Sağol canım. Bişiler yaptım oldumu olmadimi bilmiyorum artik.bundanda eksik kalsam olmazdı:))Canim sag ustte adin yaziyorya ayferzey ona tikla bildirim secenekleri var oraya gir bildirim geldiginde beni uyar yaziyor onu isaretle
Canim bildirim gelince yine adinin orada kirmizi sekilde sayi yaziyor ona tiklayip bildirimleri goruyorsunSağol canım. Bişiler yaptım oldumu olmadimi bilmiyorum artik.bundanda eksik kalsam olmazdı:))
Hmm tmm şimdi anladım. Evet o sayı yazıyo hep.ama ben bakmiyodum oraya. Degisiklikleri kaydet e falan bastım demin. Zaten bildirim geliyomus bana. Ben bakmiyomusum:)Canim bildirim gelince yine adinin orada kirmizi sekilde sayi yaziyor ona tiklayip bildirimleri goruyorsun
çok geçmiş olsun canım inşallah bişi yoktur.. ben kaydıraklardan oldum olası korkuyorum hele bir de teksem.. kaydırmayıp salııyorum hep.. krem sür saçının olduğu yere daha kötüsü de olabilirdi. verilmiş sadakanız varmış..Parklarda donemecli kaydiraklar var ya. Gokce tutturdu ille ondan kaycam diye. Bende sigmiyorum ona. Bacaklarim katlaniyo kenardan dusecektik bi kere kucagimda kaydirmayi denedim. Yukarida dil dokuyorum duzden kayalim diye ama inat ediyodu. Bi komsum sen onu oturt ben burdan tutayim dedi. Biraktim bakiyorum yukardan kadinda kenardan takip edecek saniyoeum ucuna gecmis. Gokce donerken kenardan kafa ustu asagi dusuyodu. Nasil ciglik attim bilmiyorum. Kadin ayagindan yakaladi ama kafasi degmis yinede yere. Tam sacinin basladigi yer soyulmus gibi hep cakil orasi zaten. Ben nasil guvenirim nasil emanet edebilirim boyle. Nasil yaptim bunu bilmiyorum. Kafa ustu asagi gidisini hic unutmucam. Sinirlerim bozduldu gokce sustu ben hala agliyorum
Canım üzme kendini ya.olmuş artık şükür kafa üstü düşmemiş.çok geçmiş olsun.olur bukadar ufak tefek park kazalar.suçlama kendini insanlık haliParklarda donemecli kaydiraklar var ya. Gokce tutturdu ille ondan kaycam diye. Bende sigmiyorum ona. Bacaklarim katlaniyo kenardan dusecektik bi kere kucagimda kaydirmayi denedim. Yukarida dil dokuyorum duzden kayalim diye ama inat ediyodu. Bi komsum sen onu oturt ben burdan tutayim dedi. Biraktim bakiyorum yukardan kadinda kenardan takip edecek saniyoeum ucuna gecmis. Gokce donerken kenardan kafa ustu asagi dusuyodu. Nasil ciglik attim bilmiyorum. Kadin ayagindan yakaladi ama kafasi degmis yinede yere. Tam sacinin basladigi yer soyulmus gibi hep cakil orasi zaten. Ben nasil guvenirim nasil emanet edebilirim boyle. Nasil yaptim bunu bilmiyorum. Kafa ustu asagi gidisini hic unutmucam. Sinirlerim bozduldu gokce sustu ben hala agliyorum
Allah korumuş canım.çok geçmiş olsun.Parklarda donemecli kaydiraklar var ya. Gokce tutturdu ille ondan kaycam diye. Bende sigmiyorum ona. Bacaklarim katlaniyo kenardan dusecektik bi kere kucagimda kaydirmayi denedim. Yukarida dil dokuyorum duzden kayalim diye ama inat ediyodu. Bi komsum sen onu oturt ben burdan tutayim dedi. Biraktim bakiyorum yukardan kadinda kenardan takip edecek saniyoeum ucuna gecmis. Gokce donerken kenardan kafa ustu asagi dusuyodu. Nasil ciglik attim bilmiyorum. Kadin ayagindan yakaladi ama kafasi degmis yinede yere. Tam sacinin basladigi yer soyulmus gibi hep cakil orasi zaten. Ben nasil guvenirim nasil emanet edebilirim boyle. Nasil yaptim bunu bilmiyorum. Kafa ustu asagi gidisini hic unutmucam. Sinirlerim bozduldu gokce sustu ben hala agliyorum
