2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yemek yediremiyodum gokceye kac gundur. Sabah konusu acilinca aklima geldi. Surup sisesinin birini bosaltip yikadim. İcine corba doldurdum. Surup kasigiyla bi sise corba icirdim
Masallah yesin de iyileşsin bir an evvel fıstık. Yarasın şifa olsun kuzuma

Canım çok ince düşünüyorsun kendin yiprniyon onlar nasıl davranıyorsa sende öyle davran eşimin de dediği gibi zorunlu olmadıkça konuşma ve düşünme boşver biraz rahat ol yazı sana

Biraz rahat olsam iyi olacak aslinda 20 günüm zehir oldu onun yüzünden
Muhabbet kismi aynen dedigin gibi bide sallayabilsem daha rahat olacam
Dogru soyluyosun aslinda kizlarina kotuluk yapiyolar bencede. Ama iste ne diyebilirsin ki. Mecbur idare etceksin sende
O kadar zor ki ic ice olmak normalde evimi severim disari pek cikmam aramam son gunlerde mumkun olsa hergun bir yere cikacagim. Elimiz mahkum ama idare edecegiz artik. En azindan rahat rahat bagirip cagirip hakaret edemez artik cocuklarima biraz frenler kendini.

aa bak bu enteresan senin sezeryan olup sonrasının normal oluşu şimdi bile doktorlar kaçınıyo bu işlemden
Ben ssvd çok istiyorum ama nigdede yapan yok. Daha doğrusu nigdeye çok yakın bi ilçe hastanesinde varmış ama 40. Haftaya kadar bekliyormuş birde benim doğum yaptığım hastanede ama oda daha önce ssvd yapmış bir bayanın 3. Doğumunu normal yaptırmayı kabul etmiş. Benim doktor zaten sıfır risk :) önermiyorum diyip kestirip atıyor.

Ben emzik istediğinde yirtığı emziği verdim istemedi. Aldı attı emziği zaten çok istemedi sıkıntısız atlattık emzik bırakmayı

Hasta bebislere gecmis olsun yine okumadim ne cok konusmussunuzemre iyi cok sukur sallanarak uyumayi biraktik bir haftadir beraber uyuyoruz cok rahatmis ya sallamayla ugrasmayinca boslukta hissettim kendimiemzigi birakamadik ama hala
Nasil biraktiniz canim sallanmayi

Bebislere okudugunuz hikaye kitaplari var mi ?
Var canım bir sürü kitap okuyorum kızıma ama kuzu kuzu oturuşta dinleyen bir çocuk değil zaten elif adanın iki sn sabit kalma özelliği var. O oynarken okuyorum dinlemiyor gibi duruyor ama ilgisini çeken kısımlarda yanıma gelip inceliyor o zaman boşa okumadığım anlıyorum.

Ne gibi kitaplar okuyorsun adlari var mi

hala atesli 39.3 su koydum onune oynadi biraz dustu. Simdide alninda bezle yatiyo oyle
Canım çok geçmiş olsun. Genelde üç gün sürüyor en fazla inşallah bugün sondur.

Ben olsam almazdım canım, sen de almamissin zaten. Seni cagirsalar bile gerek yok o kadar inceliğe bence.

Yemek yediremiyodum gokceye kac gundur. Sabah konusu acilinca aklima geldi. Surup sisesinin birini bosaltip yikadim. İcine corba doldurdum. Surup kasigiyla bi sise corba icirdim
Ya çok tatlı yaa, akıl sır ermiyor bu bıcırların işine:) Ohh şifa olsun hemen iyilessin inşallah

Bebislere okudugunuz hikaye kitaplari var mi ?
Bende simdi kitap yurdundan ona bakiyodum. Kalin icinde bir suru hikaye olan kitaplar ilgisini cekmiyo sikiliyo dinlemek istemiyo. Evde bi kac tanr var ama sevdiremedim.
Hani ici resimli buyuk 10 sayfalik falan hikaye kitaplari oluyo ya incecik. 1. Sinif kitaplari gibi koca koca yazili. Evde iki tane onlardan vardi. Resimlerini gostererek anlatiyodum cok hosuna gidiyodu. Kendi kendine sayfalari cevirerek anlatiyo o da resimlere bakip mirmir disini fircaliyo falan diye . Hemde ogretici seyleri anlatiyo yalan soylememeliyiz gibi.
Oyle alcam ama interneten olmayacak heralde. Firsat bulursam insalah kitapcilara bakcam bi

sagol canim sabah 6 dan beri hic cikmadi gece de cikmaz insallah :)

Survivorda nagihan kızını gördü
Ben giderken emekliyodu yürümeye başlamış diyo
Hiç bir kuvvet çocuğumu bırakıpta gönderemez beni oraya isterlerse trilyonlar versinler
aynen. Markete gitsem aklim kaliyo. Belki benimki de biraz fazla bagimlilik ama sesini duyamicam arayip nasil diyemeyecegim bi yere hele hele mecburiyet yoksa mumkun degil gitmem gidemem. Yinede agladim duygulandim kadini izlerken.

O kitaplardan bizde o kadar cok vardi ki resimli ince kitaplar hepsini esimin yaninda calisan elemanin cocuguna gondermistim hic aklima gelmedi bir tane daha cocuk yapinca lazim olur diye keske saklasaymisim

İyi canim 6 dan beri ates yok. Kontrol ediyorum yinede siksik. İnsallah cikmaz sabaha kadar.

Bide ishal oldu diyecegim ama sanirim ishal degil. Balgam cikariyomus gibi kakasiyla. Bi anda yapiyo ustune basina kadar cikiyo aninda. Bi gunde tum kiyafetlerini kirletti resmen

Survivorda nagihan kızını gördü
Ben giderken emekliyodu yürümeye başlamış diyo
Hiç bir kuvvet çocuğumu bırakıpta gönderemez beni oraya isterlerse trilyonlar versinler
Bende ayni sekilde annesi olarak ilk adimlarini gormek ilk kelimelerine sahit olmayi hicbir rakama degisemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…