2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benim uzaklık bi de Okyanus ötesi

@Akaibu senin kv kp klasik konya gelenegi. Konyalilar hep öyledir gelin sabah gelsin aksam yatmaya evine gitsin ister. Sen fena cikmisin iyi olmuş istedikleri olmasın ne bu hizmetci mi gelin mi?
Benim kv ile kp cok gitmemi kalmami isterdi ilçede yasadiklari halde her hafta sonu oraya gider kalırdik. Ama ben eşimle cok tartistim onlara belli etmedim simdiki aklim olsa direk yüzlerine söylerdim esimle papaz olmazdim.
Zaten ben onlarin istedigi gibi bi gelin olmadim inadina gitmedim eşim baktı israrlari ise yaramıyor kavga cikiyor bosanmaya kadar gidiyor o da israrindan vazgecti. Yilda bikac kez görüşürüm o kadar. Cunku yüz versem yine sınırı gecerler biliyorum.
3 yil once kaynim evlendi eltimin ataması oldu ankaraya. Ikide bir gidip ankaraya yaninda kaldilar aylarca. Gecen sonbaharda Konyaya tayinleri cikti eltim ile kaynimin. Konyaya taşınmak yerine ankaradaki evlerini kilitledi eşyalariyla. Konyaya geldi kv kp ile karsehirdeki evlerinde kaldilar. (Kv konyada bi evi daha var). Neymis kaynim ev satin alacakmis konyaya kiraya tasinip sonra ev alirken bi daha tasinmak istememis. Konyada aylarca ev aradilar bulamadik dediler butun kışı kv evinde beraber geçirdiler sonra ev almaktan vazgecip lojmana gecen hafta tasindilar. Bu nasil iş anlamadim. Valla bu geline cektiriyorlar dedim icimden.
Esime gecen dedim ki, annengil kardesini gelini yalniz birakmiyorlar ki cocuklari olsun surekli basindalar.
Ben kurtuldum onlardan

@Akaibu Allah sabır versin canım.kvninde karşısına ona ders verebilcek birini çıkarsın.bizde çok sıkıntılıyız ama çocuklarımın ve eşimin hatırı var.@nisaelifim şükür bugünlerine sende baya sabırlıymışsın ki rahatsın şimdilerde.@Apriori123 gerçekten şanslısın.Anlayışsız insanlarla uğraşmak zor.

canım sizede çok geçmiş olsun.çabucak iyileşsin yavrun inşallah

Annemde öyle diyo. Sonun guzel oldu şükür insallah kardeşlerinin sonuda seninki gibi güzel olur diyor. Ha arada ufak tefek oluyo tabi bi de ben artik dolmusum katlanamiyorum hic biseye...

Annemde öyle diyo. Sonun guzel oldu şükür insallah kardeşlerinin sonuda seninki gibi güzel olur diyor. Ha arada ufak tefek oluyo tabi bi de ben artik dolmusum katlanamiyorum hic biseye...
Aynen bende senin gibi oldum şuan.hiçbişeye katlanamıyorum onlarla ilgili.tamamen dolu durumdayım.bu saatten sonra kendimi asla üzdürmem

Kızlar.benim göğüslerim hala yarılıyo sanki ucu kopacak gibi dikişlik oldu resmen.iki memede aynı durumda.bu durumdan bi kurtulamadım.akife gösterdim uf uff uff geçti dedi bide cici cici diye sevdi.ve yine emdi
Hala mastit olan var mı.ben arada oluyorum yine.
Bi fikriniz var mı ki

@Akaibu benim burda konyali cok var kadinlari biraz baskin geliyo bana nedense komsumun esi de konyali oda gorusmuyo yilda bikez gidiyodu artik canina tak etti gorusmuyo

Valla bizim gelinde konyali, oyle bi göz açık ki keske yillar once gelin gelseymiste banada ornek olsaymis diyorum

S sailormoon123 canim gecmis olsun. Geceniz iyi gecmistir umarim.

S sailormoon123 geçmiş olsun canım bende coldmix damlat dicektim ama zaten kullanıyomuşsun burun tıkanıklığı için doktor duşa sokup başından bolca su dök burnu açılır demişti

canım sizede çok geçmiş olsun.çabucak iyileşsin yavrun inşallah
Sağolun kızlar burun tıkanıklığı değil de Ateş korkuttu. Sabaha kadar nöbet tuttum sabah da ilaçlarını verip eşime bırakıp uyudum. Şimdi öğlen uykusunda ben de uyuycam ben de şifayı kaptım

Aynen oyle canim. İki laflarindan biri bu bizim gelenegimiz bu bizim gelenegimiz. Baslatacaklsr geleneklerine.. Madem geleneginizdi sozunu gecirseydiniz oglunuza sizden birini alsaydiniz. Oglunuza geciremediginiz soxu bana mi gecirmeye calisiyosunuz dedim.
Benim haberim yoktu sonradan duydum. Meger kp kv bi kizi cok istiyolarmis. Sarisin renkli gozluymus kizin ailesiyle bildigin gelin kizim falan diye konusuyolarmis. Esim bi gun onlardayken. Bakmis kp gelin kizim diyo kiza . herkesin icinde bennbi kzi seviyorum. ankarali Okul hitince gidip ailesiyle tanisalim. Ben evlenmek istiyorum demis. Ne kavgalar etmisler. Bana hic soylemedi. Ankaraya tanismaya geldiklerinde de. Sanki onlarda istiyolarmis gibi gayet neseli keyifliydilar.

Senin eltiyede yazik. Cok uzuluyirum boyle seyleri duyunca. Okumus isi var maasi var. Azicik haklarini savunmalari lazim. Kendi anne babalarina bu kadar sabir gostermemislerdir eminim.
amin insallah kendi cocuklarina ne kadar zarar verdiklerinin farkina varirlar. Sizinkilerde oyle insallah. Zaten insan bi cocugu icin katlaniyo.

@Akaibu benim burda konyali cok var kadinlari biraz baskin geliyo bana nedense komsumun esi de konyali oda gorusmuyo yilda bikez gidiyodu artik canina tak etti gorusmuyo
evet canim bizdede kv daha baskin erkekler baskin gibi gorunuyo ama alttan kadinlar dolduruyo gibi..
Ah mesafee bende istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…