oylemi hayirlisi olsun canim her zaman bekleriz İzmir eEvet baya erteledik aslında. Bi de bu yaz taşınma (yine) ve belki daha erken işe başlama durumlarım var bu yaz bana baya karışık geçecek
Hahaha şapşikYemek yediremiyodum gokceye kac gundur. Sabah konusu acilinca aklima geldi. Surup sisesinin birini bosaltip yikadim. İcine corba doldurdum. Surup kasigiyla bi sise corba icirdim
Masallah yesin de iyileşsin bir an evvel fıstık. Yarasın şifa olsun kuzumaYemek yediremiyodum gokceye kac gundur. Sabah konusu acilinca aklima geldi. Surup sisesinin birini bosaltip yikadim. İcine corba doldurdum. Surup kasigiyla bi sise corba icirdim
Canım çok ince düşünüyorsun kendin yiprniyon onlar nasıl davranıyorsa sende öyle davran eşimin de dediği gibi zorunlu olmadıkça konuşma ve düşünme boşver biraz rahat ol yazı sana
Biraz rahat olsam iyi olacak aslinda 20 günüm zehir oldu onun yüzündenCvp yazdığın için teşekkürler canım
herkez demiş bende diyim.iyiki almamışsın yani doğumgününü kutlamak yeterliydi:)
Görümcen konusunada gelince artık salla gitsin şunu.uyma yinede hira çıkmak isterse engel olma.ama çocuk zarar görürse devreye gir.bence kv senin çocuklarınıda senide ezdirmez
aynen canım akifte neredeyse doğduğundan beri ya kendi saçıyla yada bizim saçımızla oynar.özellikle emerken.kafamı eyiyo saçlarımla oynuyo kafamı koparacak yakında
Muhabbet kismi aynen dedigin gibi bide sallayabilsem daha rahat olacamCanım eşin sana konuş demiş ya mesela senin evine geldi hoşgeldin de geç kenara otur illa muhabbet edecek değilsin kv ye gidince o sana bişey demiyosa sende illa muhabbet kurmaya çalışma he yanınızda eşin varsa bi iki muhabbet fazladan et yoksa sallama boşver ben olsam myle yaparım
O kadar zor ki ic ice olmakDogru soyluyosun aslinda kizlarina kotuluk yapiyolar bencede. Ama iste ne diyebilirsin ki. Mecbur idare etceksin sende
Ben ssvd çok istiyorum ama nigdede yapan yok. Daha doğrusu nigdeye çok yakın bi ilçe hastanesinde varmış ama 40. Haftaya kadar bekliyormuş birde benim doğum yaptığım hastanede ama oda daha önce ssvd yapmış bir bayanın 3. Doğumunu normal yaptırmayı kabul etmiş. Benim doktor zaten sıfır risk :) önermiyorum diyip kestirip atıyor.aa bak bu enteresan senin sezeryan olup sonrasının normal oluşu şimdi bile doktorlar kaçınıyo bu işlemden
Ben emzik istediğinde yirtığı emziği verdim istemedi. Aldı attı emziğiben bırakıyım diye ananem karabiber sürmüş annemin memesine banamısın dememişim devam :) du bakayım nasıl bıraktırmış sorayım eskiler hep öyle korkutarak tiksindirerek bıraktırmışlar noldu öldük mü :)
Ablamda emzik emiyomuş çok naptılarsa bırakmamış en son sobaya atıp yakmışlar hatta kalanını saklamışlar istediğinde göstermişler
Nasil biraktiniz canim sallanmayiHasta bebislere gecmis olsun yine okumadim ne cok konusmussunuzemre iyi cok sukur sallanarak uyumayi biraktik bir haftadir beraber uyuyoruz cok rahatmis ya sallamayla ugrasmayinca boslukta hissettim kendimi emzigi birakamadik ama hala
Var canım bir sürü kitap okuyorum kızıma ama kuzu kuzu oturuşta dinleyen bir çocuk değil zaten elif adanın iki sn sabit kalma özelliği var. O oynarken okuyorum dinlemiyor gibi duruyor ama ilgisini çeken kısımlarda yanıma gelip inceliyor o zaman boşa okumadığım anlıyorum.Bebislere okudugunuz hikaye kitaplari var mi ?
