2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Amaniiinn enişte saygılar :)
Sevimlilik manasında kötü niyet yok hörmetler

Ay yaz geliyo gürültüler başladı otelle bitişik benim ev girişimiz bir demir kapı var dan dun fenalık geldi bu saat oldu hala müzik sesleri var etraftan of of

Yok canım ana dedikodusu nedir tamamen ece üstüne yoğunlaşan bi konuşma :)
Evet evet aynen oyle
Ay yaz geliyo gürültüler başladı otelle bitişik benim ev girişimiz bir demir kapı var dan dun fenalık geldi bu saat oldu hala müzik sesleri var etraftan of of
ayy cok gicik iste hic sevmiyorum bu gurultu olayini sizin oralar hareketlenmeye baslamistir Allah sabir versin canim gecede hoc cekilmez
Bizimde yan daireye biri tasindi ya ben cok tedirginim su saati sökülmüs gecen gun gordum evde su yok pencerelerde perde yok sadece bir pencereye perde gibi bir bez takmislar o kadar bir adam girip cikiyor kadin falan yok sabah 5 te telin alarmi bir basliyor 7 ye kadar biz kalkiyoruz esimle ama ses oyle boyle degil ece uyandi dun 5 te sese caldikca gozlerini aciyor en sonunda esim duvara vurdu ama onu bile duymadi sanirim alarm devam etti ben tirsiyorum cocuklar var benim yeri geliyor evde kaliyorlar ben bir yere gidince bin defa tembihliyorum kimseye kapiyi acmayin diye

Ev sahipleri de paraya bakıyo artık hırlımı hırsızmı bi bakın araştırın yok parayı alınca iş bitiyo bi an önce kurtulursun inş :) hadi canım yattım ben iyi geceler

Ev sahipleri de paraya bakıyo artık hırlımı hırsızmı bi bakın araştırın yok parayı alınca iş bitiyo bi an önce kurtulursun inş :) hadi canım yattım ben iyi geceler
Aynen oyle tatlim sanada iyi geceler bende yatiyorum bizim sipalar erkenden aciktik diye dikilirler tepeme:)))

Benim de içimde kaldı isim. Daha sevgiliyken eşim derdi kendi konulamamış ismini koymayı çocuğuna. Tabi ben o Zaman evlenmek ve çocuk bana çok ütopik geldiği için "koyarız yaaa, zaten oğlan çocuk sevmem olursa al seni. Olsun" tarzı saçmalamıştım, söz vermişim kız olunca da ben babaannemin adını çok severim, mavi idi adı. Kızım olursa da benzindi isim hakkı mavi koyacaktım. Tren kaçtı ikinci çocuk isteniyorum çünkü :/ evlendik hamile kaldım ama erkek çocuk hiç sevmezdim ve hiç beklemiyordum bile, öylece eşimin ismi konuldu. Gerçi çok Mutlu oldu ya o bana yeter.

Kizimin burnu acayip akiyo uyrkende tikaniyor sogan kestim basucuna koydum simdi ayagimda salliyorum ama her yer acayip sogan koktu inşallah ise yarar
gecmis olsun canim ya. Sogan bizde ise yaramisti baya sizdede yarar insallah. Cok fena kokuyo cidden

bence erkek cocuk babasina kiz annesine benzemeli ya. Bi kizin erkege benzetilmesi cok garip geliyo

Ne konuldugundan cok insanin zoruna giden rizamizin alinmamasi zaten.
Canim gokceye ikinci usim olarak kv ismini verdinuz mi kimlikte yaziyor mu?
Bide 547888 okudugun kitabin adi ne merak ettim
koyduk canim hatice de ekledik kimlige. Zaten bende islami bi isim ekleme taraftariydim. Ama soylemiyorum hic..
Nihal atsizin - deli kurt canim kitap atsizi sevmem ama dayimin kitapliginda bulmustum eski bi hikaye siyasi icerigi yok. Her okudugumda aglarim deli gibi

Yazik kiza ya. Gercekten uzuldum. Burda o kadar cok duyuyorum ki bunlari. Bizdede ayni seyler iste. Ama ben direttim. Asla kabul etmem tek o ismi dedim. Riza mi bile almadan ne oluyo dedim. Kendimi damizlik inrk gibi hissediyodum resmen. Dogur ver ellerine.
Cok aglattilar ama beni o hamile halimle. O yuzden esimde dahil bu konuda hic birine hakkimi helal etmiyorum. Ben bu konu yuzunden bosanmaya karar verdim. Tabi sirf bu degildi her halta karisiyolardi bu son damla oldu. Esyalarimi aldim ankaraya gittim esim isteyken. Bisey yokmus gibi geldi aldi beni. Biraz agladi annesigil cok baski yapiyolarmis. Brnde dedim zaten sirf benim dedigimde olmaz. Bu cocuk ikimizin. Ortak bi karar veremiyosak ikimizinde dedigi olur dedim. Anneni babani mutlu etmek ugruna beni uzmeyi goze aliyosanda zaten bu evlilikten hayir gelmez artik katlanamam. Artik ailesiyle ne yapti bilmiyorum sormadim. Yakin akrabalar yine desede bir daha tek isim konusunu acmadilar. Su guzel mi kizim falan diye oneri vrrdiler şadece.
Erkek olursa yine aynini yaparim hic eyvallahim yok.
Bu arada akrabalari arasinda kv nin adini tek olarak koymayan bir tek biziz. Bunu soyleyip millet ne dere getirdiler isi. Bende dedim madem oyle bi niyetiniz vardi. O zaman diger kuzenlerin gibi koyden daha 18 ine basmamis okumamid ezilmis bi kizi sececektin kendine es diye. O zaman lafin gecerdi. Oylesini istiyosanda bosaniriz yakana yapisacak degilim. Boyle bi omur grcmez dedim.
Simdi herkese ilk cocuklari kendilri koysun istedik diyolar.
Onlara o kadar kizginim ki. Ben lohusaykende cok sacmalik cikardi kv. İyi niyetli de deseler her dedikleri batiyo suanda o yuzden.
O ultrasyon meselesi bizde de oldu :))
Hastaneden donduk onlarda da akrabalar var. Verdim iste bakiyolar. Kv ayyy ayni gokhana benziyodu dedi. Ben bi sasirdim anne neresi benziyo. Ben elima aldigimda ciglik maskesine benziyo demistim direk. Gulme krizine girdi herkes ama bildigin ciglik maskesi gibiydi ya
Boyle dusunenlere benzetmesin Allah. BEn dusunursem bana da benzetmesin hatta. Amin.
Ay cidden cok konustum bu konuda ama cok fena dertliyim bir dokun bin ah isit oldu benimki
o ne guzel babanneymis oyle ya Mavi diye babanne ne guzel

