Sagol canim suluk elimde dolasiyorum peşinde iciyor ama inşallah ilerlemezGeçmiş olsun sol su ver canım
Sagol canim sirinlerli bardagi var ona koydum aaaa dedi hosuna gitti yarim su bardagi kadar icti cok şükür inşallah ilerlemezToplamda 16 kişiydik galibaayrıca üstünede alınabilirsin
Çok geçmiş olsun hepimizi tek tek yokladı.içmezse şırıngayla akıt ağzına
günaydın cnm.bugün çok güneşli olcak diye ailemi organize ettim bahçede mangal yapalım diye teee ereğliden ablamı davet ettim.umarım açaryoksa yarına kalıcak aile keyfimiz
Ciddi misin :))Ben vereyim canım, benim kurbanım erkek annesi değil
Niye bozustunuz canım. Benimkide tartistigimizdan beri dun ilk defa bagirdi hiraya sinirlerimi bozdu yine.Günaydın kızlar.görümcemin 22. Haftasında cinsiyeti belli oldu kızı olucakmış.dün akşam kv gene bozuştuk....eşim için anlaşayım diyorum yapamıyorum.@pilise çok şanslıymışsınız bizde parka gitmek için dolmuşa biniyoruz bu civarda da var ama büyük çocuklar için uygun
Sen onceden baska yerde miydin dogum yaptigin sira falan seni temmuz annelerinden biliyom cok yazisiyoduk sonra herkesler kaciverdi forum kapandiGunaydin kizlar biraz gec olsa da :))
Bugun hava cok bunaltici yaa daraldim iyice.
Ogleden sonra gunesli olacakmis heralde internete gore:)
benim senin zanlınHerkese gunaydin
Zanlimdan bir ipucu vermesini rica ediyorum, lutfeeeeennn
benimki erkek anneside olabilir kız annesi deBen vereyim canım, benim kurbanım erkek annesi değil
beni önceki forumdan hatırlıyor musun hicran42 vardı evlimutluu yu ordan tanıyorum ben.. daha hamile değildik günleri bekliyorduk..Sen onceden baska yerde miydin dogum yaptigin sira falan seni temmuz annelerinden biliyom cok yazisiyoduk sonra herkesler kaciverdi forum kapandi
bizim her yanımız park :)Günaydın kızlar.görümcemin 22. Haftasında cinsiyeti belli oldu kızı olucakmış.dün akşam kv gene bozuştuk....eşim için anlaşayım diyorum yapamıyorum.@pilise çok şanslıymışsınız bizde parka gitmek için dolmuşa biniyoruz bu civarda da var ama büyük çocuklar için uygun
aynısını marketteki kasiyer gökçeye dedi. üzerindeki pembeyi görmüyor musun demiştimamcanın biri otobüste pembe ama ne pembe bağırıyo kazak :) erkek mi dedi
bizimkinin açlarını bağlayana kadar erkek zannediyorlardı üstüne kız olduğunu öğrenince bunun devamı erkek diyorlardıaynısını marketteki kasiyer gökçeye dedi. üzerindeki pembeyi görmüyor musun demiştim
Sakarya canım:)pek güneş yok ama soğukta yokOgleden aonra acacakmis insallah.gerci sen nerdesin bilmiyorum ben canakkaledeyim
İyi bari.inş ilerlemez varsa soğuk algınlığı içinde şurup ver benceSagol canim suluk elimde dolasiyorum peşinde iciyor ama inşallah ilerlemez
Sagol canim sirinlerli bardagi var ona koydum aaaa dedi hosuna gitti yarim su bardagi kadar icti cok şükür inşallah ilerlemez
ya şimdi dün akif uyanmıştı bende yemeklerini hazırladım.balkona çıktım o sıra kp akif diye çağırdı akifte tabi dışarı çıkmak için ağladı.bende içeri soktum.yemeğini yedirdim belli bi süre sonra çıkardım dışarı.sonra bi yukarı çıkyım dedim kandil diye kayınvalide hemen çemkirmeye başladı sen niye babandan çocuğu kaçırıyon diye.bende indim aşağı biraz tartıştık malesef.eşimde bilmiyo of of offf.Ciddi misin :))
Niye bozustunuz canım. Benimkide tartistigimizdan beri dun ilk defa bagirdi hiraya sinirlerimi bozdu yine.
