Ben dun yazacaktim unutmusum. İlk dogum yaptigimda olmustu. Cqbuk gecti. Ben tek memeyle surekli emzirdigim halde catlagim olmadi hic ondan sonra. Sanirim biraz cildin hassasiyetiyle alakali.Kızlar emzirenler hala meme çatlağı olan yok mu...tekrar soruyorum
canım benimde oluyodu ama sık sağarken şimdi ne kdr zamandır olmuyo şükür ben o göğsü emzirmemeye çalışıyorum olunca hafif masajla sıcak suyla yumuşatıyorum o kdrKızlar emzirenler hala meme çatlağı olan yok mu...tekrar soruyorum
Başlarda pek olmadı 1 yaşından sonra arttı.resmen ucu kopucak gibi yarık kanıyo.diğeri iyileşti öbürünü sağıyorum öyle rahatlıyorum kremledim kapattım üstünü.cvp için saol cnmBen dun yazacaktim unutmusum. İlk dogum yaptigimda olmustu. Cqbuk gecti. Ben tek memeyle surekli emzirdigim halde catlagim olmadi hic ondan sonra. Sanirim biraz cildin hassasiyetiyle alakali.
Sadece isirmasindan kaynakli diplerde yaralar var
Annem ve kv nazardan diyo.akif çok emiyo gece süt bitince bırakmıyo daha çok asılıyo oyüzden heralde e tabi dişliyocanım benimde oluyodu ama sık sağarken şimdi ne kdr zamandır olmuyo şükür ben o göğsü emzirmemeye çalışıyorum olunca hafif masajla sıcak suyla yumuşatıyorum o kdr
Evet o adete ben de ıyuz oluyorum. Evde yapmazlar bizimkilerde o adet yok ama orjinal Konyalılarda var. geçen sene kaynımın düğün yemeğinde gördüm. Yemek şirketiydi ama on kişilik masaya atıyorum 4 tabak et koymuş, servis açmamış. Herkes yedi ben yemedim. Açık açık da söyledim herkesin el attığı tabaktan yiyemem ben dedim. Sadece çorba ayrıydı onu yemiştimO kisim biraz isime geldi acikcasiburda yemekleri bi tabaktan yiyolar. Yuvarlak masalar kuruyolar 2 buyuk tas corba getiriyolar. 10 kisi kadar herkes kasigini daldiriyo. Corba gidiyo baska bisey geliyo falan. Ben uzanamiyorum bahanesiyle hep kendime tabak istiyodum. Kimse almadan biraz onume yemek alip oyle yiyodum. Herkes tip tip bakiyodu. Kurtulmus oldum o sahneden
El iyisiymişBak o kadar cekistirdim kvyi bide sevdigim bi huyu var onu anlatayim. Gerci bunuda cok abartiyo ama buna sukur.
Kesinlikle ailenin disinda ki herhangi birine beni cekistirmez. Bi yere gidelim ustume titrer. Dun senlik alaninda tabure ve koltuk tarzi sandalyeler vardi. Biz gittigimizde bi tane koltuk var. Ben tabureye yoneldim. Kizim sen koltuga otur dedi kendi de tabureye oturduyemek yiyorum basimda bekliyo sundanda ye bundan da ye. Sen susuz yiyemezsin su getireyim mi falan. (Ki sofrada bu kadae su icilmez diye her seferinde soyler) Usudun mu sal vereyim mi diyo. Kp de oyle kizim bi istegin var mi. Resmen ilgiden bunaliyorum. Herkes masallah masallah diyo
Yine iyi corbayi ayri vermisler. O da bir oluyo cunku. Birde tanimadigin insanlarda oluyo masada. Erkekler ayri yiyo zaten. Kadin coluk cocuk daldiriyolar kasigi. İgreniyorum.Evet o adete ben de ıyuz oluyorum. Evde yapmazlar bizimkilerde o adet yok ama orjinal Konyalılarda var. geçen sene kaynımın düğün yemeğinde gördüm. Yemek şirketiydi ama on kişilik masaya atıyorum 4 tabak et koymuş, servis açmamış. Herkes yedi ben yemedim. Açık açık da söyledim herkesin el attığı tabaktan yiyemem ben dedim. Sadece çorba ayrıydı onu yemiştim
El iyisiymiş
Riyakarlıkta zirvelermiş gerçekten yaaBak o kadar cekistirdim kvyi bide sevdigim bi huyu var onu anlatayim. Gerci bunuda cok abartiyo ama buna sukur.
