2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Biz 6 kardeşiz 4 kız 2 erkek
1 ve 2 numara (burda 1 numara ben) köyde isim koymaya çok meraklı bir akrabamız varmış o koymuş
babam oğlanların ismini kendi koydu 3. numara babasının adı 6 numarayı rüyasında görmüş koydu çok şaşırdık tabi
4 numara annem anamın adı olsun dedi koydu babama rest
5 numarayı dayım koydu doğunca ne isim koydunuz dedi babam da henüz koymadık diyince dayım üstlenmiş bu görevi babam da koydu şimdi söylediğini de koymasan ayıp olur diye

Son düzenleme:
Benim oğlan da son bir haftadır hadi oğlum memede süt bitti diyorum, emmeye devam ediyor, 'daha vav' diyor Ağzından zor alıyorum

Çok tatlı ya. Benim ki konuşamadığından süt bitti deyince üç numaralı kötü bakışını atıp homurdanıyor :)

Açıkcası emzirmeyi sevmemiş biri olarak bu son haller çok hoşuma gitti betüş 9 ay filan emdi oda zorla maşallah sizlere
Bizde durum bambaşka son bi haftadır filan hergün dondurma yiyo artık eve küllahla kutu dondurma aldım öyle veriyorum bugün dondurmayı yemiş kullahı uzatıyo koy koy koy diyo bana azıcık daha verdim artık bitti bu son dedim öyle bi bakış attıki korkacam nerdeyse

Bende çok güzel elbiseler gördüm gökçeye göre :) bu yıl elbise ve Tayt ağırlıklı giydiricem :) ama hafta sonu sarı slopet gördüm çok tatlıydı onu da aldım

annen yine bir tane kapmış. Bizim ki de 6 tane yapsa bir tane kapardı da babam hayatta annemin akrabalarından birinin adını koydurmazdı

Dondurmanın tadını almış bir kere kız da haklı be demek son:)

aa merak ettim nasil gordun
Zabıt yemek yarışmasına katılmışım ama tiki kızlar olur ya yarışmacılar öyleymiş. Babunya yapıcaz ben havuç patates soğan bildiğimiz gibi bir yemek yapmaya başlıyorum. benimle dalga geçiyorlar.fakir barbunya öyle mi yapılır içine nohut, şehriye koyacaksın diyorlar. Senin kocan sana doğum gününde birşey de almamıştır bak benim ki 1000 dolara çanta aldı. Filan diyolar.Ben de hiç de bile Akaibu ya uçak bileti aldı da çocuk hastalanınca gidemedik diyorum. İçimden de şimdi bu salaklar Akaibu nın Singapur'un başkenti olduğunu da bilmez. Keşke söyleseydim diyorum. Artık nerelerin açıkta kaldıysa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…