2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Geçmiş olsun sol su ver canım
Sagol canim suluk elimde dolasiyorum peşinde iciyor ama inşallah ilerlemez
Sagol canim sirinlerli bardagi var ona koydum aaaa dedi hosuna gitti yarim su bardagi kadar icti cok şükür inşallah ilerlemez

Ben vereyim canım, benim kurbanım erkek annesi değil
Ciddi misin :))
Niye bozustunuz canım. Benimkide tartistigimizdan beri dun ilk defa bagirdi hiraya sinirlerimi bozdu yine.

Gunaydin kizlar biraz gec olsa da :))
Bugun hava cok bunaltici yaa daraldim iyice.
Ogleden sonra gunesli olacakmis heralde internete gore:)
Sen onceden baska yerde miydin dogum yaptigin sira falan seni temmuz annelerinden biliyom cok yazisiyoduk sonra herkesler kaciverdi forum kapandi

Sen onceden baska yerde miydin dogum yaptigin sira falan seni temmuz annelerinden biliyom cok yazisiyoduk sonra herkesler kaciverdi forum kapandi
beni önceki forumdan hatırlıyor musun hicran42 vardı evlimutluu yu ordan tanıyorum ben.. daha hamile değildik günleri bekliyorduk..

bizim her yanımız park :)

Ogleden aonra acacakmis insallah.gerci sen nerdesin bilmiyorum ben canakkaledeyim
Sakarya canım:)pek güneş yok ama soğukta yok
Sagol canim suluk elimde dolasiyorum peşinde iciyor ama inşallah ilerlemez
Sagol canim sirinlerli bardagi var ona koydum aaaa dedi hosuna gitti yarim su bardagi kadar icti cok şükür inşallah ilerlemez
İyi bari.inş ilerlemez varsa soğuk algınlığı içinde şurup ver bence
Ciddi misin :))

Niye bozustunuz canım. Benimkide tartistigimizdan beri dun ilk defa bagirdi hiraya sinirlerimi bozdu yine.
ya şimdi dün akif uyanmıştı bende yemeklerini hazırladım.balkona çıktım o sıra kp akif diye çağırdı akifte tabi dışarı çıkmak için ağladı.bende içeri soktum.yemeğini yedirdim belli bi süre sonra çıkardım dışarı.sonra bi yukarı çıkyım dedim kandil diye kayınvalide hemen çemkirmeye başladı sen niye babandan çocuğu kaçırıyon diye.bende indim aşağı biraz tartıştık malesef.eşimde bilmiyo of of offf.

bende 15 gunde bır sakarya geyveye gelıyorum belkı bıgun sana da ugrarım...

Keşke şimdi yemek yicek filan deseydin kimi insan hemen herşeyden nem kapmaya meraklı

Betülün mutfağa olan ilgili hali devam ederse becerekli olacak inşallah
Kek yaptık beraber nerdeyse bana elletmicek bende kızdım bi kere dökceksin diye iki dk sonra yine aynı şeyi yaptı kızayım mı sana dedim öyle bi baktı ki böyle ağlamaklı bi ifadeyle üzüldüm ya yavrum bazen çok kızıyorum ona bazen de vicdan yapıyorum tabi genelde uyuduğunda vicdan yapıyorum

bizimkinin açlarını bağlayana kadar erkek zannediyorlardı üstüne kız olduğunu öğrenince bunun devamı erkek diyorlardı
ay bu arkasi oglan lafindan banada gina geldi. Sacini bagladigimdan beri demiyolar amaboncesinde gokceyide erkek saniyolardi. Kiz deyibce sobradan donmus demekki diyolar kv surekli oyle severdi oğlandi da sonradan kiz oldu yavruuumm falan diye. Sinir oluyodum. Keske oglan olsaydi laflari. Gobegine bakiyolar deligi boyleyse arkasi oglan olurmus. Gokce ayak turnaklarindab gobek deligine kadar benim kopyam. Oyle olsaydi benim arkama 2 kiz dogmazdi. Ay bi de benim universite mezunu gorumcem de annem bilir bunlari demiyo mu kasila kasila. Allahim sana geliyorum diyodum icimden. İnsallah bi tane daha kizim olur (tabi ikinciye cesaret edebilirsem) hem kendim istiyorum. Hem de onlarin eline sirf erkek diye simartilacak bi cocuk vermek istemiyorum. Tabi oncelikle saglikli olmasi tek dilegim. Allah hayirlisini versin. Ama erkek bi cocugum olursa basta isim konusundan baslamak uzere biz epey bi kavga ederiz kesin

beni önceki forumdan hatırlıyor musun hicran42 vardı evlimutluu yu ordan tanıyorum ben.. daha hamile değildik günleri bekliyorduk..
Hicrani biliyom seni bilemedim ya peki birisi vardi nick zeynep miydu neydi hatirlamiyom hatta oda 4 temmuzda yapacakti dogum icin geri sayma sayfasi vardi oraya da yazismistik bi daha girmedi galiba ben 4 temmuzda dogum yaoacaktim bi hafta erken dogurdum evlimutluu da bendrn bi hafta once dogum yapmisti

Benim kv de de diyodu en son bi çemkirirsin kesti sesini ondan sonra ben bişey demedim diyo oğlana benziyo oğlana benziyo daha ne dicekler acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…