2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bulgur pilavı yap, mercimekli, rezene falan al süt yapsın, kuru incir ye sana süt yapan ne varsa ye

geçmiş olsun canım bende anne sütüne bağlıyorum kesinlikle bağışıklıklarını destekliyor

@Akaibu gecmis olsun tekrar hrmen toparlanir gokce geceden beri nehirde burun akimtisi var halsiz bemde yarin bi asm ue goturecem bayagi hiriltisi var bugun keske bugun goturseydim
size de geçmiş olsun inşallah önemli bişi yoktur

Benim kardesimin ogluda gece ateslenmis 40 dereceye cikmis bugun yine yukselmis annem korkmus bayagi kardesim isten gelip dr a goturmusler bogaz enfeksiyonu demis dr yine salgin var kizlar valla kimseyle bir araya gelmek istemiyorum
geçmi,ş olsun canım benim arkadaşımın 2 yaşındaki kızıda rota virüs olmuş onun içinde salgın var demişler

Kizlar ya beyza hala tam olarak konusmuyor yani sadece soyledigi kelimeler var ama cumle.kuramiyor bisi.anlatmak istiyor vicir.bicir bisiler.diyo anlamiyorum bebegim tekrar soyle diyorum yine soyluyo ama anlamak ne mumkun ozur dilerim annecim ama anlayamiyorum istersen bana goster diyorum once baya suratini.asiyo uzuluyo.sonra gosteriyo tabi dogrumu anladim orasida mechul cok duygusal bi kizim var ne zaman konuscak artık cok.merak ediyorum

Kizlar yine herkes hastaymis hepinize cok gecmis olsun bitsin artık bu hastaliklar

mira daha yeni ikili arada üçlü cümle kurmaya başladı kelime de sıkıntı yok ne duysa tekrarlar papağan gibi ama hızlı konuşmaya çalıştığında hemen bıkır bıkıra döndünüyo anlamak ne mümkün tane tane konuşurken anladığımızda acayip mutlu oluyo zaten en net ben anlıyorum eşim çoğu kez ne dedi diyo o yüzden onunla pek konuşmuyo mira yada sinirleniyo artık anlaşılmak istiyorlar büyüdük havalarındalar sanırım :)

Benim oğlan da onu anlamadığım an çok mutsuz oluyor, ağlıyor bazen, anlayınca da hııı falan diyor, bizim ki 2li cümle kuruyor bazen kelimeler sık kullandığı şeylerle anlatıyor, anlatamadığında eliyle koluyla gösteriyor, öyle anlatıyor

ben dün akşam sarma yemiştim sabah sağdığım sütte bayaca bir artma oldu hala bişilerle süt arttığını görünce çok şaşırıyorum.
aynrn bende sasiyorum. Bi ara daha fazla artamaz sutum diyodum. Cok emdikce daha da cogaldi. Bi tek tek tarafla emziriyorum yine iyi bas ediyorum sanirim.

bende konustugunun yarisini anliyosam yarisini anlamiyorum. Dilleri tam donmuyo. Anlamadigim zaman yuzunu kapatip kendini koltuga falan atiyo. Sinir oluyo agliyo. Bi zamanlari var sanirim canim ya.
Bi de oyle seylere oyle sacma seyler soyluyolar ki hala sasiyorum. Anlamakta cok zor. Bi gun hobobo hobobo diyekolumu cekistirip duruyodu. Ne diyo bu cicuk diye gostermedigim sey kalmadi. Baska seylerle unutturdum. Sonra legodan robot yaparken hobobo dedi de ordan anladim.
Robot la hobobo ne alaka yani.

Niye tek göğüs cnm.akifte huysuzlanınca memeye bağlıyo süt gelsin gelmesin alışkanlıktan emer
biz de 2 kelimeli konuşuyoruz.ben hariç kimse anlamaz konuştuğunu.ne dedi derler hemen anltırım.bazen anlamsız bir veya iki kelime söyler ben kocaman bir cümle olarak algılayabilirim

Akifte yumurtaya biday,balığa bibi,küçük hayvanlara me,arabaya vü,suya hüüppp,bunlar aklıma gelenler hayvanları sesleriyle çağırıyo güzel konuştuğu bi çok kelimede var.

Diger gogsumun ucu kucuk biraz. Kucukken emziriyodum yinede ama akli ermeye baslayinca onu verdigimde digerini istemeye basladi surekli. 10 aylik falandi heralde vaktinide unuttum ama o zamandan beri digerini emmiyo

ne dedgni anlamasanda anlamis gbi cvp vermek gerekiyomus cnm anlamadm dersen kusup konusmak istemiyolarmis. İki yas cok onemli bukonuda. Hira ikili uclu cumler kuruyo ama bazen hic anlamiyorm ama eveet oyle olmus diyorum yda baska bi cevap busefer dha cok anlatiyo. Hosuna gdiyo onu anladgmi saniyo :)

İstediği şeyi anlatamayınca gayet iyi biliyorlar anlamadığımızı ama onu napcaz

Bende bazen isime gelmeyenleri anlamamis gibi yapiyorum cpcuk bal bal diyo tarhana mi tarhana mi istiyorsun annen hemen verir sana diye abarta abarta konusup tarhanayi dayiyorum onune bi sasiriyo kaliyo oylece yapmayayim bari yazik yavruma

Evet yine salgin var ins yakalanmadan atlatiriz
İnşallah canım yaza kadar rahat yok anlasilan
cocuklar rezil oluyolar resmen ya. Havale falan olmaz insallah cok yukselmis atesi
İnşallah canım sağol sonra dusmus ateşi yukselmez inşallah
Geçmiş olsun canım
oylemi ayy inşallah hasta olmaz bizimkiler bende korkuyorum abileri okula gittiği için

Kızlar wc ye girdim Ece geldi yanıma beni kaldırdı esofmanini indirdi klozete oturmak istedi bende tuttum bir sure klozette bittimi dedim bitti dedi:)) dunde kakasini yapmadan anne kaka dedi misafirin vardı yap annecim dedim kadında şaşırdı hatta alistimi tuvalete dedi hayır ama bazen söylüyor dedim ya bir lazimlik alamadım çocuğa alsam oturtcam arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…