- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Yiğit ikizler burcunun en iyi örneği çabuk sıkılır herşeyden:)Parktan da bir bir buçuk saatte sıkılıyo.Parktan eve gelmek için bu huyu çok iyi oluyo. ama başka konularda bu çabuk sıkılma hiç iyi olmuyo:))Öp basina koy biz eve 3 4 saatten asagi donmuyoz ona da daha ciglik cigliga eve geliyoz bide uyku saati oluyo onun mizmizligi da cabasi
Sorma yaÇatlak bunlar
Ece memeyi yedi mi
ha ha ha bizimkide en son uyurken emmisti cook oldu emeli parka falan gittik oyalandik bayagi simdi basina vurdu meme yicem dedi
Yedi yemezmi bir gogsumu emdi onu kapatip digerini emdi gunduzun acigini kapatti:)) ama uyumadi henuz makinaya camasir koyuyor simdi:))ecede gunduz zor uyuyorEce memeyi yedi miAkifte şimdi eme eme uyudu derken uyuyamadı ayakta salladım birazda.artık çok zor uyuyo ya
Canım biz dışarı çıkarken oyuncak çıkarıyoruz hatta bisikletini filanda indirdim ama kendi bisikletine binmiyo tabi sitedeki diğer çocukların bisikletlerine binmek istiyoBurda pek paylasim hep beraber oynayalim yok ne yazikki
wvde surekli benle oynadigi icin orda cocuklarla oynamak istiyor kanmiyor ne yazikki kendini dislanmis hissedecek diye korkuyorum cok uzuluyor
haklinin canim iste annelik her zaman anne karnindaki gibi guvende mutlu huzurlu kalsin istiyorum sanirim
Hamarat bu kız ya...benimde çamaşır işim var üşeniyorum.akifcik de gündüz kolay uyur.gece çok zor hatta sabaha ezanına kadar uğraşırım bazenYedi yemezmi bir gogsumu emdi onu kapatip digerini emdi gunduzun acigini kapatti:)) ama uyumadi henuz makinaya camasir koyuyor simdi:))ecede gunduz zor uyuyor
Biz kullandık. Hafif öksürükte işe yarıyor ama inatçı balgamlı öksürükte işe yaramamıştı, o Zaman ventolin şurup kullanmıştıkProspan surup kullanan vsr mı
Hamarat bu kız ya...benimde çamaşır işim var üşeniyorum.akifcik de gündüz kolay uyur.gece çok zor hatta sabaha ezanına kadar uğraşırım bazen
sagol teyzesi makinaya camasir koymayi cok seviyor:) gece zor uyumasi daha zor insallah daha kolay uyur zamanla bende simdi uyutmaya getirdim yatak odasina babasi uyutma sevelim biraz diyor cocuk zaten gec yatiyor ona kalsa hergun bizimle bir yatsin istiyor bende o kadar gec yatmasini istemiyorum hatta daha erken yatirmak istiyorumHamarat bu kız ya...benimde çamaşır işim var üşeniyorum.akifcik de gündüz kolay uyur.gece çok zor hatta sabaha ezanına kadar uğraşırım bazen
Ben daha başlayamadımkafamda deli sorular
En iyisi ben toka alarak başlayım bu işe
Bi ara kullandik ama ben bi etkisini görmedim.Prospan surup kullanan vsr mı
Benide küçükken hep erkek sanırlardıBugun parktan gelirken ortaokul ogrencileri yanimda yuruyorlardi tabi bizimki salya sumuk icinde agliyordu cocuklar eceye adin ne senin yakisikli demezmihicte yakisikli degil abisi kiz o bir kere dedim yanindaki cocuklar da gulme krizine girdi yine pazar gunu birisi bakti kizmi dedi kizmi ne ya kiz iste benzemiyormuben bu kizi senelerce bekledim herkes erkek saniyor hep bu saclar yuzunden
İşte tamamen saç olayı saç olmayınca erkek sanıyorlar bizde varda kıvırcık kısa gorunuyor yalandan toka takiyorum kız olduğu belli olsun diye takmadigimda da erkek sanıyorlar:))Benide küçükken hep erkek sanırlardıannem olmayınca malum baba pek bakamazdı bitlenmeyelim diye hep kısa kestirilirdi saçlarımız. Bi defasında ablama ne kadar yakışıklı kardeşin var demişler benden için
Mahremiyet egitimi bir tane var farkli bi baskisini gormussundur farkli kapakla. Bi de yeni cikmis simdi COCUKLARDA CİNSEL EGİTİM diye. Daha almadim ven de onu.@Akaibu adem gunes in mahremiyet egitimi kitabi iki tane var birbirlerinden farklimi ayni mi kapaklar degisik ikisininde bende bi guvenli baglanma var gecen sene bu zamanlar okumustum kisin bi daha okudum nehiri uyuturken daha iyi anladim ayrica firsatim olmuyo kitap okumaya radyo arsivini dinliyom cok iyi geliyo ayrica daha iyi anladim kitaptan ama mahremiyet egitumini mutlaka okumaliyim esas bebekken okunmasi gerekiyomus
Ben lise bire giderken amcanın birisi otobüste oğlum kenara kay da ben de oturayım demişti:) Biri de Nihat Doğan'ın nesi oluyorsun demiştiİşte tamamen saç olayı saç olmayınca erkek sanıyorlar bizde varda kıvırcık kısa gorunuyor yalandan toka takiyorum kız olduğu belli olsun diye takmadigimda da erkek sanıyorlar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?