Bu iyiymis bakBen lise bire giderken amcanın birisi otobüste oğlum kenara kay da ben de oturayım demişti:) Biri de Nihat Doğan'ın nesi oluyorsun demiştiSonra da saçımı uzattım zaten
Bak şimdi aklıma geldi bizede bir akrabamiz gelmişti benim yeni genç kız zamanlarım amca yaşlıydı bayağı bana oglum aşağı oğlum yukarı anneme anne ya bu adam bana niye durmadan oğlum diyor diye sordum annem kızım sen ona bakma onun gözleri gormuyor demiştiBen lise bire giderken amcanın birisi otobüste oğlum kenara kay da ben de oturayım demişti:) Biri de Nihat Doğan'ın nesi oluyorsun demiştiSonra da saçımı uzattım zaten
Çayda kahvaltıda yenir acaba nedir nedirHaydi sor sor
Prospan surup kullanan vsr mı
Bende goturcem bundan sonra. Bebek arabasina baglarim kemrle kucagimda tepinmesinden iyifir. Araba surer gibi kosturursam belki ise yarar :)ayy kizlar vallahi pert etti beni oyle fenaki ne desem ne gosterdiysem ikna olmadi kulagina bak eve gidince meme vercem sana dedim onu bile duymadi @Akaibu bu parka cok yokuslu bir yoldan gidiliyor eceyi yuruttum giderken yuruyus yolu var orada banklar var hemen kosa kosa gitti banka cikip oturdu yoruldum dedim o kadar komiktiki birde bu parkta gercekten keyif aldi digerinde ozgur degildi bunda biraktim kendi oynadi
slzlde allah korumus canim ya. Ben kendim dusmustum kucukken kaydiraktan. Kafama dikis atildi hala izi var. O yuzden cok korkuyodum zaten bu da fena bi ders oldu. İstedigi kadar zirlasin kaycam diye.Ayni seyi yasadim bende illaki ondan kaymak isteyince kuzenimi yukrida beklettim bende asagidan tutacaktim. Senin arkadas gibi kenarda beklemek yerine birazcik daha ileride bekledim dusunemedim, recep sakince oturup kayacak sandim birden bire heyecanlanip kendini birakinca kilpayi kurtuldu dusmekten o kadar cok korktum kidedigin gibi ordan dusse cok kötü seyler olabilirdi Allah korudu.
Sagol canim. Senin pasa nasil oldu? Ates falan yok di mi@Akaibu Gecmis olsun kuzuna ve sana
Aman canim dikkat edin cidden allah korusun@Akaibu cook gecmis olsun.
Allah beterinden korusun
Bugun ilk kez kaydiraga kendi basina cikmasina, o kopru gibi yerlerden gecip kaymasina izin vermistim. Bu da son olur sizi duyduktan sonra
hic bilmiyorum canim baktimda bendekiler arasinda yok o. Evlimutlu yazmis o kitabi da alsam iyi olur.@Akaibu adem gunes in mahremiyet egitimi kitabi iki tane var birbirlerinden farklimi ayni mi kapaklar degisik ikisininde bende bi guvenli baglanma var gecen sene bu zamanlar okumustum kisin bi daha okudum nehiri uyuturken daha iyi anladim ayrica firsatim olmuyo kitap okumaya radyo arsivini dinliyom cok iyi geliyo ayrica daha iyi anladim kitaptan ama mahremiyet egitumini mutlaka okumaliyim esas bebekken okunmasi gerekiyomus
Bu da iyiymiş :)Bak şimdi aklıma geldi bizede bir akrabamiz gelmişti benim yeni genç kız zamanlarım amca yaşlıydı bayağı bana oglum aşağı oğlum yukarı anneme anne ya bu adam bana niye durmadan oğlum diyor diye sordum annem kızım sen ona bakma onun gözleri gormuyor demişti
Mahremiyet egitimi bir tane var farkli bi baskisini gormussundur farkli kapakla. Bi de yeni cikmis simdi COCUKLARDA CİNSEL EGİTİM diye. Daha almadim ven de onu.
Cinsel egitimi baski asamasinda daha cikmadi ama cikmak uzere o zaman dediginiz gibi kapak degismis olabilirBende goturcem bundan sonra. Bebek arabasina baglarim kemrle kucagimda tepinmesinden iyifir. Araba surer gibi kosturursam belki ise yarar :)
slzlde allah korumus canim ya. Ben kendim dusmustum kucukken kaydiraktan. Kafama dikis atildi hala izi var. O yuzden cok korkuyodum zaten bu da fena bi ders oldu. İstedigi kadar zirlasin kaycam diye.
Sagol canim. Senin pasa nasil oldu? Ates falan yok di mi
Aman canim dikkat edin cidden allah korusun
hic bilmiyorum canim baktimda bendekiler arasinda yok o. Evlimutlu yazmis o kitabi da alsam iyi olur.
Bazi kitaplarinda benzer seyleri anlatmis tekrar tekrar ozet gibi gecmis. Belki oyle biseydir.
Gokcenin erken uyuyo olmasi benim en buyuk sansim aksam keyif yapabiliyorum guzelce..
Nihat doğan mıBen lise bire giderken amcanın birisi otobüste oğlum kenara kay da ben de oturayım demişti:) Biri de Nihat Doğan'ın nesi oluyorsun demiştiSonra da saçımı uzattım zaten
bizede ikinci kez verdi bitkisel olduğunu biliyorum.hafif balgamlı öksürüğe iyi geliyo.bizede yaradı@Apriori123isimdeyimgucumdeyim demek ki bize de hafif öksürük var diye verdi 8 saatte bir düzenli verin dedi
bana panadolda vrdi doktor.yada minoset iç bide.bsş ağrısı başka bişe inş geçmiştirCatliyo resmen basim parol da gecirmedi. İyi stres yapmisim anlasilan
Herkese gunaydin
Zanlimdan bir ipucu vermesini rica ediyorum, lutfeeeeennn
Benimde meraklardayimHerkese gunaydin
Zanlimdan bir ipucu vermesini rica ediyorum, lutofeeeeennn
Bende goturcem bundan sonra. Bebek arabasina baglarim kemrle kucagimda tepinmesinden iyifir. Araba surer gibi kosturursam belki ise yarar :)
slzlde allah korumus canim ya. Ben kendim dusmustum kucukken kaydiraktan. Kafama dikis atildi hala izi var. O yuzden cok korkuyodum zaten bu da fena bi ders oldu. İstedigi kadar zirlasin kaycam diye.
Sagol canim. Senin pasa nasil oldu? Ates falan yok di mi
Aman canim dikkat edin cidden allah korusun
hic bilmiyorum canim baktimda bendekiler arasinda yok o. Evlimutlu yazmis o kitabi da alsam iyi olur.
Bazi kitaplarinda benzer seyleri anlatmis tekrar tekrar ozet gibi gecmis. Belki oyle biseydir.
Gokcenin erken uyuyo olmasi benim en buyuk sansim aksam keyif yapabiliyorum guzelce..
EliBugun parktan gelirken ortaokul ogrencileri yanimda yuruyorlardi tabi bizimki salya sumuk icinde agliyordu cocuklar eceye adin ne senin yakisikli demezmihicte yakisikli degil abisi kiz o bir kere dedim yanindaki cocuklar da gulme krizine girdi yine pazar gunu birisi bakti kizmi dedi kizmi ne ya kiz iste benzemiyormuben bu kizi senelerce bekledim herkes erkek saniyor hep bu saclar yuzunden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?