- 31 Ekim 2014
- 803
- 996
- 63
- 39
Çok tatlı ya. Benim ki konuşamadığından süt bitti deyince üç numaralı kötü bakışını atıp homurdanıyor :)Benim oğlan da son bir haftadır hadi oğlum memede süt bitti diyorum, emmeye devam ediyor, 'daha vav' diyorAğzından zor alıyorum
ay keyifle okudum ki ben@minnakkartal @Akaibu devamını yazdım instagramdaBu arada @Akaibu senin nickin ile ilgili bir rüya gördüm hatırlat da anlatayım komikti bence
Yaaz yaz keyifle okurumDaha benim tosbanın isim konusu var bir ara ayrıntılı yazayım diyorum:)
Güzellik senin o çiçek desenli corabini yesinler.Eki Görüntüle 1812086 Buda bizdeki durum :))
ay utandık ki bizGüzellik senin o çiçek desenli corabini yesinler.
Benim oğlan da son bir haftadır hadi oğlum memede süt bitti diyorum, emmeye devam ediyor, 'daha vav' diyorAğzından zor alıyorum
Çok tatlı ya. Benim ki konuşamadığından süt bitti deyince üç numaralı kötü bakışını atıp homurdanıyor :)
aa merak ettim nasil gordun@minnakkartal @Akaibu devamını yazdım instagramdaBu arada @Akaibu senin nickin ile ilgili bir rüya gördüm hatırlat da anlatayım komikti bence
icli kofte yazinca google da cikan 2. Tariftarif verirsin artık..
tesekkur ederim. Bende islatmamaktan sanmistim bi daha iyice yogurayimDışı biraz çıtır oluyo doğru bi de ıslatmamaktan değil iyi yoğurmamaktan çatlar
Eline sağlık eminim güzel olmuştur
Elleri dert gormesin.Geçen cezaevi adalet raconundan bahsetmiştim ya , o adalet özgecan katilleri için de tecelli etmiş
Bende çok güzel elbiseler gördüm gökçeye göre :) bu yıl elbise ve Tayt ağırlıklı giydiricem :) ama hafta sonu sarı slopet gördüm çok tatlıydı onu da aldımmiranın yazlıklarının hemen hepsi 9-12 doğal olarak küçülmüş artık bi zahmet :)) neyse hiçbişiyi yok çocuğun bişiler baktık haftasonu. H&M'den tişört aldım 2'li 25 lira iki tane aldım bir tane de hediyesi oldu 6 tişörte 50 tl vermiş oldum gayet güzeller. neyse ben öyle tişört taytlar arasında kendimi kaybetmişken eşim gitmiş göbekten bağlanan kot gömlek almış miraya hayır sonra kız kokoş diyince sorumlusu ben oluyorum
Oteki dunyada nasil hesap vereceklerGeçen cezaevi adalet raconundan bahsetmiştim ya , o adalet özgecan katilleri için de tecelli etmiş
HangisiOteki dunyada nasil hesap verecekler
Biri ölmüş ama hepsi icin dedim.Hangisi
Zaten onu düşünmeyip böyle pislikler yapıyorlar yaBiri ölmüş ama hepsi icin dedim.
annen yine bir tane kapmış. Bizim ki de 6 tane yapsa bir tane kapardı da babam hayatta annemin akrabalarından birinin adını koydurmazdıBiz 6 kardeşiz 4 kız
1 ve 2 numara (burda 1 numara ben) köyde isim koymaya çok meraklı bir akrabamız varmış o koymuş
babam oğlanların ismini kendi koydu 3. numara babasının adı 6 numarayı rüyasında görmüş koydu çok şaşırdık tabi
4 numara annem anamın adı olsun dedi koydubabama rest
5 numarayı dayım koydudoğunca ne isim koydunuz dedi babam da henüz koymadık diyince dayım üstlenmiş bu görevi babam da koydu şimdi söylediğini de koymasan ayıp olur diye
Dondurmanın tadını almış bir kere kız da haklı be demek son:)Açıkcası emzirmeyi sevmemiş biri olarak bu son haller çok hoşuma gitti betüş 9 ay filan emdi oda zorla maşallah sizlere
Bizde durum bambaşka son bi haftadır filan hergün dondurma yiyo artık eve küllahla kutu dondurma aldım öyle veriyorum bugün dondurmayı yemiş kullahı uzatıyo koy koy koy diyo bana azıcık daha verdim artık bitti bu son dedim öyle bi bakış attıki korkacam nerdeyse
Zabıt yemek yarışmasına katılmışım ama tiki kızlar olur ya yarışmacılar öyleymiş. Babunya yapıcaz ben havuç patates soğan bildiğimiz gibi bir yemek yapmaya başlıyorum. benimle dalga geçiyorlar.fakir barbunya öyle mi yapılır içine nohut, şehriye koyacaksın diyorlar. Senin kocan sana doğum gününde birşey de almamıştır bak benim ki 1000 dolara çanta aldı. Filan diyolar.Ben de hiç de bile Akaibu ya uçak bileti aldı da çocuk hastalanınca gidemedik diyorum. İçimden de şimdi bu salaklar Akaibu nın Singapur'un başkenti olduğunu da bilmez. Keşke söyleseydim diyorum. Artık nerelerin açıkta kaldıysa :)aa merak ettim nasil gordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?