Allah sifa versin bir an once atlatsin kuzucukhala atesli39.3 su koydum onune oynadi biraz dustu. Simdide alninda bezle yatiyo oyle
Canim ya yine yukselmis duser insallah bir an oncehala atesli39.3 su koydum onune oynadi biraz dustu. Simdide alninda bezle yatiyo oyle
30a kadar okudum uykum geldi Zzzzzzz35 e kadar okudum bıraktım örneklerdeki gibi olsa keşke
ben azaltmistm snra iki gunde biraktrdm bikac hafta snra aklina geldi bir ay snra aklina geldi istedi ama hep oyaladm baska seylerle.hicbisey surmedim.yok gitmis meme falan dedm. Yaninda hic ustumu degistrmedm. Smdide emzik derdimiz var emzik bagimlisi oldu onuda biraktrcm bu yaz insallahBir arkadaşta bugün ben mememe sirke doktum biraz dedi hem bisey surup iğrendirmemiş oldum kendi kokusunu tadını beğenmedi bıraktı dedi sanki bana da mantıklı geldi @keremalpim sanki sen de denicektin bıraktırmayı Nasıl bir yol izliceksiniz kızlar ?
hirada sacimi hala cekiyoHala cekiyo mu sacini. Ne cektin sen bu sactan :)
Offf çok geçmiş olsun. Biz sabaha kadar suda yaşıyoruz nerdeyse Ateş hallerindehala atesli39.3 su koydum onune oynadi biraz dustu. Simdide alninda bezle yatiyo oyle
dustu cok sukur uyuyo suan o da bitkin dustu yavrumCanim ya yine yukselmis duser insallah bir an once
sagol canim . banyoya sokmaya korktum biraz onune koydum suyu allahtan dustu suan atesi. Bi yandan da usutursem diye korkuyorum. İlk defa boyle ateslendi insallah basa cikabilirimOfff çok geçmiş olsun. Biz sabaha kadar suda yaşıyoruz nerdeyse Ateş hallerinde
Canim eğer uyaniksa ver ben veriyordum gece yükseliyor ateş Gokceninde ateşi yüksekti daha önce yazdığında yükselebilir tekrar ama uyuyorsa bekle biraz uyanınca ya da yükselmeye başlarsa verirsinKizlar ya simdi en son 9 da vermistim dolven. Doktor 3 saatte bir donusumlu demisyi. Suan atesi yok ama yinede vereyim mi 12 de pedifeni? Yoksa atesi cikinca mi vereyim gene. Gokce hep agliyo doktor yaninda adam akilli soramiyorumda. Siz nasil yapiyosunuz?
Di mi uyandirmayim simdi hemde . sagol canimCanim eğer uyaniksa ver ben veriyordum gece yükseliyor ateş Gokceninde ateşi yüksekti daha önce yazdığında yükselebilir tekrar ama uyuyorsa bekle biraz uyanınca ya da yükselmeye başlarsa verirsin
Zaten halsiz dusmus canim uyusun sen kontrol edersin yükselmeye başlarsa hemen ver ama çünkü birden yükselir uyanık olsa ver derdimDi mi uyandirmayim simdi hemde . sagol canim
Zaten halsiz dusmus canim uyusun sen kontrol edersin yükselmeye başlarsa hemen ver ama çünkü birden yükselir uyanık olsa ver derdimDi mi uyandirmayim simdi hemde . sagol canim
Akif de oynar saçımla bitek uykusu geldimiaynen devam bakalım ne zamana kadar bilmiyorum
bence uyandırma ateşi biraz başlarsa çıkar zaten ozaman verirsinKizlar ya simdi en son 9 da vermistim dolven. Doktor 3 saatte bir donusumlu demisyi. Suan atesi yok ama yinede vereyim mi 12 de pedifeni? Yoksa atesi cikinca mi vereyim gene. Gokce hep agliyo doktor yaninda adam akilli soramiyorumda. Siz nasil yapiyosunuz?
bizdede durum aynı.bu saat oldu.yine eşim de bakalım.ses kesildi uyudu galibaBetülle ben uğraştım uyuyamadım şimdi eşim gitti uyutmaya inşallh uyutur
Betülünde burnu akmaya başladı yarında çarşıya gitmem lazım of sinir oldum
Uyur inşallah canım hasta da olmaz inşallah yaz gelse de rahatlasak artık salgınlar bitmiyor ister istemez çocuklar kapıyor mikrobuBetülle ben uğraştım uyuyamadım şimdi eşim gitti uyutmaya inşallh uyutur
Betülünde burnu akmaya başladı yarında çarşıya gitmem lazım of sinir oldum
Sana da bilgehanJhkkloh njk lnni
Ben en son ateşli gittiğinde dr a sormuştum şu dönüşümlü verme işini, o da yok öyle bişey biri kuyuya taş attı 40 dr çıkaramıyoruz dedi. Hatta o sırada bi seminerden yeni dönmüştü, seminerdeyken hocasına profa da sormuş, sürekli hasta ebeveynlerinden bu soru geliyor diye, hoca da kesinlikle öyle bir durum yok, dönüşümlü vermek diye bir uygulama olamaz, tek ilaç belirtilen aralıklarla verilmelidir demişKizlar ya simdi en son 9 da vermistim dolven. Doktor 3 saatte bir donusumlu demisyi. Suan atesi yok ama yinede vereyim mi 12 de pedifeni? Yoksa atesi cikinca mi vereyim gene. Gokce hep agliyo doktor yaninda adam akilli soramiyorumda. Siz nasil yapiyosunuz?
Akif de oynar saçımla bitek uykusu geldimi
bence uyandırma ateşi biraz başlarsa çıkar zaten ozaman verirsin
bizdede durum aynı.bu saat oldu.yine eşim de bakalım.ses kesildi uyudu galiba
Uyur inşallah canım hasta da olmaz inşallah yaz gelse de rahatlasak artık salgınlar bitmiyor ister istemez çocuklar kapıyor mikrobu
Benimki de bayılıyor sabah akşam şurup içsin :) immuneks var koşa koşa geliyor. Pekmezi ağzına sürmezdi, ilaç diye veriyorum içiyor iki üç kaşıkUyumuş cadı
Blackkcat peditus vereyim dedim ama geri püskürttü hiç ilaç içmiyo görsen kucağımda sıkıştırıp zorla boğazına döküyorum öyle içiyo yarın evde olsam dert etmem de bizim işyeri benimüstüme vergi dairesine gitmem gerekiyomuş şube açıyolar babamlar öğlende de kv ile bi yere ev misafirliğine gidecektik sabah giderim çarşıda takılırım diyodum bakalım sopuk olursa eğer ya eşimin ofiste ya bizim dükkanda otururum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?