2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
cok tatli ya:)))

Bugun kuzenim aradi bir arkadasi varmis calisiyormus 2 aylik bebegi varmis babaanesi bakiyormus birakmis bakici ariyorlarmis bize yakin oturuyormus 1000 lira maas ve yol parasini karsilayacaklarmis bana tanidigin biri varmi dedi bilmiyorum dusunmem lazim dedim emin oldugum guvenilir biri olmasi lazim alt kattaki kadin dusunuyordu boyle birsey ama bilemedim soylesemmi kadinla bazi anlamda problemlerimiz oldu ama cocuklari falan cok seviyor soylesemmi kizlar

iki gün önce oyuncu annenin kitabını aldım sihirli değneği ama hala kapağına bile dokunamadım ne zaman okuyacağım acaba bu hallerimden çok sıkıldım okumak istediğim o kdr kitap var ki üstelik
aynen bende tee ne kadar oldu alalı bu sbah erken kalktım o ara okudum biraz
Kitapları okurken içine giren yaşayan ben şimdi kapak açmaya üşeniyorum 1 gece 1 kitap bitirirdim okuduklarıma sayayım en iyisi

aynen bende tee ne kadar oldu alalı bu sbah erken kalktım o ara okudum biraz
Kitapları okurken içine giren yaşayan ben şimdi kapak açmaya üşeniyorum 1 gece 1 kitap bitirirdim okuduklarıma sayayım en iyisi
Ben kitabı elime geçtiği akşam oturup bitirdim uzun zaman olmuştu tek gecede kitap bitirmeyeli, çok iyi geldi bana

Ben kitabı elime geçtiği akşam oturup bitirdim uzun zaman olmuştu tek gecede kitap bitirmeyeli, çok iyi geldi bana
Bu saatten sonrada zaten anca o kalinlikta bi kitabi bi gecede bitirebiliriz
Lise zamaninda harry potterlar ciktigi gun alir aldigim gun uyumadan bitirirdim. Ne zevkli gelirdi simdi kapak acmak bile imkansiz cogu zaman

bir aksilik olmazsa ve inşallah olmaz 2 buçuk yıllık bir aradan sonra eşimle sinemaya gidicez çok heyecanlandım kendimi ne giysem diye düşünürken falan buluyorum
filmimiz çok romantik batman ve süperman

Ay aklıma ne geldi eşim bi gün dediki romantik bi film izlicez bizde hiç izlemeyiz yani genelde romantik film, allah allah dedim bi açtı tv yi avatar kafayı mı yedin dedim ee ama sonunda adam kız için insanlıktan vazgeçiyo dedi

Beğeniyorum tabi ki

Eve girdik gokce direk odasina daldi. Masaya oturdu iki ciziktirdi. Toplara daldi aktivite massinin muzigini acip baska seye gidiyo bitince tekrar donup aciyo cocuk resmen acaip ozlemis. Odadaki herseye trk tek dokunuyo oynuyo resmen. Buyun pilli sesli oyuncaklarin sesleri muzikleri acik suan kvlere gitcez yemek yicez orda. Gidelim diyoruz ayirr diye bagiriyo. Daha once disari cikalim dedigimizde bizdrn once kosup ayakkabilarini getirirdi

Canım Çok tatlısın
Biz de haftasonu kocan kadar konuş 2 izledik eğlendik bayağı tavsiye ederim

Oy kuzuma özlemiş yuvasını

Canım Çok tatlısın
Biz de haftasonu kocan kadar konuş 2 izledik eğlendik bayağı tavsiye ederim
Fırsat olursa betülden izleriz genelde o uyurken izlemeye çalışıyoruz
Yabancı dizi izliyoruz hem kısa sürüyo ya baymadan bitiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…