Aynı ayakkabının bir numara büyüğünü bul ve alKerem Alp e ayakkabı alma operasyonu düzenleyecem yakında. 3 aydır alamıyoruz resmen. Kendi ayakkabısı dışında giydirdigimiz tüm ayakkabıları çığlıklarla ağlamalarla çıkart diye diye çıkartıyor. Kendi ayakkabısını giyince sorun bitiyor. Ayakkabı yakında ayağına girmeyecek ne yapcam bilmiyorum. Güzellikle anlatıyorum hergün nerdeyse. Oğlum sana ayakkabı alalım mı söyle güzel böyle renkli diye. Anne kötü kötü diye paniğe kapılıyor resmen çocuk. Istemiyormus. Napcam bilmiyorum
bu çok iyiydi. gülümsettin beni.. inşallah başlamaz canım.. ben bırakıp bırakıp başlayanlardanım maalesef.. Oğluşunu öpüyorum gıdısından...Kızlar sizle bir sevincimi paylaşmak istiyorum:) Eşim sigarayı bıraktı 1 aydır içmiyor. Nasıl oldu anlamadim yıllardır söyledim yalvardim durdum artık hiç inanmıyordum birakabilecegine.. 10 yaşından beri iciyormus 22 yıllık sigara kullanıcısı. Pat diye bıraktı adam. O kadar mutluyum ki anlatamam. Darısı bırakmak isteyenlerin başına:) Bu arada geçen gün itiraf etti kerem alp i kucağına almıştı kerem alp onu ittirmis yüzünü yirtmisti. O arada yere indirirken suratini burusturup kokuyo demiş babasına. O da çok zoruna gitmiş. Bizim söylediklerimiz nereye gidiyordu acaba:)))
aynı ayakkabının tüm numaralarını alsaydınKerem Alp e ayakkabı alma operasyonu düzenleyecem yakında. 3 aydır alamıyoruz resmen. Kendi ayakkabısı dışında giydirdigimiz tüm ayakkabıları çığlıklarla ağlamalarla çıkart diye diye çıkartıyor. Kendi ayakkabısını giyince sorun bitiyor. Ayakkabı yakında ayağına girmeyecek ne yapcam bilmiyorum. Güzellikle anlatıyorum hergün nerdeyse. Oğlum sana ayakkabı alalım mı söyle güzel böyle renkli diye. Anne kötü kötü diye paniğe kapılıyor resmen çocuk. Istemiyormus. Napcam bilmiyorum
Afiyet sifa olsun kuzuya nasl bugn atesi yoktr insallahİcinde nester unutulan hastsyi duyduktan sonra cok sasirmadim buna. Yazik kadina zaten dikis sancisi vi yandan cocuk
ah nerde yemedi sipa. Tahmin ettigim icin tarhana yapmistim onun icine katip blendrladim icti ama bunada sukur. Tesekkur ederiz teyzesi :)
Canım eşimde iki günde 1 paket içiyordu. Çok söz verip tutamadı. Bir anda oluyormuş demekki. İnşallah bırakır eşin de.cok sevindim canim. Darisi basimiza insallah. Esimde 43747495 kez soz verdi ama birakamiyor. Azaltti epey ama yinede 2 gunde bir paket bitiyo. Bu azalmis hali bide. İnsallah birakir oda
Ya haftasonu yine almayı başaramayınca öyle yapalım dedim eşime ben de ama çocukta takıntı olmasın dedim sonra. Düşünsüne Kerem Alp 30 yaşında hala aynı ayakkabıyı giymeye devam edermiş:))Aynı ayakkabının bir numara büyüğünü bul ve al
Yok canım, niye takıntı olsun, sen sevdiğin bir bluz için aynı şeyi yapıyor musunCanım eşimde iki günde 1 paket içiyordu. Çok söz verip tutamadı. Bir anda oluyormuş demekki. İnşallah bırakır eşin de.
