2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Gercekten cok tuhaf insanlar var ya.. benim bi kuzenimde senin gibi cok kusardi ilk donemde 5-6 kilo vermisti. Kiz kusunca kvsi tuvaleti hipola oyle cik diyomus

Gercekten cok tuhaf insanlar var ya.. benim bi kuzenimde senin gibi cok kusardi ilk donemde 5-6 kilo vermisti. Kiz kusunca kvsi tuvaleti hipola oyle cik diyomus
Bu da ayrı kafa. Ben Çamaşır suyu dökmesem de temizleyip çıkıyodum. Eşim evdeyse sen geç ben temizlerim diyodu temizliyodu. Bi gün kv sen bırak o temizlesin sen niye yapıyosun demişti hatta. Eşim kızdı kızın halini görmüyo musun içi dışına çıkmış zaten diye.
Artık işi dalgaya vurmuştum kaç kez kustuğumu sayardık rekorum 16 hatta
Ben kendime geldikten sonra kv akrabalara anlatıyo çok kusardı. o kusuyodu ben arkasından girip temizliyodum diye. Hadi bunu söylüyosun bari ben varken söyleme millete :)
Evlendiktn bir ay sonra hamile kaldım ben. İstediğimden değil ama tedbirsiz davrandım diyelim. O yüzden tam idrak edemedim hiç bişeyi. doğru tepkileri veremedim Çok zamansızmış aslında.

Annemin adi Hüsna. Babam Hüsna diye sesleniyor Recep'te ogrenmis :) bi sabah uyandi Hüşna yota (yumurta) yap dedi. Tabi bu bizimkilerin cok hosuna gitti. Gidip gelip cocuga ayni seyi soyletiyorlar. Bugun yine soylemesini istedi annem, cocuk bikmis olacak ki birden donup Hüşna şuş dedi tabi biz şok

Bir günün bombası da benden bugün parkta benim oğlan kendinden en fazla 1 yas büyük bir kızın elinden tuttu, kaydiraga kadar gittiler birlikte, ben de bunu anlattim kvye kiz nasil guzel miydi dedi ben de eh iste dedim demez olaydim oglunun cok guzel bir kızla evlenmesini istemis kizi da su an biriyle gorusuyor onun da cok yakışıklı biriyle evlenmesini istemis eger bu görüştüğü ile evlilik kararı alirsa o da yakışıklı değilmiş ikisi icin de istedigi olmamış
Kafamı hangi taşlara vuram gidip estetik mi olam napam bilemedim
Hayır benim kv allah icin iyi insandır da bugün dumura ugratti beni

Senin yine kisa sürmüş idrak olayi benim jetonlar yillardan sonra düştü. Ahh ne kadar aptalmisim diyorum ama is isten gectikten sonra ne saglik sorunlari yasadim zararin neresinden donsen kar diyerek avutuyorum kendimi

Annemlerdeyken kuafore gitmistim gokce uyurken. O da kalkmis hemen. Beni sormus kardesimde lfn etti. Anne cabuk gel falan dedirtiyo. Orda kapmis bunu beni cagirirken hep anne cabuk gel diyo.
Bu gunde emzirdim yataga yattik birlikte battaniyesini orttum mustilerini verdim eline. Battaniyenin icine koydu ikisinide.
sonra dondu durdu falan derken birini bulamadi. Kalkip oturdu kapiya dogru el kaldirip muşi cabuk gel dedi musti gelmis diye gosterene kadar muşi cabuk gel giye bagirip durdu. Cok guldum ya.
Sipam benim

ay allahim ya. Oglum sevmis evlenmis mutlu diyecegine lafa bak :))
Bende duyarim surekli bunu. Kvler icin guzelligin bir kac kriteri var.Sarisin olmak mavi ve ya yesil goze sahip olmak ve balik etli olmak. Ben bunlardan hic birine uymuyorum ay aklima geldi dugune az kalmis konyaya gittik esyalari yerlestirmeye. Hep birlikte oturuyoruz. Kv demesin mi kuaforle anladtim senin sacini sariya boyayacak dugun gunu. Ben gelinligin uzerine oyle seviyorum dumur oldum ne diyecegimi bilemedim dugunden bi kac gun once sacimi hint kinasiyla siyaha boyadim

