2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Tamam işte kesin büyüme atağı bu çünkü bu dönemde doymuyorlarmış. Maşallah yesin uyusun büyüsün fıstık

Yine bir emrivaki cıldıracam artık. köye gidecekmişiz şenlik varmış. en az bi hafta önceden belirlerler tarihi. zırt pırt görüştüğümüz halde bize yine son gün söylüyolar.
ha bi de güzel giyinecekmişim. Şık giyinecekmişim. gelinmişim ben. saatimi yüzüğümü tek taşımı künye kolye ne varsa takacakmışım. çocuğuda güzel giydirecekmişim. eşimde düzgün giyinecekmiş. ütüsünü iyi yapacakmışım (bunu ooğluna söyle evde ütüleri o yapıyo diyecektim diyemedim)
Ben her seferinde bildiğimi okuduğum halde kadın vazgeçmiyo talimat vermekten.
Resmen her konuşmada yaşam enerjimi sömürüyo.

Ayy evliligimde ilk yillarimi hatırladım
Zamanla geciyo ama bizde kendimizden geciyoruz.

Gercekten de senlik varmis sizde de her hafta hergun bence esinin sulale evlere senlik

Bi ttaliatları seni arayıp mı veriyo eşine mi söylüyo eşinin tepkisi ne verin ağzının payını kessin sesini

Nazar mı olsun istiyorlar size anlamadım ne bu cici görünme kaygısı ben olsam asla susmam

Hep diyorum zaten ne ara evlendim ben anlamadım. sanki 10 yıllık evli gibi hissediyorum kendimi. Kadın susmuyo ya konusuyo sürekli. hayır diyorum aynı tamam diyorum aynı. cevap vermiyorum aynı. Allahım bi çene vermiş. Kocası çocukları herkes yılmış sürekli bundan şikayet ediyolar ama ben katlanamıyorum.
Ya bu adamlar biz okurken 10 gün eşimi arayıp sormadıkları olurdu. birde ailesiyle aynı şehirde yani. insan demez mi oğlum 10 gündür eve gelmiyo nerde kalıyo bi arayayım sorayım diye. ama evlendi bi kıymete bindi oğulcukları. günde 20 kere aradıgını görmüştüm ilk evlendiğimiz zamanla. şok oldum. bi sorun falan mı oldu hayırdır dedim. ne biliyim ikide bir arayıp duruyo. kızdım bende zaten dedi eşim.
Böyle olsalardı ben kesinlikle evlenmezdim. Annem babannem den bu sebeplerle çok çekti. hep derdim böyle bi adamla evlenmicem diye. çok büyük konuşmuşum.
Gercekten de senlik varmis sizde de her hafta hergun bence esinin sulale evlere senlik
Hemde ne şenlik. yurt dışında bi ülkede domates festivali yapıyolar ya her sene. Sanki ortada ben duruyorumda tüm domatesler bana geliyomuş gibi.
Bi ttaliatları seni arayıp mı veriyo eşine mi söylüyo eşinin tepkisi ne verin ağzının payını kessin sesini
Eşime söylemez. Eşime söylese eşim tamam der bana söylemez çünkü biliyo huyunu oğlunun. direk beni arayıp söylüyo. Şimdi hakkını yemeyeyim topuklu ayakkabı giy demekten vazgeçti şükür. Düğün dernek hariç giymem ben. En son patlayıp anne biraz daha ısrar edersen parmak arası terlik giyer giderim dedim. bi daha demedi.
Çünküm mikimmil bir ailesi var. Mikimmil bi oğlu var. gelinde ona layık olmalı. Herkes şunun gelin ne güzel giyinmiş demeli. benii övmeliler kaynanama. O da kasım kasım kasılmalı.

Benimki çakma Konyalı o Zaman ya :) evlendiğimiz ilk zamanlar tişört üyülerdim, kv kızım ne uğraşıyorsun asarak kurut ütüleme, kanvas değil kot alın ütüleme, yakalı tişört almayın düz tişört alın ütülemwyin demişti

Akaibu hadi sende bi cilginlik yap parmak arasi giy git kaynanan şok olsun

Allahım çıldıricimmm. Senin bu kaynana bol bol çocuk doğuraymış keşke. Yaysaymış Tüm konyaya çoğalsın böyleleri lütfen
Benimki kotları ütülemediğimi görünce ben oğlumun kotlarını kazaklarını herşeyini ütülerdim. Ütüsüz gezdirmedim hiç sende ütüle dedi. bende evde hiç ütü yapmazdım ama işte evlenince bişeyler değişiyo anne dedim.

