2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
vallahi o denegeyi kurmak zor gerçekten ya bende miraya bu senin tokan dedim şimdi bütün tokalarına senin tokan diyo sen ben olayını algılamıyolar ama çok miranında demek istemiyorum abimin oğlu neredeyse 5 yaşına kadr öyle konuştu bu hakanın hakan geldi fln diye hoşuma gitmiyordu

ya iste bende bundan korkuyorum. Gokce de bos bos bakiyodu bana senin deyince. Gokcenin deyince anladigini farkedince oyle devam ettim bende. Bilincsizce oldu biraz. Bende hic sevmem suan sirin gorunuyo ama ilerde itici olur. Ben senin benim e geri doneyim yol yakinken l

ben de senin yani miranın o zaman benim demen lazım diyorum miranın suratı ben

Sagol cnm

Son zamanlarda paylaştığım tosbağa video fotolarından da anlaşılacağı üzere ben bu tosbağa hızıyla gidersem kurbanıma seneye ancak hediyelerini yollucam/vericem
Ben yazmayınca baktım kimse yazmıyor, azıcık heyecan gelsin
çocuk istismarı falan konularından azıcık uzaklaşalım

Konya da bi adet var uc aylarin ilk gunu cocuklar kapi kapi dolanirlar şivliliikkk diye bagirarak seker cikolata falan toplarlar. Bayramda bu kadar cocuk geldigini gormedim mesela o kadar cok grliyolar. Bende dun aldim eve biseyler. Yakinda baslarlar gelmeye. Ama resmen kafamda felaket senaryolari dolaniyo. Bazi anneler cocuklarin basinda kapi kapi dolaniyolar. Ama cogu yalniz grliyo. Ya kotu niyetli biri bisey yaparsa bu cocuklara. Kayseride iki cocuk seker toplamaya cikip kaybolmustu ya. Bi adam tecavuz edip oldurup gommustu cocuklari. Surekli o aklima geliyo. İnsallah bisey olmaz

ben ilk almaya alışkınım ama

adet çok güzelmiş ama bu zaman için ben izin vermezdim inşallah kötü bişi olmaz içimizi ferah tutalım biraz iyi şeylere güzel şeylere ihtiyacımız var artık

adet çok güzelmiş ama bu zaman için ben izin vermezdim inşallah kötü bişi olmaz içimizi ferah tutalım biraz iyi şeylere güzel şeylere ihtiyacımız var artık
Aynen benimde cok hosuma gidiyo. Bide guzel bisey gorduler mi elinde nasil seviniyolar. Bende basinda gezerim heralde buyuyunce

Ya benim annem 25 sene evvel dr izin vermezdi ev dolaşmama, Bayram'larda sadece aile ziyaretlerinde bayramlaşırdım bir de sadece bizim apartmana izin bardı

Esimi ikna etmeye calisiyorum evin adresini vereyim diye. O isten gelene kadar catliyorum evde diye. Sacmalama ! Diyo hemen .
Ben kurbim icin hazirliklara basladim coktan

Küçük bi hata yapmışlar Aydından bi arkadaşın bezini de bana yollamışlar.numarası vardı paket üstünde aradım çok tatlı bi bayan....size nasipmiş dedi saolsun ama bişekilde geri yollarız umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…