Senin yine kisa sürmüş idrak olayi benim jetonlar yillardan sonra düştü. Ahh ne kadar aptalmisim diyorum ama is isten gectikten sonra ne saglik sorunlari yasadim zararin neresinden donsen kar diyerek avutuyorum kendimi
annem cok cektigi icin tavize niyetim yoktu canim. Ama bosver gecen gunleri dusunmenin faydasi yok. Daha gencsin zaten bundan sonrasi guzel olucak insallah

@Akaibu kv yi okurken soklardan sok begendim

Gercekten iyi dayanmissin ve dayaniyosun Allah yardim etsin.

Suslen gel faln neyse her kv nin istedigi sey nerdeyse ama hamileyken odaya almalari falan.. Tanimlayacak kelime bulamadim yani.

Sarıya karşı siyah mi iyi yapmışsın canım ben de dugun öncesi sari rofle yaptirmistim ama kendim istedigim icin

@Akaibu kv yi okurken soklardan sok begendim

Gercekten iyi dayanmissin ve dayaniyosun Allah yardim etsin.

Suslen gel faln neyse her kv nin istedigi sey nerdeyse ama hamileyken odaya almalari falan.. Tanimlayacak kelime bulamadim yani.
sen bi de benim soklarimi dusun :)) suan normal bisey bile deseler altinda art niyet ariyorum. Anladilar ama sanirim biraz eskisi kadar degil hic bisey. Ama yinede kaliyo insanin icinde iste.

Sarıya karşı siyah mi iyi yapmışsın canım ben de dugun öncesi sari rofle yaptirmistim ama kendim istedigim icin
hemde ne siyah bide kuafore ne tembihlediyse adam direk geldi aciciyi falan hazilamis. Napiyosun dedim boyadan once acicaz dedi. Ne boyasi ben boya falan istemedim. Direk sekle gecin dedim. Kuaforde herkes birbirine bakiyo o sirada izlemesi cok keyifliydi evde dediginde bisey dememistim cunku. Onlarda yaptircam sanmislar. iyi yapmissin. İsteyen sari yapsin isteyen mavi. Kizim sari olsa guzel olmaz mi diye oneri falan verse icim yanmayacak. Cok seviyomus kuaforede talimat vermis bi de esime anlattim. İyy iyi ki yaptirmamissin patlicana yogurt dokmus gibi olurdu diyo. O ne demekse

Su evden cikmadikca gecmisin uzerine sunger cekemeyecegim galiba her gecen gun yaptiklarini daha bi anlar oldum.
Ama sen cok guzel geliyormussun haklarindan ya :)) sen anlattikca ben keyifleniyorum :))

Su evden cikmadikca gecmisin uzerine sunger cekemeyecegim galiba her gecen gun yaptiklarini daha bi anlar oldum.
Ama sen cok guzel geliyormussun haklarindan ya :)) sen anlattikca ben keyifleniyorum :))
insallah o da olur canim. Bizde biraz uzaga tasinip biraz daha az gorusursej insallah bende desilmem boyle zaman zaman.
Esimi cok seviyorum ya. Ailesi ne de olsa diye tatli tatli halletmeye calisiyorum. Her zaman olmuyo tabi. Ama yinede onlarin hayal ettigi gelin degilim. Onlarin beni mutlu etmesi benim onlari mutlu etmem mumkun degil. Karsilikli saygi duysak yetecek bana

Masallah Gokce ye canim yesin bence bir zarari olmaz yogurt cok faydali probiyotik doktorlar hep mutlaka yogurt yiyin diyor
gecmis olsun canim balgam sokucu vermedimi dr
Vermedi pratisyen hekimdi pazartesi uzmana götüreceğim ilerlemedin diye antibiyotiğe başladım ama burun akıntısı hırıltı uyutmuyor

Bizde bu aksam kv ye gittik eve geldim sinirlerim allak bullak oldu yine ama kv ye degil gorumcemin kocasina iyi gelmiyor bana onlarla gorusmek ya ben her gittigim hakaret duymak zorundamiyim

