Sagol canim, evet vardi biri daha. Ucuncu kez tekrarlayinca canim sıkıldıCanım çok geçmiş olsun size. kerem alp değildi de ben de hatırlıyorum sanki birini daha.
Benim uzaklık bi de Okyanus ötesievet seninkiler daha insancil yaklasmislar gercekten. Nolursa olsun dik durmak gerekiyo iste. Ne hissettigini soylemek gerekiyo. İyi bile yaklassalar ses cikarmazsan bir sure sonra senin ne hissedecegini dusunmek insanlarin aklina gelmiyo. Edenlerin hepsi bulsun.
Ben hakkimi asla helal etmiyorum onlara. Allah bildigi gibi yapsin. Eger gokce olmasaydi bosanirdim ben kesin.
Esimde kuramiyo iste orta yolu. Ona basta cok cok kiziyodum ama suan anlayabiliyorum cok zor bi ailesi var. Gorumcemin eside sikayetci bu durumdan. Onlarada cok mudahale ediyolar. Yerli yersiz ariyolar. Pazar gunu sabahin 8 inde hadi uyanin diyolardi mesela. Esim bi pazarim var arayip durmayin diye kizdi. Bizi aramiyolar ama gorumcem ailesine hic laf soyleyemez onlari hala ariyolar. Eniste fenalik geliyo bazen falan dedi bir keresinde. Uzakta olunca katlanilir ama tabi.
Allah bana iyi sabir vermis. Bu sabrin ceyregini gostermedim ben kendi aileme.
Bakalim hala sabirlardayim. Olmazsada yapacak bisey yok. Omur geciremem boyle...
ses cikarmasaniz bide adi gelin dogum yapinca ona baktim olacakti. O da pek yuzsuzmus cidden. Uzak olanlari kiskaniyorum ya
canım sizede çok geçmiş olsun.çabucak iyileşsin yavrun inşallahCan'ım soğan koydum da fayda etmedi cold mix damlatıyorum . Burnu şimdiden tahriş olmaya başladı uyurken krem sürücem çevresine. ama bu gece de uyku yok öyle gözüküyor. Bugün bir kere daha anladım ki babalık ve annelik çok farklı.
Annemde öyle diyo. Sonun guzel oldu şükür insallah kardeşlerinin sonuda seninki gibi güzel olur diyor. Ha arada ufak tefek oluyo tabi bi de ben artik dolmusum katlanamiyorum hic biseye...@Akaibu Allah sabır versin canım.kvninde karşısına ona ders verebilcek birini çıkarsın.bizde çok sıkıntılıyız ama çocuklarımın ve eşimin hatırı var.@nisaelifim şükür bugünlerine sende baya sabırlıymışsın ki rahatsın şimdilerde.@Apriori123 gerçekten şanslısın.Anlayışsız insanlarla uğraşmak zor.
Bilmiyorum canım nasıl olur hiç denemedim olmaz gibi geliyor sanki. Ben keçi sütünü keçi yoğurdun inek sütünü inek yoğurdun mayalarım hepKizlar yogurt mayalayacam evde koyun yoğurdu var onunla mayalasam olur mu?
Aynen bende senin gibi oldum şuan.hiçbişeye katlanamıyorum onlarla ilgili.tamamen dolu durumdayım.bu saatten sonra kendimi asla üzdürmemAnnemde öyle diyo. Sonun guzel oldu şükür insallah kardeşlerinin sonuda seninki gibi güzel olur diyor. Ha arada ufak tefek oluyo tabi bi de ben artik dolmusum katlanamiyorum hic biseye...
Sagol canim@cann10 çok geçmiş olsun cann ım
Olur canim niye olmasin. Bende de keci yogurdu var inek sutune maya yapicamKizlar yogurt mayalayacam evde koyun yoğurdu var onunla mayalasam olur mu?
S sailormoon123 canim gecmis olsun. Geceniz iyi gecmistir umarim.
S sailormoon123 geçmiş olsun canım bende coldmix damlat dicektim ama zaten kullanıyomuşsun burun tıkanıklığı için doktor duşa sokup başından bolca su dök burnu açılır demişti
Sağolun kızlar burun tıkanıklığı değil de Ateş korkuttu. Sabaha kadar nöbet tuttum sabah da ilaçlarını verip eşime bırakıp uyudum. Şimdi öğlen uykusunda ben de uyuycam ben de şifayı kaptımcanım sizede çok geçmiş olsun.çabucak iyileşsin yavrun inşallah
Aynen oyle canim. İki laflarindan biri bu bizim gelenegimiz bu bizim gelenegimiz. Baslatacaklsr geleneklerine.. Madem geleneginizdi sozunu gecirseydiniz oglunuza sizden birini alsaydiniz. Oglunuza geciremediginiz soxu bana mi gecirmeye calisiyosunuz dedim.@Akaibu senin kv kp klasik konya gelenegi. Konyalilar hep öyledir gelin sabah gelsin aksam yatmaya evine gitsin ister. Sen fena cikmisin iyi olmuş istedikleri olmasın ne bu hizmetci mi gelin mi?
Benim kv ile kp cok gitmemi kalmami isterdi ilçede yasadiklari halde her hafta sonu oraya gider kalırdik. Ama ben eşimle cok tartistim onlara belli etmedim simdiki aklim olsa direk yüzlerine söylerdim esimle papaz olmazdim.
Zaten ben onlarin istedigi gibi bi gelin olmadim inadina gitmedim eşim baktı israrlari ise yaramıyor kavga cikiyor bosanmaya kadar gidiyor o da israrindan vazgecti. Yilda bikac kez görüşürüm o kadar. Cunku yüz versem yine sınırı gecerler biliyorum.
3 yil once kaynim evlendi eltimin ataması oldu ankaraya. Ikide bir gidip ankaraya yaninda kaldilar aylarca. Gecen sonbaharda Konyaya tayinleri cikti eltim ile kaynimin. Konyaya taşınmak yerine ankaradaki evlerini kilitledi eşyalariyla. Konyaya geldi kv kp ile karsehirdeki evlerinde kaldilar. (Kv konyada bi evi daha var). Neymis kaynim ev satin alacakmis konyaya kiraya tasinip sonra ev alirken bi daha tasinmak istememis. Konyada aylarca ev aradilar bulamadik dediler butun kışı kv evinde beraber geçirdiler sonra ev almaktan vazgecip lojmana gecen hafta tasindilar. Bu nasil iş anlamadim. Valla bu geline cektiriyorlar dedim icimden.
Esime gecen dedim ki, annengil kardesini gelini yalniz birakmiyorlar ki cocuklari olsun surekli basindalar.
Ben kurtuldum onlardan
amin insallah kendi cocuklarina ne kadar zarar verdiklerinin farkina varirlar. Sizinkilerde oyle insallah. Zaten insan bi cocugu icin katlaniyo.@Akaibu Allah sabır versin canım.kvninde karşısına ona ders verebilcek birini çıkarsın.bizde çok sıkıntılıyız ama çocuklarımın ve eşimin hatırı var.@nisaelifim şükür bugünlerine sende baya sabırlıymışsın ki rahatsın şimdilerde.@Apriori123 gerçekten şanslısın.Anlayışsız insanlarla uğraşmak zor.
evet canim bizdede kv daha baskin erkekler baskin gibi gorunuyo ama alttan kadinlar dolduruyo gibi..@Akaibu benim burda konyali cok var kadinlari biraz baskin geliyo bana nedense komsumun esi de konyali oda gorusmuyo yilda bikez gidiyodu artik canina tak etti gorusmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?