Yetmez ki.her tarafa lazım oluyo:)Evet canim evde 5 lt pet sise var iki tane ama yetmez
Guvenli baglanma ilk 2 yasi iceriyo ozellikle. Elini cabuk tutBen de aldım da daha okuyacağım, güvenli bağlanma var elimde şu an başlayamadım
Ben bu gidişle zor bitiririm o kitapları
Saol cnm:)İyi yapmissin canim Akifcikte bezlerini gule gule kirletsin:))
Zaten o kucaga alistirma ya da alistirmissin diyenleri hic anlamiyorum benim kizim ilk 3 ay gece gunduz kucagimdaydi kolik bebekti kucagima almayip ne yapsaydim cocugu kendi haline birakip aglatsamiydim bana da dediler cok ama yasayan bilir ancak13 kitabi falan var sanirim.ben de 11 i vardi.
Ben de ozellikle kucaga alismasin kisminda cok rahatlamistim:) simdi cok alistirmissin diyenlere bilerek yaptim diyorum
Abooo hemen okuyayım o zamanGuvenli baglanma ilk 2 yasi iceriyo ozellikle. Elini cabuk tut
canim elini cabuk tut cidden :)Ben de aldım da daha okuyacağım, güvenli bağlanma var elimde şu an başlayamadım
Ben bu gidişle zor bitiririm o kitapları
Gokce yeni dogdugunda almistim ben sonra bakmadim nedense. Varsa alayim bendeBen de çok faydalandım
Bi arkadaşım da çok takip eder en son 2015te çıkartmıştı yanılabilirim tabi.arkadaşımda vardır kesin.ona bi uğramak lazım:)
Oo benden sonra baya cikmis :)) alayim onumuzde ki ay.13 kitabi falan var sanirim.ben de 11 i vardi.
Ben de ozellikle kucaga alismasin kisminda cok rahatlamistim:) simdi cok alistirmissin diyenlere bilerek yaptim diyorum
bende paylasmayi bilsin diye aglasa da indiriyorum o salincaktan. Ya da veriyorum o oyuncagi. Bazi insanlar cok garip cidden. Azla yetinmeyide ogrenmeleri lazim. Kumla oynayacagi zaman bi kac bisey goturuyoruz. Birini vermen gerek diyorum vermezse aliyorum kendim veriyorum alisiyo bi sure sonra da cocuk bunun normal olduguna.Kizlar ya benim bir derdim var tavsiyelerinize ihtiyacim var kizimla hergun parka gidiyoruz ve yanimda oyuncakta goturuyorum ve her seferinde baska cocugun oyuncagini yada elindeki biskuvisini almak istiyor eskisi gibi insanlarda yok ne yazikki bi kerede kardes baksin diyen hemen cocuklarini sen git surda oyna diye cekiyorlar uzaklastiriyorlar beraber oynamak istemiyorlar aileleride istemiyor kizimda cok uzuluyor hatta dun parktan eve kendi gelmek istedi cok uzuldu kimse oyuncagini paylasmak istemedi oynamak istemedi diye ne yapsam ne etsem bilmiyorum bide daha kizim yaklasmadan sakin o oyuncagima dokunmasin diyen cocuklar var cok zoruma gidiyo hatta gidip ayni oyuncaktan aliyorum kizima ama artık parkta mutsuz oluyor ne yapabilirim siz ne yapiyorsunuz cok uzuluyorum bi fikir verin lutfen
Sormaa. Biz de 4ay yapisik yasadik aglama nobetleri gaz sancilari fenaydi. Goren herkesin de yorumu var zaten kimseyi sallamiyorum artikkZaten o kucaga alistirma ya da alistirmiyoru diyenleri hic anlamiyorum benim kizim ilk 3 ay gece gunduz kucagimdaydi kolik bebekti kucagima almayip ne yapsaydim cocugu kendi haline birakip aglatsamiydim bana da dediler cok ama yasayan bilir ancak
Cogu insana yanlis gelse de biz hala birlikte yatoyoruz bazen:) emmeyi bitirdikten sonra kesin kuralla ayircam artik. Mayis sonunda da emme faslini kapatmayi dusunuyorum.siz nasi yapacaksinizcanim elini cabuk tut cidden :)
Gsobryeni dogdugunda almistim ben sonra bakmadim nedense. Varsa alayim bende
Oo benden sonra baya cikmis :)) alayim onumuzde ki ay.
