2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Büyüme atağı geçiriyordur

Aynen ya. Ne kadar duygusuz insanlar var.

Oku oku yeni bitti ne cok yazmışsınız çınar bize de önerildi kardeşimin eşinin soyadı diye istemedik
Taylan denildi esim küfürumsu şey soylerler dedi istemedi

Aynen ya. Ne kadar duygusuz insanlar var.
Bi de cocugu lise caglarindaydi o zaman. Kuzeni gole dusuyo. Onu kurtarmak icin atliyo suya. Cocugu cikariyo ama kendi cikamiyo boguluyo. Adi da mustafaydi allah rahmet eylesin. Cok duzgun caliskan bi cocuktu. Okulda falan kollardi bizi rahatsiz eden olunca. Annesi dayanamadi onun yasadigi evde kalmaya. evini satti baska yere gitti.

D Delimavi 35N ig ismimi msj attim sana :)

Gunaydin kizlarr
Sen bende eklimisin canim degilsen bana da ig ismini ozelden yazarmisin
aaaa amcaya bak sen ya Allah korusun o fikirle cocukmu yapilir kafayi yemis amca

Acilen bahar temizligi yapmam lazim evimin buna ihtiyaci var ama kizimda hasta kiyamiyorum pesimden kosturup sefil olur en iyisi pis 1 hafta daha geçirmeli

Ay ne isim muhabbeti yapmışsınız bende yazayım eksik kalmayayım barii betül ameliyathaneden çıkarıldı tabi ben henüz çıkmamıştım kp kendince göbek adı koymuş ama ezan okumuş kulağına fatma demiş ben duyunca şaşırdım tabi hiç böyle bişey yoktu konuşulmamıştıki bizim betül diyeceğimizi biliyodu ne ara becerdi okumayı onuda kimse görmemiş zaten neyse eve gelince eşime dedim tekrar kulağına ezan oku fatma betül de bari dedim nufus kağıdında sadece betül yazıyo bi daha kimse fatmadan bahsetmedi, bu arada işin garibi de fatma benim annemin adı

Ay boylesini de ilk defa duydum

Dinsizin hakkindan imansiz gelir canim cook iyi yapmisin. Taviz vermemisin cok sevindim onlara yaranilmaz.
Bende isim konusunda coook dertliyim esimde konyali bende. Vaktim olunca anlatacam

Allah rahmet eylesin

Eceyi gunduz zor uyutiyorum kizlar 3.30 a geliyordu saat zorla uyudu niloya bebegini ayagima koydum onun hatirina geldi yatti uyumasa aksam saatlerinde uykusuzluk basina vuruyor resmen birde kv ye gitcez aksama esim illa gunduzden git dedi ben istemedim hayatta uyumazdi orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…