- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
tulum giy tulumbir aksilik olmazsa ve inşallah olmaz 2 buçuk yıllık bir aradan sonra eşimle sinemaya gidicez çok heyecanlandım kendimi ne giysem diye düşünürken falan buluyorum
filmimiz çok romantik batman ve süperman
sagol canim. Suan iyi klimayi actik oyle dustu atesi. Dusunce uyudu dizimde 1 saat oda rahatladi sanirim. Yarim saate evde oluruz insallah@Akaibu gecmis olsun nasil oldu gökçe?
Oy yavruma kıyamam, iyi olsun gökçeciksagol canim. Suan iyi klimayi actik oyle dustu atesi. Dusunce uyudu dizimde 1 saat oda rahatladi sanirim. Yarim saate evde oluruz insallah
cok tatli ya:)))Evet unutabilir canım. Geçen gün elif adaya bakıcısına abla değil teyze desin diye ben kadına teyze dedim o gün sürekli.sonrasında akşam bana abla demeye başladı baktım kızımın aklı karışmış babasıyla bana anne desin diye uğraştık.eşim bana annem deyip durdu kızımda tekrar anne dedi ama bu sefer babasına suluğunu verip deyzem goy dedi gülme krizine girdik eşimle. Allahtan sabah uyandığında herşey yolundaydı.
aynen bende tee ne kadar oldu alalı bu sbah erken kalktım o ara okudum biraziki gün önce oyuncu annenin kitabını aldım sihirli değneği ama hala kapağına bile dokunamadım ne zaman okuyacağım acaba bu hallerimden çok sıkıldım okumak istediğim o kdr kitap var ki üstelik
Ben kitabı elime geçtiği akşam oturup bitirdimaynen bende tee ne kadar oldu alalı bu sbah erken kalktım o ara okudum biraz
Kitapları okurken içine giren yaşayan ben şimdi kapak açmaya üşeniyorum 1 gece 1 kitap bitirirdim okuduklarıma sayayım en iyisi
Bu saatten sonrada zaten anca o kalinlikta bi kitabi bi gecede bitirebilirizBen kitabı elime geçtiği akşam oturup bitirdimuzun zaman olmuştu tek gecede kitap bitirmeyeli, çok iyi geldi bana
bir aksilik olmazsa ve inşallah olmaz 2 buçuk yıllık bir aradan sonra eşimle sinemaya gidicez çok heyecanlandım kendimi ne giysem diye düşünürken falan buluyorum
filmimiz çok romantik batman ve süperman
CanımAy aklıma ne geldi eşim bi gün dediki romantik bi film izlicez bizde hiç izlemeyiz yani genelde romantik film, allah allah dedim bi açtı tv yi avatarkafayı mı yedin dedim ee ama sonunda adam kız için insanlıktan vazgeçiyo dedi
Beğeniyorum tabi ki
Oy kuzuma özlemiş yuvasınıEve girdik gokce direk odasina daldi. Masaya oturdu iki ciziktirdi. Toplara daldi aktivite massinin muzigini acip baska seye gidiyo bitince tekrar donup aciyococuk resmen acaip ozlemis. Odadaki herseye trk tek dokunuyo oynuyo resmen. Buyun pilli sesli oyuncaklarin sesleri muzikleri acik suan kvlere gitcez yemek yicez orda. Gidelim diyoruz ayirr diye bagiriyo. Daha once disari cikalim dedigimizde bizdrn once kosup ayakkabilarini getirirdi
Haha ben de aldım da daha başlayamadımEşimde bunları almış ben sevmiyorum bunları okumayı ya
Fırsat olursa betülden izleriz genelde o uyurken izlemeye çalışıyoruzCanımÇok tatlısın
Biz de haftasonu kocan kadar konuş 2 izledikeğlendik bayağı tavsiye ederim
Aynılarını mı aldın sende okuyalım olur birini sen oku birini ben özet geçelimHaha ben de aldım da daha başlayamadımbirlikte okuyalım mı
1. var ben de canım birlikte okuyalım ki tartışabilelimAynılarını mı aldın sende okuyalım olur birini sen oku birini ben özet geçelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?