Oyle yapiyim canim sagolZaten halsiz dusmus canim uyusun sen kontrol edersin yükselmeye başlarsa hemen ver ama çünkü birden yükselir uyanık olsa ver derdim
Anlamadim zaten nr mantigi oldugunu ama bizde mecbur nr derlerde yapiyoruz.Sana da bilgehan
Ben en son ateşli gittiğinde dr a sormuştum şu dönüşümlü verme işini, o da yok öyle bişey biri kuyuya taş attı 40 dr çıkaramıyoruz dedi. Hatta o sırada bi seminerden yeni dönmüştü, seminerdeyken hocasına profa da sormuş, sürekli hasta ebeveynlerinden bu soru geliyor diye, hoca da kesinlikle öyle bir durum yok, dönüşümlü vermek diye bir uygulama olamaz, tek ilaç belirtilen aralıklarla verilmelidir demiş
tesekkur ederim. İnsallah yukselmez bizimde bu gece bir dahaBzde gecen hafta atesliydik aynen calpol ve dolveni dönüşümlü kullan dedi @Akaibu atesi yoksa verme demişti dolveni açmadım bile duştu şükür atesi sizede çok gecmiş olsun
Ecede şurup içmiyor elimde kaşığı girdiği an koşarak koltuğun arkasına saklanıyor babası tutuyor ben iciriyorum tek başıma iciremiyorumUyumuş cadı
Blackkcat peditus vereyim dedim ama geri püskürttü hiç ilaç içmiyo görsen kucağımda sıkıştırıp zorla boğazına döküyorum öyle içiyo yarın evde olsam dert etmem de bizim işyeri benimüstüme vergi dairesine gitmem gerekiyomuş şube açıyolar babamlar öğlende de kv ile bi yere ev misafirliğine gidecektik sabah giderim çarşıda takılırım diyodum bakalım sopuk olursa eğer ya eşimin ofiste ya bizim dükkanda otururum artık
sair burda kaybodan yıllarına seslenmişJhkkloh njk lnni
Ya gecen pazartesi vardi atesi ertesi gece de ateslendi. Sonra burun akitisi biraz halsizlik falan vardi ama ates yoktu.Dun tekrar aksam uzeri cikti ates. Anlattim boylr ama bisey demediler. Bunu ikinci gun kabul etcem sanirim@Akaibu doktor bir sey demedi mi kacinci gunde ates 3. Gunde inadinin kırılması gerekiyor ;(
Insallah yukselmez bir daha yükselirse calpol degil ibufen grubunu ver aniden cikinca calpol ise yaramayabilirYa gecen pazartesi vardi atesi ertesi gece de ateslendi. Sonra burun akitisi biraz halsizlik falan vardi ama ates yoktu.Dun tekrar aksam uzeri cikti ates. Anlattim boylr ama bisey demediler. Bunu ikinci gun kabul etcem sanirim
Dolven var bide. Cok cikarsa diye fitilde aldim. İnsallah yukselmezInsallah yukselmez bir daha yükselirse calpol degil ibufen grubunu ver aniden cikinca calpol ise yaramayabilir
Geralgineyi arkadaşımın oğlu havale geçiriyo doktor ona vermişti ordan biliyomBende yatıcam şimdi inşallah betülün ateşi filan çıkmaz arabızda hiç geralgine kullanan olmadı mı bizdede bi kere sebepsiz ateş olmuştu viral dendi ateş düşmeyince onu vermişti dr ama bi kaç kere verdik ağır bi şurup sanırım
Bizimde gece büyük sorunlarımız kalmadı evet en fazla yigitde iki kere uyaniyo güzel uyuyoruz gece artık. Ama öğle ve akşam uykusuna yatarken kesinlikle emmeden uyumuyo.dişler de tamamlandı. Biraz daha cesaretlendim ama burda herkes aynı şeyi söylüyo ayrılınca emmeden uyur diye.hayırlısı bakalım. Mayıs son haftasına doğru tam olarak ayırmış olmam lazım. Ramazana girmeden.bizde de durum ayni canim artik emmeden uyutmaya calisiyorum ama meme diye dikiliyor basima sanirim biraz zor olacak ama memeyi birakipta duzen kurduktan sonra daha iyi olacak ama son gunlerde ece masallah gece bir ya da nadiren iki kez kalkiyor bir defa kalktiginda sabaha karsi kalkiyor gece uyuyor cok sukur bu da teselli ediyor beni onceden sabaha kadar memede kaliyordu sadece dis doneminde oyle yapiyor artik dislerde patladi alt kopek dislerini goremiyorum patladimi bilmiyorum gostermiyor cadi
maşallahBizimde gece büyük sorunlarımız kalmadı evet en fazla yigitde iki kere uyaniyo güzel uyuyoruz gece artık. Ama öğle ve akşam uykusuna yatarken kesinlikle emmeden uyumuyo.dişler de tamamlandı. Biraz daha cesaretlendim ama burda herkes aynı şeyi söylüyo ayrılınca emmeden uyur diye.hayırlısı bakalım. Mayıs son haftasına doğru tam olarak ayırmış olmam lazım. Ramazana girmeden.
Bende bi anla çıkartmaya uğraşıyomsair burda kaybodan yıllarına seslenmiş
Sen onuFeyena nin kulahina anlat elinde telefonla uyuyup kalmis olmasin sakın
Oğlu yapmaz oyle sey
ben birşey sürmeden bıraktırmak için çabalıycam mayıs gibi gündüz işini tamamen bitirmek istiyorum haziran da yıllık izin alıp geceyi bıraktırmayı planlıyorum muhtemel çok uykusuz olcak geceler o şekilde işe gel git kaldıramamYa kızlar yarın İsta annemlerin yanına gidiyorum acaba Ervayi memeden kessemmi Burda yalnz çok zor olcak çok bağlı geceleri 2-3 kez kalkıp emiyo gun içinde ise defalarca , memeden ayrı bi uyuma yöntemi bilmiyo sdce memeyle uyuyo
Araştırmalara başladım uzmanlar tiksindirmeden bisey sürmeden bıraktırın diyo ama gerçekteki tüm hikayeler ya salca sürerek ya bisey sürerek olmuş ..napsam hiç blmyrm çok karışık kafam
Sonuçta ya nisan da en gec mayısta bıraktırcam Ramazan'a kalsın istemiyorum tam 22 aylık olcak yanı erkenmi sizce ya da Nasıl uyutucam memesiz ay bilemiyorum
Forumun enterasan bebeleri zaten azadla nehir@Akaibu umarım tekrar yükselmemiştir ateş ve bgn artık etkisi kaybeder
@Apriori123 D Delimavi 35N ne kadar güzel öyle ilaç içmeleri yahu maşallah ben ilaç içiremiyorum şırınga fln onda da iice aç olacak kusacak bişi olmucak çünkü her ilaç sonrası öğürüp kusturmaya çalışıyo kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?