- 16 Mart 2016
- 244
- 356
- 103
- 35
mira da her zaman olmuyo ama bzen elini götürüyo ben kendini keşfediyo diye yorumluyordum genelde üzerine düşmüyorum tutma yapma diye ya da gülmüyorum faln elini siliyorum temizliklikle ilgili bişiler anlatıyorum zaten hızlıca bezliyorum bir de mira ben evdeysem anneme asla bezini aldırmıyo kaçıyo fln bende daha itirazsızKiz anneleri yda erkek bebislerden yapan varmi bilmiyorum nehir nezaman altini degistirsem kaciyo falan ama elini genital bolgesine goturuyo falan aslinda endise ediyordum ama adem gunesin sitesinde baktim arsivden normal bi durum diyo bide cocuk parmaklariyla oynamiyo kesfedermis o yuzden diyo yinede aizlere bi sorayim dedim ayrica @oslew oyku sacimi cekerek uyuyu dedin ya oda ayniymis
çok tanıdık manzaralar gerçekten tüm nazları niyazları bize bu kuzularınUykusuzum dostlar uykusuzum, huzursuz bir gece geçirdik, oğlum çişi çıkmıştı onu bile deiştirtmedi, uyudu ıslak ıslak öylene dediysem hayır dedi de başka bişi demedi ağlaması da bonus Sabah gece tüm huzursuzluğu o yapmamış gibi herşey normale dönmüştü
Geralgineyi arkadaşımın oğlu havale geçiriyo doktor ona vermişti ordan biliyom
Kiz anneleri yda erkek bebislerden yapan varmi bilmiyorum nehir nezaman altini degistirsem kaciyo falan ama elini genital bolgesine goturuyo falan aslinda endise ediyordum ama adem gunesin sitesinde baktim arsivden normal bi durum diyo bide cocuk parmaklariyla oynamiyo kesfedermis o yuzden diyo yinede aizlere bi sorayim dedim ayrica @oslew oyku sacimi cekerek uyuyu dedin ya oda ayniymis
BiZde 4 e kadar yattık kalktık bizim yatağa aldım yine olmadı ortamızda yatıyodu meğer onu istemiyomuş kenara aldık hala uyuyo şaşkınUykusuzum dostlar uykusuzum, huzursuz bir gece geçirdik, oğlum çişi çıkmıştı onu bile deiştirtmedi, uyudu ıslak ıslak öylene dediysem hayır dedi de başka bişi demedi ağlaması da bonus Sabah gece tüm huzursuzluğu o yapmamış gibi herşey normale dönmüştü
Biz derken ben ve cocuklar, esim yoktu.Kizlar birsey danisayim size ctedi aksami eltimin dogum gününü kutlamislar yukarida kv eltim ve abim. Biz asagidaydik ama haberimiz olmadi pazar gunu tesadufen duydum ve kutladim. Sizce hediye almam gerekiyor mu? Ilk aklima gelen ne alsam oldu ama simdi bir ust katta kutladilar bizi cagirmadilar diye dusunmeye basladim
Ben olsam almazdim tabi planlı bir şekildekutlanmamissa bide esin de mi ordaydiKizlar birsey danisayim size ctedi aksami eltimin dogum gününü kutlamislar yukarida kv eltim ve abim. Biz asagidaydik ama haberimiz olmadi pazar gunu tesadufen duydum ve kutladim. Sizce hediye almam gerekiyor mu? Ilk aklima gelen ne alsam oldu ama simdi bir ust katta kutladilar bizi cagirmadilar diye dusunmeye basladim
ben olsam almazdım ki genelde büyüklerin doğum gününü kutluyorum sadece :)Kizlar birsey danisayim size ctedi aksami eltimin dogum gününü kutlamislar yukarida kv eltim ve abim. Biz asagidaydik ama haberimiz olmadi pazar gunu tesadufen duydum ve kutladim. Sizce hediye almam gerekiyor mu? Ilk aklima gelen ne alsam oldu ama simdi bir ust katta kutladilar bizi cagirmadilar diye dusunmeye basladim
