2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kiz anneleri yda erkek bebislerden yapan varmi bilmiyorum nehir nezaman altini degistirsem kaciyo falan ama elini genital bolgesine goturuyo falan aslinda endise ediyordum ama adem gunesin sitesinde baktim arsivden normal bi durum diyo bide cocuk parmaklariyla oynamiyo kesfedermis o yuzden diyo yinede aizlere bi sorayim dedim ayrica @oslew oyku sacimi cekerek uyuyu dedin ya oda ayniymis

Uykusuzum dostlar uykusuzum, huzursuz bir gece geçirdik, oğlum çişi çıkmıştı onu bile deiştirtmedi, uyudu ıslak ıslak öyle ne dediysem hayır dedi de başka bişi demedi ağlaması da bonus Sabah gece tüm huzursuzluğu o yapmamış gibi herşey normale dönmüştü

mira da her zaman olmuyo ama bzen elini götürüyo ben kendini keşfediyo diye yorumluyordum genelde üzerine düşmüyorum tutma yapma diye ya da gülmüyorum faln elini siliyorum temizliklikle ilgili bişiler anlatıyorum zaten hızlıca bezliyorum bir de mira ben evdeysem anneme asla bezini aldırmıyo kaçıyo fln bende daha itirazsız

çok tanıdık manzaralar gerçekten tüm nazları niyazları bize bu kuzuların

K Keskek ben hc duymadım onu cnm

Geralgineyi arkadaşımın oğlu havale geçiriyo doktor ona vermişti ordan biliyom

Betülün allaha çok şükür pek ateşi çıkmaz bi gece ateşlendi sabaha bişey yoktu yinede dr a gittik muayene sırası beklerken bi anda yükseldi ateşi 39.5 a kadar doktorda şaşırdı hemen acile aldılar bizi betüle şurup içirdi soğuk kompres yaptılar kan tahlili idrar tahlili herşey normal çıktı o zaman dr geralgini verdi iki defa ver sadece dedi inatçı ateşi kesmek için çok şükür bi daha ihtiyaç olmadı

Daha yeni yeni başladı betülde bi iki defa parmağını değdirdi bende keşif amaçlı olduğunu düşünüyorum çünkü bi yerde okumuştum 2 yaşından itibaren cinsiyet ayrımını da farketmeye başlıyolarmış

BiZde 4 e kadar yattık kalktık bizim yatağa aldım yine olmadı ortamızda yatıyodu meğer onu istemiyomuş kenara aldık hala uyuyo şaşkın

Kizlar birsey danisayim size ctedi aksami eltimin dogum gününü kutlamislar yukarida kv eltim ve abim. Biz asagidaydik ama haberimiz olmadi pazar gunu tesadufen duydum ve kutladim. Sizce hediye almam gerekiyor mu? Ilk aklima gelen ne alsam oldu ama simdi bir ust katta kutladilar bizi cagirmadilar diye dusunmeye basladim

Biz derken ben ve cocuklar, esim yoktu.

Ben olsam almazdim tabi planlı bir şekildekutlanmamissa bide esin de mi ordaydi

ben olsam almazdım ki genelde büyüklerin doğum gününü kutluyorum sadece :)

valla keşfedecek diye kafamda saç kalmıcak :)
Öyküde bazen ellemeye çalışıyo

Tabikide ben olsam hediye almazdm

Butn gece ara ara agladi mizmizlandi dha dgrusu. Yanmza aldm devam etti aglamaya snra sabaha karsi uyydu benm uykum kacti nasl bi geceydi anlamadm bde ruyasnda guluyo cok komikti otrduk esmle izledk resmen

Hira emzigi agzina koydgu gbi benm sacimi tutuyo yda kendi sacini. Ama yanindaysam benm sacimi hic affetmez. Uyurken sacmla oynuyo. Doktra sorsammi hic vazgecmedi bu huyundan. Bana gina geldi artk

Ben olsam almazdim tabi planlı bir şekildekutlanmamissa bide esin de mi ordaydi
Ucu birlikte alisveris merkezine gidip donuste pasta almislar kv benim haberim yoktu dedi. Pasta alinmis eve gelinmis kutlanmis bizde asagidaydik. Esim is yerindeydi canim evde yoktu

Ucu birlikte alisveris merkezine gidip donuste pasta almislar kv benim haberim yoktu dedi. Pasta alinmis eve gelinmis kutlanmis bizde asagidaydik. Esim is yerindeydi canim evde yoktu
Aman seni çağırmamışlar etmemişler, niye hediye düşünüyorsun boşveeeer

bence hiç gerek yok canım.. eşinde evde yokmuş evde teksin. kv haberi olmayabilir ama bi alt kattasın gel pasta kesiyoruz diyebilirlerdi diye düşünüyorum..

Bu adam cidden manyak ya. Sabaha kadar ates olctum dusurdum ugrastim. Sabaha karsi dustu atesi. 6 gibi uyuduk. Esim ise gidince aramis 17 kere her yerden msj atmis tlfnun sesi kisikti duymamisiz.
Saat 10 da niye acmiyosun tlfnu diye odaya daldi. İs yerindeb cikip gelmis. Sonra gitti ise gitti saniyorum bende. Gidip ates olcer almis bi tane daha 100 lira verip. Zaten iyisinden almistik. Bi tane daha olsunmus o yanlis olcebilirmis. Alt tarafi grip cocuk. Gokceden cok o yordu beni deli adam resmen

@Apriori123 nehir de ayni surup surup diye dolabin rafi gosteriyo bende pekmezi surup diye iciriyom
Nehir zaten azadın kız versiyonu :)

Forumun enterasan bebeleri zaten azadla nehir
:)))

Bizimki de elini atıp çekiştiriyor pipi diye ben silme dışında ellemiyorum ve o sırada sürekli anlatıyorum ne olduğunu ondan başkasının dokunamayacağını falan
Aslaaaaa

Butn gece ara ara agladi mizmizlandi dha dgrusu. Yanmza aldm devam etti aglamaya snra sabaha karsi uyydu benm uykum kacti nasl bi geceydi anlamadm bde ruyasnda guluyo cok komikti otrduk esmle izledk resmen
Biz yaklaşık bir aydır böyleyiz

Hahaha çok güldüm benden de betermiş kocan valla. Ama soğukkanlı insanın hastasıyım bi olamadım öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…