2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ne yazmisim yahu ilk defa bu kadar uzun yazdim

İmtihanın gerçekten büyükmüş çok şükür rabbim yine anneliği tattırmış

Vermedi pratisyen hekimdi pazartesi uzmana götüreceğim ilerlemedin diye antibiyotiğe başladım ama burun akıntısı hırıltı uyutmuyor
anladim canim cabuk atlatirsiniz insallah burnunu acmaya calis surekli buhar makinasi varsa odada onu kullan yoksa kettil calistirabilirsin bir sure dr onermisti bana

Gorumcem guzel kız lafim yok canim da beni niye karistiriyor ay cirkin olmak basa bela

İmtihanın gerçekten büyükmüş çok şükür rabbim yine anneliği tattırmış
Canim ben cok çektim. Cok buyuk imtihanlardan geçtim Allahin sevgili kuluymusum diyorum bunu kaldirabilecekmisim ku bana vermiş diyorum anlatsam hayatim roman olur.
Bugunume sukur. Şimdi bana cektirenlere RABBİMİN adaleti tecelli ediyor. Inan eden buluyor.
Kv, artık evime ben davet etmedigim sürece gelemez. Su an cok şükür diyorum. kimse bana karisamaz artik.

S sailormoon123 gecmis olsun odasina sogani ikiye bol koy kokusu rahatsiz ediyor ama nefes almasına iyi geliyor bir de burnunu otribebe ile cekmemizi hic istemiyor da kulak pamuguna krem surup temizliyoruz ona ses etmiyor

Kızlar sizin kv lerin gelini ben olsaydım çoktan boşatırlardı beni heralde bizimkiler hiç bulaşmaz karışmaz bana, çay kahve servisini bile kim ayaktaysa o yapar, yemek asla yapmam onlar yapar, temizlik vs ortak yapılır kimin evinde olursak olalım. Zaten yılda bir ekstrem durumlarda iki kez biraraya geliriz. Ama lohusalığımda hakkını yemeyeyim annemin yapmadığını yaptı bana ya. Ufak tefek kusurları var tabi onları da ben söylerim çekinmem :)
Tabi bubların hiçbiri Kara Kaşım gözüm hatrına değil, eşimden çok çekinirler ve o yüzden müdahaleci olmazlar. Bir de tabi sülalenin ilk ve tek Ünv mezunu geliniyim ve yabancıyım yani sülaleden olmayan tek gelin.

Benim kv beni bosatmayi cok istedi ama esim dinlemedi bakti esim benden vazgeçmiyor. Ne yaparsaniz yapin dedi elini ayagini cekti

Uzakta olmanin avantaji bende yilda bikez gorurum o kadar telde esim konusur ben fazla konusmam bayramdan bayrama esim her hafta arar konusur hatta kv beni sorar esim mutfak topluyo yada bebenin pesinde dolanir der gecistirir

Benim kv beni bosatmayi cok istedi ama esim dinlemedi bakti esim benden vazgeçmiyor. Ne yaparsaniz yapin dedi elini ayagini cekti
Ne geçecekse eline ne pis insanlar var ya ama dediğin gibi iş eşte bitiyor. Ben bi kez ima ettim kv ye, hayat bu, kimse sizin zamanınızdaki gibi birbirini çekmiyor, sorunlar yaşarsak herkes kendi özgür hayatına döner demiştim, kadın çok üzülmüştü kızım aklına bile getirme falan diye. Bi de benim ailem de maddi manevi güçlü ve arkamdadır kimseye eyvallahım olmayacağını bilirler, çok damarıma basmazlar benim. Ama özünde de rahat geniş bi ailesi var eşimin, tutucu ve aşırı gelenekçi değiller.

Başın sağolsun Can'ım Rabbim kızına uzun mutlu yaşlar göstersin

S sailormoon123 gecmis olsun odasina sogani ikiye bol koy kokusu rahatsiz ediyor ama nefes almasına iyi geliyor bir de burnunu otribebe ile cekmemizi hic istemiyor da kulak pamuguna krem surup temizliyoruz ona ses etmiyor
Can'ım soğan koydum da fayda etmedi cold mix damlatıyorum . Burnu şimdiden tahriş olmaya başladı uyurken krem sürücem çevresine. ama bu gece de uyku yok öyle gözüküyor. Bugün bir kere daha anladım ki babalık ve annelik çok farklı.

Geçmiş olsun inş kolay bi gece olur

Geçmiş olsun. Uykuda iyice sıkıntı oluyor. Yüksek yastık kullanabilirsin bu gece rahatlatır. Ama onu istemezse ve Sen kesin uyumayacaksan kafasını dizine ta da karnına koyup başını yüksek tutarak uyutmayı deneyebilirsin. Daha az tıkanıyor o zamsn

Doguma bana bakma(ma)ya geldi guya dogumdan 5 gun geldi allahtan nehirde bi hafta erken dogdu bi hafta daha katlanamazdim nehir dogdu hastaneden falan geldik tabi bebe ilk gunler aglayio duruyo uyumuyo da biraz bende biraz gorumcek de kucakda falan geziyo ikide bi fotogrfi cekip sulaleye yollamalar halasinin kizi yok teuzesininz gelini hastenden geldikten ertesi gunu ogle gibi kalklmislar bide kizi da vardi iki kisilik kahvalti hazirlamislar tabi bizi ne cagiran var ne soran ben kalktim bi cay koyum dedim cay yok biz iki kisilik hazirladik diyolar ben şok buarada ayakustu atistirdim buarada esim uyandi geldi oda kahvalti sordu ayni cevap aldi esim soylendi ama bende guldum gorumce bozuldu sonra diger gunler aynisi oldu esim ise giderdi bunlarda hop izmir turuna ben tek basima kaliyodum camasirla birikmis ev almis basini gitmis kimsenin umrunda degil bide daha iki gun olmus hastaneden cikali esimin utulenecekleri bile utuledim annemi aradim cabuk bi ucak bileti al perisaniz valla dedim iki gun sonraya geldi halimize annemde sasirdi gorumce annemin geldigine bozuldu ev 2+1 baska oda yok mecbur giecek abisi var yan binada oraya gitti gitti ama laf cikardi annesi evden kovdu diye adanaya varir orda da kv kp doldurmus esimi ararlar yok oyle bisey diye bide kendisi annemle kavga etti biz esimle şok olsuk birbirimize bakiyok noluyo diye ben agladim bayagi bi ortaligi karistirdi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…