Ya haftasonu yine almayı başaramayınca öyle yapalım dedim eşime ben de ama çocukta takıntı olmasın dedim sonra. Düşünsüne Kerem Alp 30 yaşında hala aynı ayakkabıyı giymeye devam edermiş:))
ben sezaryn ile doğum yaptım ama benimde regl sancılarım bitti gitti eskiden o ilk iki gün felç olurdu hayat acilsiz iğnesiz geçmezdi şimdi olacağım gün az bile bel ağrısı hepsi o çok şükür ama heyheylerde değişen bişi yokBenim de canım tatlı istiyor ama sen normal doğum yapmışsın ben sezaryen belki ondan olabilir, bir de 1 hafta öncesinden bana heyheyler geliyor, eskiden bir kaç gün kala gelirdi o heyheyler
ne güzel gözünüz aydın bende eşimle ilk buluşmalarda derdim hep sigarayı bırakmazsan evlenmem bir kaç ay içinde bırakmıştı :)) çok şükür bizim ailedede eşimin ailesinde de sigara içen kimse yokKızlar sizle bir sevincimi paylaşmak istiyorum:) Eşim sigarayı bıraktı 1 aydır içmiyor. Nasıl oldu anlamadim yıllardır söyledim yalvardim durdum artık hiç inanmıyordum birakabilecegine.. 10 yaşından beri iciyormus 22 yıllık sigara kullanıcısı. Pat diye bıraktı adam. O kadar mutluyum ki anlatamam. Darısı bırakmak isteyenlerin başına:) Bu arada geçen gün itiraf etti kerem alp i kucağına almıştı kerem alp onu ittirmis yüzünü yirtmisti. O arada yere indirirken suratini burusturup kokuyo demiş babasına. O da çok zoruna gitmiş. Bizim söylediklerimiz nereye gidiyordu acaba:)))
Ben öyle hastanelik olmazdım canımben sezaryn ile doğum yaptım ama benimde regl sancılarım bitti gitti eskiden o ilk iki gün felç olurdu hayat acilsiz iğnesiz geçmezdi şimdi olacağım gün az bile bel ağrısı hepsi o çok şükür ama heyheylerde değişen bişi yok
gokcede boyleydi canim hatirlarsin belki yazmistim buraya. Botlarini giydirememistik. Diger ayakkabisini saklayip kendim giycem diye onunkilere sevgi gosterince sevdi zamanla. Gecenlerde yine ayakkabi aldik avm de ki tum ayakkabilari denettik neredeyse. Sadece bi tanesini sevdi onuda aldik geldik. Giderken ayakkabisiz goturdum bide. Ayagindan cikartmayacagini bildigim icin. Kucagima aldim avm dede bebek arabasina oturttum. Ayakkabi giymen laxim yoksa inemezsin diye diye sevdirdik biriniKerem Alp e ayakkabı alma operasyonu düzenleyecem yakında. 3 aydır alamıyoruz resmen. Kendi ayakkabısı dışında giydirdigimiz tüm ayakkabıları çığlıklarla ağlamalarla çıkart diye diye çıkartıyor. Kendi ayakkabısını giyince sorun bitiyor. Ayakkabı yakında ayağına girmeyecek ne yapcam bilmiyorum. Güzellikle anlatıyorum hergün nerdeyse. Oğlum sana ayakkabı alalım mı söyle güzel böyle renkli diye. Anne kötü kötü diye paniğe kapılıyor resmen çocuk. Istemiyormus. Napcam bilmiyorum
:)) inşallah başlamaz canım yaa. Hiç bu kadar iradeli görmemiştim onu. Oglusum da ellerinden öper teyzesibu çok iyiydi. gülümsettin beni.. inşallah başlamaz canım.. ben bırakıp bırakıp başlayanlardanım maalesef.. Oğluşunu öpüyorum gıdısından...
