2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben lise bire giderken amcanın birisi otobüste oğlum kenara kay da ben de oturayım demişti:) Biri de Nihat Doğan'ın nesi oluyorsun demişti Sonra da saçımı uzattım zaten
Bak şimdi aklıma geldi bizede bir akrabamiz gelmişti benim yeni genç kız zamanlarım amca yaşlıydı bayağı bana oglum aşağı oğlum yukarı anneme anne ya bu adam bana niye durmadan oğlum diyor diye sordum annem kızım sen ona bakma onun gözleri gormuyor demişti

Bende goturcem bundan sonra. Bebek arabasina baglarim kemrle kucagimda tepinmesinden iyifir. Araba surer gibi kosturursam belki ise yarar :)
slzlde allah korumus canim ya. Ben kendim dusmustum kucukken kaydiraktan. Kafama dikis atildi hala izi var. O yuzden cok korkuyodum zaten bu da fena bi ders oldu. İstedigi kadar zirlasin kaycam diye.

@Akaibu Gecmis olsun kuzuna ve sana
Sagol canim. Senin pasa nasil oldu? Ates falan yok di mi
@Akaibu cook gecmis olsun.
Allah beterinden korusun

Bugun ilk kez kaydiraga kendi basina cikmasina, o kopru gibi yerlerden gecip kaymasina izin vermistim. Bu da son olur sizi duyduktan sonra
Aman canim dikkat edin cidden allah korusun
hic bilmiyorum canim baktimda bendekiler arasinda yok o. Evlimutlu yazmis o kitabi da alsam iyi olur.
Bazi kitaplarinda benzer seyleri anlatmis tekrar tekrar ozet gibi gecmis. Belki oyle biseydir.
Gokcenin erken uyuyo olmasi benim en buyuk sansim aksam keyif yapabiliyorum guzelce..

Adem Güneş'in iki kitabı var ben de ama okumadım. Nedense o Ada'ma karşı bir ön yargım var içimden gelmedi okumak. bu gece güvenli bağlanma kitabına başlayın bakalım. fayika nın dediği kitabı alamadım henüz. Merak ettim Adem güneşi siz yazınca

Mahremiyet egitimi bir tane var farkli bi baskisini gormussundur farkli kapakla. Bi de yeni cikmis simdi COCUKLARDA CİNSEL EGİTİM diye. Daha almadim ven de onu.

Cinsel egitimi baski asamasinda daha cikmadi ama cikmak uzere o zaman dediginiz gibi kapak degismis olabilir

Ben lise bire giderken amcanın birisi otobüste oğlum kenara kay da ben de oturayım demişti:) Biri de Nihat Doğan'ın nesi oluyorsun demişti Sonra da saçımı uzattım zaten
Nihat doğan mı
@Apriori123 isimdeyimgucumdeyim demek ki bize de hafif öksürük var diye verdi 8 saatte bir düzenli verin dedi
bizede ikinci kez verdi bitkisel olduğunu biliyorum.hafif balgamlı öksürüğe iyi geliyo.bizede yaradı

Catliyo resmen basim parol da gecirmedi. İyi stres yapmisim anlasilan
bana panadolda vrdi doktor.yada minoset iç bide.bsş ağrısı başka bişe inş geçmiştir

fayika bizde bayagi ise yariyo hatta ben bile oksuruk olunca onu ictim bayagi bi rahatlatiyo nehirde gecen az bi oksuruk baslangici vardi hemen gecirmisti

@yaz yagmuru miroşun da saçı kısa malum çok erkeğe benzeten oluyo da bazen kocaman bantlar takıyorum ne bilim yandan toka takıyorum yine erkek mi diyolar bende evet oğlum var ama işte böyle bi kafayla büyütüyorum demek istiyorum utanmasalar etekli hallerinde flnda dicekler

@Akaibu canım daha iisindr umarım öyle bi strese normal tabi ama geçti gitti rabbim tekrarından korusun hepsini korusun kuzularımızın

Betülde genelde büyük kayağa çıkmak istiyo arada çıkıyo ama ben kayağa çıkmıyorum o yukardan kayıyo ben yanda tutuyorum arada o şekilde dene istersen

Kızlar biz bu park konusunda da şanslıyız galiba evimizden biraz ilerde park yürüyerek çıkıyoruz taş çicek toplayarak gidiyoruz kedi köpek kovalıyoruz filan parka giderken parkın yanında market var biraz oynuyoruz hadi gel markete gidelim diyorum çıkıyoruz parktan ne isterse alıyoruz marketten sonra biniyoruz marketin servisine sitenin kapısında iniyoruz 1 saat sürüyo yetiyo betüle

Elifece yi de erkek saniyorlar hatta doktor tosun pasa diye sevmisti kizimi:)OTE="yaz yagmuru, post: 45963299, member: 619731"]İşte tamamen saç olayı saç olmayınca erkek sanıyorlar bizde varda kıvırcık kısa gorunuyor yalandan toka takiyorum kız olduğu belli olsun diye takmadigimda da erkek sanıyorlar:))[/QUOTE]
Eli

@Akaibu ateş yok canım şükür, tetikteyim, burun akıntısı vardı, balgam var, çıkarmak için kusuyor, kusuncada korkuyor, hafif öksürüğü var, onun için prospan verdi onu kullanıyoruz,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…