Canim dogum gunu kutlanmis bitmis niye alacaksin hediye bosver gorunce kutlamissin zatenUcu birlikte alisveris merkezine gidip donuste pasta almislar kv benim haberim yoktu dedi. Pasta alinmis eve gelinmis kutlanmis bizde asagidaydik. Esim is yerindeydi canim evde yoktu
Asiri pimpirikli ya kovdum evden git isin gucun yok mu diye.Nehir zaten azadın kız versiyonu :)
:)))
Bizimki de elini atıp çekiştiriyor pipi diyeben silme dışında ellemiyorum ve o sırada sürekli anlatıyorum ne olduğunu ondan başkasının dokunamayacağını falan
Aslaaaaa
Biz yaklaşık bir aydır böyleyiz
Hahaha çok güldüm benden de betermiş kocan valla. Ama soğukkanlı insanın hastasıyım bi olamadım öyle
Sakin davranmak daha iyi aslinda ben oglanlarda daha sakindim ama ece de sanki ilk cocugummus gibi panik yaptim hele ilk dogdugunda emerken tikaniyordu ben ciglik atiyordum gidiyor cocuk diye ki ben buyuk oglum bebekken bogazina defalarca yiyecek kacirdi esim paniktir aslinda ben tutup cikardim sakin sekilde yok cok ara vermek iyi olmuyormus onu anladim tecrube falan olmuyorAsiri pimpirikli ya kovdum evden git isin gucun yok mu diye.artik yuz kere arar aksama kadar. Evdeykende hic abartisiz soyluyorum bunu her dk atesini olcuyo hem kulagindab hem alnindan. surup veriyoruz 5 dk sonra bu surup niye dusurmedi diyo Ben soguk kanliyim ama o boyle yapinca kendimde supheye dusuyorum. Fazla mi sakinim yoksa cidden bisey mi var. Varsa da hafife aliyosam nolcak diye. Gokce bi iyilessede rahatlasak
canim ne alcan bosver. Kutlamaya cagirmadilarsa sen niyr hrdiye alasin bifeKizlar birsey danisayim size ctedi aksami eltimin dogum gününü kutlamislar yukarida kv eltim ve abim. Biz asagidaydik ama haberimiz olmadi pazar gunu tesadufen duydum ve kutladim. Sizce hediye almam gerekiyor mu? Ilk aklima gelen ne alsam oldu ama simdi bir ust katta kutladilar bizi cagirmadilar diye dusunmeye basladim
Ben panik miyim cocuk konusunda onuda tam anlamadim aslinda. Esim o kadar panik yapiyo ki birimizin sakin kalmasi lazimSakin davranmak daha iyi aslinda ben oglanlarda daha sakindim ama ece de sanki ilk cocugummus gibi panik yaptim hele ilk dogdugunda emerken tikaniyordu ben ciglik atiyordum gidiyor cocuk diye ki ben buyuk oglum bebekken bogazina defalarca yiyecek kacirdi esim paniktir aslinda ben tutup cikardim sakin sekilde yok cok ara vermek iyi olmuyormus onu anladim tecrube falan olmuyor
Ben olsam almazdim tabi planlı bir şekildekutlanmamissa bide esin de mi ordaydi
ben olsam almazdım ki genelde büyüklerin doğum gününü kutluyorum sadece :)
Tabikide ben olsam hediye almazdm
Aman seni çağırmamışlar etmemişler, niye hediye düşünüyorsun boşveeeer
Nehir zaten azadın kız versiyonu :)
:)))
Bizimki de elini atıp çekiştiriyor pipi diyeben silme dışında ellemiyorum ve o sırada sürekli anlatıyorum ne olduğunu ondan başkasının dokunamayacağını falan
Aslaaaaa
Biz yaklaşık bir aydır böyleyiz
Hahaha çok güldüm benden de betermiş kocan valla. Ama soğukkanlı insanın hastasıyım bi olamadım öyle
Canim dogum gunu kutlanmis bitmis niye alacaksin hediye bosver gorunce kutlamissin zaten
Sagolun kizlar. Abime soracaktim bi eksigi var mi diye iyiki sormamisimcanim ne alcan bosver. Kutlamaya cagirmadilarsa sen niyr hrdiye alasin bife
Canim bosver bence sen bosuna sikinti yapiyosun. Onlarin kizi kardesi. Kanli bicakli kavgali olsan 3 gun sonra unuturlar.Gorumcemle olan konuyu da biliyorsunuz. Esim gerekli yerlerde konus hosgeldin gecmis olsununu soyle dedi annesine de kusluk istemiyorum x'e soyle uzatmasin demiş. Simdi ben mecburi yerlerde konusuyorum o da kisa cevaplar veriyor ama zoruma gidiyor bana kalsa yuzune bile bakmam ama esim sen iyi ol bundan sonra bir sıkıntı olursa bana soyle kimse karisamaz artik sana dedi. Yukariya cikmak zulum gibi herkesin (esimde dahil) ona karsi hicbirsey olmamis gibi davranmasi cok canimi sıkıyor. Hatta emin degilim ama kp bana karsi soguk gibi. 3 haftadir burda ve daha en az 1-1.5 ay daha kalacak. Keske annem uzak olsaydida bende gidip 1 ay gelmeseydim diye dusunurken buluyorum kendimiYa bide onlar kendi evinde biz kendi evimizde olsak yine neyse devamli cocuklariyla bagris cagris kavga dovus icinde benim kizimda yukari kuzenlerinin yanina cikmak istiyor zaptedemiyorum. Offf napcam ben ya
Dogru soyluyorsun aslinda onlardan kizlarina tepki vermelerini beklemek sacmalik ama her yaptigi yanina kar kaldigi gibi buda kaldi annesinin sayesinde butun yaptiklari ortuluyor hatta esime x saka yapti bile demis ve ben konusmak zorunda kaldigim icin canim sıkılıyor hos normalde suratina bakmiyorum ama mecbur kalinca konusuyorumCanim bosver bence sen bosuna sikinti yapiyosun. Onlarin kizi kardesi. Kanli bicakli kavgali olsan 3 gun sonra unuturlar.