Ya caresizlikten düşünüyor insan böyle şeyler ama takıntı olmasından korkuyorum:)) Yeni ayakkabi almak için elimden geleni yapcam olmazsa artık mecbur öyle yapcaz:)))aynı ayakkabının tüm numaralarını alsaydın
atesten kurtulduk cok sukur canim. Simdi onun dokuntusu basladi sanirim.Afiyet sifa olsun kuzuya nasl bugn atesi yoktr insallah
Darısı başımıza ben de yalvardım ama öyle olmaz ben bi gün şak diye bırakıcam o günü bekliyorum diyor. O bıraksa ben de anında bırakırım onunla içiyorum ben deKızlar sizle bir sevincimi paylaşmak istiyorum:) Eşim sigarayı bıraktı 1 aydır içmiyor. Nasıl oldu anlamadim yıllardır söyledim yalvardim durdum artık hiç inanmıyordum birakabilecegine.. 10 yaşından beri iciyormus 22 yıllık sigara kullanıcısı. Pat diye bıraktı adam. O kadar mutluyum ki anlatamam. Darısı bırakmak isteyenlerin başına:) Bu arada geçen gün itiraf etti kerem alp i kucağına almıştı kerem alp onu ittirmis yüzünü yirtmisti. O arada yere indirirken suratini burusturup kokuyo demiş babasına. O da çok zoruna gitmiş. Bizim söylediklerimiz nereye gidiyordu acaba:)))
Ne bileyim emzik zaten bi dönemlik eninde sonunda bırakılıyor ama ayakkabı ömürlük olunca öyle düşünmeden edemiyorum:))) Gerçekten çok seviyor, çocuğum ayakkabı ile bütünleşmiş:)))Yok canım, niye takıntı olsun, sen sevdiğin bir bluz için aynı şeyi yapıyor musun
Ben emzikte yapmıştım, aynı rengin bir büyüğü ile değişmiştim, şimdi unuttu gitti emziği bile
Daha küçükSeviyor demek ki ayakkabısını
Çok sağol canım. Etrafında hiç kimsenin sigara icmemesi çok güzel birşey.ben sezaryn ile doğum yaptım ama benimde regl sancılarım bitti gitti eskiden o ilk iki gün felç olurdu hayat acilsiz iğnesiz geçmezdi şimdi olacağım gün az bile bel ağrısı hepsi o çok şükür ama heyheylerde değişen bişi yok
ne güzel gözünüz aydın bende eşimle ilk buluşmalarda derdim hep sigarayı bırakmazsan evlenmem bir kaç ay içinde bırakmıştı :)) çok şükür bizim ailedede eşimin ailesinde de sigara içen kimse yok
Ya bu çok iyi bir taktikmis ayakkabısız götürmek ve denemek. Çok sağol canım. Kerem Alp de yere inmek uğruna giyebilir ayakkabıyı. Bu sefer başarmak istiyorum:))gokcede boyleydi canim hatirlarsin belki yazmistim buraya. Botlarini giydirememistik. Diger ayakkabisini saklayip kendim giycem diye onunkilere sevgi gosterince sevdi zamanla. Gecenlerde yine ayakkabi aldik avm de ki tum ayakkabilari denettik neredeyse. Sadece bi tanesini sevdi onuda aldik geldik. Giderken ayakkabisiz goturdum bide. Ayagindan cikartmayacagini bildigim icin. Kucagima aldim avm dede bebek arabasina oturttum. Ayakkabi giymen laxim yoksa inemezsin diye diye sevdirdik birini
Ya iki gündür gökçenin durumunu takip ederken ister istemez gülüyorum eşine. Sonra da diyorum ki çocuk hasta yaptığına bak:)) Allahtan iyilesti kuzucuk vicdan yapmadan gülebilirimatesten kurtulduk cok sukur canim. Simdi onun dokuntusu basladi sanirim.
Esime izin almis eve geliyomus gokceyi doktora goturmek icin
Darısı başımıza ben de yalvardım ama öyle olmaz ben bi gün şak diye bırakıcam o günü bekliyorum diyor. O bıraksa ben de anında bırakırım onunla içiyorum ben de
Bence eşi komik değil @Akaibu komik anlatıyor ondanNe bileyim emzik zaten bi dönemlik eninde sonunda bırakılıyor ama ayakkabı ömürlük olunca öyle düşünmeden edemiyorum:))) Gerçekten çok seviyor, çocuğum ayakkabı ile bütünleşmiş:)))
Çok sağol canım. Etrafında hiç kimsenin sigara icmemesi çok güzel birşey.