Ne gibi kitaplar okuyorsun adlari var miVar canım bir sürü kitap okuyorum kızıma ama kuzu kuzu oturuşta dinleyen bir çocuk değil zaten elif adanın iki sn sabit kalma özelliği var. O oynarken okuyorum dinlemiyor gibi duruyor ama ilgisini çeken kısımlarda yanıma gelip inceliyor o zaman boşa okumadığım anlıyorum.
Canım çok geçmiş olsun. Genelde üç gün sürüyor en fazla inşallah bugün sondur.hala atesli39.3 su koydum onune oynadi biraz dustu. Simdide alninda bezle yatiyo oyle
Ben olsam almazdım canım, sen de almamissin zaten. Seni cagirsalar bile gerek yok o kadar inceliğe bence.Kizlar birsey danisayim size ctedi aksami eltimin dogum gününü kutlamislar yukarida kv eltim ve abim. Biz asagidaydik ama haberimiz olmadi pazar gunu tesadufen duydum ve kutladim. Sizce hediye almam gerekiyor mu? Ilk aklima gelen ne alsam oldu ama simdi bir ust katta kutladilar bizi cagirmadilar diye dusunmeye basladim
Ya çok tatlı yaa, akıl sır ermiyor bu bıcırların işine:) Ohh şifa olsun hemen iyilessin inşallahYemek yediremiyodum gokceye kac gundur. Sabah konusu acilinca aklima geldi. Surup sisesinin birini bosaltip yikadim. İcine corba doldurdum. Surup kasigiyla bi sise corba icirdim
Bende simdi kitap yurdundan ona bakiyodum. Kalin icinde bir suru hikaye olan kitaplar ilgisini cekmiyo sikiliyo dinlemek istemiyo. Evde bi kac tanr var ama sevdiremedim.Bebislere okudugunuz hikaye kitaplari var mi ?
sagol canim sabah 6 dan beri hic cikmadi gece de cikmaz insallah :)Canım çok geçmiş olsun. Genelde üç gün sürüyor en fazla inşallah bugün sondur.
Ben olsam almazdım canım, sen de almamissin zaten. Seni cagirsalar bile gerek yok o kadar inceliğe bence.
Ya çok tatlı yaa, akıl sır ermiyor bu bıcırların işine:) Ohh şifa olsun hemen iyilessin inşallah
aynen. Markete gitsem aklim kaliyo. Belki benimki de biraz fazla bagimlilik ama sesini duyamicam arayip nasil diyemeyecegim bi yere hele hele mecburiyet yoksa mumkun degil gitmem gidemem. Yinede agladim duygulandim kadini izlerken.Survivorda nagihan kızını gördü
Ben giderken emekliyodu yürümeye başlamış diyo
Hiç bir kuvvet çocuğumu bırakıpta gönderemez beni oraya isterlerse trilyonlar versinler
O kitaplardan bizde o kadar cok vardi ki resimli ince kitaplar hepsini esimin yaninda calisan elemanin cocuguna gondermistim hic aklima gelmedi bir tane daha cocuk yapinca lazim olur diye keske saklasaymisimBende simdi kitap yurdundan ona bakiyodum. Kalin icinde bir suru hikaye olan kitaplar ilgisini cekmiyo sikiliyo dinlemek istemiyo. Evde bi kac tanr var ama sevdiremedim.
Hani ici resimli buyuk 10 sayfalik falan hikaye kitaplari oluyo ya incecik. 1. Sinif kitaplari gibi koca koca yazili. Evde iki tane onlardan vardi. Resimlerini gostererek anlatiyodum cok hosuna gidiyodu. Kendi kendine sayfalari cevirerek anlatiyo o da resimlere bakip mirmir disini fircaliyo falan diye . Hemde ogretici seyleri anlatiyo yalan soylememeliyiz gibi.
Oyle alcam ama interneten olmayacak heralde. Firsat bulursam insalah kitapcilara bakcam bi
İyi canim 6 dan beri ates yok. Kontrol ediyorum yinede siksik. İnsallah cikmaz sabaha kadar.@Akaibu kuzun nasil oldu
Bende ayni sekilde annesi olarak ilk adimlarini gormek ilk kelimelerine sahit olmayi hicbir rakama degisememSurvivorda nagihan kızını gördü
Ben giderken emekliyodu yürümeye başlamış diyo
Hiç bir kuvvet çocuğumu bırakıpta gönderemez beni oraya isterlerse trilyonlar versinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?