2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Aynı ayakkabının bir numara büyüğünü bul ve al

bu çok iyiydi. gülümsettin beni.. inşallah başlamaz canım.. ben bırakıp bırakıp başlayanlardanım maalesef.. Oğluşunu öpüyorum gıdısından...

aynı ayakkabının tüm numaralarını alsaydın

Afiyet sifa olsun kuzuya nasl bugn atesi yoktr insallah

cok sevindim canim. Darisi basimiza insallah. Esimde 43747495 kez soz verdi ama birakamiyor. Azaltti epey ama yinede 2 gunde bir paket bitiyo. Bu azalmis hali bide. İnsallah birakir oda
Canım eşimde iki günde 1 paket içiyordu. Çok söz verip tutamadı. Bir anda oluyormuş demekki. İnşallah bırakır eşin de.

Aynı ayakkabının bir numara büyüğünü bul ve al
Ya haftasonu yine almayı başaramayınca öyle yapalım dedim eşime ben de ama çocukta takıntı olmasın dedim sonra. Düşünsüne Kerem Alp 30 yaşında hala aynı ayakkabıyı giymeye devam edermiş:))

Yok canım, niye takıntı olsun, sen sevdiğin bir bluz için aynı şeyi yapıyor musun
Ben emzikte yapmıştım, aynı rengin bir büyüğü ile değişmiştim, şimdi unuttu gitti emziği bile
Daha küçük Seviyor demek ki ayakkabısını

Benim de canım tatlı istiyor ama sen normal doğum yapmışsın ben sezaryen belki ondan olabilir, bir de 1 hafta öncesinden bana heyheyler geliyor, eskiden bir kaç gün kala gelirdi o heyheyler
ben sezaryn ile doğum yaptım ama benimde regl sancılarım bitti gitti eskiden o ilk iki gün felç olurdu hayat acilsiz iğnesiz geçmezdi şimdi olacağım gün az bile bel ağrısı hepsi o çok şükür ama heyheylerde değişen bişi yok

ne güzel gözünüz aydın bende eşimle ilk buluşmalarda derdim hep sigarayı bırakmazsan evlenmem bir kaç ay içinde bırakmıştı :)) çok şükür bizim ailedede eşimin ailesinde de sigara içen kimse yok

Ben öyle hastanelik olmazdım canım demek ondan

gokcede boyleydi canim hatirlarsin belki yazmistim buraya. Botlarini giydirememistik. Diger ayakkabisini saklayip kendim giycem diye onunkilere sevgi gosterince sevdi zamanla. Gecenlerde yine ayakkabi aldik avm de ki tum ayakkabilari denettik neredeyse. Sadece bi tanesini sevdi onuda aldik geldik. Giderken ayakkabisiz goturdum bide. Ayagindan cikartmayacagini bildigim icin. Kucagima aldim avm dede bebek arabasina oturttum. Ayakkabi giymen laxim yoksa inemezsin diye diye sevdirdik birini

bu çok iyiydi. gülümsettin beni.. inşallah başlamaz canım.. ben bırakıp bırakıp başlayanlardanım maalesef.. Oğluşunu öpüyorum gıdısından...
:)) inşallah başlamaz canım yaa. Hiç bu kadar iradeli görmemiştim onu. Oglusum da ellerinden öper teyzesi

aynı ayakkabının tüm numaralarını alsaydın
Ya caresizlikten düşünüyor insan böyle şeyler ama takıntı olmasından korkuyorum:)) Yeni ayakkabi almak için elimden geleni yapcam olmazsa artık mecbur öyle yapcaz:)))

Darısı başımıza ben de yalvardım ama öyle olmaz ben bi gün şak diye bırakıcam o günü bekliyorum diyor. O bıraksa ben de anında bırakırım onunla içiyorum ben de

Ne bileyim emzik zaten bi dönemlik eninde sonunda bırakılıyor ama ayakkabı ömürlük olunca öyle düşünmeden edemiyorum:))) Gerçekten çok seviyor, çocuğum ayakkabı ile bütünleşmiş:)))

Çok sağol canım. Etrafında hiç kimsenin sigara icmemesi çok güzel birşey.

Ya bu çok iyi bir taktikmis ayakkabısız götürmek ve denemek. Çok sağol canım. Kerem Alp de yere inmek uğruna giyebilir ayakkabıyı. Bu sefer başarmak istiyorum:))

atesten kurtulduk cok sukur canim. Simdi onun dokuntusu basladi sanirim.

Esime izin almis eve geliyomus gokceyi doktora goturmek icin
Ya iki gündür gökçenin durumunu takip ederken ister istemez gülüyorum eşine. Sonra da diyorum ki çocuk hasta yaptığına bak:)) Allahtan iyilesti kuzucuk vicdan yapmadan gülebilirim

Canım inşallah en kısa zamanda siz de bırakırsınız. Gerçekten pat diye oluyormuş bu işler. Azad biraz daha büyüsünde ortaklaşa eşini caydırirsiniz belki
Darısı başımıza ben de yalvardım ama öyle olmaz ben bi gün şak diye bırakıcam o günü bekliyorum diyor. O bıraksa ben de anında bırakırım onunla içiyorum ben de

Bence eşi komik değil @Akaibu komik anlatıyor ondan

İnsallah ise yarar canim sizdede.
Gulun diye anlatiyorum canim zatrn :)
Bence eşi komik değil @Akaibu komik anlatıyor ondan
bencede komik degil hatta feci derecede sinir bozucu surekli kavga ediyoruz biz bu sebepten. Bende iste kendimi iyi hissedeyim biraz siyirmayayim bende diye komiklige vuruyorum isi

Ates snrasi dokuntu bizdede olmustu. Esin benm esm gbi cok pimpirikli :))
beni iyi anlarsin o zaman :)

Kızlar napıyonuz...misafirlerim kalktı.yoruldum ama arkadaşlarımı çok severim muhabbet ederken unuttum yorgunluğu.
Şimdi eşim aradı arkadaşı ve eşi gelicekmiş.iş yapmaya devam

benim eşimde aynı seninki gibi nişanlandık bırakcaktı evlendik bıralcaktı çocuk olsun bırakcaktı hiç biri olmadı umudum benimde öykü o pis kokuyo falan derse bırakır diye düşünüyorum :)

bu seferde olmazsa en mantıklısı aynısından almak olmaz bişey merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…