aman hepsi aynı demekki. gökçe içinde aynını diyorlar ;bizimkinin açlarını bağlayana kadar erkek zannediyorlardı üstüne kız olduğunu öğrenince bunun devamı erkek diyorlardı
bende 15 gunde bır sakarya geyveye gelıyorum belkı bıgun sana da ugrarım...Sakarya canım:)pek güneş yok ama soğukta yok
İyi bari.inş ilerlemez varsa soğuk algınlığı içinde şurup ver bence
ya şimdi dün akif uyanmıştı bende yemeklerini hazırladım.balkona çıktım o sıra kp akif diye çağırdı akifte tabi dışarı çıkmak için ağladı.bende içeri soktum.yemeğini yedirdim belli bi süre sonra çıkardım dışarı.sonra bi yukarı çıkyım dedim kandil diye kayınvalide hemen çemkirmeye başladı sen niye babandan çocuğu kaçırıyon diye.bende indim aşağı biraz tartıştık malesef.eşimde bilmiyo of of offf.
Keşke şimdi yemek yicek filan deseydin kimi insan hemen herşeyden nem kapmaya meraklıSakarya canım:)pek güneş yok ama soğukta yok
İyi bari.inş ilerlemez varsa soğuk algınlığı içinde şurup ver bence
ya şimdi dün akif uyanmıştı bende yemeklerini hazırladım.balkona çıktım o sıra kp akif diye çağırdı akifte tabi dışarı çıkmak için ağladı.bende içeri soktum.yemeğini yedirdim belli bi süre sonra çıkardım dışarı.sonra bi yukarı çıkyım dedim kandil diye kayınvalide hemen çemkirmeye başladı sen niye babandan çocuğu kaçırıyon diye.bende indim aşağı biraz tartıştık malesef.eşimde bilmiyo of of offf.
Bende sakaryadayım hatta köyümüz geyveye yakın sayılırbende 15 gunde bır sakarya geyveye gelıyorum belkı bıgun sana da ugrarım...
seni biliyorum canım sanada ugrarım koyun adı neydı kıBende sakaryadayım hatta köyümüz geyveye yakın sayılır
ay bu arkasi oglan lafindan banada gina geldi. Sacini bagladigimdan beri demiyolar amaboncesinde gokceyide erkek saniyolardi. Kiz deyibce sobradan donmus demekki diyolarbizimkinin açlarını bağlayana kadar erkek zannediyorlardı üstüne kız olduğunu öğrenince bunun devamı erkek diyorlardı
Hicrani biliyom seni bilemedim ya peki birisi vardi nick zeynep miydu neydi hatirlamiyom hatta oda 4 temmuzda yapacakti dogum icin geri sayma sayfasi vardi oraya da yazismistik bi daha girmedi galiba ben 4 temmuzda dogum yaoacaktim bi hafta erken dogurdumbeni önceki forumdan hatırlıyor musun hicran42 vardı evlimutluu yu ordan tanıyorum ben.. daha hamile değildik günleri bekliyorduk..
Benim kv de de diyodu en son bi çemkirirsin kesti sesini ondan sonra ben bişey demedim diyo oğlana benziyo oğlana benziyo daha ne dicekler acabaay bu arkasi oglan lafindan banada gina geldi. Sacini bagladigimdan beri demiyolar amaboncesinde gokceyide erkek saniyolardi. Kiz deyibce sobradan donmus demekki diyolarkv surekli oyle severdi oğlandi da sonradan kiz oldu yavruuumm falan diye. Sinir oluyodum. Keske oglan olsaydi laflari. Gobegine bakiyolar deligi boyleyse arkasi oglan olurmus. Gokce ayak turnaklarindab gobek deligine kadar benim kopyam. Oyle olsaydi benim arkama 2 kiz dogmazdi. Ay bi de benim universite mezunu gorumcem de annem bilir bunlari demiyo mu kasila kasila. Allahim sana geliyorum diyodum icimden. İnsallah bi tane daha kizim olur (tabi ikinciye cesaret edebilirsem) hem kendim istiyorum. Hem de onlarin eline sirf erkek diye simartilacak bi cocuk vermek istemiyorum. Tabi oncelikle saglikli olmasi tek dilegim. Allah hayirlisini versin. Ama erkek bi cocugum olursa basta isim konusundan baslamak uzere biz epey bi kavga ederiz kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?