2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Senin tosbağanın bi bildiği varmış ki adam seni uyutmuyor aylardır, bak uyuyunca devreler yanıyor beyin error veriyor

annen yine bir tane kapmış. Bizim ki de 6 tane yapsa bir tane kapardı da babam hayatta annemin akrabalarından birinin adını koydurmazdı
Bizde benim adımı babaannem koymuş, ev şenlenmiş ben doğunca iki numara doğduğu mevsimin adını aldı babam koydu, üç numara evde doğdu ebesi koydu adını, 4 numara tekne kazıntısı menapoz çocuğu adını ben koydum :)))

ben hayatta hatirlayamam bu kadar ayrintiyi.
Kvmin ruyalarida cok tuhaftir aklima geldi. Atlar evleniyo biz taki takmaya gidiyoruz, kvyi ortaya oturtup kizilderililer etrafinda dolaniyorlar yok misafirlige gidiyoruz bas asagi oturuyoruz falan.. neyin kafasi anlamiyorum ki.. birde şen kahkahalarla anlatir

İyi acikta kalmisin cidden
Barbunya dan nohuttan singapura
Bende hayatta hatirlamam ruyalarimi

Kizlar tekne kazintisi kardesim KK70:) TED kolejini yuzdeyuz burslu kazanmış cok mutluydu, kiz kardesimde gundogdu kolejini kazanmisti ama cahilligimizden gondermemistik. Simdi bi arastiralim bakalim yine cok bilgimiz yok
oo hayirli olsun canim :) emeklerinin karsiligini alir insallah.
Benimde kardesimin biri liseye biri uni. Hazirlaniyo. Bizde de heyecan dorukta :)

Kizlar tekne kazintisi kardesim KK70:) TED kolejini yuzdeyuz burslu kazanmış cok mutluydu, kiz kardesimde gundogdu kolejini kazanmisti ama cahilligimizden gondermemistik. Simdi bi arastiralim bakalim yine cok bilgimiz yok
Çok sevindim canim.inxallah şartlar uygundur gonderirsiniz :)

Maşallah canım çök iyi ve köklü bi kolej kesin gönderin.

oo hayirli olsun canim :) emeklerinin karsiligini alir insallah.
Benimde kardesimin biri liseye biri uni. Hazirlaniyo. Bizde de heyecan dorukta :)
Sagol canim. Kardeslerinde iyi yerlere gelirler insallah.
Çok sevindim canim.inxallah şartlar uygundur gonderirsiniz :)
Sagol canim
Maşallah canım çök iyi ve köklü bi kolej kesin gönderin.
Gelip gelir tespiti yapacaklarmis sartlar uygunsa uniye kadar bütün egitim masraflari karsilanacakmis :) annem gilin durumu zayif ama ev araba onlarin ustune

Recep'i sallamadan uyutayim dedim 9dan beri dönüp duruyor besiginde hala uyumadi

ben hayatta hatirlayamam bu kadar ayrintiyi.
Kvmin ruyalarida cok tuhaftir aklima geldi. Atlar evleniyo biz t
Tebrik ederim hayırlı olsun

Senin tosbağanın bi bildiği varmış ki adam seni uyutmuyor aylardır, bak uyuyunca devreler yanıyor beyin error veriyor

İyi acikta kalmisin cidden
Barbunya dan nohuttan singapura
Bende hayatta hatirlamam ruyalarimi
valla uzun süredir rüya görmüyorum demiştim eşime görmesem iyiymiş. O değil de Singapur'un başkenti de Akaibu oldu ya

Yorgunluktan ölüyorum ama ev dip köşe tertemiz oldu. Yarın yağmur yağmazsa yigitle rahat rahat parka gidebiliriz şükür sabaha bi iş kalmadı. Yiğit hergün gitmeye o kadar alismiski bugün sürekli ayakkabılarını getirip bana park park dedi.

Kızlar bu aralar çok giremiyorum hediyeleri en son hangi tarih de göndericektik ?
@cann10 tebrik ediyorum. Çok güzel bi yeri kazanmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…