bu kez kalabalik parti yapacamKızlar kimler doğum günü partisi yapıcak kuzusuna
Minnak seni biliyoruz sen yapmıcandiğerlerine sorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?