Gercekten cok tuhaf insanlar var ya.. benim bi kuzenimde senin gibi cok kusardi ilk donemde 5-6 kilo vermisti. Kiz kusunca kvsi tuvaleti hipola oyle cik diyomusAslında böyle şeylere fırsat verecek bi insan değilim. Ama hamileliğimin 5. ayına kadar cidden çok sıkıntılıydım. Kendi canımla uğraşırken bi de onlara ses çıkaramadım.
Öyle canım aynı sınıftaydık biz 4 sene. Eşim numunelik bana kalırsa onların ailede. O da dumura uğramış durumda evlendikten sonra olanlar yüzünden. Umursanmaz evlattan biricik evlat olmaya geçiş yaptı çünkü.
Ailesiyle sadece bir kez tek görüştüm.O da son sene. Gayet normal göründüler. Bişey sevmedim açıkcası ben zaten yağpı olarak mesafeliyimdir biraz. Sonrasında Yalnız pek görüşmüşlüğümüz yok. Ailelerle birlikte görüşrük hep. Mezun olunca Ankaraya geldim ben zaten.
Nişanlılıkta 9 ay sürdü. O süre zarfında çok şaşırdım bazı hareketlerine laflarına falan ama ne bileyim bu kadarını tahmin etmemiştim açıkcası
Bu da ayrı kafa. Ben Çamaşır suyu dökmesem de temizleyip çıkıyodum. Eşim evdeyse sen geç ben temizlerim diyodu temizliyodu. Bi gün kv sen bırak o temizlesin sen niye yapıyosun demişti hatta. Eşim kızdı kızın halini görmüyo musun içi dışına çıkmış zaten diye.Gercekten cok tuhaf insanlar var ya.. benim bi kuzenimde senin gibi cok kusardi ilk donemde 5-6 kilo vermisti. Kiz kusunca kvsi tuvaleti hipola oyle cik diyomus
Keske hep boyle masum kalabilsek. Sipa ya buyumuste saka yapiyo bideBugun recep bana şaka yapti teyzoslar
Muhabbet kuslarini arkasina almis anne kus yok dedi ellerini acarak :) bende aa nerdeki kus acaba dedim, 'şaka şaka yapa' dedi
Senin yine kisa sürmüş idrak olayi benim jetonlar yillardan sonra düştü. Ahh ne kadar aptalmisim diyorum ama is isten gectikten sonra ne saglik sorunlari yasadimBu da ayrı kafa. Ben Çamaşır suyu dökmesem de temizleyip çıkıyodum. Eşim evdeyse sen geç ben temizlerim diyodu temizliyodu. Bi gün kv sen bırak o temizlesin sen niye yapıyosun demişti hatta. Eşim kızdı kızın halini görmüyo musun içi dışına çıkmış zaten diye.
Artık işi dalgaya vurmuştum kaç kez kustuğumu sayardık rekorum 16 hatta
Ben kendime geldikten sonra kv akrabalara anlatıyo çok kusardı. o kusuyodu ben arkasından girip temizliyodum diye. Hadi bunu söylüyosun bari ben varken söyleme millete :)
Evlendiktn bir ay sonra hamile kaldım ben. İstediğimden değil ama tedbirsiz davrandım diyelim. O yüzden tam idrak edemedim hiç bişeyi. doğru tepkileri veremedim Çok zamansızmış aslında.
Bir günün bombası da benden bugün parkta benim oğlan kendinden en fazla 1 yas büyük bir kızın elinden tuttu, kaydiraga kadar gittiler birlikte, ben de bunu anlattim kvye kiz nasil guzel miydi dedi ben de eh iste dedimdemez olaydim oglunun cok guzel bir kızla evlenmesini istemis kizi da su an biriyle gorusuyor onun da cok yakışıklı biriyle evlenmesini istemis eger bu görüştüğü ile evlilik kararı alirsa o da yakışıklı değilmiş ikisi icin de istedigi olmamış
Kafamı hangi taşlara vuram gidip estetik mi olam napam bilemedim
Hayır benim kv allah icin iyi insandır da bugün dumura ugratti beni
annem cok cektigi icin tavize niyetim yoktu canim. Ama bosver gecen gunleri dusunmenin faydasi yok. Daha gencsin zaten bundan sonrasi guzel olucak insallahSenin yine kisa sürmüş idrak olayi benim jetonlar yillardan sonra düştü. Ahh ne kadar aptalmisim diyorum ama is isten gectikten sonra ne saglik sorunlari yasadimzararin neresinden donsen kar diyerek avutuyorum kendimi
Sarıya karşı siyah miay allahim ya. Oglum sevmis evlenmis mutlu diyecegine lafa bak :))
Bende duyarim surekli bunu. Kvler icin guzelligin bir kac kriteri var.Sarisin olmak mavi ve ya yesil goze sahip olmak ve balik etli olmak. Ben bunlardan hic birine uymuyorumay aklima geldi dugune az kalmis konyaya gittik esyalari yerlestirmeye. Hep birlikte oturuyoruz. Kv demesin mi kuaforle anladtim senin sacini sariya boyayacak dugun gunu. Ben gelinligin uzerine oyle seviyorum dumur oldum ne diyecegimi bilemedim dugunden bi kac gun once sacimi hint kinasiyla siyaha boyadim
annem cok cektigi icin tavize niyetim yoktu canim. Ama bosver gecen gunleri dusunmenin faydasi yok. Daha gencsin zaten bundan sonrasi guzel olucak insallah
sen bi de benim soklarimi dusun :)) suan normal bisey bile deseler altinda art niyet ariyorum. Anladilar ama sanirim biraz eskisi kadar degil hic bisey. Ama yinede kaliyo insanin icinde iste.@Akaibu kv yi okurken soklardan sok begendim
Gercekten iyi dayanmissin ve dayaniyosun Allah yardim etsin.
