2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar tam eceye gore bir park buldum kaydiragi kucuk muhafazali salincaklarida oyle yerler kum oynuyor simdi cok mutlu bize uzak biraz ama olsun kizim mutlu
Bende seninle akaibuya kızlar siz daha güvenli bi park varsa oraya gidin diycektimki sen yazmışsın:) heleki çakıl taşı falan tehlike gerçekten.yumuşak zemin olması lazım aslında parklarin tümü. Oh ecosda rahat rahat oynasın artık yeni parkinizda:)

Sagol canim guzel oynadi cok hosuna gitti salincakta uzun uzun sallandi buraya kadar hersey iyiydi ama eve getirene kadar canim cikti yol uzun gelene kadar ciglik cigliga agladi kucagimda tepiniyor asgiya indiriyorum geldigimiz yone kosuyor o kadar terledim yoruldumki anlatamam herkes bize bakiyor sanki cocugu kaciriyorum ya o kadar sizlerde boyle oluyormu

Daha fazlası bile oluyor bize, gören çocuğa işkence yaptığımı sanır :/

geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız. Sinirlendim o kadına da ama tahmin edememiştir

Yiğiti bi saat falan oynatirsam sıkılıp kolayca çıkıyo Parktan. Ama on dakika falan durup çıkartmaya calisirsam aglayarak gidiyoruz bizde eve. Bu huyunu öğrendiğim için evdeki acil işleri bitirip öyle çıkıyorum artık aklım evde kalmasın çabucak gelmeyelim diye. Yoksa aynen sizin gibi bizede yolda herkes bakiyo noluyo diye:) yiğit gidiyosa tam gidecek yani öyle beş on dakika kesmiyo:)))

@Akaibu gecmis olsun canim biz bile bugun disari ciktik nehir kosmaktan ikide bi dustu kolunda da hafif siyrik var
sagol canim sizede gecmis olsun.

hemde nasil korktum. Bi de yukardayim o sirada asagi nasil indim diye dusunuyorum ama hatirlamiyorum.
Burdada belediyenin yaptigi parklar oyle hep yumusak zemin. Bizim sitenin icindeki parki boyle yapmislar minik minik tasli kumlu karisik. Pahali geldi heralde muteahhite

Bizinde yakinlarda var oyle bi yer ama en az 10 dk yurumem lazim. Ve ben kapimizin onundeki parktan eve gorene kadar kan ter icinde kaliyorum bi de ordan donuyo olsam ayni senin gibi olurum kesin
Bi sure o kaydiraga yaklasacagini sanmiyorum ama gitcem uzakta olsa oraya
geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız. Sinirlendim o kadına da ama tahmin edememiştir
sagol canim oyle oldu. Kadin cok israr edince tamam demistim. Yere indim konusamadim zaten bendr agliyorum. Kafasinda da izleri gorunce iyice kptu oldum. Tek kelime etmeden eve ciktim. Kadin ozur dilemek icin geldi o da korkmus belli. Bisey olmadi ya onemli olan o dedim icten ice acaip kizmis olsamda ne diyim

Masallah diyim once. 3 saat dursak bile aglayarak cikiyoruz eve. Ne aclik aklina geliyo ne susuzluk ne meme

Daha fazlası bile oluyor bize, gören çocuğa işkence yaptığımı sanır :/

ayy kizlar vallahi pert etti beni oyle fenaki ne desem ne gosterdiysem ikna olmadi kulagina bak eve gidince meme vercem sana dedim onu bile duymadi @Akaibu bu parka cok yokuslu bir yoldan gidiliyor eceyi yuruttum giderken yuruyus yolu var orada banklar var hemen kosa kosa gitti banka cikip oturdu yoruldum dedim o kadar komiktiki birde bu parkta gercekten keyif aldi digerinde ozgur degildi bunda biraktim kendi oynadi

Öp basina koy biz eve 3 4 saatten asagi donmuyoz ona da daha ciglik cigliga eve geliyoz bide uyku saati oluyo onun mizmizligi da cabasi

Ayni seyi yasadim bende illaki ondan kaymak isteyince kuzenimi yukrida beklettim bende asagidan tutacaktim. Senin arkadas gibi kenarda beklemek yerine birazcik daha ileride bekledim dusunemedim, recep sakince oturup kayacak sandim birden bire heyecanlanip kendini birakinca kilpayi kurtuldu dusmekten o kadar cok korktum ki dedigin gibi ordan dusse cok kötü seyler olabilirdi Allah korudu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…