Bende araştırma aşamasındayım.ufak bişeyde aldım hatta:)Esimi ikna etmeye calisiyorum evin adresini vereyim diye. O isten gelene kadar catliyorum evde diye. Sacmalama ! Diyo hemen.
Ben kurbim icin hazirliklara basladim coktan
Ben de adem gunesin kitabını okudum benden ve babasindan baskasi banyo yaptirmasin istiyorum ama gel de kaynanama anlat kadına güzellikle söyledim anlamıyo biz eşimle yarım saatligine disari çikmistik memlekete gittigimizde dedesi ile babasnnesi hemen banyoya sokmuşlar bir gun once oraya gitmeden yikamistim halbuki kis gunu bi de geldim bi baktim banyo yapturmislar bi de ayni kiyafetleri tekrar giydirmisler dedim ki kv ye ben mahremiyet egitimi hakkinda kitaplar okuyorum boylee boyle sen ne dusunuyorsun dedim yok canım eskden biarada yasanirmis babaanne anne sayilirmis ben hasta olsam kim yikiycak mis babasi ne gune duruyosa yikayan kisinin ruhu onemliymis eskiden taciz mi vardi dedim ben de simdi zaman degisti dedim anlamadı kadın peki dedim yarin kizimiz olacak onu dedesi yikasa uygun olur mu dedim yok olmaz diyo ne farkı var dedim sustu kaldı baska yerlere saptirdi konuyuBugun forumda taciz haberleri zaten beni sok etmisti nehiri uyuturken adem gunes in radyo arsivini dinliyodum mahremiyet egitimi uzerineydi ve o donem haberlerde siirt pervaride 2 ve 3 yasindaki bebege tecavuz haberini duyunca simdi netten de baktim resmn elim auagim titredi basima bi agri girdi anlatamam google yazdim 2010 siirt pervari tecavuz haberi diye okuyunca kalbim firladi allahim kimseyi evladiyla sinamasin vede boyle bisey yasatmasin
Bilinçaltın onların almasını istemiş herhaldeBen gordugum ruyalari cok cok nadir hatirlarim dun gece ruyamda zanlimi gördüm ama hatirlayamiyorumdüşünüyorum.. düşünüyorum.. minnak ve isimdeyimgucumdeyim de yogunlasiyorum
Sana ihtiyacı varmış ve hissetmissin annesi iyiki gittin yanına sırf onun için sırf oynamak için çok güzel izler bırakacaktır bugün miradadün mirayla bayaca oynaştık kudurduk yorulduk gece uyuturken sarıldı bana canım annem dedi vallahi ölüyordum o an bir de mira kimin deyince annenin diyo ya tamam ben mest ben dört köşe
Bi kaç kitabını okudum Adem Güneşin.Görüşlerini beğendiğim bi pedegog.bizler uygulamaya geçirmek için büyüklerede anlatmak ve ikna etmek durumundayız.işimiz çok zorBen de adem gunesin kitabını okudum benden ve babasindan baskasi banyo yaptirmasin istiyorum ama gel de kaynanama anlat kadına güzellikle söyledim anlamıyo biz eşimle yarım saatligine disari çikmistik memlekete gittigimizde dedesi ile babasnnesi hemen banyoya sokmuşlar bir gun once oraya gitmeden yikamistim halbuki kis gunu bi de geldim bi baktim banyo yapturmislar bi de ayni kiyafetleri tekrar giydirmisler dedim ki kv ye ben mahremiyet egitimi hakkinda kitaplar okuyorum boylee boyle sen ne dusunuyorsun dedim yok canım eskden biarada yasanirmis babaanne anne sayilirmis ben hasta olsam kim yikiycak mis babasi ne gune duruyosa yikayan kisinin ruhu onemliymis eskiden taciz mi vardi dedim ben de simdi zaman degisti dedim anlamadı kadın peki dedim yarin kizimiz olacak onu dedesi yikasa uygun olur mu dedim yok olmaz diyo ne farkı var dedim sustu kaldı baska yerlere saptirdi konuyu
Amin canımKac gundur burda okuduklarim.haberlerde duyduklarim beynimde donup duruyo kizlar.
Oglumla.parka gitmeye bile tedirgin olacak hale geldim. Cok geriliyorum.