valla keşfedecek diye kafamda saç kalmıcak :)Kiz anneleri yda erkek bebislerden yapan varmi bilmiyorum nehir nezaman altini degistirsem kaciyo falan ama elini genital bolgesine goturuyo falan aslinda endise ediyordum ama adem gunesin sitesinde baktim arsivden normal bi durum diyo bide cocuk parmaklariyla oynamiyo kesfedermis o yuzden diyo yinede aizlere bi sorayim dedim ayrica @oslew oyku sacimi cekerek uyuyu dedin ya oda ayniymis
Tabikide ben olsam hediye almazdmKizlar birsey danisayim size ctedi aksami eltimin dogum gününü kutlamislar yukarida kv eltim ve abim. Biz asagidaydik ama haberimiz olmadi pazar gunu tesadufen duydum ve kutladim. Sizce hediye almam gerekiyor mu? Ilk aklima gelen ne alsam oldu ama simdi bir ust katta kutladilar bizi cagirmadilar diye dusunmeye basladim
Ucu birlikte alisveris merkezine gidip donuste pasta almislar kv benim haberim yoktu dedi. Pasta alinmis eve gelinmis kutlanmis bizde asagidaydik. Esim is yerindeydi canim evde yoktuBen olsam almazdim tabi planlı bir şekildekutlanmamissa bide esin de mi ordaydi
Aman seni çağırmamışlar etmemişler, niye hediye düşünüyorsun boşveeeerUcu birlikte alisveris merkezine gidip donuste pasta almislar kv benim haberim yoktu dedi. Pasta alinmis eve gelinmis kutlanmis bizde asagidaydik. Esim is yerindeydi canim evde yoktu
bence hiç gerek yok canım.. eşinde evde yokmuş evde teksin. kv haberi olmayabilir ama bi alt kattasın gel pasta kesiyoruz diyebilirlerdi diye düşünüyorum..Ucu birlikte alisveris merkezine gidip donuste pasta almislar kv benim haberim yoktu dedi. Pasta alinmis eve gelinmis kutlanmis bizde asagidaydik. Esim is yerindeydi canim evde yoktu
Nehir zaten azadın kız versiyonu :)
:)))Forumun enterasan bebeleri zaten azadla nehir
Bizimki de elini atıp çekiştiriyor pipi diyemira da her zaman olmuyo ama bzen elini götürüyo ben kendini keşfediyo diye yorumluyordum genelde üzerine düşmüyorum tutma yapma diye ya da gülmüyorum faln elini siliyorum temizliklikle ilgili bişiler anlatıyorum zaten hızlıca bezliyorum bir de mira ben evdeysem anneme asla bezini aldırmıyo kaçıyo fln bende daha itirazsız
AslaaaaaKizlar birsey danisayim size ctedi aksami eltimin dogum gününü kutlamislar yukarida kv eltim ve abim. Biz asagidaydik ama haberimiz olmadi pazar gunu tesadufen duydum ve kutladim. Sizce hediye almam gerekiyor mu? Ilk aklima gelen ne alsam oldu ama simdi bir ust katta kutladilar bizi cagirmadilar diye dusunmeye basladim
Biz yaklaşık bir aydır böyleyizButn gece ara ara agladi mizmizlandi dha dgrusu. Yanmza aldm devam etti aglamaya snra sabaha karsi uyydu benm uykum kacti nasl bi geceydi anlamadm bde ruyasnda guluyo cok komikti otrduk esmle izledk resmen
Hahaha çok güldüm benden de betermiş kocan valla. Ama soğukkanlı insanın hastasıyım bi olamadım öyleBu adam cidden manyak ya. Sabaha kadar ates olctum dusurdum ugrastim. Sabaha karsi dustu atesi. 6 gibi uyuduk. Esim ise gidince aramis 17 kere her yerden msj atmis tlfnun sesi kisikti duymamisiz.
Saat 10 da niye acmiyosun tlfnu diye odaya daldi. İs yerindeb cikip gelmis. Sonra gitti ise gitti saniyorum bende. Gidip ates olcer almis bi tane daha 100 lira verip. Zaten iyisinden almistik. Bi tane daha olsunmus o yanlis olcebilirmis. Alt tarafi grip cocuk. Gokceden cok o yordu beni deli adam resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?