Senin ig hesabin ne canim

Onlar ailecek hoş, kardeşinin adı da Seray isminden çok ben çocukken annem çalıştığı için beni babaannem büyüttü o yüzden de istiyorum. Tabi ismi bu kadar güzel olmasaydı istemeyebilirdim gerçi annemin adı da güzel Delal :)

Bi de ben simdi bana emrivaki yaptilar diye hic hatice lafini gecirmiyorum. Akrabalar hatice de diyolar niye? Diye soruyorum. Cevap yok.
Sorduklarinda gokce diyorum adina. Ordan atliyolar hatice gokce diye
Gecen sene pasta yaptigimda gokce yazdim sadece. Niye dediler. Su pastaya iki ismi sigmazdi ki dedim. Sen istesen sigdirirdin dedi gorumce. Demekki istememisim dedim guldum bisey diyen olmadi. :))
Kapiya adini yazdigimda hmm gokce mi yazdin sadece dediler duymamazliktan geldim. Kussunler darilsinlar zerre umrumda degil. Bana yasattiklarina saysinlar.
Sanirim esim bosanmak istedigimi soyledi. O yuzden baski yapamiyolar. Ama laf sokmaktan da geri durmuyolar.
Bosanmamizda umurlarinda degildir rminim. Milletin agzina dedikodu olacak rezil olcaz diye susuyolar.
Arada soylerler haberlerde falan ciktiginda. Yok bi tokattan bosanilirmiymis. Erkek aldatti diye bosanilirmiymis. Tek yasamak kolaymiymis. Millete rezil olurmussun.
Cok sukur annrm babam hayatta kardeslerimde var. Asla kabul edemem boyle seyleri. Kimsem olmasa yine eyvallahim olmaz ben basimin caresine bakarim diyorum.
Kolay saniyomusum ben hayati. Kolay degil biliyorum ama bunu yapan adam karaktersiz ahlaksiz. Allah korkusu olmayan adamdir. Boyle adamdan hersey beklenir. ayni cati altinda kalamam hele birde cocuk varken diyorum.
Kp daha once kari kiz islerine bulasmis. Esim anlatmisti. Evdeki herkes biliyo hunu. Ben oyle diyince sus pus oluyolar

Benim kv de kendi ismini cok umdu ama pek duymamazliktan geldim hatta acik ve net soyledim ben koymam diye beklme diye madem o kadar istiyodun kaynimin kizi vardi ona koysaydiniz dedim gerci benimkiler uzakta sadece telde diyolardi esime ben pek konusmam bana diyemiyodu bi kere dedi cevabi verdim bi daha demedi dogumuma bana bakmaya gorumcem geldi dogumdan bikac gun once annesiyle telde konusuyo kv soruyi ne koyacaklar diye gorumcem adi belli ya zeynep koydururum ben diyodu bunu duyunca daha da sinir oldum esim zaten benim fikrimide alirdi o konuda ortak bi isim koyalim derdi hep

Çok ilginç bizde hiç kv kp ismi teklif dahi edilmedi :/ ailede hiç de olmadı. Ama ailede Kürtçe isim takıntısı var gibi, her ailede var mutlaka bi tane. Biz de kürdüz ama bizde yeni jenerasyonda hiç yoktur. Hatta tüm sülalede bi tek annemin adıdır başka yok. O yüzden de gıcık oldum şimdi iyice diretip olmazsa emrivaki ile ikinci ismi ekleticem ben hep çınar istiyordum

Delal da cok guzelmis cidden. Ay dusunemiyorum hic mavi diye babanne insan direk isimden isiniyi bizim koyde de sehriye , kara kiz falan koysunlar anca babanneden toruna ayni isimler donup duruyo
Son jenarasyona baski yok allahtan

Benim işyerinde oya ablam var nufusta Semiha. :) kimse Semiha demiyor.
Eşimin ailesinde de herkesin kimlik ismi farklı kullanılan isim farklı. Ama öyle farklı isimler de değil niye kimliktekini kullanmıyorlar o da tuhaf. Mesela kadının kimlikte adı Ayşe ama o Fatma ismini kullanıyor. Ya da kimlikte Hayriye o Huriye kullanıyor gibi. Sanki kimliktekini kullanmayalım da ne olursa olsun kafasındalar

Bende sasirdim cidden. Belki o yorede yokrur. Burda kime gitsej cocugun adini sordugumuzda erkekler kasila kasila annenin adi soyle falan diyolar. Kadinlarin yuzleri dusuyo. Aha diyorum bu da madur.
Sana da sasirdim cidden bos anina mi denk geldi ki nasil rkletmedin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…