Kesinlikle ailenin disinda ki herhangi birine beni cekistirmez. Bi yere gidelim ustume titrer. Dun senlik alaninda tabure ve koltuk tarzi sandalyeler vardi. Biz gittigimizde bi tane koltuk var. Ben tabureye yoneldim. Kizim sen koltuga otur dedi kendi de tabureye oturduyemek yiyorum basimda bekliyo sundanda ye bundan da ye. Sen susuz yiyemezsin su getireyim mi falan. (Ki sofrada bu kadae su icilmez diye her seferinde soyler) Usudun mu sal vereyim mi diyo. Kp de oyle kizim bi istegin var mi. Resmen ilgiden bunaliyorum. Herkes masallah masallah diyo
Böyle insanlar erken ölür zaten bizimkiler de kazık çakarbenim rahmetli kv ile hiç sorunum olmadı çok az zaman geçirdik hep yaşayamadıklarımdan pişmanlığım..bana hiç kıyamıyodu çok yoruluyosun üzülüyorum derdi. eksiklerimi usulünce söylerdi bende ondan öğrenmek istediklerimi..hiç unuttam ellerimi tutup hep ne kdr küçükler koca koca yükler için derdi.biraz topluydu yeme içmeme özen göstermem çok hoşuna giderdi..ailemden hep sevgiyle övgüyle bahsetti ki en çok gurumumu okşayan kısmı buydu.vefatından sonra komşuları akrabaları hep senin saygından içtenliğinden bahsederdi dediler ki gerçekten hep içimden geldiği gibi davrandım zaten ona karşı insan istese de aksi olamaz pamuk gibi naif çok duygusal bir kadındı. keşke mirayıda görebilseydi ama takdiri ilahi.
kp de kızı gibi görür çok takılır şakalaşır benle..sadece biraz az gelmesine kızıyorum ama biliyorum şahsi değil huyu ev iş arası hayatı..
bizimde var ama mira kendi biniyo evin içinde geziyo hani kazayla içine bebek koyduksak gidiyo kızıyo benim diyip bebeği indiriyoÖykü bebek arabası istiyodu geçen ebebekten aldım kipada da bebekler vardı ondan aldım bitane gezdiriyo sokağa istiyo falan bebek arabada oturuyo karşısına geçmiş konuşuyo arada bi gidiyo öpüyo :) şimdide aldı yanına koltuğa beraber tabletten bişeyler izliyolar :)
Bitane dandik almıştım ona binmek istiyodu ama buna istemedi bebeği zaten işi bittimi oturtuyo hemen :)bizimde var ama mira kendi biniyo evin içinde geziyo hani kazayla içine bebek koyduksak gidiyo kızıyo benim diyip bebeği indiriyo
Ayy ne tatli yerim onu. Annelik yapiyo resmen. Bede ucuz bi tane aldim. Bebekleri oyle bi suruyo ki dusuyolar ustunden. Sinirleniyo aliyo tekrar koyuyo falan.ama gecti hevesi atti bi koseyeÖykü bebek arabası istiyodu geçen ebebekten aldım kipada da bebekler vardı ondan aldım bitane gezdiriyo sokağa istiyo falan bebek arabada oturuyo karşısına geçmiş konuşuyo arada bi gidiyo öpüyo :) şimdide aldı yanına koltuğa beraber tabletten bişeyler izliyolar :)
Bende 10 tl liklerden almıştım kırdı bile betüş üstüne oturdu
Ayy ne tatli yerim onu. Annelik yapiyo resmen. Bede ucuz bi tane aldim. Bebekleri oyle bi suruyo ki dusuyolar ustunden. Sinirleniyo aliyo tekrar koyuyo falan.ama gecti hevesi atti bi koseye
geçen a101 e gelmişti onlar çok dandikti aldık ama devriliyo falan bunu aldım sonra dışarı çıkarmak istiyo zaten bi amacımda sokakta bunla düzgün yürür belki sağa sola girmezBende 10 tl liklerden almıştım kırdı bile betüş üstüne oturdu
Bende a101 den almistim. Olmadi bi de sizinkinden alayim. Bende ayni sey icin almistim guyageçen a101 e gelmişti onlar çok dandikti aldık ama devriliyo falan bunu aldım sonra dışarı çıkarmak istiyo zaten bi amacımda sokakta bunla düzgün yürür belki sağa sola girmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?