Kardesim gorunce heveslenip almis gokceye diye. Bende demistim hatta cocuk bunu ilk okula baslayinca anca okur diye gulmustuk. Sevecegi hic aklima gelmezdi benimdeO kitaplardan bizde o kadar cok vardi ki resimli ince kitaplar hepsini esimin yaninda calisan elemanin cocuguna gondermistim hic aklima gelmedi bir tane daha cocuk yapinca lazim olur diye keske saklasaymisim
Bizde duruyo okadar çooook var ki bir koliye koydum birazını.birazıda ayşemin kitaplığında.akif alıp kendi okuyo sayfaları deyiştiriyo resimdekileri anlatıyo.bende okuyorum sonra dinliyo baya.hatta ablasından daha iyi dinliyoO kitaplardan bizde o kadar cok vardi ki resimli ince kitaplar hepsini esimin yaninda calisan elemanin cocuguna gondermistim hic aklima gelmedi bir tane daha cocuk yapinca lazim olur diye keske saklasaymisim
Ah şu çiş kaçırma olayından kurtuluruz inş. bi an önceUykusuzum dostlar uykusuzum, huzursuz bir gece geçirdik, oğlum çişi çıkmıştı onu bile deiştirtmedi, uyudu ıslak ıslak öylene dediysem hayır dedi de başka bişi demedi ağlaması da bonus Sabah gece tüm huzursuzluğu o yapmamış gibi herşey normale dönmüştü
Tabiki almaaaKizlar birsey danisayim size ctedi aksami eltimin dogum gününü kutlamislar yukarida kv eltim ve abim. Biz asagidaydik ama haberimiz olmadi pazar gunu tesadufen duydum ve kutladim. Sizce hediye almam gerekiyor mu? Ilk aklima gelen ne alsam oldu ama simdi bir ust katta kutladilar bizi cagirmadilar diye dusunmeye basladim
Ablamda çok çekiyor tırnak batmasından. İki kere çektirdi sanırım üçüncüye doğru gidecek gibi. Şimdiden geçmiş olsun sana.Sabhtan beri gozlerim sasi oldu. Tirnak batmasi icn arastrma yapiyorm hastane ve doktor. Cektirmk istemiyorm genel cerrah direk cekiyo. Dermatologa gtsem 4te 1 ini cekcek. Biyer buldm 500 evlerde unlu bi doktr protez tedavisi yapiyomus. Of ya dogm snrasi tirnak batmasi yuznden ikinci cocgu istemiyorm dogm sancisi dha azdi
Ben çok giderdim bostanlıya evim çok yakındı oraya. Çok güzel gerçekten oralar. Allah gözlünüze göre verir inş. Bu arada pazarında da yok yok :)Kizlar bugun pazara gittik pazar yerinin karsinda satilik dairelr vardi cok guzel ve elit bir muhit esim arayalim ne kadarmis fiyatlari dedi aradik zemin kat 475 ust kat 525 milyaresimle hesapladik bu evi satarsak uzerine benden ve esimden gelecek miraslari katarsak oradan daire alabiliriz
Bizde hala emzikle yatıyoruz. Geçen emzigine çikolata sürdüm diye nasıl ağladı. Videoya kaydettim hatta :) bide aren de artık sallanmak istemiyor yanımda yatmak istiyor. Ama uykuya dalması 1 saati geçiyor. Bende zorla sallayarak uyutuyorum malesef.Hasta bebislere gecmis olsun yine okumadim ne cok konusmussunuzemre iyi cok sukur sallanarak uyumayi biraktik bir haftadir beraber uyuyoruz cok rahatmis ya sallamayla ugrasmayinca boslukta hissettim kendimi emzigi birakamadik ama hala
Kolay gelsin sana.. Allah rahatlık versin..Yarın birsürü misafir ağırlıyacam Allah nasip ederse.akif uyrken uyuyayım.survıvora reklam girdi.bekleyemem.hepinize hayırlı geceler....
Tirnak batmasi bende de olmustu cektirdim duzelmisti 8 sene kadar oluyo bi daha olmadiSabhtan beri gozlerim sasi oldu. Tirnak batmasi icn arastrma yapiyorm hastane ve doktor. Cektirmk istemiyorm genel cerrah direk cekiyo. Dermatologa gtsem 4te 1 ini cekcek. Biyer buldm 500 evlerde unlu bi doktr protez tedavisi yapiyomus. Of ya dogm snrasi tirnak batmasi yuznden ikinci cocgu istemiyorm dogm sancisi dha azdi
Bi ara aktif degildim kaptmistim uyeligimi yeniden girmeyi denedim olmadi bende yeniden aldim yeni nick almadim karismasin diye o yuzden canimAh şu çiş kaçırma olayından kurtuluruz inş. bi an öncebu arada ıslak ıslak nasıl yattı ya.
Tabiki almaaa
Ablamda çok çekiyor tırnak batmasından. İki kere çektirdi sanırım üçüncüye doğru gidecek gibi. Şimdiden geçmiş olsun sana.
