- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Benim üvey babamda gökçenin de yigenimin de kulağına benim babaamnemin adını okumuş. FatmaAy boylesini de ilk defa duydum
Gökçede uyumadi daha. Beşiğine yatirdim çıktım odadan besikte oynuyo sıpa. Yanına gitmezsem uyur 15 dk ya. Tabi inşallah :)Eceyi gunduz zor uyutiyorum kizlar 3.30 a geliyordu saat zorla uyudu niloya bebegini ayagima koydum onun hatirina geldi yatti uyumasa aksam saatlerinde uykusuzluk basina vuruyor resmen birde kv ye gitcez aksama esim illa gunduzden git dedi ben istemedim hayatta uyumazdi orada
kızlar siz hergün yoğurt yediriyor musunuz? ben gökçeye ek godaya geçtiğimizden beri hergün yediriyorum yoğurt. günlük 200 gr lık kavanozlara mayalıyorum. hergün bir kavanoz yiyor. fazla mı veriyorum acaba?
İnsallah uyur canimGökçede uyumadi daha. Beşiğine yatirdim çıktım odadan besikte oynuyo sıpa. Yanına gitmezsem uyur 15 dk ya. Tabi inşallah :)
ben hergun veriyorum canim 200 gr lik kavanoz ne kadar oluyor evdeki kavanozlara bir bakayim:)ben iki kase yediriyorum normal buyuklukte kase oglen ve aksam yemegiyle beraber cunku ece peynir yemiyor sütte icmiyor duzenli olarak bende yogurdu sevdigi icin acigi kapamaya calisiyorum Gokce diger sut urunlerini hergun yiyiyormukızlar siz hergün yoğurt yediriyor musunuz? ben gökçeye ek godaya geçtiğimizden beri hergün yediriyorum yoğurt. günlük 200 gr lık kavanozlara mayalıyorum. hergün bir kavanoz yiyor. fazla mı veriyorum acaba?
bazıları hergün verme bırak vs falan diyip duruyor kafama takıldı da :/ maşallah nehire buarada :)Ben hergun yediriyom bi sakincasi olacagini sanmam ben gunde iki kase yogurt veriyom bi oglen ogununde bide aksam yemegin yanina bide iki sefer sut iciyo gunde bi yatmadan bi saat oncebide kahvaltidan yarim saat sonra falan 200 ml sabah 200 ml aksam
uyudu bile canım :)İnsallah uyur canim
ben hergun veriyorum canim 200 gr lik kavanoz ne kadar oluyor evdeki kavanozlara bir bakayim:)ben iki kase yediriyorum normal buyuklukte kase oglen ve aksam yemegiyle beraber cunku ece peynir yemiyor sütte icmiyor duzenli olarak bende yogurdu sevdigi icin acigi kapamaya calisiyorum Gokce diger sut urunlerini hergun yiyiyormu
anlat canim dok icini sende :) en yakin arkadasim da konyali biriyle evlenecej hayitlisiyla. Ben onunla dertlesirim hep. Kiz korktu resmen benim yuzumden. Ya onlarda boyleyse diye. Burda dertli olmayan gormedim henuz. Sanki aileler genclerin hayatlarini zorlastirmak icin varlar.Dinsizin hakkindan imansiz gelir canim cook iyi yapmisin. Taviz vermemisin cok sevindim onlara yaranilmaz.
Bende isim konusunda coook dertliyim esimde konyali bende. Vaktim olunca anlatacam
fazla mi bilmiyorum ama masallah. Gokceye anca bi kac ay yedirebildim sonra bikti hemen yogurttankızlar siz hergün yoğurt yediriyor musunuz? ben gökçeye ek godaya geçtiğimizden beri hergün yediriyorum yoğurt. günlük 200 gr lık kavanozlara mayalıyorum. hergün bir kavanoz yiyor. fazla mı veriyorum acaba?
Ayy cok güldüm. Kromozomuna tukureyimBizde hiç kız erkek çocuk ayrımı olmadı iki kız iki erkeğiz. Hatta ilk çocuk olduğum için biraz kayırılırım bile. Ya sebebini bilmiyorum ama bir kadın olduğum için bir kız çocuğunu daha güzel yetiştiririm diye düşünürdüm hep. Bir de erkek çocukla bir süre sonra yollarımız ayrılacak ergenlikte falan ama kız olsa o dönemi de birlikte atlatacağız falan diye düşünüyorum. Kendime arkadaş istedim heralde.
Ben öyle burulma falan değil ya baya hastanede eşime şarlamıştım. Kromozomuna tüküreyim bak erkekmiş falan gibi saçmalamıştım. Onu beklemeden taksiye atlayıp eve gitmiştim. Ağlamıştım tüm gün. Şimdi düşünüyorum da Nasıl bir aptallık bu. Eşim şok tabi Ada'm da izin almış cinsiyet öğrendikten sonra hastane çıkışı güzel bi yerde kahvaltı yapıp kutlarız diye.