Canim Allah korumus bende cok korkuyorum kaydiraktan eceyle parkta savasmamizin bir nedenide bu aslinda kaydiraga cikan merdivenleri cok tehlikeli yapmislar aralari bos hep birde yaninda kalin halat gibi ipler yapmislar hep bosluk izin vermiyorum cikmasina o fa baska cocuklari gorunce deliriyor cikmak istiyor ama onlar buyuk ben onu elimle oturtum tutarak kaydiriyorum tabi bu onu kesmiyor özgür olmak istiyor salicagida sevmiyor cimlerde deli deli kosuyoruz ikimizde sende uzme kendini gormemissin kadinin asagida oldugunuParklarda donemecli kaydiraklar var ya. Gokce tutturdu ille ondan kaycam diye. Bende sigmiyorum ona. Bacaklarim katlaniyo kenardan dusecektik bi kere kucagimda kaydirmayi denedim. Yukarida dil dokuyorum duzden kayalim diye ama inat ediyodu. Bi komsum sen onu oturt ben burdan tutayim dedi. Biraktim bakiyorum yukardan kadinda kenardan takip edecek saniyoeum ucuna gecmis. Gokce donerken kenardan kafa ustu asagi dusuyodu. Nasil ciglik attim bilmiyorum. Kadin ayagindan yakaladi ama kafasi degmis yinede yere. Tam sacinin basladigi yer soyulmus gibi hep cakil orasi zaten. Ben nasil guvenirim nasil emanet edebilirim boyle. Nasil yaptim bunu bilmiyorum. Kafa ustu asagi gidisini hic unutmucam. Sinirlerim bozduldu gokce sustu ben hala agliyorum
komik Akifcik bizimkide bagimli ama bana meme demiyor sadece memenin hatrina siyam ikizi gibiyiz:)))Akif meme konusunda da uyku konusunda da çok inatçı...
Savaşmak istemiyorum oyüzden @Akaibu gibi bende erteliyorum.
Meme onun herşeyi.meme meme diye şarkılar bile söylüyo.anneanneye bırakıp çarşıya gidiyorum arkamdan meme gitti diye ağlıyo...beni görüyo meme diye sarılıyo.kızımda emdi ama akif bi başka bağlandı
vallahi ii olur da artık görünen köy modundayız canım geçenlerde birisi miranın yemesi düzeldimi dedi yok dedim iştahsız zaten yese belli olurdu diyo e o zaman niye soruyosunAnneme mirayla azadın bir yaşındaki fotolarını gösterdim, annem maşallah kıza Nasıl yapılı bizimki yanında küçük kalmış dedi :) bence miraya laf edenleri anneme yolla sen
Ben daha başlayamadımkafamda deli sorular
En iyisi ben toka alarak başlayım bu işe
Ben gordugum ruyalari cok cok nadir hatirlarim dun gece ruyamda zanlimi gördüm ama hatirlayamiyorumdüşünüyorum.. düşünüyorum.. minnak ve isimdeyimgucumdeyim de yogunlasiyorum
aloooo sesim geliyor muBiraccık ders çalışayım 9 gün sonra aöf var.
Ama burdan kurbanıma sesleniyorum çok sessiz kalıyosun
canım mira da öyle oyuncakla gitsek de başka oyunca istiyo başkasındakini istiyo ama ben zaten versinler istemiyorum ne bilim park da pek samimi olmamaya çalışıyorum kimseyle dikkatini dağıtıyorum başka yere götürüyorum bazen de ağlıyo ama onun olmadığı alamayacağını da bilmesi gerekKizlar ya benim bir derdim var tavsiyelerinize ihtiyacim var kizimla hergun parka gidiyoruz ve yanimda oyuncakta goturuyorum ve her seferinde baska cocugun oyuncagini yada elindeki biskuvisini almak istiyor eskisi gibi insanlarda yok ne yazikki bi kerede kardes baksin diyen hemen cocuklarini sen git surda oyna diye cekiyorlar uzaklastiriyorlar beraber oynamak istemiyorlar aileleride istemiyor kizimda cok uzuluyor hatta dun parktan eve kendi gelmek istedi cok uzuldu kimse oyuncagini paylasmak istemedi oynamak istemedi diye ne yapsam ne etsem bilmiyorum bide daha kizim yaklasmadan sakin o oyuncagima dokunmasin diyen cocuklar var cok zoruma gidiyo hatta gidip ayni oyuncaktan aliyorum kizima ama artık parkta mutsuz oluyor ne yapabilirim siz ne yapiyorsunuz cok uzuluyorum bi fikir verin lutfen
Parklarda donemecli kaydiraklar var ya. Gokce tutturdu ille ondan kaycam diye. Bende sigmiyorum ona. Bacaklarim katlaniyo kenardan dusecektik bi kere kucagimda kaydirmayi denedim. Yukarida dil dokuyorum duzden kayalim diye ama inat ediyodu. Bi komsum sen onu oturt ben burdan tutayim dedi. Biraktim bakiyorum yukardan kadinda kenardan takip edecek saniyoeum ucuna gecmis. Gokce donerken kenardan kafa ustu asagi dusuyodu. Nasil ciglik attim bilmiyorum. Kadin ayagindan yakaladi ama kafasi degmis yinede yere. Tam sacinin basladigi yer soyulmus gibi hep cakil orasi zaten. Ben nasil guvenirim nasil emanet edebilirim boyle. Nasil yaptim bunu bilmiyorum. Kafa ustu asagi gidisini hic unutmucam. Sinirlerim bozduldu gokce sustu ben hala agliyorum
Akif meme konusunda da uyku konusunda da çok inatçı...