Bende hep bilerek oyle yaptim diyprum aciklama yapinca cok uzuyo konu. Herkes kendince hakli. Bi de ben de surekli kucagimda dolastirdim. Birlikte yattik. Gece bile gogsumde yatip uyudu kac ay. Yinede cok sevme, kucagi. Kimi cocugunda yapisi boyle. Naparsan yap sevmiyolar. Her istediginide yaptiramiyosun ki
bende paylasmayi bilsin diye aglasa da indiriyorum o salincaktan. Ya da veriyorum o oyuncagi. Bazi insanlar cok garip cidden. Azla yetinmeyide ogrenmeleri lazim. Kumla oynayacagi zaman bi kac bisey goturuyoruz. Birini vermen gerek diyorum vermezse aliyorum kendim veriyorum alisiyo bi sure sonra da cocuk bunun normal olduguna.
Bizim sitenin icinde oynuyo tum cocuklar. Gecen bi araba indirmisler. Ucuz akululerden ama akusu. Falan cikarilmis bozulmus. İp baglamislar birbirlerini cekiyolar. 7-8 yaslarinda cocuklar. Gokce binmek istedi. Hemen indiler gokceyi oturttular cektiler dolandik sitenin etrafini kac kez. Baska bi cocuk daha geldi o da istedi. Bi onu bi onu bindirdik. Gokce diger cocuk binince agladi. O gokce binince agladi. İlk biz bindik diye bindirmesemiydik cocugu.
Ben uzulurum ya cocugum baska bi cocugu bu yuzden aglatsa
Bende yatiyorum bqzen. Oglen kendi uyuyo aksamda ama gece emzirdikten sonra kokusunu icimw ceke ceke yatayim istiyorum koymuyorum besigine.Cogu insana yanlis gelse de biz hala birlikte yatoyoruz bazen:) emmeyi bitirdikten sonra kesin kuralla ayircam artik. Mayis sonunda da emme faslini kapatmayi dusunuyorum.siz nasi yapacaksiniz
Tebrik ederim ben de onu bi beceremedim yaw ya ayakta ya da beşikte pışpıslama kesmiyo maalesefilk 4 ay dönüşümlü olarak biz de sürekli kucakta tuttuk, sallayarak uyumaya alıştı, hala gündüzleri sallayarak uyuyor, gecesini sırtına pışpışlayarak uyutmaya alıştırdım bir aydır
Cok sukur geldi canimYetmez ki.her tarafa lazım oluyo:)
en iyisi canim bende sallamiyorum kimseyi her bebek bir olmuyor kimisi sakin oluyor kimisi aglayan bebek oluyor durmuyor benim iki oglumda usluydu zorlanmadim buyuturken ece tam tersi cok aglayan hic durmayan bir bebekti ben bezde sallamaya karsi biriydim en sonunda gecenin 3 unde hic bir pozisyonda durmayan surekli aglayan kizimi esimle beze koyup salladik ama o bile kâr etmediSormaa. Biz de 4ay yapisik yasadik aglama nobetleri gaz sancilari fenaydi. Goren herkesin de yorumu var zaten kimseyi sallamiyorum artikk
Oyyy kıyamam üzülmesine ama üzülecekler de tatlım hepsi hayatın içinden bunların ağlayacaklar da eģenecekler de parka gitmek hayata karışmak biraz da sırf eğlenmiyorlar benim oğlum da bisiklete binen sıpalardan korkuyo mesela bazısı da inadına üzerine sürüyo uyarıorsun ama biyere kadar bazı anneler duyarsız biz sen böyle yapma kuzum sen paylaş falan demek olmalı zannımca başka hoşuna giden birseyle yüźünü guldürmek belki dikkatini dağıtmak için ama eğlenmesi kadar üźülmesi de normal pamuklara saramayız ki sonsuza kadarKizlar ya benim bir derdim var tavsiyelerinize ihtiyacim var kizimla hergun parka gidiyoruz ve yanimda oyuncakta goturuyorum ve her seferinde baska cocugun oyuncagini yada elindeki biskuvisini almak istiyor eskisi gibi insanlarda yok ne yazikki bi kerede kardes baksin diyen hemen cocuklarini sen git surda oyna diye cekiyorlar uzaklastiriyorlar beraber oynamak istemiyorlar aileleride istemiyor kizimda cok uzuluyor hatta dun parktan eve kendi gelmek istedi cok uzuldu kimse oyuncagini paylasmak istemedi oynamak istemedi diye ne yapsam ne etsem bilmiyorum bide daha kizim yaklasmadan sakin o oyuncagima dokunmasin diyen cocuklar var cok zoruma gidiyo hatta gidip ayni oyuncaktan aliyorum kizima ama artık parkta mutsuz oluyor ne yapabilirim siz ne yapiyorsunuz cok uzuluyorum bi fikir verin lutfen
Burda pek paylasim hep beraber oynayalim yok ne yazikkicanim elini cabuk tut cidden :)
Gokce yeni dogdugunda almistim ben sonra bakmadim nedense. Varsa alayim bende
Oo benden sonra baya cikmis :)) alayim onumuzde ki ay.
