surup seven bebeklere guzel kandirmaca tavsiye ederim. Anne yanim bi sise daha icir dedi ama tuttum kendimi. Numarayi cakarsa bundanda olurum. Zor zamanlar icin sakliyorumbenimki de bu aralar çorba içmiyor dediğin gibi ekmek yemek istiyor. sadece yanında yaşıt birisi varsa o içecek diye çorbasını içiyor.dün sabah kahvaltı yaptı gündüz yoğurt, ceviz ve muz akşamda eve gidince kardeşimin oğlunun sayesinde çorba verdim. @Akaibu şurup şişesinin içine koymuştu diye hatırlıyorum. bende öyle deneyeceğim. belki psikolojik olarak içer.. çikolata ile alakası olduğunu düşünmüyorum.
ateste olunca bilemedim bakalim. Su kirmiziliklar gecsin Bi on gun sonra gecince tekrar denicem.Canım elif ada çok alerjik bir çocuk biliyorsun. Çilek verdiğim an kabarıyor vücudu ve hırıltı oluyor.en çabuk tepki verdiği yiyecek çilek.gökçeniniki çilektenm bilemem bir süre sonra tekrar ver aynı belirtiler varsa alerjisi vardır.
Aren de ekmekten nefret ediyor. Yemeginin içinde farkettigi an yemegi yemiyor. Kilo alsın diye ekmek yesin istiyorum aslında. Sabahları mıhlama yapıyorum onu bile ekmeksiz kaşıkla yiyor.Kızlar benim kız hep kuru ekmek yiyor yemegin tadini unuttu nerdeyse corba icmez. Bu durumda olan var mı? Cikolata yemisti ondan yemegin tadini begenmiyor olabilir mi?
bizimki de şurupçu canım inşallah bizde olumlu sonuç alırız. zor günlerde..surup seven bebeklere guzel kandirmaca tavsiye ederim. Anne yanim bi sise daha icir dedi ama tuttum kendimi. Numarayi cakarsa bundanda olurum. Zor zamanlar icin sakliyorum
ateste olunca bilemedim bakalim. Su kirmiziliklar gecsin Bi on gun sonra gecince tekrar denicem.
Evet 4/1 kadarini kestiler ama tirnak çıktı tekrar diger parmaktan tek farki dikis izidortte birini kescekmis bidha ordan tirnak cikmiycakmis yani kuculcek seninde oylemi goruntu cokmu kotu. Dun firinda sarmisakla sogan pisirdim dun sarmisak bagladm gece sogan sabah kalktgmda yandaki sislik inmisti. Ve acidan eser yoktu randevu gunune kdar devam.edicem bu kocakari tedavisine :)
cok guzl oluyo insallah yer gokcecik buarada gokce ismini cok seviyorm bana en cok benziyen yigenimin ismi hep aklima o geliyo :)@hiraysen levregi firin posetine koyup pisirdim dedigin gibi. yumusacik oldu cidden. İnsallah yer gokcede
Dktr bana bidha tirnak ckmiyck dedi oyzdn gtmedm ona. Baska yerden randvu aldm bu kesmick hc protez takcakms insallah bende kurtlurm su illet seyden ya cok aci cekiyormEvet 4/1 kadarini kestiler ama tirnak çıktı tekrar diger parmaktan tek farki dikis izi
Ben anlamadmİZMİR’de, bir ortaokulda matematik öğretmeni, ilk çocuğunun doğumu sonrasında, üşümemesi için hemşire tarafından konulan sıcak su torbalarının unutulması üzerine iki ayağının topuğunun yanmasıyla yaralandı
Bilmiyorum haberde hastaneyi dava etmiş, sezaryen olmuş herhaldeBen anlamadmKendidemi unuttu hemsire unuttysa isindgni farketmedmi
Aaa.. Smdi anladm yazik ya bu sicam su torbalari aslinda cok tehlikeli. Onceden koyardm karnima regl sancisindan dogum sayesnde kurtuldmda torbadanda kurtuldmBilmiyorum haberde hastaneyi dava etmiş, sezaryen olmuş herhaldebaygınmış kadın
Muhlamanın içinde un var zaten canim en besleyici tahillardan misir unu ekmek yemesin zaten onunlaAren de ekmekten nefret ediyor. Yemeginin içinde farkettigi an yemegi yemiyor. Kilo alsın diye ekmek yesin istiyorum aslında. Sabahları mıhlama yapıyorum onu bile ekmeksiz kaşıkla yiyor.
regl sancisi tavandi benm resmen acile gderdim agri kesici igne yaparlardi. Bide akinti olurdu azck ayaklarmi usutsem. Normal dogum yaptm ne akinti kaldi ne regl sancisi. Smdi hc hissetmiyorm olcagmi bile canimin tatli istemesinden anliyorm bitekBen de azalmadı, hatta bir tık arttı diyebilirim, bel ve baş ağrısı da bonus eklendi
Benim de canım tatlı istiyor ama sen normal doğum yapmışsın ben sezaryen belki ondan olabilir, bir de 1 hafta öncesinden bana heyheyler geliyor, eskiden bir kaç gün kala gelirdi o heyheylerregl sancisi tavandi benm resmen acile gderdim agri kesici igne yaparlardi. Bide akinti olurdu azck ayaklarmi usutsem. Normal dogum yaptm ne akinti kaldi ne regl sancisi. Smdi hc hissetmiyorm olcagmi bile canimin tatli istemesinden anliyorm bitek
Heyheylerde bi degisiklik olmadi onlar hep var olmazsa olmaz :))Benim de canım tatlı istiyor ama sen normal doğum yapmışsın ben sezaryen belki ondan olabilir, bir de 1 hafta öncesinden bana heyheyler geliyor, eskiden bir kaç gün kala gelirdi o heyheyler
İcinde nester unutulan hastsyi duyduktan sonra cok sasirmadim buna. Yazik kadina zaten dikis sancisi vi yandan cocukİZMİR’de, bir ortaokulda matematik öğretmeni, ilk çocuğunun doğumu sonrasında, üşümemesi için hemşire tarafından konulan sıcak su torbalarının unutulması üzerine iki ayağının topuğunun yanmasıyla yaralandı
ah nerde yemedi sipa. Tahmin ettigim icin tarhana yapmistim onun icine katip blendrladim icti ama bunada sukur. Tesekkur ederiz teyzesi :)cok guzl oluyo insallah yer gokcecik buarada gokce ismini cok seviyorm bana en cok benziyen yigenimin ismi hep aklima o geliyo :)
cok sevindim canim. Darisi basimiza insallah. Esimde 43747495 kez soz verdi ama birakamiyor. Azaltti epey ama yinede 2 gunde bir paket bitiyo. Bu azalmis hali bide. İnsallah birakir odaKızlar sizle bir sevincimi paylaşmak istiyorum:) Eşim sigarayı bıraktı 1 aydır içmiyor. Nasıl oldu anlamadim yıllardır söyledim yalvardim durdum artık hiç inanmıyordum birakabilecegine.. 10 yaşından beri iciyormus 22 yıllık sigara kullanıcısı. Pat diye bıraktı adam. O kadar mutluyum ki anlatamam. Darısı bırakmak isteyenlerin başına:) Bu arada geçen gün itiraf etti kerem alp i kucağına almıştı kerem alp onu ittirmis yüzünü yirtmisti. O arada yere indirirken suratini burusturup kokuyo demiş babasına. O da çok zoruna gitmiş. Bizim söylediklerimiz nereye gidiyordu acaba:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?