2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Evet canim cok guzel bostanli pazari da cok guzel onceden cok giderdim eceden dolayi fazla gidemiyorum
Ya evet bende gordum bu haberi hangi hastane acaba merak ettim
regl sancisi tavandi benm resmen acile gderdim agri kesici igne yaparlardi. Bide akinti olurdu azck ayaklarmi usutsem. Normal dogum yaptm ne akinti kaldi ne regl sancisi. Smdi hc hissetmiyorm olcagmi bile canimin tatli istemesinden anliyorm bitek
Benimde cok sancili oluyordu ilk dogumum normal oldu hic sanci falan kalmadi ama son zamanlarda bu bas agrisi basladi
ay ne guzel gozun aydin canim benim esimde iciyor bende eceden once iciyordum hamile kaldigim gibi biraktim cok tiksindim zaten ama son zamanlarda esimle kahve icerken icmeye basladim aslinda emzirme doneminde icmek istemiyordum ama gunde iki tane iciyorum

Ya hastaneye gittik. Gosterdim vucudunu dokuntu gibi dedi. Bogazina bakiyim dedi. Bi bakti alala dedi. Bogazi cok kotuymus. İnanamadim banada gosterdi sismis bi garip olmus. Bogazi bu haldeyken atesi nasil dustu bu cocuk nasil boyle iyi gorunuyo anlamadim dedi. Ki gayet keyifliydi gokce bu gun. Gece de iyi uyudu. Bogazi boyle olan cpcuklar buraya resmen surunerek geliyolar. Bu cocuk nasil boylr dedi. Dirseginin ic kismina falan bakti. Dirseginin ic kismina bakti niye bakti onu hic anlamadim. Antibiyotik verdi. Mutlaka kullanin boyle durduguna bakmayin cocugun simdi surunuyo olmasi lazimdi dedi

Gecmis olsun canim demekki masallah Gokcenin bunyesi kuvvetliymis aman olmasin atesi zaten ates mahvediyor

Ben anne sütüne bağladım valla azad da emerken çok rahat atlatırdı hastalıkları ama emmeyi bırakınca dr un dediği gibi sürünüyor hastayken

@Apriori123 katiliyorum cidden annesutunun etkisi Yok gecen vardi biyerde bulursam koyuyim buraya Anne sutunun icerigi rengi cocuk hastayken degisiyomus nasil bi Algi onu bilmiyrm Ama oleymis

Sağol canım ben de bakıp alayım kırtasiyeden, kitapçıdan falan
Canım ince olanları eşim marketten alıyor.
İnşallah iyileşir hemen gökçe. Canım dirseğini iç kısmına bakma sebebi döküntüler alerjiler mi diye. Çünkü eklem yerlerinin iç kısmında da döküntü olabiliyor diye.

@Akaibu gecmis olsun tekrar hrmen toparlanir gokce geceden beri nehirde burun akimtisi var halsiz bemde yarin bi asm ue goturecem bayagi hiriltisi var bugun keske bugun goturseydim

Gecmis olsun canim demekki masallah Gokcenin bunyesi kuvvetliymis aman olmasin atesi zaten ates mahvediyor
sagol canim. Evet saglam sanirim iyi ki ates yok buna sukur

Ben anne sütüne bağladım valla azad da emerken çok rahat atlatırdı hastalıkları ama emmeyi bırakınca dr un dediği gibi sürünüyor hastayken
Bilemedim bende gercekten. Cunku gayet normsldi cocuk iyilesti diyodum kendi kendime saskinim hala.
Sagol canim. Bende anlam verememistim yaptigina. Soramsdimda gokceyle ugrasmaktan
@Akaibu gecmis olsun tekrar hrmen toparlanir gokce geceden beri nehirde burun akimtisi var halsiz bemde yarin bi asm ue goturecem bayagi hiriltisi var bugun keske bugun goturseydim
sagol canim. Nehirede gecmis olsun. İlerlemeden atlatir insallah

Gecmis olsun @Akaibu ben de bogaz enfeksiyonundan korkmustum ki onu da cocuk geciriyormus
Sen geldin direk aklima zaten. Kakasi nasil dedi doktor balgam atiyo gibi degisik dedim. O da bogaz enfeksiyonundan olurmus. Yinede buna sukur gayet normal guluyo oynuyo cocuk anlayamadim. Esimin pimpirikligi ilk defa ise yaradi. daha da kotulesebilirdi farketmesek

Benim kardesimin ogluda gece ateslenmis 40 dereceye cikmis bugun yine yukselmis annem korkmus bayagi kardesim isten gelip dr a goturmusler bogaz enfeksiyonu demis dr yine salgin var kizlar valla kimseyle bir araya gelmek istemiyorum

Benim kardesimin ogluda gece ateslenmis 40 dereceye cikmis bugun yine yukselmis annem korkmus bayagi kardesim isten gelip dr a goturmusler bogaz enfeksiyonu demis dr yine salgin var kizlar valla kimseyle bir araya gelmek istemiyorum
cocuklar rezil oluyolar resmen ya. Havale falan olmaz insallah cok yukselmis atesi

Resmen dayak yemis gibiyim. Yarim saat kesintisiz uyumadim resmen. Sesim duzelememisti simdi iyice gitti. Kucuk hanim efendide hic bisey yok hala keyifi yerinde. Ama sutekli su icip emmek istiyo. Somurdu resmen beni. Zaten tek gogusle emziriyorum. Yarim saat sonra da yine dolmuyo ki sutle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…