Ben çok giderdim bostanlıya evim çok yakındı oraya. Çok güzel gerçekten oralar. Allah gözlünüze göre verir inş. Bu arada pazarında da yok yok :)
Bizde hala emzikle yatıyoruz. Geçen emzigine çikolata sürdüm diye nasıl ağladı. Videoya kaydettim hatta :) bide aren de artık sallanmak istemiyor yanımda yatmak istiyor. Ama uykuya dalması 1 saati geçiyor. Bende zorla sallayarak uyutuyorum malesef.
@Akaibu gökçe nasıl oldu ?
D Delimavi 35N aren pek dokunmaz pipisine ama ben bazen pamuk gibi şeyler yapışınca çekiyorum ya o zaman birden gülmeye başlıyor. Bende hiç tepki vermeyip hemen çekiyorum elimi. Bide nickine ne oldu senin ?
kolay gelsin canimYarın birsürü misafir ağırlıyacam Allah nasip ederse.akif uyrken uyuyayım.survıvora reklam girdi.bekleyemem.hepinize hayırlı geceler....
iyi canim cok sukur ates yok gorunurde insallah cikmazsa atlatmis sayilirizAh şu çiş kaçırma olayından kurtuluruz inş. bi an öncebu arada ıslak ıslak nasıl yattı ya.
Tabiki almaaa
Ablamda çok çekiyor tırnak batmasından. İki kere çektirdi sanırım üçüncüye doğru gidecek gibi. Şimdiden geçmiş olsun sana.
Ben çok giderdim bostanlıya evim çok yakındı oraya. Çok güzel gerçekten oralar. Allah gözlünüze göre verir inş. Bu arada pazarında da yok yok :)
Bizde hala emzikle yatıyoruz. Geçen emzigine çikolata sürdüm diye nasıl ağladı. Videoya kaydettim hatta :) bide aren de artık sallanmak istemiyor yanımda yatmak istiyor. Ama uykuya dalması 1 saati geçiyor. Bende zorla sallayarak uyutuyorum malesef.
D Delimavi 35N aren pek dokunmaz pipisine ama ben bazen pamuk gibi şeyler yapışınca çekiyorum ya o zaman birden gülmeye başlıyor. Bende hiç tepki vermeyip hemen çekiyorum elimi. Bide nickine ne oldu senin ?
Cektrmek istemiyorm.tekrarlayabiliyomus. cok korkuyorum persembeye randvu aldmmAh şu çiş kaçırma olayından kurtuluruz inş. bi an öncebu arada ıslak ıslak nasıl yattı ya.
Tabiki almaaa
iyi Tekrarlamamis cnm.genelde.tekrarliyomus.Tirnak batmasi bende de olmustu cektirdim duzelmisti 8 sene kadar oluyo bi daha olmadi
Bi ara aktif degildim kaptmistim uyeligimi yeniden girmeyi denedim olmadi bende yeniden aldim yeni nick almadim karismasin diye o yuzden canim
Ben hep 6 da kalkiyorum gokcenin uyanma saati. Saatler ileri alindi artik 7 de kalkar diyodum ama esimin alarmiyla uyandi yine sipa. Allahtan aksam erken yatiyo
Cektirmekten kasit bir kisminin kesilerek cikartilmasi mi? Benimkini kucuk bir operasyonla kesip cikardilar 3 dikis atildi. Iyiki yaptirmisim bir daha olmadiCektrmek istemiyorm.tekrarlayabiliyomus. cok korkuyorum persembeye randvu aldmm
iyi Tekrarlamamis cnm.genelde.tekrarliyomus.
Benm dogm.snrasi oldu.ilerledi smdi. Doktrdan baska carem kalmadi
Oy kuzuma kıyamamDun hira yla manava girdik. Karpuzu gordu karpuuuuzzz diye bagrdi snra gdip almaya calisti kucagina napcaksn diyorm yicem diyo.gecen yazan hatrladi cocuk. Aldk eve geldm kestm nasil yedi. Cani cekmis cocgun :)
Erkenden kalkmışsın hazırlarsın akifcikte yardım ederseYarın birsürü misafir ağırlıyacam Allah nasip ederse.akif uyrken uyuyayım.survıvora reklam girdi.bekleyemem.hepinize hayırlı geceler....
Nasıl kabartılar? Ateş sonrası da olabiliyor o kabartılar, daha öncede bahsetmiştim sana viral enfeksiyon döküntüsü google arat bi,Kizlar bu alerjiler hemen mi kendini gosteriyo? Dunaksam ilk defa cilek yedirdim gokceye daha once verdigimde sevmemisti kefire koydum ezip. Bu gun göğüs kisminda kabartilar olmus. Yatirirken yoktu.
miraya değişik bişi yedirdiğimde alerji yaparsa bir kaç saatte belli ediyo kendini ama ateş döküntüsüde olabilirKizlar bu alerjiler hemen mi kendini gosteriyo? Dunaksam ilk defa cilek yedirdim gokceye daha once verdigimde sevmemisti kefire koydum ezip. Bu gun göğüs kisminda kabartilar olmus. Yatirirken yoktu.
Sahi onu unutmusum. Kirmizi kirmixi minik kabartilar. Ben yinede vermeyeyim bir sure sonra tekrar deneyeyim atesten olabikir sahiNasıl kabartılar? Ateş sonrası da olabiliyor o kabartılar, daha öncede bahsetmiştim sana viral enfeksiyon döküntüsü google arat bi,
tabi çilekte alerjendir ondan da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?