Şimdiyi ise hiç sorma azad için ölürüm de öldürürüm de hiç ikiletmem yani.
sagol canim bence yiyosa birak yesin nediyen desin elalem yese laf soyler yemese laf soyler gokce ne kadar yiyosa o kadar yedirbazıları hergün verme bırak vs falan diyip duruyor kafama takıldı da :/ maşallah nehire buarada :)
Gecmis olsun size de cabuk atlatirsiniz insallahHastalık bize de vurdu. Gece tıkandı nefes alamadı, öksürük başladı. Gözümü kırpmadım. Doktora götürdük sol kuşakta otrit var, ciğerlere immiş dedi. Bir gecede Nasıl ciğere indi anlamadım. Burnunu da. sürekli açık tutmaya çalışıyorum ama o kadar dolu ki. Ahime tin çe burun spreyi verdi. Peki bu balgamı Nasıl atacak bu çocuk
Canım gökçe büyüme atağı geçiriyor olabilir yada bahar yorgunluğu vardır. Bizde bile oluyor bu aralar vücut daha fazla uyku istiyor5 bucuk gibi kalkti sabah. 8 emziriyodum uyudu. Hala uyuyo. Hayretler icerisindeyim. Nefes aliyo mu diye baktim korkup. Dunde 7 de uyumustu meme meme diye kucagima yapisip. sabah 5 bucuga kadar emmek icin kalkti sadece 5 kez falan. Ne uykusu bu iki gundur anlamadim.
Masallah Gokce ye canim yesin bence bir zarari olmaz yogurt cok faydali probiyotik doktorlar hep mutlaka yogurt yiyin diyoruyudu bile canım :)
süt içer hergün sabah akşam öğlen. peyniride yiyor kahvaltıda. tabi her peyniri yemiyor ama onun sevdiklerinden aldığımızda yiyor.
gecmis olsun canim balgam sokucu vermedimi drHastalık bize de vurdu. Gece tıkandı nefes alamadı, öksürük başladı. Gözümü kırpmadım. Doktora götürdük sol kuşakta otrit var, ciğerlere immiş dedi. Bir gecede Nasıl ciğere indi anlamadım. Burnunu da. sürekli açık tutmaya çalışıyorum ama o kadar dolu ki. Ahime tin çe burun spreyi verdi. Peki bu balgamı Nasıl atacak bu çocuk
cok sevdim ben bu isi amaCanım gökçe büyüme atağı geçiriyor olabilir yada bahar yorgunluğu vardır. Bizde bile oluyor bu aralar vücut daha fazla uyku istiyor
Tadını çıkar canım büyüme atağı getiriyorsa 1-2 gün daha böyle uyur sonra bi bakmışsın pantolonlar kısa geliyor. Elif ada iki ay önce senin anlattığın gibi uzun uzun uyudu bizde bahçıvan aldık paçasını kutladım yaza olur dedim bir gün sonra tekrar giydirdim aaaa bi baktım tam oluyor bir gecede uzamış boyu olan bahçıvanlara oldu ağ kısmı olmuyor çocuk birgün gşyebild sadece şans iştecok sevdim ben bu isi amailk defa bu saatte bu kadar sakinim yorgun degilim. Keyifle oyun oynuyoruz. Esimde gec gelecekti iyi oldu bu gun.
Bikar çok yedirme diyorlar da. Maşallah ece ve nehir de yiyormus hergünanlat canim dok icini sende :) en yakin arkadasim da konyali biriyle evlenecej hayitlisiyla. Ben onunla dertlesirim hep. Kiz korktu resmen benim yuzumden. Ya onlarda boyleyse diye. Burda dertli olmayan gormedim henuz. Sanki aileler genclerin hayatlarini zorlastirmak icin varlar.
Ya bi de bunlar olanlarin bir kismi. Ne diye katlandim bunlara diyorum dusundukce. Evlenmeden once bilebilseydim keske.
İcimi kasvet bagladi.
fazla mi bilmiyorum ama masallah. Gokceye anca bi kac ay yedirebildim sonra bikti hemen yogurttan
yazik olmus bahcivana :)Tadını çıkar canım büyüme atağı getiriyorsa 1-2 gün daha böyle uyur sonra bi bakmışsın pantolonlar kısa geliyor. Elif ada iki ay önce senin anlattığın gibi uzun uzun uyudu bizde bahçıvan aldık paçasını kutladım yaza olur dedim bir gün sonra tekrar giydirdim aaaa bi baktım tam oluyor bir gecede uzamış boyu olan bahçıvanlara oldu ağ kısmı olmuyor çocuk birgün gşyebild sadece şans işte
cok gecmis olsun canim ya valla bu havada herkes hasta herhalde bizde hastayiz burun akintisi hapsuruk var bizdedeHastalık bize de vurdu. Gece tıkandı nefes alamadı, öksürük başladı. Gözümü kırpmadım. Doktora götürdük sol kuşakta otrit var, ciğerlere immiş dedi. Bir gecede Nasıl ciğere indi anlamadım. Burnunu da. sürekli açık tutmaya çalışıyorum ama o kadar dolu ki. Ahime tin çe burun spreyi verdi. Peki bu balgamı Nasıl atacak bu çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?