2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben de adem gunesin kitabını okudum benden ve babasindan baskasi banyo yaptirmasin istiyorum ama gel de kaynanama anlat kadına güzellikle söyledim anlamıyo biz eşimle yarım saatligine disari çikmistik memlekete gittigimizde dedesi ile babasnnesi hemen banyoya sokmuşlar bir gun once oraya gitmeden yikamistim halbuki kis gunu bi de geldim bi baktim banyo yapturmislar bi de ayni kiyafetleri tekrar giydirmisler dedim ki kv ye ben mahremiyet egitimi hakkinda kitaplar okuyorum boylee boyle sen ne dusunuyorsun dedim yok canım eskden biarada yasanirmis babaanne anne sayilirmis ben hasta olsam kim yikiycak mis babasi ne gune duruyosa yikayan kisinin ruhu onemliymis eskiden taciz mi vardi dedim ben de simdi zaman degisti dedim anlamadı kadın peki dedim yarin kizimiz olacak onu dedesi yikasa uygun olur mu dedim yok olmaz diyo ne farkı var dedim sustu kaldı baska yerlere saptirdi konuyu

dün mirayla bayaca oynaştık kudurduk yorulduk gece uyuturken sarıldı bana canım annem dedi vallahi ölüyordum o an bir de mira kimin deyince annenin diyo ya tamam ben mest ben dört köşe
Sana ihtiyacı varmış ve hissetmissin annesi iyiki gittin yanına sırf onun için sırf oynamak için çok güzel izler bırakacaktır bugün mirada

Bi kaç kitabını okudum Adem Güneşin.Görüşlerini beğendiğim bi pedegog.bizler uygulamaya geçirmek için büyüklerede anlatmak ve ikna etmek durumundayız.işimiz çok zor

ee asker arkadaşları ne konuşcak :) o zamanı konuşcak hiiiiç takılma :)
Ya o kadar sinir olmusum ki ben her sabah kalktigimda esimi arardim gunaydin derdim konusurduk bugun aramak gelmedi icimden sonra o beni aradi bugun birsey eksik geldi bana ne diye dusundum sonra senin bana gunaydin demedigini fark ettim dedi bende sarjim bitmisti arayamadim dedim yalan oysaki o da fark etti kiskandigimi zaten aman iyi baska birsey olmasinda dedi konustuk oyle ama ne yapayim bazen kiskanclik oluyor bende epeydir olmuyordu:)))
Guzel bir adetmis cocuklar kandili bayram havasinda geciriyor ne guzel
Ya benim annem 25 sene evvel dr izin vermezdi ev dolaşmama, Bayram'larda sadece aile ziyaretlerinde bayramlaşırdım bir de sadece bizim apartmana izin bardı
iste bende oyleyim cocuklar simdiye kadar hic bayram gezmesine sokaga cikmadi izin vermiyoruz biz bizimle birlikte geziyorlar

Bi kaç kitabını okudum Adem Güneşin.Görüşlerini beğendiğim bi pedegog.bizler uygulamaya geçirmek için büyüklerede anlatmak ve ikna etmek durumundayız.işimiz çok zor
Adem gunesin butun kitaplarinu okudum son ikisi haric.
Bende cok begeniyorum goruslerini.
Ailelerden uzakta yasamanin bi arti yonu de bu konuda oldu bana. Aydan aya gorusmeyle kimse karisamamis oluyo:)

Bende 8 kitabini okudum adem gunesin. Sonra cikti mi bilmiyorum takip etmedim. Sevdim bende. En azindan benim icgudusel olarak hissettigim yapmak istedigim seyleri destekler seyler buldum. Guc aldim bi nevi. Arada takildigim yerlerde oldu ama cok isime yaradi acikcasi

Ben de aldım da daha okuyacağım, güvenli bağlanma var elimde şu an başlayamadım
Ben bu gidişle zor bitiririm o kitapları

Ben de çok faydalandım
Bi arkadaşım da çok takip eder en son 2015te çıkartmıştı yanılabilirim tabi.arkadaşımda vardır kesin.ona bi uğramak lazım:)

13 kitabi falan var sanirim.ben de 11 i vardi.
Ben de ozellikle kucaga alismasin kisminda cok rahatlamistim:) simdi cok alistirmissin diyenlere bilerek yaptim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…