2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Zaten halsiz dusmus canim uyusun sen kontrol edersin yükselmeye başlarsa hemen ver ama çünkü birden yükselir uyanık olsa ver derdim
Oyle yapiyim canim sagol
Anlamadim zaten nr mantigi oldugunu ama bizde mecbur nr derlerde yapiyoruz.

Bzde gecen hafta atesliydik aynen calpol ve dolveni dönüşümlü kullan dedi @Akaibu atesi yoksa verme demişti dolveni açmadım bile duştu şükür atesi sizede çok gecmiş olsun
tesekkur ederim. İnsallah yukselmez bizimde bu gece bir daha

Ecede şurup içmiyor elimde kaşığı girdiği an koşarak koltuğun arkasına saklanıyor babası tutuyor ben iciriyorum tek başıma iciremiyorum

@Akaibu doktor bir sey demedi mi kacinci gunde ates 3. Gunde inadinin kırılması gerekiyor ;(
Ya gecen pazartesi vardi atesi ertesi gece de ateslendi. Sonra burun akitisi biraz halsizlik falan vardi ama ates yoktu.Dun tekrar aksam uzeri cikti ates. Anlattim boylr ama bisey demediler. Bunu ikinci gun kabul etcem sanirim

Ya gecen pazartesi vardi atesi ertesi gece de ateslendi. Sonra burun akitisi biraz halsizlik falan vardi ama ates yoktu.Dun tekrar aksam uzeri cikti ates. Anlattim boylr ama bisey demediler. Bunu ikinci gun kabul etcem sanirim
Insallah yukselmez bir daha yükselirse calpol degil ibufen grubunu ver aniden cikinca calpol ise yaramayabilir

Bizim oglanda uyandi terlemis agla agla üstünü degistirtmedi nasil ağlıyor zor sustu uyku muyku kalmadi kacti ben de. Noluyor anlamiyorum

Bende yatıcam şimdi inşallah betülün ateşi filan çıkmaz arabızda hiç geralgine kullanan olmadı mı bizdede bi kere sebepsiz ateş olmuştu viral dendi ateş düşmeyince onu vermişti dr ama bi kaç kere verdik ağır bi şurup sanırım

Geralgineyi arkadaşımın oğlu havale geçiriyo doktor ona vermişti ordan biliyom

K Keskek ilaç akifte kesinlikle içmez.dereceli şırıngayla veriyorum.bi ilaçtan çıkmıştı o

Bizimde gece büyük sorunlarımız kalmadı evet en fazla yigitde iki kere uyaniyo güzel uyuyoruz gece artık. Ama öğle ve akşam uykusuna yatarken kesinlikle emmeden uyumuyo.dişler de tamamlandı. Biraz daha cesaretlendim ama burda herkes aynı şeyi söylüyo ayrılınca emmeden uyur diye.hayırlısı bakalım. Mayıs son haftasına doğru tam olarak ayırmış olmam lazım. Ramazana girmeden.

maşallahyiğite.gece bizde uyuyacaz mı acaba

ben birşey sürmeden bıraktırmak için çabalıycam mayıs gibi gündüz işini tamamen bitirmek istiyorum haziran da yıllık izin alıp geceyi bıraktırmayı planlıyorum muhtemel çok uykusuz olcak geceler o şekilde işe gel git kaldıramam
tabi annemden de destek alırım en kötü anne yokmuş fln diye kandırabilirm o yüzden yalnız bıraktırmayı denemektense annenlerde denemen bi tık daha iyi olur gibi geliyo bana

kafam kazan gibi 2 yıl sonra tercih ettiğimiz film romantik komedi fln olsaymış iimiş bam bam beynimde sesler birde 3 saate yakın sürdü film ya saat 12 buçuk da evdeydik yatmak fln saat biri buldu gecede annişi özleyen mirakız memeye sardı sabahı sabh ettim bakalım bgn nasıl geçecek

Forumun enterasan bebeleri zaten azadla nehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…