Canım memeden umutlarını kestiklerinde uyuyorlar merak etme. Benim okulda olduğumu kabullendi artık kerem alp. Kerem alp e bakan abla öğle uykusuna yatirirken bazen kendi kendine uyuduğunu söylüyor.Bazen de abla kitap okurken uyuyormus. Benim yanımda 2 yildir hiç olmadı böyle birşey. Bazı geceler ben uyumuş numarasi yapıyorum eşim annen uyumuş oğlum hadi yatalim diyor çok uykusu varsa tabi babasının yanına yatıp uyuyor. Tabi ki ben de tüm bu olanları şok olmuş bir şekilde karşılıyorum. Hep nazlari bize sıpaların:)Yalnız aynı sorun bizdede var yiğit hayatta sallanarak falan uyumaz.uyumak eşittir emmek ona göre. İyice dalacak sonra ayakta sallanacak bi beş dk.da. tek korkum ayrılınca nasıl uyuyacak. Uyku düzeni iyi o zaman düzeni falan bozulacak kesin.
Ablamın oplu da çok emzik emiyodu bi gün boğazı ağrımış eniştemde demiş emzik yüzünden ağrıyo gel atalım çöpe atmışlar emziği sonra isteyincede bak attıkya çöpe demiş çocukta bi daha istememişben bırakıyım diye ananem karabiber sürmüş annemin memesine banamısın dememişim devam :) du bakayım nasıl bıraktırmış sorayım eskiler hep öyle korkutarak tiksindirerek bıraktırmışlar noldu öldük mü :)
Ablamda emzik emiyomuş çok naptılarsa bırakmamış en son sobaya atıp yakmışlar hatta kalanını saklamışlar istediğinde göstermişler
Betül de keremalp gibi öğle uykusunda kendi kendine uyuyo bazı zaman gece uykuları daha zor oluyoCanım memeden umutlarını kestiklerinde uyuyorlar merak etme. Benim okulda olduğumu kabullendi artık kerem alp. Kerem alp e bakan abla öğle uykusuna yatirirken bazen kendi kendine uyuduğunu söylüyor.Bazen de abla kitap okurken uyuyormus. Benim yanımda 2 yildir hiç olmadı böyle birşey. Bazı geceler ben uyumuş numarasi yapıyorum eşim annen uyumuş oğlum hadi yatalim diyor çok uykusu varsa tabi babasının yanına yatıp uyuyor. Tabi ki ben de tüm bu olanları şok olmuş bir şekilde karşılıyorum. Hep nazlari bize sıpaların:)
Canim ben oglumu limon surerek biraktirmistim her istediginde limon surdum meme pis olmus dedim cok zorlanmadim ama oglum uslu bir bebekti ece oyle degil korkuyorum acikcasi sirkeyi bende duydum biraktiranlar var sirkeyle ama kendiliginden birakmiyorlar memeyi illaki birseyler yapmak gerekiyor ben birsey olacagini dusunmuyorum sadece salcaya karsiyim korkunc bir goruntu olabilir onlar icin birde yara bandi yapistirip meme uf oldu diye biraktiranlar varmis o da mantikli geldi bana carpi seklinde yapistirip uf oldu diye denenebilir bende ramazana kalmak istemiyorum zaten ece 2 haziran dogumlu ramazandan once biraktirmak istiyorum sende yalniz zorlanacaksan annenlerdeyken biraktirabilirsin 22 aylik erken degil canim gayet iyi bence
fikrini paylastigin icin tesekkur ederim canim ama emin olamadigim icin vazgectim 2 aylik bebek daha cok kucuk daha genc biri lazim bence bu kadinin cocuklari buyimus buradan izmirli bir arkadas bana bir sirket ismi vermisti o da cocuguna oradan bakici tutmus cok memnundu o sirketin ismini vercem oradan baksinlardaha önceden tecrübesi var mı acaba.yoksada sen daha iyi bilirsin kadını çocuklarla iletişimi nasılsır.evde çocuğuda varmı.her iki taraf içinde iyilik yapmış olursun.tanıştır kendileri konuşsun bence
