ay kiyamam ya nasilda evini ozlemis kuzucukEve girdik gokce direk odasina daldi. Masaya oturdu iki ciziktirdi. Toplara daldi aktivite massinin muzigini acip baska seye gidiyo bitince tekrar donup aciyococuk resmen acaip ozlemis. Odadaki herseye trk tek dokunuyo oynuyo resmen. Buyun pilli sesli oyuncaklarin sesleri muzikleri acik suan kvlere gitcez yemek yicez orda. Gidelim diyoruz ayirr diye bagiriyo. Daha once disari cikalim dedigimizde bizdrn once kosup ayakkabilarini getirirdi
İyi hadi senin hatrına okuyayım ne zaman başlıyoruz1. var ben de canım birlikte okuyalım ki tartışabilelim
Bu akşam başlayalım mı oğlanı uyutunca sen de betülü uyutuncaİyi hadi senin hatrına okuyayım ne zaman başlıyoruz
Tamam başlayalım bakalımBu akşam başlayalım mı oğlanı uyutunca sen de betülü uyutunca
Benim de bi oğlum olmuş 7 aylık kucağımda ve 7 dişi vardı ama çirkin ve zor bi bebekti emzirmek bile istemiyordum ısırıp koparır diye. Allahım ne tuhaf rüyaydı. Hayır olsun inşallahay bende dün gece hamileydim rüyamda yedi aylık ama ben yeni öğrenmişim
Hayır olsun canım. Bende hep aynı rüyayı görüyorum uzun zamandır. Doğum sahnesi aynı doktor aynı hemşire aynı hastabakıcıyı sezaryen ile kız doğuruyorum doktor diyorki bu kadın hep kız doğurur doğurdukları hep güzel olur diyor. Elif ada gibi zor bi çocuktan sonra ikinciyi düşünmüyorum ama ya korkum rüyama giriyor yada bana bir msj veriliyor ama çözemedim bir türlü.Benim de bi oğlum olmuş 7 aylık kucağımda ve 7 dişi vardı ama çirkin ve zor bi bebekti emzirmek bile istemiyordum ısırıp koparır diye. Allahım ne tuhaf rüyaydı. Hayır olsun inşallah
Hayır olsun inşallahHayır olsun canım. Bende hep aynı rüyayı görüyorum uzun zamandır. Doğum sahnesi aynı doktor aynı hemşire aynı hastabakıcıyı sezaryen ile kız doğuruyorum doktor diyorki bu kadın hep kız doğurur doğurdukları hep güzel olur diyor. Elif ada gibi zor bi çocuktan sonra ikinciyi düşünmüyorum ama ya korkum rüyama giriyor yada bana bir msj veriliyor ama çözemedim bir türlü.
Canim benimde kafam karisik bu konuda bi kesim tiksindirmeden biraktirin diyo bi kesimde hic bi engel olmaksizin memeden ayirmak daha buyuk yaralar acar bebekte diyor ne yapcam bende hic bilmiyorumYa kızlar yarın İsta annemlerin yanına gidiyorum acaba Ervayi memeden kessemmi Burda yalnz çok zor olcak çok bağlı geceleri 2-3 kez kalkıp emiyo gun içinde ise defalarca , memeden ayrı bi uyuma yöntemi bilmiyo sdce memeyle uyuyo
Araştırmalara başladım uzmanlar tiksindirmeden bisey sürmeden bıraktırın diyo ama gerçekteki tüm hikayeler ya salca sürerek ya bisey sürerek olmuş ..napsam hiç blmyrm çok karışık kafam
Sonuçta ya nisan da en gec mayısta bıraktırcam Ramazan'a kalsın istemiyorum tam 22 aylık olcak yanı erkenmi sizce ya da Nasıl uyutucam memesiz ay bilemiyorum
Canim benimde kafam karisik bu konuda bi kesim tiksindirmeden biraktirin diyo bi kesimde hic bi engel olmaksizin memeden ayirmak daha buyuk yaralar acar bebekte diyor ne yapcam bende hic bilmiyorum
Benim büyük kızım ne yapsam birakmayinca tiksindirerek biraktirdim. Hiç bişey olmadı:) çok normal bi cocuk şimdi
daha önceden tecrübesi var mı acaba.yoksada sen daha iyi bilirsin kadını çocuklarla iletişimi nasılsır.evde çocuğuda varmı.her iki taraf içinde iyilik yapmış olursun.tanıştır kendileri konuşsun benceBugun kuzenim aradi bir arkadasi varmis calisiyormus 2 aylik bebegi varmis babaanesi bakiyormus birakmis bakici ariyorlarmis bize yakin oturuyormus 1000 lira maas ve yol parasini karsilayacaklarmis bana tanidigin biri varmi dedi bilmiyorum dusunmem lazim dedim emin oldugum guvenilir biri olmasi lazim alt kattaki kadin dusunuyordu boyle birsey ama bilemedim soylesemmi kadinla bazi anlamda problemlerimiz oldu ama cocuklari falan cok seviyor soylesemmi kizlar
akifte gece gündüz memecidir.kızımda memeden tiksinsin istemedim yani tiksindirmekten kastım 2 yıldır herşeyi bildiği şeyden duydusal yönde etkilenmesin.bende kendimi kötü hissederdim.böyle diye diye 2.5 yaşında oldu ve gece çok emdiği için gece bişe yapmalıyım dedim.biberonla süt verdim ama kucağımdayken.1 denedim 2 denedim zor oldu ama süte alıştırdım.gündüzleride annemlere gittim geldim onlarla oyalandı ve unutturdum.ve sorarsa meme biberonun içinde dedim...sonra biberondan kesecem diye canım çıktıYa kızlar yarın İsta annemlerin yanına gidiyorum acaba Ervayi memeden kessemmi Burda yalnz çok zor olcak çok bağlı geceleri 2-3 kez kalkıp emiyo gun içinde ise defalarca , memeden ayrı bi uyuma yöntemi bilmiyo sdce memeyle uyuyo
Araştırmalara başladım uzmanlar tiksindirmeden bisey sürmeden bıraktırın diyo ama gerçekteki tüm hikayeler ya salca sürerek ya bisey sürerek olmuş ..napsam hiç blmyrm çok karışık kafam
Sonuçta ya nisan da en gec mayısta bıraktırcam Ramazan'a kalsın istemiyorum tam 22 aylık olcak yanı erkenmi sizce ya da Nasıl uyutucam memesiz ay bilemiyorum
ben bırakıyım diye ananem karabiber sürmüş annemin memesine banamısın dememişim devam :) du bakayım nasıl bıraktırmış sorayım eskiler hep öyle korkutarak tiksindirerek bıraktırmışlar noldu öldük mü :)
Canım ben haziranda tam olarak bıraktırmayı düşünüyorum. O zamana kadar da elimden geldiği kadar azaltmaya çalışıyorum. erteliyorum. Eskiden sürekli emmek isterdi saat başı, canı sıkıldıkça ve çoğu gece sabaha kadar...Bir ay olmuştur gece yatmadan bir su bardağı süt veriyorum biraz zoraki içiyor içmezsen meme veremem diye. Bol bol da su sonra emziriyorum çok şükür gece kalkma olayı bitti sayılır. Gündüz de okuldan gelince bir kere bir de uyuturken veriyorum. Tabi direnemedigim verdiğim zamanlar da oluyor ara ara. Bir de uyurken emzirecegimi biliyor ya iki gündür olur olmaz saatlerde uyku geldi deyip duruyor uyanık sıpa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?