Bulgur pilavı yap, mercimekli, rezene falan al süt yapsın, kuru incir yeResmen dayak yemis gibiyim. Yarim saat kesintisiz uyumadim resmen. Sesim duzelememisti simdi iyice gitti. Kucuk hanim efendide hic bisey yok hala keyifi yerinde. Ama sutekli su icip emmek istiyo. Somurdu resmen beni. Zaten tek gogusle emziriyorum. Yarim saat sonra da yine dolmuyo ki sutle.
Bulgur pilavi yeyip steel tee icmekten kuscam artikBulgur pilavı yap, mercimekli, rezene falan al süt yapsın, kuru incir yesana süt yapan ne varsa ye
geçmiş olsun canım bende anne sütüne bağlıyorum kesinlikle bağışıklıklarını destekliyorYa hastaneye gittik. Gosterdim vucudunu dokuntu gibi dedi. Bogazina bakiyim dedi. Bi bakti alala dedi. Bogazi cok kotuymus. İnanamadim banada gosterdi sismis bi garip olmus. Bogazi bu haldeyken atesi nasil dustu bu cocuk nasil boyle iyi gorunuyo anlamadim dedi. Ki gayet keyifliydi gokce bu gun. Gece de iyi uyudu. Bogazi boyle olan cpcuklar buraya resmen surunerek geliyolar. Bu cocuk nasil boylr dedi. Dirseginin ic kismina falan bakti. Dirseginin ic kismina bakti niye bakti onu hic anlamadim. Antibiyotik verdi. Mutlaka kullanin boyle durduguna bakmayin cocugun simdi surunuyo olmasi lazimdi dedi
size de geçmiş olsun inşallah önemli bişi yoktur@Akaibu gecmis olsun tekrar hrmen toparlanir gokce geceden beri nehirde burun akimtisi var halsiz bemde yarin bi asm ue goturecem bayagi hiriltisi var bugun keske bugun goturseydim
geçmi,ş olsun canım benim arkadaşımın 2 yaşındaki kızıda rota virüs olmuş onun içinde salgın var demişlerBenim kardesimin ogluda gece ateslenmis 40 dereceye cikmis bugun yine yukselmis annem korkmus bayagi kardesim isten gelip dr a goturmusler bogaz enfeksiyonu demis dr yine salgin var kizlar valla kimseyle bir araya gelmek istemiyorum
ben dün akşam sarma yemiştim sabah sağdığım sütte bayaca bir artma oldu hala bişilerle süt arttığını görünce çok şaşırıyorum.Bulgur pilavi yeyip steel tee icmekten kuscam artik
mira daha yeni ikili arada üçlü cümle kurmaya başladı kelime de sıkıntı yok ne duysa tekrarlar papağan gibi ama hızlı konuşmaya çalıştığında hemen bıkır bıkıra döndünüyo anlamak ne mümkün tane tane konuşurken anladığımızda acayip mutlu oluyo zaten en net ben anlıyorum eşim çoğu kez ne dedi diyo o yüzden onunla pek konuşmuyo mira yada sinirleniyo artık anlaşılmak istiyorlar büyüdük havalarındalar sanırım :)Kizlar ya beyza hala tam olarak konusmuyor yani sadece soyledigi kelimeler var ama cumle.kuramiyor bisi.anlatmak istiyor vicir.bicir bisiler.diyo anlamiyorum bebegim tekrar soyle diyorum yine soyluyo ama anlamak ne mumkun ozur dilerim annecim ama anlayamiyorum istersen bana goster diyorum once baya suratini.asiyo uzuluyo.sonra gosteriyo tabi dogrumu anladim orasida mechul cok duygusal bi kizim var ne zaman konuscak artık cok.merak ediyorum
Sen sağıyor musun canım hala, tebrik ediyorum seniben dün akşam sarma yemiştim sabah sağdığım sütte bayaca bir artma oldu hala bişilerle süt arttığını görünce çok şaşırıyorum.
sabah evden çıkmadan sağıyorum sadece 3 aydır fln iş yerinde sağmayı tamamen kestim iki ay içinde sabah sağımını da bırakıp yaza noktalarım diye düşünüyorum emzirmeyiSen sağıyor musun canım hala, tebrik ediyorum seni
aynrn bende sasiyorum. Bi ara daha fazla artamaz sutum diyodum. Cok emdikce daha da cogaldi. Bi tek tek tarafla emziriyorum yine iyi bas ediyorum sanirim.ben dün akşam sarma yemiştim sabah sağdığım sütte bayaca bir artma oldu hala bişilerle süt arttığını görünce çok şaşırıyorum.
bende konustugunun yarisini anliyosam yarisini anlamiyorum. Dilleri tam donmuyo. Anlamadigim zaman yuzunu kapatip kendini koltuga falan atiyo. Sinir oluyo agliyo. Bi zamanlari var sanirim canim ya.Kizlar ya beyza hala tam olarak konusmuyor yani sadece soyledigi kelimeler var ama cumle.kuramiyor bisi.anlatmak istiyor vicir.bicir bisiler.diyo anlamiyorum bebegim tekrar soyle diyorum yine soyluyo ama anlamak ne mumkun ozur dilerim annecim ama anlayamiyorum istersen bana goster diyorum once baya suratini.asiyo uzuluyo.sonra gosteriyo tabi dogrumu anladim orasida mechul cok duygusal bi kizim var ne zaman konuscak artık cok.merak ediyorum
Niye tek göğüs cnm.akifte huysuzlanınca memeye bağlıyo süt gelsin gelmesin alışkanlıktan emerResmen dayak yemis gibiyim. Yarim saat kesintisiz uyumadim resmen. Sesim duzelememisti simdi iyice gitti. Kucuk hanim efendide hic bisey yok hala keyifi yerinde. Ama sutekli su icip emmek istiyo. Somurdu resmen beni. Zaten tek gogusle emziriyorum. Yarim saat sonra da yine dolmuyo ki sutle.
