- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
vallahi o denegeyi kurmak zor gerçekten ya bende miraya bu senin tokan dedim şimdi bütün tokalarına senin tokan diyo sen ben olayını algılamıyolar ama çok miranında demek istemiyorum abimin oğlu neredeyse 5 yaşına kadr öyle konuştu bu hakanın hakan geldi fln diye hoşuma gitmiyorduSenin deyinc cok algilayamadigi icin gokceye hep. Anne gokcenin yemegini yediriyo falan gibi konustum.
Simdi kendinden hep gokce diye bahsediyo. Gokcenin burnu gokcenin bacagi falan. Anne gokcenin ayakkabisini giydiriyo diyo.
Acaba kotu mu ettim ki. Hep sinir olmusumdur boyle kendinden 3, tekil sahis gibi bahsedenlere. Alisip boyle devam eder mi ki
ya iste bende bundan korkuyorum. Gokce de bos bos bakiyodu bana senin deyince. Gokcenin deyince anladigini farkedince oyle devam ettim bende. Bilincsizce oldu biraz. Bende hic sevmem suan sirin gorunuyo ama ilerde itici olur. Ben senin benim e geri doneyim yol yakinken lvallahi o denegeyi kurmak zor gerçekten ya bende miraya bu senin tokan dedim şimdi bütün tokalarına senin tokan diyo sen ben olayını algılamıyolar ama çok miranında demek istemiyorum abimin oğlu neredeyse 5 yaşına kadr öyle konuştu bu hakanın hakan geldi fln diye hoşuma gitmiyordu
ben de senin yani miranın o zaman benim demen lazım diyorum miranın suratıya iste bende bundan korkuyorum. Gokce de bos bos bakiyodu bana senin deyince. Gokcenin deyince anladigini farkedince oyle devam ettim bende. Bilincsizce oldu biraz. Bende hic sevmem suan sirin gorunuyo ama ilerde itici olur. Ben senin benim e geri doneyim yol yakinken l
Sagol cnmKolumda birsey yok canim sadece parmaklarim. Devam ederse gidecegim. Sanada cok gecmis olsun insallah onemli birsey yoktur
Cok gecmis olsun canim, hira'da kuzeniyle oynarken kolundan cekmis kolu çıkmıştı, olabiliyor demek ki daha dikkatli olmak lazim.
Recepte aynisini yapti bugun annemlerde. Teyzesi rujunu kaldirmamis bir baktim yanaklar kipkirmizi :))
Ya boyle birsey bende duymustum. Ayni olaymi acaba? Korkunc birsey bu insanlar insanliktan cikti. Deterjanin yazdiklarini duymustum komsudan ama yok artik demistim yalan haberdir diye dusunmustum. Ayni aileden abi baba dede.. hadi biri çıldırmış digerleri nasil ortak oluyor akil alir gibi degil. Kizimin bensiz gittigi iki yer var biri okul biri uzun yillardir tanidigimiz kapi komsumuz. Boyle haberleri duydukca okula giderkende komsuya giderkende aklim hep onda
Son zamanlarda paylaştığım tosbağa video fotolarından da anlaşılacağı üzere ben bu tosbağa hızıyla gidersem kurbanıma seneye ancak hediyelerini yollucam/vericem
Ben yazmayınca baktım kimse yazmıyor, azıcık heyecan gelsin
çocuk istismarı falan konularından azıcık uzaklaşalım
adet çok güzelmiş ama bu zaman için ben izin vermezdim inşallah kötü bişi olmaz içimizi ferah tutalım biraz iyi şeylere güzel şeylere ihtiyacımız var artıkKonya da bi adet var uc aylarin ilk gunu cocuklar kapi kapi dolanirlar şivliliikkk diye bagirarak seker cikolata falan toplarlar. Bayramda bu kadar cocuk geldigini gormedim mesela o kadar cok grliyolar. Bende dun aldim eve biseyler. Yakinda baslarlar gelmeye. Ama resmen kafamda felaket senaryolari dolaniyo. Bazi anneler cocuklarin basinda kapi kapi dolaniyolar. Ama cogu yalniz grliyo. Ya kotu niyetli biri bisey yaparsa bu cocuklara. Kayseride iki cocuk seker toplamaya cikip kaybolmustu ya. Bi adam tecavuz edip oldurup gommustu cocuklari. Surekli o aklima geliyo. İnsallah bisey olmaz
Anneme mirayla azadın bir yaşındaki fotolarını gösterdim, annem maşallah kıza Nasıl yapılı bizimki yanında küçük kalmış dedi :) bence miraya laf edenleri anneme yolla senben ilk almaya alışkınım ama
Aynen benimde cok hosuma gidiyo. Bide guzel bisey gorduler mi elinde nasil seviniyolar. Bende basinda gezerim heralde buyuyunceadet çok güzelmiş ama bu zaman için ben izin vermezdim inşallah kötü bişi olmaz içimizi ferah tutalım biraz iyi şeylere güzel şeylere ihtiyacımız var artık
Konya da bi adet var uc aylarin ilk gunu cocuklar kapi kapi dolanirlar şivliliikkk diye bagirarak seker cikolata falan toplarlar. Bayramda bu kadar cocuk geldigini gormedim mesela o kadar cok grliyolar. Bende dun aldim eve biseyler. Yakinda baslarlar gelmeye. Ama resmen kafamda felaket senaryolari dolaniyo. Bazi anneler cocuklarin basinda kapi kapi dolaniyolar. Ama cogu yalniz grliyo. Ya kotu niyetli biri bisey yaparsa bu cocuklara. Kayseride iki cocuk seker toplamaya cikip kaybolmustu ya. Bi adam tecavuz edip oldurup gommustu cocuklari. Surekli o aklima geliyo. İnsallah bisey olmaz
Esimi ikna etmeye calisiyorum evin adresini vereyim diye. O isten gelene kadar catliyorum evde diye. Sacmalama ! Diyo hemenSon zamanlarda paylaştığım tosbağa video fotolarından da anlaşılacağı üzere ben bu tosbağa hızıyla gidersem kurbanıma seneye ancak hediyelerini yollucam/vericem
Ben yazmayınca baktım kimse yazmıyor, azıcık heyecan gelsin
çocuk istismarı falan konularından azıcık uzaklaşalım
Ben daha başlayamadımEsimi ikna etmeye calisiyorum evin adresini vereyim diye. O isten gelene kadar catliyorum evde diye. Sacmalama ! Diyo hemen.
Ben kurbim icin hazirliklara basladim coktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?