2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar bu alerjiler hemen mi kendini gosteriyo? Dunaksam ilk defa cilek yedirdim gokceye daha once verdigimde sevmemisti kefire koydum ezip. Bu gun göğüs kisminda kabartilar olmus. Yatirirken yoktu.
1 hafta 10 gün sonra tekrar denersin ateştenmi çilektenmi belli olur

Ateşten olduysa artar muhtemelen, bizimki kol bacak yüz tüm vücuda yayılmıştı
İnternet gorselleri cok fena ya. O kadar fazla degil ama benziyo. İyice bi inceledim sirtinda ensesinde de var. Krem vs veriyolar mi yoksa kendiliginden gecmesini beklicez nasil yaptiniz siz?

İnternet gorselleri cok fena ya. O kadar fazla degil ama benziyo. İyice bi inceledim sirtinda ensesinde de var. Krem vs veriyolar mi yoksa kendiliginden gecmesini beklicez nasil yaptiniz siz?
Bize doktor sadece kaşımasın diye şurup vermişti, bi de duş aldırmayın demişti, başka da bir şey yok, sen istersen götür yine de 6. hastalık demişti bize o sebepsiz ateşin sebebi bu döküntüden sonra ortaya çıkmıştı. 1 haftadan uzun sürdü geçmesi, 3 gün boyunca da yayıldı yanlış hatırlamıyorsam.
Alerji de olabilir seni yanlış yönlendirmeyim

Anladim canim. Bekleyeyim ben o zaman suya sokmayayim yinede. bakarim yayiliyosa gideyim.
Gorsellerdeki kadar cok muydu sizin dokuntude. Yavrum ya cok fena fotolar var icim ezildi :s

Anladim canim. Bekleyeyim ben o zaman suya sokmayayim yinede. bakarim yayiliyosa gideyim.
Gorsellerdeki kadar cok muydu sizin dokuntude. Yavrum ya cok fena fotolar var icim ezildi :s
görseller çok yanıltıcı canım dur canım sana yollayım ben bi tane buldum telefonuna bak

Son düzenleme:
Kızlar benim kız hep kuru ekmek yiyor yemegin tadini unuttu nerdeyse corba icmez. Bu durumda olan var mı? Cikolata yemisti ondan yemegin tadini begenmiyor olabilir mi?

Kızlar benim kız hep kuru ekmek yiyor yemegin tadini unuttu nerdeyse corba icmez. Bu durumda olan var mı? Cikolata yemisti ondan yemegin tadini begenmiyor olabilir mi?
benimki de bu aralar çorba içmiyor dediğin gibi ekmek yemek istiyor. sadece yanında yaşıt birisi varsa o içecek diye çorbasını içiyor.dün sabah kahvaltı yaptı gündüz yoğurt, ceviz ve muz akşamda eve gidince kardeşimin oğlunun sayesinde çorba verdim. @Akaibu şurup şişesinin içine koymuştu diye hatırlıyorum. bende öyle deneyeceğim. belki psikolojik olarak içer.. çikolata ile alakası olduğunu düşünmüyorum.

Ne gibi kitaplar okuyorsun adlari var mi
Bay gıcık,sevimli canavarlar,annemi neden çok seviyorum, iki utangaç panda,küçok vak vak,tombik ayının yeni arkadaşı, cesur Tonti, cimi cimi ve kıpır, bıcırı todi, bremen mıxıkacıları,küçük kurbi, pati ve sınıfı,pamuk ile tekir elimdeki kitaplar canım

Kahvaltiyi sevmiyor sadece yarim yumurta yer. Yogurt yemez sut icmez muz yemez. Corbada icmez oldu bi sure kuru ekmek yesin bakalim bide kizartma yiyor

Sağol canım ben de bakıp alayım kırtasiyeden, kitapçıdan falan

Kizlar bu alerjiler hemen mi kendini gosteriyo? Dunaksam ilk defa cilek yedirdim gokceye daha once verdigimde sevmemisti kefire koydum ezip. Bu gun göğüs kisminda kabartilar olmus. Yatirirken yoktu.
Canım elif ada çok alerjik bir çocuk biliyorsun. Çilek verdiğim an kabarıyor vücudu ve hırıltı oluyor.en çabuk tepki verdiği yiyecek çilek.gökçeniniki çilektenm bilemem bir süre sonra tekrar ver aynı belirtiler varsa alerjisi vardır.

Canım elif ada çok alerjik bir çocuk biliyorsun. Çilek verdiğim an kabarıyor vücudu ve hırıltı oluyor.en çabuk tepki verdiği yiyecek çilek.gökçeniniki çilektenm bilemem bir süre sonra tekrar ver aynı belirtiler varsa alerjisi vardır.

Benim başucumda kitap hep olurdu, iki gündür alıyor kitabı eline "oku" diyor, o yüzden hikaye kitabı alayım dedim, zamanı gelmiş belki de geçmiş

Cektirmekten kasit bir kisminin kesilerek cikartilmasi mi? Benimkini kucuk bir operasyonla kesip cikardilar 3 dikis atildi. Iyiki yaptirmisim bir daha olmadi
dortte birini kescekmis bidha ordan tirnak cikmiycakmis yani kuculcek seninde oylemi goruntu cokmu kotu. Dun firinda sarmisakla sogan pisirdim dun sarmisak bagladm gece sogan sabah kalktgmda yandaki sislik inmisti. Ve acidan eser yoktu randevu gunune kdar devam.edicem bu kocakari tedavisine :)

Bunu ben cok yaptim ev acayip kokardi yapmayi biraktigim gun bidaha olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…