@Akaibu canim cok cekmisin sende. En başta bunlara agzinin payini vermek lazim yoksa sustukca tepene cikarlar tabii burda en onemli faktör eş. Onlara ezdiren de baş tacı yaptiran da. Eşin annesine senin işine, gücüne, utune, giymene falan karışmamasi gerektigini, akaibunun hoşuna gitmedigini soylese kv sana bu kadar karisamaz. Eş çok önemli çok.
Benim eşim de bana çok çektirdi çünkü anneci. Annesi de elalem ne der mantigiyla yasadigi icin hep onlarin istedigi gibi bi gelun olmamı istedi evliligimin ilk yılı burnumdan geldi her gün onlardaydik. Kv Hamile kal artik dedi hamile kaldım erkek cocugum oldu. Lohusaligimda yanımdaydi oğluma kendi isim koydu. Ruyasinda görmüş torununun ismi EMirhan olmalıymis. Tabi ben istemediğim halde bisey diyemedim çünkü eşim cook psikolojik baski yapıyordu bana.
Yalan tabi kv ruyada falan gormedi. Çocuklarının isimlerinin sonu hep -han ile bitiyor. Torununa da aynen devam etmesini istedi ama oglum fazla yaşamadi.
Yıllarca eşimin burnundan getirdim oglumun ismini bile annen koydu sana cocuk yapmam dedim. Esim 5 yıl çocuk icin yalvardi. Boşanalim de cocuk deme bana derdim. (sadece isim degil çok sorun yaşadım çünkü) Neyse baktim yaşım geçiyor artik çocuk istemeye basladim dua ettim hayırlısiyla kızım olsun dedim hemen kızıma hamile kaldim. Duam kabul oldu. Zaten kızımı annemin yaninda doğurdum. Aylarca kendi kendime kizima isim düşündüm önce modern bi isim olsun dedim. Nehir ece ipek pelin falan.... Sonra vazgeçtim. son aylarda elif mi olsa nisa mi diye kararsiz kaldim ve doguma nisa suresini okuyarak gittim. Kızımın adi diye bu sureyi okudum. Eşime hic haberi yok. zaten aramiz bozuktu. Dogumdan 1 hafta sonra esim dedi ki ruyamda gördüm Kizinin adi elif nisa olsun dediler. Ben şok
Yok artik dedim bende bu ikisi arasında kalmıştım dedim. 2 isim olmasın soyadımız uzun ya elif ya nisa dedim esim yemin etti ruyasinda gördüğünü söyledi iki isim olmalı dedi. Benim istediğim ve hangisi olsun diye karar veremedigim kendi kendime düşündüğüm eşimle asla paylasmadigim ve sonunda eşimin ruyada gördüğü ismi kiyduk. ELIF NISA. Allahim bu cocuguma hayırlı uzun omurler versin ins

Son düzenleme:

Ay şaka gibi olsun ya senin kız da bi adriana lima değil deseydin

Ya bu kayınvalidelerin genelinde var bu sıkıntı niyeyse hep başkalarını beğenirler benimki de bi komşusunun kızını anlatıp durur hem okumuş hem her türlü ev işini yapıyomuş çok marifetliymiş kız hakkaten marifetli napayım yani ben öyle yufka filan açamam ama bayramlarda merdaneyle baklava açarım
Bi de bi teyzenin gelini var evlendim evleneli ay ayşegül şöyle ay ayşegül böyle anlatır bi gün eşime dedim annen yüzünden ayşegülü hiç görmeden sinir oldum ona

@Akaibu allah yardımcın olsun valla senin iş baya zormuş benimde bi arkadaş konyalı biriyle evli ama kv kp konya da onlar burda yaşıyo o yüzden belkide çok sıkıntı yaşamıyolar sadece yemeği hep beraber bi tabaktan yiyolarmış ben yapamıyorum öyle filan diye anlatmıştı bi kere
Bi de isim meselesi iki oğlu var birinciye kızın babasının ismi ve bi isim daha konuldu ama baba ismi nufusta yazılmadı ( arkadaşın babası vefat ettiği için kız istemiş babamın adı da olsun diye ) ikincide de aynı şekilde adamın babasının ismi ve isim konulmuş ama kimlik bi geliyo iki ismini de yazdırmışlar illa babanın adı konmuş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…