2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canım eşin sana konuş demiş ya mesela senin evine geldi hoşgeldin de geç kenara otur illa muhabbet edecek değilsin kv ye gidince o sana bişey demiyosa sende illa muhabbet kurmaya çalışma he yanınızda eşin varsa bi iki muhabbet fazladan et yoksa sallama boşver ben olsam myle yaparım

Dogru soyluyosun aslinda kizlarina kotuluk yapiyolar bencede. Ama iste ne diyebilirsin ki. Mecbur idare etceksin sende

Kizlar esim bugun gazetede okumus ABD Turkiyedeki vatandaslarina turkiyeyi terk edip hemen ulkelerine donmelerini soylemis ozellikle İzmir Mugla Adana da yasayanlari uyarmis esim sanirim tatil yerlerinde de patlama yapilabilir turistlerin oldugi yerler dedi ya senede bir defa tatile gidiyoruz ondanda mi korkacaz artik Allah firsat vermesin kimsenin cani yanmasin artik

otellerin fiyatlarıda baya düşmüş sürekli kampanya yok uçak biletiniz bizden 4 güne 1 gün hediye fln. bizde hala rezervasyon yaptırmadık karar veremiyoruz böyle korka korka nereye kdr acaba

Biz iptal ettik tatili eşim diyor ki Tekirdağ Çanakkale taraflarında geze geze yapalım, korktuk Antalya'dan. Bi de eşim haftaya Fransa'ya gidicek hiç içim rahat değil

otellerin fiyatlarıda baya düşmüş sürekli kampanya yok uçak biletiniz bizden 4 güne 1 gün hediye fln. bizde hala rezervasyon yaptırmadık karar veremiyoruz böyle korka korka nereye kdr acaba

Biz iptal ettik tatili eşim diyor ki Tekirdağ Çanakkale taraflarında geze geze yapalım, korktuk Antalya'dan. Bi de eşim haftaya Fransa'ya gidicek hiç içim rahat değil
bizde rezervasyon yaptirmadik bilmiyorum kizlar bu korkularla nasil yasayacagiz fiyatlar dustu daha da dusecekmis esimin arkadasi otelde calisiyor o soylemis bende kararsiz kaldim ne yapsak diye @Apriori123 esin iyi dusunmus o taraflara gidebilirsiniz hayirlisiyla gidip gelsin insallah

Bizde bu ay rezervasyon yaptircaktik guya kararsiz kaldik. İnsallah bisey olmaz

Cok pahali evler ya bende oturdugum yeri hic sevmiyorum tasinmak istiyoruz aslinda. Ama bu kiraya boyle ev bulmamiz imkansiz neredeyse.
Ev alalim desek kendimizin almasi cok zor cok fazla kredi cekmemiz lazim. Kv babasindan kalan tarlayi satip parasini vericem diyo. Kp de vericem diyo ama oblarda diplerinde yadayalim istiyolar. Oyle yasayacagima da omur boyu kirada otururum. Gerek yok sizin baska cocuklarinizda var olmaz diye gecistiriyoruz.
İnsallah gonlune gore bi ev bulursun canim

Sağolun kızlar. Bizim erken rezervasyondan 45 tl kesinti yapıp hepsini iade ettiler. Uçakları da iptal ettik. Ya bugün Azad'a atlet almaya gittim avmye Nasıl girdim çıktım bilmiyorum. Ben hiç bu kadar korkmamıştım.
Bi de bizimkiler herşeyi gizliyorlar ama Avrupa ülkeleri istihbaratlarını vatandaşlarıyla paylaşıyorlar. Gitme diyorlarsa boş korku değil onlarınki istihbaratına güvenip konuluyorlar. İstiklaldeki bombalama sorasında Almanya konsolosluğu bi gün öncesi uyarı yapmıştı ve o gün de kapalıydı. Ben biraz onların uyarılarını dikkate alıyorum açıkçası

Dogru dusunuyorsun canim bende senin gibi dusunuyorum ic ice yasamak cok zor bizim kv lerin evi var mustakil bahceli buyuk bir yer mutahitler surekli esimi ariyor kat karsiligi yapmak icin esim kabul etmiyor simdilik erken diye daha yuksek kat izni verilecekmis onu bekliyor orasi olursa bende tasinmak istemiyorum esim kiraya veririz diyor aile apartmani olacak gerek yok, sagol canim insallah bulurum gecen gun yine istedigimiz baska bir muhitten ev baktik ne kiralik var ne satilik orasida cok guzel esimde bekleyelim yaz gelince bosalir biraz dedi senin icinde hayirlisi olsun sende rahat edecegin gonlunce bir yere tasinirsin insallah

Y yaz yağmuru biliyorum ben bostanlıyı canım Karşıyaka'nın ilerisi sanırım ve baya lüks orası. Ama çok güzel inşallah istediğin gibi bir evin olur

Evet bende onlarin istihbaratlarina inaniyorum keske bitse hic yasanmasa boyle seyler Turkiye de yasamak diken ustunde yasamak oldu arti facemi bir aciyorum haberlere bakiyorum cocuk cinayetleri istismarlar bomba ihbarlari yani gecen gun actigim gibi kapattim Allah bizleri ve cocuklarimizi korusun

Y yaz yağmuru biliyorum ben bostanlıyı canım Karşıyaka'nın ilerisi sanırım ve baya lüks orası. Ama çok güzel inşallah istediğin gibi bir evin olur
Evet canim karsiyaka nin ilerisi orayi tabi biz hic dusunmedik bizim icin fazla luks orasi esim gosterdi cok guzel hadi bir soralim ne kadarmis dedi yoksa bizim oradan ev almamiz imkansiz ama Karsiyaka da bulunabilir abim orada oturuyor fiyatlari daha uygun Karsiyaka nin

Ayyy evet Karşıyaka da çok güzel özledim valla İzmir'i. Normalde nisanda gelecektim ama bu olaylar yüzünden eşim olmaz dedi gelemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…