2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Günaydın kızlar.görümcemin 22. Haftasında cinsiyeti belli oldu kızı olucakmış.dün akşam kv gene bozuştuk....eşim için anlaşayım diyorum yapamıyorum.@pilise çok şanslıymışsınız bizde parka gitmek için dolmuşa biniyoruz bu civarda da var ama büyük çocuklar için uygun

Eli[/QUOTE]
Canım alıntın süper olmuş:))
Akifide daha ufukken kız diye seviyodular neyseki büyüdükçe erkek hali alabildi

İyiyim canim tesekkur ederim. Dun birazda esimin tepkisi yuzunden cok kotu hissetmistim kendimi. Cok sukur bisey olmadi onemli olan o. Bi daha mahal vermem
oyle de kenardan tutunarak oturuyo. Kenarlarda belinin hizarinda kaydiragin. Saga sola yine duser ya tutamazsam korkusu var. Bunu da deneyemem sanirim artik. Baska parka gitcez bundan sonra. Burasi cok korumasiz.
Sizin park iyiymis donus yolu da zahmetsiz :)

Akifide daha ufukken kız diye seviyodular neyseki büyüdükçe erkek hali alabildi[/QUOTE]
sorma tel.im samsung galaksi s3 olunca bi turlu duzgun yazamıyorum o yuzden fazla da yazamıyorum buraya.Gerci elif ece genelde pepe ve nıloya ızlıyor telden

oglan istiyordu degil mi:)

Biz de bi gün parktayken azad yaşlarda bi çocuk yanımıza geldi, annesi de yanındaydı. Annesi işgüzar " oğlum da güzel kız gördü mü dayanamaz yanına gider" demişti. Ben de "dikkat et oğlun her güzel gözlüye yanaşmasın erkek çıkabilir demiştim bizim de başımıza ne geliyorsa gözü kirpiği yüzünden :) bi de saçlar uzadı şimdi tam oldu :)))

Akifide daha ufukken kız diye seviyodular neyseki büyüdükçe erkek hali alabildi
sorma tel.im samsung galaksi s3 olunca bi turlu duzgun yazamıyorum o yuzden fazla da yazamıyorum buraya.Gerci elif ece genelde pepe ve nıloya ızlıyor telden[/QUOTE]
Akif de harika kanatları izlemek istiyo bide yapboz oynuyo arada...
Yeni nickim hayırlı olsun
oglan istiyordu degil mi:)
evet canım 2 kızı vardı oyüzden.

Bizede geldi hastalik gece hic uyuyamadik simdide hapsuruk ve burun akintisi var ihlamur yaptim inşallah icer

Gunaydin kizlar biraz gec olsa da :))
Bugun hava cok bunaltici yaa daraldim iyice.
Ogleden sonra gunesli olacakmis heralde internete gore:)

Aha minnakı arıyor bu
Toplamda 16 kişiydik galibaayrıca üstünede alınabilirsin
Bizede geldi hastalik gece hic uyuyamadik simdide hapsuruk ve burun akintisi var ihlamur yaptim inşallah icer
Çok geçmiş olsun hepimizi tek tek yokladı.içmezse şırıngayla akıt ağzına
Gunaydin kizlar biraz gec olsa da :))
Bugun hava cok bunaltici yaa daraldim iyice.
Ogleden sonra gunesli olacakmis heralde internete gore:)
günaydın cnm.bugün çok güneşli olcak diye ailemi organize ettim bahçede mangal yapalım diye teee ereğliden ablamı davet ettim.umarım açaryoksa yarına kalıcak aile keyfimiz

Ogleden aonra acacakmis insallah.gerci sen nerdesin bilmiyorum ben canakkaledeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…