- 31 Ekim 2014
- 803
- 996
- 63
- 39
Senin tosbağanın bi bildiği varmış ki adam seni uyutmuyor aylardır, bak uyuyunca devreler yanıyor beyin error veriyorZabıt yemek yarışmasına katılmışım ama tiki kızlar olur ya yarışmacılar öyleymiş. Babunya yapıcaz ben havuç patates soğan bildiğimiz gibi bir yemek yapmaya başlıyorum. benimle dalga geçiyorlar.fakir barbunya öyle mi yapılır içine nohut, şehriye koyacaksın diyorlar. Senin kocan sana doğum gününde birşey de almamıştır bak benim ki 1000 dolara çanta aldı. Filan diyolar.Ben de hiç de bile Akaibu ya uçak bileti aldı da çocuk hastalanınca gidemedik diyorum. İçimden de şimdi bu salaklar Akaibu nın Singapur'un başkenti olduğunu da bilmez. Keşke söyleseydim diyorum. Artık nerelerin açıkta kaldıysa :)
Bizde benim adımı babaannem koymuş, ev şenlenmiş ben doğuncaannen yine bir tane kapmış. Bizim ki de 6 tane yapsa bir tane kapardı da babam hayatta annemin akrabalarından birinin adını koydurmazdı
Zabıt yemek yarışmasına katılmışım ama tiki kızlar olur ya yarışmacılar öyleymiş. Babunya yapıcaz ben havuç patates soğan bildiğimiz gibi bir yemek yapmaya başlıyorum. benimle dalga geçiyorlar.fakir barbunya öyle mi yapılır içine nohut, şehriye koyacaksın diyorlar. Senin kocan sana doğum gününde birşey de almamıştır bak benim ki 1000 dolara çanta aldı. Filan diyolar.Ben de hiç de bile Akaibu ya uçak bileti aldı da çocuk hastalanınca gidemedik diyorum. İçimden de şimdi bu salaklar Akaibu nın Singapur'un başkenti olduğunu da bilmez. Keşke söyleseydim diyorum. Artık nerelerin açıkta kaldıysa :)
İyi acikta kalmisin ciddenZabıt yemek yarışmasına katılmışım ama tiki kızlar olur ya yarışmacılar öyleymiş. Babunya yapıcaz ben havuç patates soğan bildiğimiz gibi bir yemek yapmaya başlıyorum. benimle dalga geçiyorlar.fakir barbunya öyle mi yapılır içine nohut, şehriye koyacaksın diyorlar. Senin kocan sana doğum gününde birşey de almamıştır bak benim ki 1000 dolara çanta aldı. Filan diyolar.Ben de hiç de bile Akaibu ya uçak bileti aldı da çocuk hastalanınca gidemedik diyorum. İçimden de şimdi bu salaklar Akaibu nın Singapur'un başkenti olduğunu da bilmez. Keşke söyleseydim diyorum. Artık nerelerin açıkta kaldıysa :)
oo hayirli olsun canim :) emeklerinin karsiligini alir insallah.Kizlar tekne kazintisi kardesimKK70:) TED kolejini yuzdeyuz burslu kazanmış cok mutluydu, kiz kardesimde gundogdu kolejini kazanmisti ama cahilligimizden gondermemistik. Simdi bi arastiralim bakalim yine cok bilgimiz yok
Kusura bakma cnm msj biraz geç oldu. Bellona benimkisi.Canim alez alacam hangi marka seninki? Soley mi alsam acaba
geçen a101
Çok sevindim canim.inxallah şartlar uygundur gonderirsiniz :)Kizlar tekne kazintisi kardesimKK70:) TED kolejini yuzdeyuz burslu kazanmış cok mutluydu, kiz kardesimde gundogdu kolejini kazanmisti ama cahilligimizden gondermemistik. Simdi bi arastiralim bakalim yine cok bilgimiz yok
Maşallah canım çök iyi ve köklü bi kolej kesin gönderin.Kizlar tekne kazintisi kardesimKK70:) TED kolejini yuzdeyuz burslu kazanmış cok mutluydu, kiz kardesimde gundogdu kolejini kazanmisti ama cahilligimizden gondermemistik. Simdi bi arastiralim bakalim yine cok bilgimiz yok
Sagol canim. Kardeslerinde iyi yerlere gelirler insallah.oo hayirli olsun canim :) emeklerinin karsiligini alir insallah.
Benimde kardesimin biri liseye biri uni. Hazirlaniyo. Bizde de heyecan dorukta :)
Sagol canimÇok sevindim canim.inxallah şartlar uygundur gonderirsiniz :)
Gelip gelir tespiti yapacaklarmis sartlar uygunsa uniye kadar bütün egitim masraflari karsilanacakmis :) annem gilin durumu zayif ama ev araba onlarin ustuneMaşallah canım çök iyi ve köklü bi kolej kesin gönderin.
ben hayatta hatirlayamam bu kadar ayrintiyi.
Kvmin ruyalarida cok tuhaftir aklima geldi. Atlar evleniyo biz t
Tebrik ederim hayırlı olsunKizlar tekne kazintisi kardesimKK70:) TED kolejini yuzdeyuz burslu kazanmış cok mutluydu, kiz kardesimde gundogdu kolejini kazanmisti ama cahilligimizden gondermemistik. Simdi bi arastiralim bakalim yine cok bilgimiz yok
Senin tosbağanın bi bildiği varmış ki adam seni uyutmuyor aylardır, bak uyuyunca devreler yanıyor beyin error veriyor
ben hayatta hatirlayamam bu kadar ayrintiyi.
Kvmin ruyalarida cok tuhaftir aklima geldi. Atlar evleniyo biz taki takmaya gidiyoruz, kvyi ortaya oturtup kizilderililer etrafinda dolaniyorlar yok misafirlige gidiyoruz bas asagi oturuyoruz falan.. neyin kafasi anlamiyorum ki.. birde şen kahkahalarla anlatir
valla uzun süredir rüya görmüyorum demiştim eşime görmesem iyiymiş. O değil de Singapur'un başkenti de Akaibu oldu yaİyi acikta kalmisin cidden
Barbunya dan nohuttan singapura
Bende hayatta hatirlamam ruyalarimi
Adamlara bi baskent adi lazimdi zaten. Boyle sacmalik mi olur diye dusunmusumdur hep bulmacalarda ciktigindavalla uzun süredir rüya görmüyorum demiştim eşime görmesem iyiymiş. O değil de Singapur'un başkenti de Akaibu oldu ya
Yok bize demediler 2 yas asisi son olacak dedi oda 13 temmuzdu galibaKizlar sizide sağlık ocagindan nisan ayı içinde boy kilo kontrolüne csgirdilarmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?