Cocuklarimizida kendimize benzettikjkjxryudetuth xdh 16514212feödflö<öcv öv mköm mölakedmrfokr
Elif Hira işyerine gelince bilgisayarıma el koydu.. ve sonuç.. kk ile büyüyen çocuklarımızCocuklarimizida kendimize benzettik
Canım çok ince düşünüyorsun kendin yiprniyon onlar nasıl davranıyorsa sende öyle davran eşimin de dediği gibi zorunlu olmadıkça konuşma ve düşünme boşver biraz rahat ol yazı sanaDogru soyluyorsun aslinda onlardan kizlarina tepki vermelerini beklemek sacmalik ama her yaptigi yanina kar kaldigi gibi buda kaldi annesinin sayesinde butun yaptiklari ortuluyor hatta esime x saka yapti bile demis ve ben konusmak zorunda kaldigim icin canim sıkılıyor hos normalde suratina bakmiyorum ama mecbur kalinca konusuyorum
Cvp yazdığın için teşekkürler canım
herkez demiş bende diyim.iyiki almamışsın yani doğumgününü kutlamak yeterliydi:)Kizlar birsey danisayim size ctedi aksami eltimin dogum gününü kutlamislar yukarida kv eltim ve abim. Biz asagidaydik ama haberimiz olmadi pazar gunu tesadufen duydum ve kutladim. Sizce hediye almam gerekiyor mu? Ilk aklima gelen ne alsam oldu ama simdi bir ust katta kutladilar bizi cagirmadilar diye dusunmeye basladim
aynen canım akifte neredeyse doğduğundan beri ya kendi saçıyla yada bizim saçımızla oynar.özellikle emerken.kafamı eyiyo saçlarımla oynuyo kafamı koparacak yakındaHira emzigi agzina koydgu gbi benm sacimi tutuyo yda kendi sacini. Ama yanindaysam benm sacimi hic affetmez. Uyurken sacmla oynuyo. Doktra sorsammi hic vazgecmedi bu huyundan. Bana gina geldi artk
Bu adam cidden manyak ya. Sabaha kadar ates olctum dusurdum ugrastim. Sabaha karsi dustu atesi. 6 gibi uyuduk. Esim ise gidince aramis 17 kere her yerden msj atmis tlfnun sesi kisikti duymamisiz.
Saat 10 da niye acmiyosun tlfnu diye odaya daldi. İs yerindeb cikip gelmis. Sonra gitti ise gitti saniyorum bende. Gidip ates olcer almis bi tane daha 100 lira verip. Zaten iyisinden almistik. Bi tane daha olsunmus o yanlis olcebilirmis. Alt tarafi grip cocuk. Gokceden cok o yordu beni deli adam resmen
Merhaba arkadaşlar ben de 2014 ağustos annesiyim. Mesajı görünce yazmadan edemedim, benim kızım da yaklaşık 3-4 gündür aynı anlattığın gibi. Bezini çekiştirmelere başladı, aynı şekilde altını açınca hemen eli orada. Ben bezden sebep kaşındığını düşünmüştüm.Kiz anneleri yda erkek bebislerden yapan varmi bilmiyorum nehir nezaman altini degistirsem kaciyo falan ama elini genital bolgesine goturuyo falan aslinda endise ediyordum ama adem gunesin sitesinde baktim arsivden normal bi durum diyo bide cocuk parmaklariyla oynamiyo kesfedermis o yuzden diyo yinede aizlere bi sorayim dedim ayrica @oslew oyku sacimi cekerek uyuyu dedin ya oda ayniymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?