2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ay cidden cok gec ogrrnmis annen
1 aylik hamilelik neye ugradigini sasirmistir kadin birden kucagina cocuk veriyolar
aslında kucağına da verememişler o öğrendiği bir ay çok zorlu geçmiş kanamaları sıklaşmış en son merdivelerden aşağı inerken bir kanamam oldu diyo böyle içimden birşeyin kopup gittiğini hissetim diyo annem galiba bebek düştü demiş orda da bayılmış sonra apar topar sezeryn iki gün yoğun bakım ve sonra kavuşma kısaca annemden duyduğum seni doğruruken ne çektim be

Gorumceminde karni baya buyumus. 4 bucuk aylik oldu bebis. Gorumcemde esim gibi ayni ha bire hastaneye gidiyolar :) eniste fenalik geldi bana ama mesele cocuk olunca ya bisey varsa diye gidip duruyoruz diyo :))

kotu olmus cidden baya. Birde baska cocukta var .
Cok sukur saglikla dogmussun.7 ayda erken bi zaman. Ki o zamanlar bu kadar gelismis te degildir hic bisey.

Cok ilginc olmus gercekten demek sende surpriz yumurtasin:))

kotu olmus cidden baya. Birde baska cocukta var .
Cok sukur saglikla dogmussun.7 ayda erken bi zaman. Ki o zamanlar bu kadar gelismis te degildir hic bisey.
tabi herkes anneyi kurtarın durumunda malum 3 küçük çocuk daha var neyseki bende kurtulmuşum:) yalnız ben 2 küsür doğmuşum sanırım 9 u beklesem gürbüz olacakmışım doktorlar en büyük şansımın kilo olduğunu söylemiş ananemde diyo ki su içerken gördüm seni lokur lokur içtin aha dedim bundan sonra ölmez bu yaşar :) bide herkes de çok flu olanlar kimse tam detaylı bişi anlatamıyo ben şimdi bakıyorum ne çok not almışım iyi ki diyorum miraya detaylı detaylı anlatıcam herşeyi :)

Annemler köydeymiş o zaman ters gelmişim ebe demiş, anası da danası da riskli bunları götürün annemi Çankırı'ya götürmüşler orda doğmuşum benden sonrakiler normal doğum
aa bak bu enteresan senin sezeryan olup sonrasının normal oluşu şimdi bile doktorlar kaçınıyo bu işlemden

Canım minnakkartal öğrenmiş bir buçuk yaşındaymış kızı ben yanlış anlamışım.

Oylemi yinede kucukmus ayrilik sureside uzun insanin burnunda tuter yavrusunun kokusu bebis annesini unutur o surede
Evet unutabilir canım. Geçen gün elif adaya bakıcısına abla değil teyze desin diye ben kadına teyze dedim o gün sürekli.sonrasında akşam bana abla demeye başladı baktım kızımın aklı karışmış babasıyla bana anne desin diye uğraştık.eşim bana annem deyip durdu kızımda tekrar anne dedi ama bu sefer babasına suluğunu verip deyzem goy dedi gülme krizine girdik eşimle. Allahtan sabah uyandığında herşey yolundaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…