2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bende a101 den almistim. Olmadi bi de sizinkinden alayim. Bende ayni sey icin almistim guya
Valla bilmiyorum bakalım bugün denicem nolcak :)
Kraftın vardı 35 tl dediler biyerde o çok küçüktü
Bunu ebebekten aldım 25e

Valla bilmiyorum bakalım bugün denicem nolcak :)
Kraftın vardı 35 tl dediler biyerde o çok küçüktü
Bunu ebebekten aldım 25e
Gormustum b!nde ama kullsnmazs diye ucuz bisey alayim demistim. Ankaradayke aldim hstta.bi bakayim bebde

Vay be, icli koftede yaptın hamarat hatun
Ay canim sagol ama cidden cok zor degilmis bence. Bi de cok az yaptim 15 tane cikti. Esim bakcak bakalim aksam tadi guzel mi ben begendim ama hic yemedim daha once. biraz catladi yeterince islatmamisim heralde.
Ay gokce hala uyuyo 3 saati gecti

Ay canim sagol ama cidden cok zor degilmis bence. Bi de cok az yaptim 15 tane cikti. Esim bakcak bakalim aksam tadi guzel mi ben begendim ama hic yemedim daha once. biraz catladi yeterince islatmamisim heralde.
tarif verirsin artık..

Dışı biraz çıtır oluyo doğru bi de ıslatmamaktan değil iyi yoğurmamaktan çatlar
Eline sağlık eminim güzel olmuştur

yok Can'ım zor birşey Allah yardımcın olsun ilk başlarda çok çektim ama artık olmuyor
Saol cnm.bende şimdi niye oluyo onu anlamadım.kızımı 2.5yılı geçmişti emzirdim hiç bilmem böyle bişi

Blackkcat Benim oğlan da ucunu ısırdığı zaman oluyor yara gibi, ama çabuk geçiyor, doğumdan sonra olan gibi hiç olmadı, karbonatlı su ve lansinoh kullanmıştım ben
Pompa ile saydığım dönemlerde çok az oldu yoğun olmadı, o zamanlarda krem sürüyordum sağdıktan sonra, en son @minnakkartal olmuştu yazmıştı buraya diye hatırlıyorum. Ayva çekirdeğini ıslatıp beklettiğinde jölemsi olan suyu da iyi geliyordu.

Emerken ucunu çok çekiştirince oluyordu benim ki Eğer senin kuzu da öyle yapıyorsa olabilir . Hatta benim ısırıp ucunu koparmışlığı var ağlayarak çok emzirdim ki tam bir meme bağımlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…