Ben vereyim canım, benim kurbanım erkek annesi değilHerkese gunaydin
Zanlimdan bir ipucu vermesini rica ediyorum, lutfeeeeennn
Elifece yi de erkek saniyorlar hatta doktor tosun pasa diye sevmisti kizimi:)OTE="yaz yagmuru, post: 45963299, member: 619731"]İşte tamamen saç olayı saç olmayınca erkek sanıyorlar bizde varda kıvırcık kısa gorunuyor yalandan toka takiyorum kız olduğu belli olsun diye takmadigimda da erkek sanıyorlar:))
İyiyim canim tesekkur ederim. Dun birazda esimin tepkisi yuzunden cok kotu hissetmistim kendimi. Cok sukur bisey olmadi onemli olan o. Bi daha mahal vermem@yaz yagmuru miroşun da saçı kısa malum çok erkeğe benzeten oluyo da bazen kocaman bantlar takıyorum ne bilim yandan toka takıyorum yine erkek mi diyolar bende evet oğlum var ama işte böyle bi kafayla büyütüyorum demek istiyorum utanmasalar etekli hallerinde flnda dicekler
@Akaibu canım daha iisindr umarım öyle bi strese normal tabi ama geçti gitti rabbim tekrarından korusun hepsini korusun kuzularımızın
oyle de kenardan tutunarak oturuyo. Kenarlarda belinin hizarinda kaydiragin. Saga sola yine duser ya tutamazsam korkusu var. Bunu da deneyemem sanirim artik. Baska parka gitcez bundan sonra. Burasi cok korumasiz.Betülde genelde büyük kayağa çıkmak istiyo arada çıkıyo ama ben kayağa çıkmıyorum o yukardan kayıyo ben yanda tutuyorum arada o şekilde dene istersen
Kızlar biz bu park konusunda da şanslıyız galiba evimizden biraz ilerde park yürüyerek çıkıyoruz taş çicek toplayarak gidiyoruz kedi köpek kovalıyoruz filan parka giderken parkın yanında market var biraz oynuyoruz hadi gel markete gidelim diyorum çıkıyoruz parktan ne isterse alıyoruz marketten sonra biniyoruz marketin servisine sitenin kapısında iniyoruz1 saat sürüyo yetiyo betüle
Canım alıntın süper olmuş:))
oglan istiyordu degil mi:)Günaydın kızlar.görümcemin 22. Haftasında cinsiyeti belli oldu kızı olucakmış.dün akşam kv gene bozuştuk....eşim için anlaşayım diyorum yapamıyorum.@pilise çok şanslıymışsınız bizde parka gitmek için dolmuşa biniyoruz bu civarda da var ama büyük çocuklar için uygun
Biz de bi gün parktayken azad yaşlarda bi çocuk yanımıza geldi, annesi de yanındaydı. Annesi işgüzar " oğlum da güzel kız gördü mü dayanamaz yanına gider" demişti. Ben de "dikkat et oğlun her güzel gözlüye yanaşmasın erkek çıkabilir demiştimBugun parktan gelirken ortaokul ogrencileri yanimda yuruyorlardi tabi bizimki salya sumuk icinde agliyordu cocuklar eceye adin ne senin yakisikli demezmihicte yakisikli degil abisi kiz o bir kere dedim yanindaki cocuklar da gulme krizine girdi yine pazar gunu birisi bakti kizmi dedi kizmi ne ya kiz iste benzemiyormuben bu kizi senelerce bekledim herkes erkek saniyor hep bu saclar yuzunden
sorma tel.im samsung galaksi s3 olunca bi turlu duzgun yazamıyorum o yuzden fazla da yazamıyorum buraya.Gerci elif ece genelde pepe ve nıloya ızlıyor telden[/QUOTE]Canım alıntın süper olmuş:))
Akifide daha ufukken kız diye seviyodular neyseki büyüdükçe erkek hali alabildi
evet canım 2 kızı vardı oyüzden.oglan istiyordu degil mi:)
amcanın biri otobüste pembe ama ne pembe bağırıyo kazak :) erkek mi dediBenim oğlana da kız mı erkek mi diye soruyorlardı, artık mavi tonlarında mont, şapka falan alıyorum da ordan kurtarıyoruz
Bizim oğlan niloya izlemeye başladı daha yeni, pepee'ye daha başlamadıkPepee izliyozbuyrun gelin hatunlar bebelerle
Aha minnakı arıyor buKurbanımı kaybettim gören var mı
Geçmiş olsun sol su ver canımBizede geldi hastalik gece hic uyuyamadik simdide hapsuruk ve burun akintisi var ihlamur yaptim inşallah icer
Toplamda 16 kişiydik galibaAha minnakı arıyor bu
Çok geçmiş olsun hepimizi tek tek yokladı.içmezse şırıngayla akıt ağzınaBizede geldi hastalik gece hic uyuyamadik simdide hapsuruk ve burun akintisi var ihlamur yaptim inşallah icer
günaydın cnm.bugün çok güneşli olcak diye ailemi organize ettim bahçede mangal yapalım diye teee ereğliden ablamı davet ettim.umarım açarGunaydin kizlar biraz gec olsa da :))
Bugun hava cok bunaltici yaa daraldim iyice.
Ogleden sonra gunesli olacakmis heralde internete gore:)
Toplamda 16 kişiydik galibaayrıca üstünede alınabilirsin
Ogleden aonra acacakmis insallah.gerci sen nerdesin bilmiyorum ben canakkaledeyimToplamda 16 kişiydik galibaayrıca üstünede alınabilirsin
Çok geçmiş olsun hepimizi tek tek yokladı.içmezse şırıngayla akıt ağzına
günaydın cnm.bugün çok güneşli olcak diye ailemi organize ettim bahçede mangal yapalım diye teee ereğliden ablamı davet ettim.umarım açaryoksa yarına kalıcak aile keyfimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?