Akaibu hadi sende bi cilginlik parmak arasi giy git kaynanan şok olsun
Eşimle papaz olmayacağımı bilsem giyerim terliklerimi eşofmanlarımı da çekerim oh mis
Bazen onlara giderken saçımı gelişi güzel toplarım eşofman falan çıkar gideriz. biri gelicez diye ararsa bizi hemen kovar üstünüz başınız kötü evinize gidin diye

Bende de ne hafıza varsa artık herşey kazılı kafaya.
Ben hamileyken bulantılarım çok kötüydü. sudan da midem bulanıyodu. Duş alırken çok kötü oluyodum. Bir süre onlarda kaldım. Saçlarım her gün yağlanır benim. o haldeykende dusa giremiyodum haliyle. 45 kiloydum zaten hamile kaldığımda 42 düştüm. Bildiğiniz iskelet kıvamındayım. Kaburgalarım sayılırdı yani. Görüntü olarak berbat bi durumdayım kısaca.
Eve gündüz misafirler gelecekler. Bunlar bana akşamdan sen eve git gündüz evinde kal diyolar. Benim canıma minnet tabiki gideyim dedim. Ama eşim saçmalamayın bu halde napcak tek başına diyince dur dediler. Git demelerinin sebebi de misafirler beni o saçla başla hasta gibi halde görmesinler rezil olcaz. :)
Gitmedim evde kaldım. Görümcemin odasına bi kova koydu kusarsam tuvalete falan çıkmayayım kimse göremesin diye.
O kadar zoruma gitmişti ki. Zaten oturamıyodum bile o kadar kötüydüm. kmoterapi hastalarına verdikleri bulantı ilaçlarından kullanıyodum o bile fayda etmiyodu. Akşamına da zaten acillik oldum 10 gün hastanede yattım.
Gelen misafire gelin var ama iyi değil yatıyo deselerdi hasta insanın saçı yağlıymış yok düzgün giyinmemiş diye kim ne diyecekti yani. Karnımda taşıdığımda şimdi her fırsatta o bizimde çocuğumuz diye bana laf soktukları torunları bi de.

Annenin adi cok guzel bende hiraya hamileyken havin'i düşünmüştüm ama hiranin hikayesi var cokta seviyorum ismini. Sadece nur'una takiliyorum keske sadece hira olsaydi diyorum
Delal da cok guzelmis cidden. Ay dusunemiyorum hic mavi diye babanne insan direk isimden isiniyi bizim koyde de sehriye , kara kiz falan koysunlar anca babanneden toruna ayni isimler donup duruyo
Son jenarasyona baski yok allahtan
Sehriye mi

Ya bir suru alinti yapmistim sarjim bitmeden hepsine cevap yazarim umarim diye dusunurken sadece az once alintiladiklarim cikti.

Yok artik

Ya kusura
Sen bu adamla flort ederek evlenmedin mi ?Bu surecte ailesiyle hic tanismadin mi ki ne tip bi aile olduklarını gormedin mi çok merak ettim

Bizde isler tam tersi kp benim ismimi koymayin dedi ama esim koymak isteyince bende karismadim. Kv de koymayin dedi zaten isteseydide koymazdik cunku cok ilginc bir ismi var. Kiz oglan konusuna gelince dr kiza benzetmisti ilk ama kesin degildi kvnin surati dustu insallah oglandir falan deyince esim insallah kizdir biz kiz istiyoruz dedi :)) ya bi de gec oldu benim kiz tedaviyle oldu cok sukur oldu saglikli olsun demek yerine oglan olsaymis

Ikinci cocuk icinde yok su kadar gecsinmis yok su yasina gelsinmis falan deyince esim yine devreye girip oldu anne yapacagimiz zaman sorariz sana demisti

Aslında böyle şeylere fırsat verecek bi insan değilim. Ama hamileliğimin 5. ayına kadar cidden çok sıkıntılıydım. Kendi canımla uğraşırken bi de onlara ses çıkaramadım.
Ya kusura

Sen bu adamla flort ederek evlenmedin mi ?Bu surecte ailesiyle hic tanismadin mi ki ne tip bi aile olduklarını gormedin mi çok merak ettim
Öyle canım aynı sınıftaydık biz 4 sene. Eşim numunelik bana kalırsa onların ailede. O da dumura uğramış durumda evlendikten sonra olanlar yüzünden. Umursanmaz evlattan biricik evlat olmaya geçiş yaptı çünkü.
Ailesiyle sadece bir kez tek görüştüm.O da son sene. Gayet normal göründüler. Bişey sevmedim açıkcası ben zaten yağpı olarak mesafeliyimdir biraz. Sonrasında Yalnız pek görüşmüşlüğümüz yok. Ailelerle birlikte görüşrük hep. Mezun olunca Ankaraya geldim ben zaten.
Nişanlılıkta 9 ay sürdü. O süre zarfında çok şaşırdım bazı hareketlerine laflarına falan ama ne bileyim bu kadarını tahmin etmemiştim açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…