2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Eşimin amcası her hafta öyküye 5 tabe yumurta veriyo tavukları var
Bu hafta bıldırcın yumurtası da verdi
Bana diyo vercem diye ii dedim ver sonrada al tarlaya götür koştursun orda :)

Şimdi bu yumurta nasıl yapılır kaç dk kaynatılır bi yardım lüften :)

bi ara bakmistim. Hayri gozlukgiller en az 8 dk haslanmali diyo canim

Allahim dun rezalet bir gundu. Gokce acik havayi gorunce 5 dk bile oturmadi. 11 den aksam 6 ya kadar sadece emdi ve su icti. Yemek yedireyim diye 2 dk oturtamadim.
Hindi kedi kopek koyun kuzu kovaladi tum gun. Zirt pirt emdi uyku uyumadi. Yurumekten ayaklarim sisti. Kv sen otur ben bakayim diyo. Anneeeeggg annneeeeggg diye bagiriyo. Kaciyorum sanki. Ne babasina gitti ne dedesine. Bi ara park gordu saatlerce cikmadi. Yemek vakti kv sen git ye ben bakayim. Yer gelirsin sonrada ben giderim dedi. Yine cigliklar anne diye. Artik bi tepsiye koyup yemek getirdiler bana da parkta yedim
Aksam gelir gelmez uyudu 6 gibi. Bende nasil yorulduysam gece hic bir aglamasibi duymadim. Esim kalkip kucagima verdi emzir diye. Sonra yanimiza koymus hatirlamiyorum. Suratima bi tane vurdu. Uyandim. Duymamisim yanimdayken aglamsini bile

Veletler pert ediyo bizi kendileri sağlam :)

Tam şenlik olmus parkta yemek olayina koptum

Tam şenlik olmus parkta yemek olayina koptum
O kisim biraz isime geldi acikcasi burda yemekleri bi tabaktan yiyolar. Yuvarlak masalar kuruyolar 2 buyuk tas corba getiriyolar. 10 kisi kadar herkes kasigini daldiriyo. Corba gidiyo baska bisey geliyo falan. Ben uzanamiyorum bahanesiyle hep kendime tabak istiyodum. Kimse almadan biraz onume yemek alip oyle yiyodum. Herkes tip tip bakiyodu. Kurtulmus oldum o sahneden

Bak o kadar cekistirdim kvyi bide sevdigim bi huyu var onu anlatayim. Gerci bunuda cok abartiyo ama buna sukur.
Kesinlikle ailenin disinda ki herhangi birine beni cekistirmez. Bi yere gidelim ustume titrer. Dun senlik alaninda tabure ve koltuk tarzi sandalyeler vardi. Biz gittigimizde bi tane koltuk var. Ben tabureye yoneldim. Kizim sen koltuga otur dedi kendi de tabureye oturdu yemek yiyorum basimda bekliyo sundanda ye bundan da ye. Sen susuz yiyemezsin su getireyim mi falan. (Ki sofrada bu kadae su icilmez diye her seferinde soyler) Usudun mu sal vereyim mi diyo. Kp de oyle kizim bi istegin var mi. Resmen ilgiden bunaliyorum. Herkes masallah masallah diyo

Gösteriş.. ben cok rahatsiz oluyorum gösteriş oldugunu bildigim için

Gösteriş.. ben cok rahatsiz oluyorum gösteriş oldugunu bildigim için
Aynen oyle. Basta bende tip tip bakiyodum boyle seyler yaptiginda. Sonradan keyfime bakmaya karar verdim. En azindan disari karsida evde ki gibi degil. Onlar boyle yaptiklari icin ailede beni cok sever. Hele esimin dedesi. Karanfilim diye seviyo beni. Kendi torunlarini aramaz beni surekli arar. Gokcenin resmini duvarina asmis. Bir suru torun varken.Gerci kimseye bi saygisizligim falan olmaz. Geldiklerinde hizmet hurmet gostsririm. Ama brni kotuleseydi eminim onlarinda duruslari farkli olurdu

Kizlar hediyeler ne zaman hangi tarihte kargoya verilecek tam karar verildimi ufaktan bende bugun basladim artik tabi nehirle biraz zor oldugu icin kaplumbaga hizinda anca yetistiririm insallah yuzume gozume bulastirmadan
bende dün bakındım birşeyler yazlıklarda gelmiş çok kararsızım ama hiçbişi içime sinmiyo ben anladım benim alışveriş yapabilmem için yumurta kapıya dayanmalı
ben hala 1 haziran olsun fikrindeyim

geçmiş olsun canım sanırım sende kapmışsın şifayı sana da geçmiş olsun

Oglum yine krup oldu, bu üçüncü
çok gemiş olsun canım

@minnakkartal tahinli kurabiye yapmış tarifi de yazsin

igde görmüşsünüz sonradan yorumdan gördüm. tarif kesinlikle çok başarılı eşim, annem ve arkadaşlarım çok beğendi, bu sabah hala çok tazeydi kıyır kıyır..annem artık misafirim gelince falanda isterim senden dedi çok hoşuma gitti

benim rahmetli kv ile hiç sorunum olmadı çok az zaman geçirdik hep yaşayamadıklarımdan pişmanlığım..bana hiç kıyamıyodu çok yoruluyosun üzülüyorum derdi. eksiklerimi usulünce söylerdi bende ondan öğrenmek istediklerimi..hiç unuttam ellerimi tutup hep ne kdr küçükler koca koca yükler için derdi.biraz topluydu yeme içmeme özen göstermem çok hoşuna giderdi..ailemden hep sevgiyle övgüyle bahsetti ki en çok gurumumu okşayan kısmı buydu.vefatından sonra komşuları akrabaları hep senin saygından içtenliğinden bahsederdi dediler ki gerçekten hep içimden geldiği gibi davrandım zaten ona karşı insan istese de aksi olamaz pamuk gibi naif çok duygusal bir kadındı. keşke mirayıda görebilseydi ama takdiri ilahi.
kp de kızı gibi görür çok takılır şakalaşır benle..sadece biraz az gelmesine kızıyorum ama biliyorum şahsi değil huyu ev iş arası hayatı..

bende montaj falan mi dedim ama yok yani nasil cikti. Hadi cikti o kadar sure nasil orda durabildi. İceri dusunce bi oh dedim. Sobra yine cikti bu sefer kafa ustu icim gitti ama ya yazik cocuga cok uzuldim.

belki cok az vakit gecirmissin ama cok sanslisin biliyo musun. İnsana sevdigi hayati paylastigi adamin ailesiyle kotu olmak koyuyo. Esinede koyar tabi.
Torunlariyla da obut tarafta bulusacak insallah. Guzel insanmis nur icinde yatsin

Normal yumurta gibi haşlamak yetiyo.ama çok fazla yememelilermiş.faydaları çok ama erken ergenliği getiriyomuş.
benim kv de vardır milletin yanında alakalı davranır.üstüme titrer.ama kp herzaman aynı onu çok severim bak.

https://vidyomani.tv/gece-uyanan-bebek-korkuttugece-uyanan-bebek-korkuttu
Sunu gordunuz mu
Cocuga insallah bisey olmamistir. Ozlerken kaldim yerinden cikacakti resmen
Çıkmadı
tekrardan yine başın sağolsun canım.tahinli kurabiyen süper gözüküyodu ellerine sağlık

Kızlar emzirenler hala meme çatlağı olan yok mu...tekrar soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…