Valla bilmiyorum bakalım bugün denicem nolcak :)Bende a101 den almistim. Olmadi bi de sizinkinden alayim. Bende ayni sey icin almistim guya
Gormustum b!nde ama kullsnmazs diye ucuz bisey alayim demistim. Ankaradayke aldim hstta.bi bakayim bebdeValla bilmiyorum bakalım bugün denicem nolcak :)
Kraftın vardı 35 tl dediler biyerde o çok küçüktü
Bunu ebebekten aldım 25e
Vay be, icli koftede yaptın hamarat hatunKizlar icli kofteyi yaptim bi iki tane kizarttim. Disi citir gibi oldu. Boyle mi olmasi gerekiyo?
Begendim ama tadini. Cokta zor degilmis hemen oldu
Ay canim sagol ama cidden cok zor degilmis bence. Bi de cok az yaptim 15 tane cikti. Esim bakcak bakalim aksam tadi guzel mi ben begendim ama hic yemedim daha once. biraz catladi yeterince islatmamisim heralde.Vay be, icli koftede yaptın hamarat hatun
Ay tipe bak ya yerimEki Görüntüle 1812086 Buda bizdeki durum :))
Ayni seyi soylicektim mira hakli bencede tam ona goreymis @minnakkartal :))Ay tipe bak ya yerimsizin ki baya buyukmus ama. Cocuk hakli bence bebekler kaybolur icinde :)
tarif verirsin artık..Ay canim sagol ama cidden cok zor degilmis bence. Bi de cok az yaptim 15 tane cikti. Esim bakcak bakalim aksam tadi guzel mi ben begendim ama hic yemedim daha once. biraz catladi yeterince islatmamisim heralde.
Ay gokce hala uyuyo 3 saati gecti
Dışı biraz çıtır oluyo doğru bi de ıslatmamaktan değil iyi yoğurmamaktan çatlarAy canim sagol ama cidden cok zor degilmis bence. Bi de cok az yaptim 15 tane cikti. Esim bakcak bakalim aksam tadi guzel mi ben begendim ama hic yemedim daha once. biraz catladi yeterince islatmamisim heralde.
Ay gokce hala uyuyo 3 saati gecti
yok Can'ım zor birşey Allah yardımcın olsun ilk başlarda çok çektim ama artık olmuyorKızlar emzirenler hala meme çatlağı olan yok mu...tekrar soruyorum
Saol cnm.bende şimdi niye oluyo onu anlamadım.kızımı 2.5yılı geçmişti emzirdim hiç bilmem böyle bişiyok Can'ım zor birşey Allah yardımcın olsun ilk başlarda çok çektim ama artık olmuyor
Ay tipe bak ya yerimsizin ki baya buyukmus ama. Cocuk hakli bence bebekler kaybolur icinde :)
Ayni seyi soylicektim mira hakli bencede tam ona goreymis @minnakkartal :))
Daha benim tosbanın isim konusu var bir ara ayrıntılı yazayım diyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?