2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ay kiyamam ya nasilda evini ozlemis kuzucuk

ay bende dün gece hamileydim rüyamda yedi aylık ama ben yeni öğrenmişim
Benim de bi oğlum olmuş 7 aylık kucağımda ve 7 dişi vardı ama çirkin ve zor bi bebekti emzirmek bile istemiyordum ısırıp koparır diye. Allahım ne tuhaf rüyaydı. Hayır olsun inşallah

Benim de bi oğlum olmuş 7 aylık kucağımda ve 7 dişi vardı ama çirkin ve zor bi bebekti emzirmek bile istemiyordum ısırıp koparır diye. Allahım ne tuhaf rüyaydı. Hayır olsun inşallah
Hayır olsun canım. Bende hep aynı rüyayı görüyorum uzun zamandır. Doğum sahnesi aynı doktor aynı hemşire aynı hastabakıcıyı sezaryen ile kız doğuruyorum doktor diyorki bu kadın hep kız doğurur doğurdukları hep güzel olur diyor. Elif ada gibi zor bi çocuktan sonra ikinciyi düşünmüyorum ama ya korkum rüyama giriyor yada bana bir msj veriliyor ama çözemedim bir türlü.

Hayır olsun inşallah

Bende sevginin beş dili diye bi kitap okuycam. Eski bi kitap ben liseye giderken falan vardı. Ama bi arkadas çok tavsiye etti. Çok merak ettim. Okulun yanındaki kirtasiyeye sipariş verdim yarın gelir dedi.ne zamandır bende kitap okumuyorum.

Ya kızlar yarın İsta annemlerin yanına gidiyorum acaba Ervayi memeden kessemmi Burda yalnz çok zor olcak çok bağlı geceleri 2-3 kez kalkıp emiyo gun içinde ise defalarca , memeden ayrı bi uyuma yöntemi bilmiyo sdce memeyle uyuyo
Araştırmalara başladım uzmanlar tiksindirmeden bisey sürmeden bıraktırın diyo ama gerçekteki tüm hikayeler ya salca sürerek ya bisey sürerek olmuş ..napsam hiç blmyrm çok karışık kafam
Sonuçta ya nisan da en gec mayısta bıraktırcam Ramazan'a kalsın istemiyorum tam 22 aylık olcak yanı erkenmi sizce ya da Nasıl uyutucam memesiz ay bilemiyorum

Bir arkadaşta bugün ben mememe sirke doktum biraz dedi hem bisey surup iğrendirmemiş oldum kendi kokusunu tadını beğenmedi bıraktı dedi sanki bana da mantıklı geldi K kaapi sanki sen de denicektin bıraktırmayı Nasıl bir yol izliceksiniz kızlar ?

Canim benimde kafam karisik bu konuda bi kesim tiksindirmeden biraktirin diyo bi kesimde hic bi engel olmaksizin memeden ayirmak daha buyuk yaralar acar bebekte diyor ne yapcam bende hic bilmiyorum

Canim benimde kafam karisik bu konuda bi kesim tiksindirmeden biraktirin diyo bi kesimde hic bi engel olmaksizin memeden ayirmak daha buyuk yaralar acar bebekte diyor ne yapcam bende hic bilmiyorum

Ya kızlar yanlış anlamayın beni ama tiksinerek bıraksa nolurki sanki ilerde tekrar mı emecek

L Lilium3 bence annendeyken bıraktırmak mantıklı çünkü illa meme diye tutturduğunda sen biraz uzaklaşabilirsin yanından annen destek olur daha iyi gibi geldi bana

Benim büyük kızım ne yapsam birakmayinca tiksindirerek biraktirdim. Hiç bişey olmadı:) çok normal bi cocuk şimdiiki gün sonra sanki o aylarca emen bebek değilde hiç emmemis bi bebek gibiydi unuttu gitti. Tabi her çocuk için aynı şey olacak diye bişey yok.ben yigiti yavaş yavaş ayircam azaltarak olmadı mecbur başka yollar denenecek yine.

daha önceden tecrübesi var mı acaba.yoksada sen daha iyi bilirsin kadını çocuklarla iletişimi nasılsır.evde çocuğuda varmı.her iki taraf içinde iyilik yapmış olursun.tanıştır kendileri konuşsun bence

akifte gece gündüz memecidir.kızımda memeden tiksinsin istemedim yani tiksindirmekten kastım 2 yıldır herşeyi bildiği şeyden duydusal yönde etkilenmesin.bende kendimi kötü hissederdim.böyle diye diye 2.5 yaşında oldu ve gece çok emdiği için gece bişe yapmalıyım dedim.biberonla süt verdim ama kucağımdayken.1 denedim 2 denedim zor oldu ama süte alıştırdım.gündüzleride annemlere gittim geldim onlarla oyalandı ve unutturdum.ve sorarsa meme biberonun içinde dedim...sonra biberondan kesecem diye canım çıktı
Akifte ne yaparım bilmiyom ama benim için çok zor olucak çünkü zorla alıştırmıştım memeye

Yalnız aynı sorun bizdede var yiğit hayatta sallanarak falan uyumaz.uyumak eşittir emmek ona göre. İyice dalacak sonra ayakta sallanacak bi beş dk.da. tek korkum ayrılınca nasıl uyuyacak. Uyku düzeni iyi o zaman düzeni falan bozulacak kesin.

ben bırakıyım diye ananem karabiber sürmüş annemin memesine banamısın dememişim devam :) du bakayım nasıl bıraktırmış sorayım eskiler hep öyle korkutarak tiksindirerek bıraktırmışlar noldu öldük mü :)
Ablamda emzik emiyomuş çok naptılarsa bırakmamış en son sobaya atıp yakmışlar hatta kalanını saklamışlar istediğinde göstermişler

Canım ben haziranda tam olarak bıraktırmayı düşünüyorum. O zamana kadar da elimden geldiği kadar azaltmaya çalışıyorum. erteliyorum. Eskiden sürekli emmek isterdi saat başı, canı sıkıldıkça ve çoğu gece sabaha kadar...Bir ay olmuştur gece yatmadan bir su bardağı süt veriyorum biraz zoraki içiyor içmezsen meme veremem diye. Bol bol da su sonra emziriyorum çok şükür gece kalkma olayı bitti sayılır. Gündüz de okuldan gelince bir kere bir de uyuturken veriyorum. Tabi direnemedigim verdiğim zamanlar da oluyor ara ara. Bir de uyurken emzirecegimi biliyor ya iki gündür olur olmaz saatlerde uyku geldi deyip duruyor uyanık sıpa:))
Dediğin gibi tadı değişmiş artık sen büyüdün ya deyip sirke sürülebilir sanki ya. Mantıklı olarak konusursak direkt tiksindirmis olmayız sanki ama bilemedim. Bu konuda farklı deneyimlerle ilgili bilgi toplarsan bizi de bilgilendir. Kerem alp i sirke Kesmez gerçi adam turşu hastasi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…