Allah tum masumlarimizi korusunn(
Ya o kadar sinir olmusum ki ben her sabah kalktigimda esimi arardim gunaydin derdim konusurduk bugun aramak gelmedi icimden sonra o beni aradi bugun birsey eksik geldi bana ne diye dusundum sonra senin bana gunaydin demedigini fark ettim dedi bende sarjim bitmisti arayamadim dedim yalan oysaki o da fark etti kiskandigimi zaten aman iyi baska birsey olmasinda dedi konustuk oyle ama ne yapayim bazen kiskanclik oluyor bende epeydir olmuyordu:)))ee asker arkadaşları ne konuşcak :) o zamanı konuşcak hiiiiç takılma :)
Guzel bir adetmis cocuklar kandili bayram havasinda geciriyor ne guzelKonya da bi adet var uc aylarin ilk gunu cocuklar kapi kapi dolanirlar şivliliikkk diye bagirarak seker cikolata falan toplarlar. Bayramda bu kadar cocuk geldigini gormedim mesela o kadar cok grliyolar. Bende dun aldim eve biseyler. Yakinda baslarlar gelmeye. Ama resmen kafamda felaket senaryolari dolaniyo. Bazi anneler cocuklarin basinda kapi kapi dolaniyolar. Ama cogu yalniz grliyo. Ya kotu niyetli biri bisey yaparsa bu cocuklara. Kayseride iki cocuk seker toplamaya cikip kaybolmustu ya. Bi adam tecavuz edip oldurup gommustu cocuklari. Surekli o aklima geliyo. İnsallah bisey olmaz
iste bende oyleyim cocuklar simdiye kadar hic bayram gezmesine sokaga cikmadi izin vermiyoruz biz bizimle birlikte geziyorlarYa benim annem 25 sene evvel dr izin vermezdi ev dolaşmama, Bayram'larda sadece aile ziyaretlerinde bayramlaşırdım bir de sadece bizim apartmana izin bardı
Ben de adem gunesin kitabını okudum benden ve babasindan baskasi banyo yaptirmasin istiyorum ama gel de kaynanama anlat kadına güzellikle söyledim anlamıyo biz eşimle yarım saatligine disari çikmistik memlekete gittigimizde dedesi ile babasnnesi hemen banyoya sokmuşlar bir gun once oraya gitmeden yikamistim halbuki kis gunu bi de geldim bi baktim banyo yapturmislar bi de ayni kiyafetleri tekrar giydirmisler dedim ki kv ye ben mahremiyet egitimi hakkinda kitaplar okuyorum boylee boyle sen ne dusunuyorsun dedim yok canım eskden biarada yasanirmis babaanne anne sayilirmis ben hasta olsam kim yikiycak mis babasi ne gune duruyosa yikayan kisinin ruhu onemliymis eskiden taciz mi vardi dedim ben de simdi zaman degisti dedim anlamadı kadın peki dedim yarin kizimiz olacak onu dedesi yikasa uygun olur mu dedim yok olmaz diyo ne farkı var dedim sustu kaldı baska yerlere saptirdi konuyu
Adem gunesin butun kitaplarinu okudum son ikisi haric.Bi kaç kitabını okudum Adem Güneşin.Görüşlerini beğendiğim bi pedegog.bizler uygulamaya geçirmek için büyüklerede anlatmak ve ikna etmek durumundayız.işimiz çok zor
Geçenlerde burda da kestiler susuzluk zor ya.Sabahtan beri su yok 5 te gelecek diyorlar off bu ne ya kizlar
Evet canim evde 5 lt pet sise var iki tane ama yetmezGeçenlerde burda da kestiler susuzluk zor ya.
Ben de aldım da daha okuyacağım, güvenli bağlanma var elimde şu an başlayamadımBende 8 kitabini okudum adem gunesin. Sonra cikti mi bilmiyorum takip etmedim. Sevdim bende. En azindan benim icgudusel olarak hissettigim yapmak istedigim seyleri destekler seyler buldum. Guc aldim bi nevi. Arada takildigim yerlerde oldu ama cok isime yaradi acikcasi
Ben de çok faydalandımBende 8 kitabini okudum adem gunesin. Sonra cikti mi bilmiyorum takip etmedim. Sevdim bende. En azindan benim icgudusel olarak hissettigim yapmak istedigim seyleri destekler seyler buldum. Guc aldim bi nevi. Arada takildigim yerlerde oldu ama cok isime yaradi acikcasi
13 kitabi falan var sanirim.ben de 11 i vardi.Bende 8 kitabini okudum adem gunesin. Sonra cikti mi bilmiyorum takip etmedim. Sevdim bende. En azindan benim icgudusel olarak hissettigim yapmak istedigim seyleri destekler seyler buldum. Guc aldim bi nevi. Arada takildigim yerlerde oldu ama cok isime yaradi acikcasi
İyi yapmissin canim Akifcikte bezlerini gule gule kirletsin:))Bu arada bezi de Aydına geri yolladık.işte şimdi huzurluyum kimsenin hakkını istemem.@guzum111
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?