Suslen gel faln neyse her kv nin istedigi sey nerdeyse ama hamileyken odaya almalari falan.. Tanimlayacak kelime bulamadim yani.
hemde ne siyahSarıya karşı siyah miiyi yapmışsın canım ben de dugun öncesi sari rofle yaptirmistim ama kendim istedigim icin
Su evden cikmadikca gecmisin uzerine sunger cekemeyecegim galiba her gecen gun yaptiklarini daha bi anlar oldum.ay allahim ya. Oglum sevmis evlenmis mutlu diyecegine lafa bak :))
Bende duyarim surekli bunu. Kvler icin guzelligin bir kac kriteri var.Sarisin olmak mavi ve ya yesil goze sahip olmak ve balik etli olmak. Ben bunlardan hic birine uymuyorumay aklima geldi dugune az kalmis konyaya gittik esyalari yerlestirmeye. Hep birlikte oturuyoruz. Kv demesin mi kuaforle anladtim senin sacini sariya boyayacak dugun gunu. Ben gelinligin uzerine oyle seviyorum dumur oldum ne diyecegimi bilemedim dugunden bi kac gun once sacimi hint kinasiyla siyaha boyadim
annem cok cektigi icin tavize niyetim yoktu canim. Ama bosver gecen gunleri dusunmenin faydasi yok. Daha gencsin zaten bundan sonrasi guzel olucak insallah
insallah o da olur canim. Bizde biraz uzaga tasinip biraz daha az gorusursej insallah bende desilmem boyle zaman zaman.Su evden cikmadikca gecmisin uzerine sunger cekemeyecegim galiba her gecen gun yaptiklarini daha bi anlar oldum.
Ama sen cok guzel geliyormussun haklarindan ya :)) sen anlattikca ben keyifleniyorum :))
Vermedi pratisyen hekimdi pazartesi uzmana götüreceğim ilerlemedin diye antibiyotiğe başladım ama burun akıntısı hırıltı uyutmuyorMasallah Gokce ye canim yesin bence bir zarari olmaz yogurt cok faydali probiyotik doktorlar hep mutlaka yogurt yiyin diyor
gecmis olsun canim balgam sokucu vermedimi dr
cok gecmis olsun canim ya valla bu havada herkes hasta herhalde bizde hastayiz burun akintisi hapsuruk var bizdede
teşekkür ederim biz de hastalanıcaz eşimle sanırım grip oldukS sailormoon123 çok geçmiş olsun
@deterjan ben de bu aralar azad birden uzadı diyorum da millet gülüyor bana bi günde mi uzadı diye ama hakkaten kıyafetten anladım ben de
Bir günün bombası da benden bugün parkta benim oğlan kendinden en fazla 1 yas büyük bir kızın elinden tuttu, kaydiraga kadar gittiler birlikte, ben de bunu anlattim kvye kiz nasil guzel miydi dedi ben de eh iste dedimdemez olaydim oglunun cok guzel bir kızla evlenmesini istemis kizi da su an biriyle gorusuyor onun da cok yakışıklı biriyle evlenmesini istemis eger bu görüştüğü ile evlilik kararı alirsa o da yakışıklı değilmiş ikisi icin de istedigi olmamış
Kafamı hangi taşlara vuram gidip estetik mi olam napam bilemedim
Hayır benim kv allah icin iyi insandır da bugün dumura ugratti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?