Bende hep bilerek oyle yaptim diyprum aciklama yapinca cok uzuyo konu. Herkes kendince hakli. Bi de ben de surekli kucagimda dolastirdim. Birlikte yattik. Gece bile gogsumde yatip uyudu kac ay. Yinede cok sevme, kucagi. Kimi cocugunda yapisi boyle. Naparsan yap sevmiyolar. Her istediginide yaptiramiyosun ki
bende paylasmayi bilsin diye aglasa da indiriyorum o salincaktan. Ya da veriyorum o oyuncagi. Bazi insanlar cok garip cidden. Azla yetinmeyide ogrenmeleri lazim. Kumla oynayacagi zaman bi kac bisey goturuyoruz. Birini vermen gerek diyorum vermezse aliyorum kendim veriyorum alisiyo bi sure sonra da cocuk bunun normal olduguna.
Bizim sitenin icinde oynuyo tum cocuklar. Gecen bi araba indirmisler. Ucuz akululerden ama akusu. Falan cikarilmis bozulmus. İp baglamislar birbirlerini cekiyolar. 7-8 yaslarinda cocuklar. Gokce binmek istedi. Hemen indiler gokceyi oturttular cektiler dolandik sitenin etrafini kac kez. Baska bi cocuk daha geldi o da istedi. Bi onu bi onu bindirdik. Gokce diger cocuk binince agladi. O gokce binince agladi. İlk biz bindik diye bindirmesemiydik cocugu.
Ben uzulurum ya cocugum baska bi cocugu bu yuzden aglatsa
wvde surekli benle oynadigi icin orda cocuklarla oynamak istiyor kanmiyor ne yazikki kendini dislanmis hissedecek diye korkuyorum cok uzuluyorPark sendromu bizde de var :)
Bi onceki gun istedi diye top goturuyorum yuzune bakmiyo ertesi gun almiyorum cocuklarin pesinden kosturuyo top diye. Buyuk cocuklarin bisikletlerine gidiyo surekli. Yapacak cok da biseyimiz yok sanirim.
Ben hemen ilgisi cekecek bi oyun kurmaya calisiyorum gel kocaman kaydiraktan ikimiz kayalim diyorum mesela ben de kayiyorum onunla:) yoksa milletin topu oyuncagi derken helak oluyoruz:)
haklinin canim iste annelik her zaman anne karnindaki gibi guvende mutlu huzurlu kalsin istiyorum sanirimOyyy kıyamam üzülmesine ama üzülecekler de tatlım hepsi hayatın içinden bunların ağlayacaklar da eģenecekler de parka gitmek hayata karışmak biraz da sırf eğlenmiyorlar benim oğlum da bisiklete binen sıpalardan korkuyo mesela bazısı da inadına üzerine sürüyo uyarıorsun ama biyere kadar bazı anneler duyarsız biz sen böyle yapma kuzum sen paylaş falan demek olmalı zannımca başka hoşuna giden birseyle yüźünü guldürmek belki dikkatini dağıtmak için ama eğlenmesi kadar üźülmesi de normal pamuklara saramayız ki sonsuza kadar
bu bildirim olayını çözemedim:) bana gelmiyomu gelmesi için bişeymi yapmam lazım yoksa geliyoda bi yerdenmi bakiliyo. Şu cahile bi anlativer arkadaşım:)Kandiliniz mubarek olsun kizlar hepimiz icin hayirlara vesile olur insallah bugun bildirim gelmemis bana hayret dedim bizim kizlar hic yazmamis bugun bir baktimki ooo 30 kusur mesaj
Canim sag ustte adin yaziyorya ayferzey ona tikla bildirim secenekleri var oraya gir bildirim geldiginde beni uyar yaziyor onu isaretlebu bildirim olayını çözemedim:) bana gelmiyomu gelmesi için bişeymi yapmam lazım yoksa geliyoda bi yerdenmi bakiliyo. Şu cahile bi anlativer arkadaşım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?