akifte gece gündüz memecidir.kızımda memeden tiksinsin istemedim yani tiksindirmekten kastım 2 yıldır herşeyi bildiği şeyden duydusal yönde etkilenmesin.bende kendimi kötü hissederdim.böyle diye diye 2.5 yaşında oldu ve gece çok emdiği için gece bişe yapmalıyım dedim.biberonla süt verdim ama kucağımdayken.1 denedim 2 denedim zor oldu ama süte alıştırdım.gündüzleride annemlere gittim geldim onlarla oyalandı ve unutturdum.ve sorarsa meme biberonun içinde dedim...sonra biberondan kesecem diye canım çıktı
Akifte ne yaparım bilmiyom ama benim için çok zor olucak çünkü zorla alıştırmıştım memeye
Bizimde uykuda saç emzikAblamın oplu da çok emzik emiyodu bi gün boğazı ağrımış eniştemde demiş emzik yüzünden ağrıyo gel atalım çöpe atmışlar emziği sonra isteyincede bak attıkya çöpe demiş çocukta bi daha istememiş
Bizde de betül uyku vakti illa emzik istiyo
İnşallah.en çok korktugum sey ayrılınca nasıl uyutucam uyku düzenini bozucam falan diye düşünüyorum. Sanki emmezse yiğit hiç uyumazmis gibi geliyor:))Canım memeden umutlarını kestiklerinde uyuyorlar merak etme. Benim okulda olduğumu kabullendi artık kerem alp. Kerem alp e bakan abla öğle uykusuna yatirirken bazen kendi kendine uyuduğunu söylüyor.Bazen de abla kitap okurken uyuyormus. Benim yanımda 2 yildir hiç olmadı böyle birşey. Bazı geceler ben uyumuş numarasi yapıyorum eşim annen uyumuş oğlum hadi yatalim diyor çok uykusu varsa tabi babasının yanına yatıp uyuyor. Tabi ki ben de tüm bu olanları şok olmuş bir şekilde karşılıyorum. Hep nazlari bize sıpaların:)
Vallahi emme isi ortadan kalkinca (meme-biberon) cok daha iyi uyuyorlar. Ilk bi donem sıkıntı oluyor tabi ama sonra duzen oturtulunca hersey yoluna giriyorİnşallah.en çok korktugum sey ayrılınca nasıl uyutucam uyku düzenini bozucam falan diye düşünüyorum. Sanki emmezse yiğit hiç uyumazmis gibi geliyor:))
Arabasında gezerken ya da arabayla gezerken emziksiz uyuyo ya da işte evde çok uykusu gelirse kendi kendine uyuyo ama hadi gel yatalım filan dersem emziksiz gelmiyo yanıma emziği verince hemen uyku moduna geçiyoBizimde uykuda saç emzik
2-3 gündür dışarı da arabasında emziksiz uyuyo ve uyku boyunca emzik aramıyor
Hala cekiyo mu sacini. Ne cektin sen bu sactan :)Bizimde uykuda saç emzik
2-3 gündür dışarı da arabasında emziksiz uyuyo ve uyku boyunca emzik aramıyor
aynen devam bakalım ne zamana kadar bilmiyorumHala cekiyo mu sacini. Ne cektin sen bu sactan :)
Ben bu duyguyu çok iyi biliyorum:))İnşallah.en çok korktugum sey ayrılınca nasıl uyutucam uyku düzenini bozucam falan diye düşünüyorum. Sanki emmezse yiğit hiç uyumazmis gibi geliyor:))
Ben de başladımfayika başladım okumaya ben
bizde de durum ayni canim artik emmeden uyutmaya calisiyorum ama meme diye dikiliyor basima sanirim biraz zor olacak ama memeyi birakipta duzen kurduktan sonra daha iyi olacak ama son gunlerde ece masallah gece bir ya da nadiren iki kez kalkiyor bir defa kalktiginda sabaha karsi kalkiyor gece uyuyor cok sukur bu da teselli ediyor beni onceden sabaha kadar memede kaliyordu sadece dis doneminde oyle yapiyor artik dislerde patladi alt kopek dislerini goremiyorum patladimi bilmiyorum gostermiyor cadiİnşallah.en çok korktugum sey ayrılınca nasıl uyutucam uyku düzenini bozucam falan diye düşünüyorum. Sanki emmezse yiğit hiç uyumazmis gibi geliyor:))
35 e kadar okudum bıraktım örneklerdeki gibi olsa keşkeBen de başladım
hala atesli@Akaibu canim cok gecmis olsun simdi daha iyidir insallah
hala atesli39.3 su koydum onune oynadi biraz dustu. Simdide alninda bezle yatiyo oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?