Ya bu çok iyi bir taktikmis ayakkabısız götürmek ve denemek. Çok sağol canım. Kerem Alp de yere inmek uğruna giyebilir ayakkabıyı. Bu sefer başarmak istiyorum:))
Ya iki gündür gökçenin durumunu takip ederken ister istemez gülüyorum eşine. Sonra da diyorum ki çocuk hasta yaptığına bak:)) Allahtan iyilesti kuzucuk vicdan yapmadan gülebilirim
Ates snrasi dokuntu bizdede olmustu. Esin benm esm gbi cok pimpirikli :))atesten kurtulduk cok sukur canim. Simdi onun dokuntusu basladi sanirim.
Esime izin almis eve geliyomus gokceyi doktora goturmek icin
İnsallah ise yarar canim sizdede.Ne bileyim emzik zaten bi dönemlik eninde sonunda bırakılıyor ama ayakkabı ömürlük olunca öyle düşünmeden edemiyorum:))) Gerçekten çok seviyor, çocuğum ayakkabı ile bütünleşmiş:)))
Çok sağol canım. Etrafında hiç kimsenin sigara icmemesi çok güzel birşey.
Ya bu çok iyi bir taktikmis ayakkabısız götürmek ve denemek. Çok sağol canım. Kerem Alp de yere inmek uğruna giyebilir ayakkabıyı. Bu sefer başarmak istiyorum:))
Ya iki gündür gökçenin durumunu takip ederken ister istemez gülüyorum eşine. Sonra da diyorum ki çocuk hasta yaptığına bak:)) Allahtan iyilesti kuzucuk vicdan yapmadan gülebilirim
bencede komik degilBence eşi komik değil @Akaibu komik anlatıyor ondan
beni iyi anlarsin o zaman :)Ates snrasi dokuntu bizdede olmustu. Esin benm esm gbi cok pimpirikli :))
benim eşimde aynı seninki gibi nişanlandık bırakcaktı evlendik bıralcaktı çocuk olsun bırakcaktı hiç biri olmadı umudum benimde öykü o pis kokuyo falan derse bırakır diye düşünüyorum :)Kızlar sizle bir sevincimi paylaşmak istiyorum:) Eşim sigarayı bıraktı 1 aydır içmiyor. Nasıl oldu anlamadim yıllardır söyledim yalvardim durdum artık hiç inanmıyordum birakabilecegine.. 10 yaşından beri iciyormus 22 yıllık sigara kullanıcısı. Pat diye bıraktı adam. O kadar mutluyum ki anlatamam. Darısı bırakmak isteyenlerin başına:) Bu arada geçen gün itiraf etti kerem alp i kucağına almıştı kerem alp onu ittirmis yüzünü yirtmisti. O arada yere indirirken suratini burusturup kokuyo demiş babasına. O da çok zoruna gitmiş. Bizim söylediklerimiz nereye gidiyordu acaba:)))
bu seferde olmazsa en mantıklısı aynısından almak olmaz bişey merak etmeKerem Alp e ayakkabı alma operasyonu düzenleyecem yakında. 3 aydır alamıyoruz resmen. Kendi ayakkabısı dışında giydirdigimiz tüm ayakkabıları çığlıklarla ağlamalarla çıkart diye diye çıkartıyor. Kendi ayakkabısını giyince sorun bitiyor. Ayakkabı yakında ayağına girmeyecek ne yapcam bilmiyorum. Güzellikle anlatıyorum hergün nerdeyse. Oğlum sana ayakkabı alalım mı söyle güzel böyle renkli diye. Anne kötü kötü diye paniğe kapılıyor resmen çocuk. Istemiyormus. Napcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?