2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ben azaltmistm snra iki gunde biraktrdm bikac hafta snra aklina geldi bir ay snra aklina geldi istedi ama hep oyaladm baska seylerle.hicbisey surmedim.yok gitmis meme falan dedm. Yaninda hic ustumu degistrmedm. Smdide emzik derdimiz var emzik bagimlisi oldu onuda biraktrcm bu yaz insallah

Hala cekiyo mu sacini. Ne cektin sen bu sactan :)
hirada sacimi hala cekiyo

Canim ya yine yukselmis duser insallah bir an once
dustu cok sukur uyuyo suan o da bitkin dustu yavrum

Offf çok geçmiş olsun. Biz sabaha kadar suda yaşıyoruz nerdeyse Ateş hallerinde
sagol canim . banyoya sokmaya korktum biraz onune koydum suyu allahtan dustu suan atesi. Bi yandan da usutursem diye korkuyorum. İlk defa boyle ateslendi insallah basa cikabilirim

Kizlar ya simdi en son 9 da vermistim dolven. Doktor 3 saatte bir donusumlu demisyi. Suan atesi yok ama yinede vereyim mi 12 de pedifeni? Yoksa atesi cikinca mi vereyim gene. Gokce hep agliyo doktor yaninda adam akilli soramiyorumda. Siz nasil yapiyosunuz?

Canim eğer uyaniksa ver ben veriyordum gece yükseliyor ateş Gokceninde ateşi yüksekti daha önce yazdığında yükselebilir tekrar ama uyuyorsa bekle biraz uyanınca ya da yükselmeye başlarsa verirsin

Canim eğer uyaniksa ver ben veriyordum gece yükseliyor ateş Gokceninde ateşi yüksekti daha önce yazdığında yükselebilir tekrar ama uyuyorsa bekle biraz uyanınca ya da yükselmeye başlarsa verirsin
Di mi uyandirmayim simdi hemde . sagol canim

Betülle ben uğraştım uyuyamadım şimdi eşim gitti uyutmaya inşallh uyutur
Betülünde burnu akmaya başladı yarında çarşıya gitmem lazım of sinir oldum

aynen devam bakalım ne zamana kadar bilmiyorum
Akif de oynar saçımla bitek uykusu geldimi
bence uyandırma ateşi biraz başlarsa çıkar zaten ozaman verirsin

bizdede durum aynı.bu saat oldu.yine eşim de bakalım.ses kesildi uyudu galiba

Uyur inşallah canım hasta da olmaz inşallah yaz gelse de rahatlasak artık salgınlar bitmiyor ister istemez çocuklar kapıyor mikrobu

Jhkkloh njk lnni
Sana da bilgehan
Ben en son ateşli gittiğinde dr a sormuştum şu dönüşümlü verme işini, o da yok öyle bişey biri kuyuya taş attı 40 dr çıkaramıyoruz dedi. Hatta o sırada bi seminerden yeni dönmüştü, seminerdeyken hocasına profa da sormuş, sürekli hasta ebeveynlerinden bu soru geliyor diye, hoca da kesinlikle öyle bir durum yok, dönüşümlü vermek diye bir uygulama olamaz, tek ilaç belirtilen aralıklarla verilmelidir demiş

Bzde gecen hafta atesliydik aynen calpol ve dolveni dönüşümlü kullan dedi @Akaibu atesi yoksa verme demişti dolveni açmadım bile duştu şükür atesi sizede çok gecmiş olsun

Akif de oynar saçımla bitek uykusu geldimi
bence uyandırma ateşi biraz başlarsa çıkar zaten ozaman verirsin

bizdede durum aynı.bu saat oldu.yine eşim de bakalım.ses kesildi uyudu galiba

K Keskek soğuk algınlığı için bi şurup versemiydin acaba

Uyur inşallah canım hasta da olmaz inşallah yaz gelse de rahatlasak artık salgınlar bitmiyor ister istemez çocuklar kapıyor mikrobu

Uyumuş cadı
Blackkcat peditus vereyim dedim ama geri püskürttü hiç ilaç içmiyo görsen kucağımda sıkıştırıp zorla boğazına döküyorum öyle içiyo yarın evde olsam dert etmem de bizim işyeri benimüstüme vergi dairesine gitmem gerekiyomuş şube açıyolar babamlar öğlende de kv ile bi yere ev misafirliğine gidecektik sabah giderim çarşıda takılırım diyodum bakalım sopuk olursa eğer ya eşimin ofiste ya bizim dükkanda otururum artık

Benimki de bayılıyor sabah akşam şurup içsin :) immuneks var koşa koşa geliyor. Pekmezi ağzına sürmezdi, ilaç diye veriyorum içiyor iki üç kaşık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…