2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar emzirenler hala meme çatlağı olan yok mu...tekrar soruyorum
Ben dun yazacaktim unutmusum. İlk dogum yaptigimda olmustu. Cqbuk gecti. Ben tek memeyle surekli emzirdigim halde catlagim olmadi hic ondan sonra. Sanirim biraz cildin hassasiyetiyle alakali.
Sadece isirmasindan kaynakli diplerde yaralar var

Ben dun yazacaktim unutmusum. İlk dogum yaptigimda olmustu. Cqbuk gecti. Ben tek memeyle surekli emzirdigim halde catlagim olmadi hic ondan sonra. Sanirim biraz cildin hassasiyetiyle alakali.
Sadece isirmasindan kaynakli diplerde yaralar var
Başlarda pek olmadı 1 yaşından sonra arttı.resmen ucu kopucak gibi yarık kanıyo.diğeri iyileşti öbürünü sağıyorum öyle rahatlıyorum kremledim kapattım üstünü.cvp için saol cnm

miranın yazlıklarının hemen hepsi 9-12 doğal olarak küçülmüş artık bi zahmet :)) neyse hiçbişiyi yok çocuğun bişiler baktık haftasonu. H&M'den tişört aldım 2'li 25 lira iki tane aldım bir tane de hediyesi oldu 6 tişörte 50 tl vermiş oldum gayet güzeller. neyse ben öyle tişört taytlar arasında kendimi kaybetmişken eşim gitmiş göbekten bağlanan kot gömlek almış miraya hayır sonra kız kokoş diyince sorumlusu ben oluyorum

canım benimde oluyodu ama sık sağarken şimdi ne kdr zamandır olmuyo şükür ben o göğsü emzirmemeye çalışıyorum olunca hafif masajla sıcak suyla yumuşatıyorum o kdr
Annem ve kv nazardan diyo.akif çok emiyo gece süt bitince bırakmıyo daha çok asılıyo oyüzden heralde e tabi dişliyo

Evet o adete ben de ıyuz oluyorum. Evde yapmazlar bizimkilerde o adet yok ama orjinal Konyalılarda var. geçen sene kaynımın düğün yemeğinde gördüm. Yemek şirketiydi ama on kişilik masaya atıyorum 4 tabak et koymuş, servis açmamış. Herkes yedi ben yemedim. Açık açık da söyledim herkesin el attığı tabaktan yiyemem ben dedim. Sadece çorba ayrıydı onu yemiştim
El iyisiymiş

Yine iyi corbayi ayri vermisler. O da bir oluyo cunku. Birde tanimadigin insanlarda oluyo masada. Erkekler ayri yiyo zaten. Kadin coluk cocuk daldiriyolar kasigi. İgreniyorum.
Benim kvlerde bi tek corbayi ayri koyarlar. Geri kalan yemekler ortada. Yiyemiyorum bende. Kendime tabak alip koyuyorum onume. Basta bizim gibi ye diyolardida alistilar simdi ses eden yok.
Benim ailem geldiginde ayri servis aciyolar allahtan. Yoksa babam falan hic biri yemez.

Eşim akşam maça gidecek dün geceden beri öyle heyecanlı ki hangi formayı giyse ne yapsa nası gitse kaçta gitse eve dönüyoruz dilinde o kdr konuştuki mira bütün akşam beşiktaş beşiktaş diye gezdi evde alışveriş merkezine giderken de formalarımızı giydik gerçi bende çok heyecanlıyım akşam ki maç için evde izlemek bile büyük keyif olacak bi de miranın modu olursa inşallah analı kızlı formalı foto çekilebiliriz

Riyakarlıkta zirvelermiş gerçekten yaa

Böyle insanlar erken ölür zaten bizimkiler de kazık çakar

Öykü bebek arabası istiyodu geçen ebebekten aldım kipada da bebekler vardı ondan aldım bitane gezdiriyo sokağa istiyo falan bebek arabada oturuyo karşısına geçmiş konuşuyo arada bi gidiyo öpüyo :) şimdide aldı yanına koltuğa beraber tabletten bişeyler izliyolar :)

bizimde var ama mira kendi biniyo evin içinde geziyo hani kazayla içine bebek koyduksak gidiyo kızıyo benim diyip bebeği indiriyo

Ayy ne tatli yerim onu. Annelik yapiyo resmen. Bede ucuz bi tane aldim. Bebekleri oyle bi suruyo ki dusuyolar ustunden. Sinirleniyo aliyo tekrar koyuyo falan.ama gecti hevesi atti bi koseye

Ayy ne tatli yerim onu. Annelik yapiyo resmen. Bede ucuz bi tane aldim. Bebekleri oyle bi suruyo ki dusuyolar ustunden. Sinirleniyo aliyo tekrar koyuyo falan.ama gecti hevesi atti bi koseye

Bende 10 tl liklerden almıştım kırdı bile betüş üstüne oturdu
geçen a101 e gelmişti onlar çok dandikti aldık ama devriliyo falan bunu aldım sonra dışarı çıkarmak istiyo zaten bi amacımda sokakta bunla düzgün yürür belki sağa sola girmez

geçen a101 e gelmişti onlar çok dandikti aldık ama devriliyo falan bunu aldım sonra dışarı çıkarmak istiyo zaten bi amacımda sokakta bunla düzgün yürür belki sağa sola girmez
Bende a101 den almistim. Olmadi bi de sizinkinden alayim. Bende ayni sey icin almistim guya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…