2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Eceyi uyutuyorum bu defa emdi memede uyumasina izin vermedim uyumadan tamam ece meme acidi hadi ayagima yat dedim itiraz etti emmek istedi niloyayi koydum ayagima bak niloya da uyuyacakmis hadi beraber uyuyun dedim yatti dalmak uzere memede uyuyunca memeyi birakmiyor uyanip agliyor huysuzluk yapiyor

Parklarda donemecli kaydiraklar var ya. Gokce tutturdu ille ondan kaycam diye. Bende sigmiyorum ona. Bacaklarim katlaniyo kenardan dusecektik bi kere kucagimda kaydirmayi denedim. Yukarida dil dokuyorum duzden kayalim diye ama inat ediyodu. Bi komsum sen onu oturt ben burdan tutayim dedi. Biraktim bakiyorum yukardan kadinda kenardan takip edecek saniyoeum ucuna gecmis. Gokce donerken kenardan kafa ustu asagi dusuyodu. Nasil ciglik attim bilmiyorum. Kadin ayagindan yakaladi ama kafasi degmis yinede yere. Tam sacinin basladigi yer soyulmus gibi hep cakil orasi zaten. Ben nasil guvenirim nasil emanet edebilirim boyle. Nasil yaptim bunu bilmiyorum. Kafa ustu asagi gidisini hic unutmucam. Sinirlerim bozduldu gokce sustu ben hala agliyorum

çok geçmiş olsun canım inşallah bişi yoktur.. ben kaydıraklardan oldum olası korkuyorum hele bir de teksem.. kaydırmayıp salııyorum hep.. krem sür saçının olduğu yere daha kötüsü de olabilirdi. verilmiş sadakanız varmış..

Canım üzme kendini ya.olmuş artık şükür kafa üstü düşmemiş.çok geçmiş olsun.olur bukadar ufak tefek park kazalar.suçlama kendini insanlık hali

Allah korumuş canım.çok geçmiş olsun.

Akif meme konusunda da uyku konusunda da çok inatçı...
Savaşmak istemiyorum oyüzden @Akaibu gibi bende erteliyorum.
Meme onun herşeyi.meme meme diye şarkılar bile söylüyo.anneanneye bırakıp çarşıya gidiyorum arkamdan meme gitti diye ağlıyo...beni görüyo meme diye sarılıyo.kızımda emdi ama akif bi başka bağlandı

Canim Allah korumus bende cok korkuyorum kaydiraktan eceyle parkta savasmamizin bir nedenide bu aslinda kaydiraga cikan merdivenleri cok tehlikeli yapmislar aralari bos hep birde yaninda kalin halat gibi ipler yapmislar hep bosluk izin vermiyorum cikmasina o fa baska cocuklari gorunce deliriyor cikmak istiyor ama onlar buyuk ben onu elimle oturtum tutarak kaydiriyorum tabi bu onu kesmiyor özgür olmak istiyor salicagida sevmiyor cimlerde deli deli kosuyoruz ikimizde sende uzme kendini gormemissin kadinin asagida oldugunu
komik Akifcik bizimkide bagimli ama bana meme demiyor sadece memenin hatrina siyam ikizi gibiyiz:)))

Anneme mirayla azadın bir yaşındaki fotolarını gösterdim, annem maşallah kıza Nasıl yapılı bizimki yanında küçük kalmış dedi :) bence miraya laf edenleri anneme yolla sen
vallahi ii olur da artık görünen köy modundayız canım geçenlerde birisi miranın yemesi düzeldimi dedi yok dedim iştahsız zaten yese belli olurdu diyo e o zaman niye soruyosun

Ben daha başlayamadım kafamda deli sorular
En iyisi ben toka alarak başlayım bu işe

severiz tokayı

Ben gordugum ruyalari cok cok nadir hatirlarim dun gece ruyamda zanlimi gördüm ama hatirlayamiyorum düşünüyorum.. düşünüyorum.. minnak ve isimdeyimgucumdeyim de yogunlasiyorum

demek beni beyeniyorsun

Biraccık ders çalışayım 9 gün sonra aöf var.
Ama burdan kurbanıma sesleniyorum çok sessiz kalıyosun
aloooo sesim geliyor mu

canım mira da öyle oyuncakla gitsek de başka oyunca istiyo başkasındakini istiyo ama ben zaten versinler istemiyorum ne bilim park da pek samimi olmamaya çalışıyorum kimseyle dikkatini dağıtıyorum başka yere götürüyorum bazen de ağlıyo ama onun olmadığı alamayacağını da bilmesi gerek

geçmiş olsun canım ii ki daha kötüsü olmamış

mira da memeyle aşk yaşıyo resmen bende onun o haliyle aşk yaşıyorum sürekli haziranda bıraktırcam dilimde ama başarırmıyım emin değilim

Canim cok geçmiş olsun iyiki yakalamista dusmeden tutmussunuz

Çok geçmiş olsun canım. Kadın da düşünemedi belliki yere düşmesin diye ucunda bekliyodur. Allah beterinden korusun.

Canım üzme kendini ya.olmuş artık şükür kafa üstü düşmemiş.çok geçmiş olsun.olur bukadar ufak tefek park kazalar.suçlama kendini insanlık hali

Allah korumuş canım.çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun canım. Kadın da düşünemedi belliki yere düşmesin diye ucunda bekliyodur. Allah beterinden korusun.
sagolun kizlar. Kafa ustu giden hali gozumun onundrn gitmiyo. Boru seklinde kucuk kaydirak var. Merdivenden cikarken arkasibda duruyorum tehlikesiz ucu da uzun duz ordan kendi kayiyo. Ama buyuk cocuklar ikide bir yukari buyuge cikinca o da istiyo. Duzden kaydiriyorum ama tutamadim bu sefer. İlle digrrine gecicem diye cildirdi resmen. Kadina da bisey diyemem ki ne bilsin. Allahtan ayagindan tuttu havada tam dusmeden. Kafadi bi degmis sanirim sadece. Boynu falan kirilabilir di allah korudu resmen. Cok kotu bi pozisyondu

Sağol canım artık daha dikkatli olucam.

Son düzenleme:
Offfffff nasil Korkmuşundur bi kere gökçede düşünüyordu öyle o yüzden ben kucağıma alıp kayıyorum ordan. Birde orası nasıl cakil ya. Çocuk parklarinda cakil olur mu hiç. Yumuşak zemin burda bütün parklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…