Savaşmak istemiyorum oyüzden @Akaibu gibi bende erteliyorum.
Meme onun herşeyi.meme meme diye şarkılar bile söylüyo.anneanneye bırakıp çarşıya gidiyorum arkamdan meme gitti diye ağlıyo...beni görüyo meme diye sarılıyo.kızımda emdi ama akif bi başka bağlandı
Canim cok geçmiş olsun iyiki yakalamista dusmeden tutmussunuzParklarda donemecli kaydiraklar var ya. Gokce tutturdu ille ondan kaycam diye. Bende sigmiyorum ona. Bacaklarim katlaniyo kenardan dusecektik bi kere kucagimda kaydirmayi denedim. Yukarida dil dokuyorum duzden kayalim diye ama inat ediyodu. Bi komsum sen onu oturt ben burdan tutayim dedi. Biraktim bakiyorum yukardan kadinda kenardan takip edecek saniyoeum ucuna gecmis. Gokce donerken kenardan kafa ustu asagi dusuyodu. Nasil ciglik attim bilmiyorum. Kadin ayagindan yakaladi ama kafasi degmis yinede yere. Tam sacinin basladigi yer soyulmus gibi hep cakil orasi zaten. Ben nasil guvenirim nasil emanet edebilirim boyle. Nasil yaptim bunu bilmiyorum. Kafa ustu asagi gidisini hic unutmucam. Sinirlerim bozduldu gokce sustu ben hala agliyorum
Günaydınn
Kandiliniz mübarek olsun hanımlaarr
Hepinizin kandili mubarej olsun kizlar..
Sizlerin ve tüm arkadaşlarımın kandili mübarek olsun. Allah dualarimizi kabul eylesin bizleri de affetsin inşallahHerkese gunaydin ayrica herkesin kandili mubarek olsun
Çok geçmiş olsun canım. Kadın da düşünemedi belliki yere düşmesin diye ucunda bekliyodur. Allah beterinden korusun.Parklarda donemecli kaydiraklar var ya. Gokce tutturdu ille ondan kaycam diye. Bende sigmiyorum ona. Bacaklarim katlaniyo kenardan dusecektik bi kere kucagimda kaydirmayi denedim. Yukarida dil dokuyorum duzden kayalim diye ama inat ediyodu. Bi komsum sen onu oturt ben burdan tutayim dedi. Biraktim bakiyorum yukardan kadinda kenardan takip edecek saniyoeum ucuna gecmis. Gokce donerken kenardan kafa ustu asagi dusuyodu. Nasil ciglik attim bilmiyorum. Kadin ayagindan yakaladi ama kafasi degmis yinede yere. Tam sacinin basladigi yer soyulmus gibi hep cakil orasi zaten. Ben nasil guvenirim nasil emanet edebilirim boyle. Nasil yaptim bunu bilmiyorum. Kafa ustu asagi gidisini hic unutmucam. Sinirlerim bozduldu gokce sustu ben hala agliyorum
çok geçmiş olsun canım inşallah bişi yoktur.. ben kaydıraklardan oldum olası korkuyorum hele bir de teksem.. kaydırmayıp salııyorum hep.. krem sür saçının olduğu yere daha kötüsü de olabilirdi. verilmiş sadakanız varmış..
Canım üzme kendini ya.olmuş artık şükür kafa üstü düşmemiş.çok geçmiş olsun.olur bukadar ufak tefek park kazalar.suçlama kendini insanlık hali
Allah korumuş canım.çok geçmiş olsun.