biz de 2 kelimeli konuşuyoruz.ben hariç kimse anlamaz konuştuğunu.ne dedi derler hemen anltırım.bazen anlamsız bir veya iki kelime söyler ben kocaman bir cümle olarak algılayabilirimBenim oğlan da onu anlamadığım an çok mutsuz oluyor, ağlıyor bazen, anlayınca da hııı falan diyor, bizim ki 2li cümle kuruyor bazen kelimeler sık kullandığı şeylerle anlatıyor, anlatamadığında eliyle koluyla gösteriyor, öyle anlatıyor
Akifte yumurtaya biday,balığa bibi,küçük hayvanlara me,arabaya vü,suya hüüppp,bunlar aklıma gelenler hayvanları sesleriyle çağırıyo güzel konuştuğu bi çok kelimede var.aynrn bende sasiyorum. Bi ara daha fazla artamaz sutum diyodum. Cok emdikce daha da cogaldi. Bi tek tek tarafla emziriyorum yine iyi bas ediyorum sanirim.
bende konustugunun yarisini anliyosam yarisini anlamiyorum. Dilleri tam donmuyo. Anlamadigim zaman yuzunu kapatip kendini koltuga falan atiyo. Sinir oluyo agliyo. Bi zamanlari var sanirim canim ya.
Bi de oyle seylere oyle sacma seyler soyluyolar ki hala sasiyorum. Anlamakta cok zor. Bi gun hobobo hobobo diyekolumu cekistirip duruyodu. Ne diyo bu cicuk diye gostermedigim sey kalmadi. Baska seylerle unutturdum. Sonra legodan robot yaparken hobobo dedi de ordan anladim.
Robot la hobobo ne alaka yani.
Diger gogsumun ucu kucuk biraz. Kucukken emziriyodum yinede ama akli ermeye baslayinca onu verdigimde digerini istemeye basladi surekli. 10 aylik falandi heralde vaktinide unuttum ama o zamandan beri digerini emmiyoNiye tek göğüs cnm.akifte huysuzlanınca memeye bağlıyo süt gelsin gelmesin alışkanlıktan emer
biz de 2 kelimeli konuşuyoruz.ben hariç kimse anlamaz konuştuğunu.ne dedi derler hemen anltırım.bazen anlamsız bir veya iki kelime söyler ben kocaman bir cümle olarak algılayabilirim
ne dedgni anlamasanda anlamis gbi cvp vermek gerekiyomus cnm anlamadm dersen kusup konusmak istemiyolarmis. İki yas cok onemli bukonuda. Hira ikili uclu cumler kuruyo ama bazen hic anlamiyorm ama eveet oyle olmus diyorum yda baska bi cevap busefer dha cok anlatiyo. Hosuna gdiyo onu anladgmi saniyo :)Kizlar ya beyza hala tam olarak konusmuyor yani sadece soyledigi kelimeler var ama cumle.kuramiyor bisi.anlatmak istiyor vicir.bicir bisiler.diyo anlamiyorum bebegim tekrar soyle diyorum yine soyluyo ama anlamak ne mumkun ozur dilerim annecim ama anlayamiyorum istersen bana goster diyorum once baya suratini.asiyo uzuluyo.sonra gosteriyo tabi dogrumu anladim orasida mechul cok duygusal bi kizim var ne zaman konuscak artık cok.merak ediyorum
İstediği şeyi anlatamayınca gayet iyi biliyorlar anlamadığımızı ama onu napcazne dedgni anlamasanda anlamis gbi cvp vermek gerekiyomus cnm anlamadm dersen kusup konusmak istemiyolarmis. İki yas cok onemli bukonuda. Hira ikili uclu cumler kuruyo ama bazen hic anlamiyorm ama eveet oyle olmus diyorum yda baska bi cevap busefer dha cok anlatiyo. Hosuna gdiyo onu anladgmi saniyo :)
Bende bazen isime gelmeyenleri anlamamis gibi yapiyorumne dedgni anlamasanda anlamis gbi cvp vermek gerekiyomus cnm anlamadm dersen kusup konusmak istemiyolarmis. İki yas cok onemli bukonuda. Hira ikili uclu cumler kuruyo ama bazen hic anlamiyorm ama eveet oyle olmus diyorum yda baska bi cevap busefer dha cok anlatiyo. Hosuna gdiyo onu anladgmi saniyo :)
İnşallah canım yaza kadar rahat yok anlasilanEvet yine salgin var ins yakalanmadan atlatiriz
İnşallah canım sağol sonra dusmus ateşi yukselmez inşallahcocuklar rezil oluyolar resmen ya. Havale falan olmaz insallah cok yukselmis atesi
Geçmiş olsun canımResmen dayak yemis gibiyim. Yarim saat kesintisiz uyumadim resmen. Sesim duzelememisti simdi iyice gitti. Kucuk hanim efendide hic bisey yok hala keyifi yerinde. Ama sutekli su icip emmek istiyo. Somurdu resmen beni. Zaten tek gogusle emziriyorum. Yarim saat sonra da yine dolmuyo ki sutle.
oylemi ayy inşallah hasta olmaz bizimkiler bende korkuyorum abileri okula gittiği içingeçmiş olsun canım bende anne sütüne bağlıyorum kesinlikle bağışıklıklarını destekliyor
size de geçmiş olsun inşallah önemli bişi yoktur
geçmi,ş olsun canım benim arkadaşımın 2 yaşındaki kızıda rota virüs olmuş onun içinde salgın var demişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?