Canim Allah korumus bende cok korkuyorum kaydiraktan eceyle parkta savasmamizin bir nedenide bu aslinda kaydiraga cikan merdivenleri cok tehlikeli yapmislar aralari bos hep birde yaninda kalin halat gibi ipler yapmislar hep bosluk izin vermiyorum cikmasina o fa baska cocuklari gorunce deliriyor cikmak istiyor ama onlar buyuk ben onu elimle oturtum tutarak kaydiriyorum tabi bu onu kesmiyor özgür olmak istiyor salicagida sevmiyor cimlerde deli deli kosuyoruz ikimizde sende uzme kendini gormemissin kadinin asagida oldugunu
komik Akifcik bizimkide bagimli ama bana meme demiyor sadece memenin hatrina siyam ikizi gibiyiz:)))
vallahi ii olur da artık görünen köy modundayız canım geçenlerde birisi miranın yemesi düzeldimi dedi yok dedim iştahsız zaten yese belli olurdu diyo e o zaman niye soruyosun
severiz tokayı
demek beni beyeniyorsun
aloooo sesim geliyor mu
canım mira da öyle oyuncakla gitsek de başka oyunca istiyo başkasındakini istiyo ama ben zaten versinler istemiyorum ne bilim park da pek samimi olmamaya çalışıyorum kimseyle dikkatini dağıtıyorum başka yere götürüyorum bazen de ağlıyo ama onun olmadığı alamayacağını da bilmesi gerek
geçmiş olsun canım ii ki daha kötüsü olmamış
mira da memeyle aşk yaşıyo resmen bende onun o haliyle aşk yaşıyorum sürekli haziranda bıraktırcam dilimde ama başarırmıyım emin değilim
sagolun kizlar. Kafa ustu giden hali gozumun onundrn gitmiyo. Boru seklinde kucuk kaydirak var. Merdivenden cikarken arkasibda duruyorum tehlikesiz ucu da uzun duz ordan kendi kayiyo. Ama buyuk cocuklar ikide bir yukari buyuge cikinca o da istiyo. Duzden kaydiriyorum ama tutamadim bu sefer. İlle digrrine gecicem diye cildirdi resmen. Kadina da bisey diyemem ki ne bilsin. Allahtan ayagindan tuttu havada tam dusmeden. Kafadi bi degmis sanirim sadece. Boynu falan kirilabilir di allah korudu resmen. Cok kotu bi pozisyonduÇok geçmiş olsun canım. Kadın da düşünemedi belliki yere düşmesin diye ucunda bekliyodur. Allah beterinden korusun.
Sağol canım artık daha dikkatli olucam.Kolumda birsey yok canim sadece parmaklarim. Devam ederse gidecegim. Sanada cok gecmis olsun insallah onemli birsey yoktur
Cok gecmis olsun canim, hira'da kuzeniyle oynarken kolundan cekmis kolu çıkmıştı, olabiliyor demek ki daha dikkatli olmak lazim.
Recepte aynisini yapti bugun annemlerde. Teyzesi rujunu kaldirmamis bir baktim yanaklar kipkirmizi :))
Ya boyle birsey bende duymustum. Ayni olaymi acaba? Korkunc birsey bu insanlar insanliktan cikti. Deterjanin yazdiklarini duymustum komsudan ama yok artik demistim yalan haberdir diye dusunmustum. Ayni aileden abi baba dede.. hadi biri çıldırmış digerleri nasil ortak oluyor akil alir gibi degil. Kizimin bensiz gittigi iki yer var biri okul biri uzun yillardir tanidigimiz kapi komsumuz. Boyle haberleri duydukca okula giderkende komsuya giderkende aklim hep onda
Ben okumadım :/ çünkü okusam ne hale geleceğimi biliyorumKac gundur burda okuduklarim.haberlerde duyduklarim beynimde donup duruyo kizlar.
Oglumla.parka gitmeye bile tedirgin olacak hale geldim. Cok geriliyorum.
Allah tum masumlarimizi korusunn(
Offfffff nasil KorkmuşundurParklarda donemecli kaydiraklar var ya. Gokce tutturdu ille ondan kaycam diye. Bende sigmiyorum ona. Bacaklarim katlaniyo kenardan dusecektik bi kere kucagimda kaydirmayi denedim. Yukarida dil dokuyorum duzden kayalim diye ama inat ediyodu. Bi komsum sen onu oturt ben burdan tutayim dedi. Biraktim bakiyorum yukardan kadinda kenardan takip edecek saniyoeum ucuna gecmis. Gokce donerken kenardan kafa ustu asagi dusuyodu. Nasil ciglik attim bilmiyorum. Kadin ayagindan yakaladi ama kafasi degmis yinede yere. Tam sacinin basladigi yer soyulmus gibi hep cakil orasi zaten. Ben nasil guvenirim nasil emanet edebilirim boyle. Nasil yaptim bunu bilmiyorum. Kafa ustu asagi gidisini hic unutmucam. Sinirlerim bozduldu gokce sustu ben hala agliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?